Lilla Leila 6 månader ♥


2011-06-14 @ 09:10:00
Kan ni förstå att lillan redan är ett halvår? shit vart tar tiden vägen? Känns som de va igår jag fick ta upp henne i min famn när hon kom ut. Fast o andra sidan känns de likadant me elliott, känns som de va igår han kom me ju =)

O denna underbara flicka är väldans aktiv just nu; hon är alltid glad o smilar upp sig för jämnan, jag brukar kalla henne för lilla sjöjungfrun eftersom hon ligger o sprattlar på golvet med överkroppen ställd uppåt, istället för o krypa så rullar hon o hasar sig framåt överallt- ser riktigt roligt ut men hon tar sig ju framåt ialla fall!

Hon är mycket mer kliig än var storebror var i den åldern och ska gärna rulla fram till eluttaget som uttaget till tvn sitter i o dra ut de så tvn svartnar o storebror blir ledsen, tv bänken är en annan favorit- för gud så skoj det är att ligga o pilla på boxen och dvd-spelaren.

De märks verkligen på henne att hon gillar att äta fast mat nu iaf, gröten glufsar hon i sig i ett nafs och lunchen som de varit lite si o så med innan är slut på en sekund den med =) Fast visst ibland är det svårt att få i henne om storebror går och härjar runt henne, för hon älskar att titta på när storebror leker ! O hon stoppar ju gärna i massa annat i munnen med för den delen. Mammas nylle är en favorit, storebrors gosefilt o djur, o storebrors leksaker...de kliar som bara den i munnen!

Ja, nu är dessutom liggkorgen till vagnen o syskonvagnen undantagna, och babyskyddet med. Känns lite sådär o veta att vi aldrig kommer använda de igen, men så är de ;)  Stora tjejen ska ju sitta upp nu o se allt runtomkring ♥

Grattis på din dag min prinsessa, ska bli så spännande att få följa alla framsteg du kommer att göra framöver- för nu händer de massor ju =)
Photobucket Pictures, Images and Photos
Photobucket Pictures, Images and Photos
Photobucket Pictures, Images and Photos
Photobucket Pictures, Images and Photos


Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj va tiden går fort! Man hinner inte riktigt

2011-06-14 @ 09:27:28
URL: http://malinjljung.blogg.se/
Postat av: Ruby, Milo och Lova

är det ngn spec viktklass som man ska hålla sig till när man byter till stora bilstolen? funderar på om vi också ska göra det eller är hon förliten tro??? hon väger fortfarande under 8 kg. vad tror du? kram

2011-06-14 @ 13:54:03
URL: http://rubykanoby.blogg.se/
Postat av: Carolina

Oj vad fort tiden går. Känns som igår du fick henne. :) Tycker det nästan är lite läskigt att tiden går så fort. Min lilla blir 3 månader på lördag. Hur skumt är inte det?! ;) haha

2011-06-14 @ 21:10:59
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Erika

så ni kommer inte ha fler barn ? :P

2011-06-15 @ 11:58:52
URL: http://taby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback