T R Ö T T


2011-03-31 @ 21:16:33
Trött morsa, behövs de sägas mer?

Imorn är det fredag igen- äntligen =)  sååå skönt!

Vad som händer i morn de märks väl- ingen idé o planera in nåt- de har man allt fått märka de senaste fredagarna ju! bäst o handla lite inför helgen i alla fall. Kanske bäst o ta de på förmiddagen innan alla andra ödeshögsborna är på bynn oxå.

GODNATT allihopa!

kramar





önskelista


2011-03-31 @ 11:37:59
CONVERSE ALL STAR HI BY BLACK
högst upp på önskelistan just nu står dessa skor till elliott, gärna i strl 24

någon som vill bidra me o köpa ett par ;) (bild lånad från stadium)





G L A D


2011-03-31 @ 11:27:11
idag är jag glad för att:

- jag har hunnit städa
- helgen snart är på ingång
- jag har så underbart söta barn
- vi alla är friska






SötSessan


2011-03-30 @ 10:59:06

de är skoj o åka bil






två söta små rumpor ♥


2011-03-30 @ 10:57:47

sötnosar






Onsdag-igeen?


2011-03-30 @ 10:55:51
usch, det är otäckt vad tiden går fort ibland. man hinner knappt med!!

Solen är framme o de verkar bli lite varmare nu jämfört med de där minusgraderna de va när vi lämnade elliottbus på dagis. Skruttan ligger o sover i sin vagn, ska snart ta o gå ut och gå med henne om hon fortfarande sover då. Måste röra på döfläsket. För igår fick A för sig att vi skulle åka till mjölby o käka mcdonalds- o sen stannde vi o köpte godis me såklart. O jag som skulle va duktig o träna igår- men de fick jag inte eftersom A ville se på sverige matchen när vi kommit hem, han tyckte att när jag ändå hade varit onyttig så kvittade det. FAn vilket bra stöd man har. Han ska ju inte ens föreslå att vi ska åka in till mcdonalds och han ska peppa mig så jag tränar ju!

De går inge vidare de här nu ju =( Blir inge inlägg i viktbloggen förrän jag känner att jag kommit igång igen!

ut och gå nu då kanske?

vi hörs,
kramis





Mina,bara mina! Mina fina barn.(förutom a...


2011-03-29 @ 12:42:22

dsc01318 (MMS)

Mina,bara mina! Mina fina barn.(förutom a s med då såklart)






Träna, vad är det?


2011-03-29 @ 11:32:56
Haha.. de här med o träna samtidigt som man är hemma med barnen är precis värdelöst alltså. Igår när Leila va snäll o låg o jollrade på täcket på golvet o elliott satt o kikade på tv så tänkte jag passa på o va lite effektiv o göra plankan. Men tji fick jag. Så fort jag hade rest mig upp i läget så kom elliott springandes o hoppade upp på min rygg- och hur gick de tror ni? inte alls.  Så fort han hade försvunnit gjorde jag gång på gång nya försök- men han bara kom springades tillbaka o skulle klättra upp på min rygg busungen- så jag fick ge upp!

O sen skulle jag testa o köra crosstrainern en stund när hon ändå låg och sov o elliott satt o softade- då sprang han fram till den o sa att de va hans o klättrade upp på den innan jag ens hann komma upp på den.

Så jaa..de går inte alls de här ;P





mammas tokstolle ♥


2011-03-28 @ 18:40:00
Idag är det äntligen en feberfri kille här hemma, skön start på veckan eller vad? o de har verkligen märkts att han blivit frisk igen för fy vad mkt "hyss" han hittat på, hihi =)








3 gånger.


2011-03-28 @ 18:35:58
3 gånger har lillan vänt sig från mage till rygg idag. Anledningen är dock att hon inte gillar att ligga på mage. Såfort jag hann lägga henne på mage så vände hon på sig. Men efter de tre försöken så började hon fjärde gången att tjuta o skrika...för på magen ska man ju absolut inte ligga om ni frågar henne!


skruttan på ryggen


skruttan försöker få in nappen i munnen









om man ändå fick chansen.


2011-03-27 @ 20:26:44
ända sedan jag fick ett tips av en läsare om att kika in hos olga för o läsa om magövningar för nyblivna mammor så har jag varit fast. Kikar in hur ofta som helst o suktar o undrar hur man ska gå till väga för att klara de hon/ hennes kunder klarat. Olga jobbar som PT åt nyblivna mammor- o gud så checka o fina alla blir! Skulle såååå gärna vilja ha hennes hjälp till att hamna i form- men de kostar ju en del! sån lyx som man inte har råd me just nu, dessutom verkar de ju fullt.

Jag önskar att man skulle klara detta med o komma i form själv..men det är alldeles för svårt. Jag har inte en aning om hur mkt man ska äta- vad man ska träna för att förbränna bäst o gå ner i vikt- och sen är jag väl inte så haj på plankor. tänk om de fanns nån som visste o kunde ge en tips gratis.

Man får väl helt enkelt testa sig fram.





Söndag.


2011-03-27 @ 17:02:16
Söndagen har gått till att mysa, slappa o sova lite grann känns de som. Inte har de hänt mkt här. Men det är så mysigt o skönt o bara vara hemma o bara va. Elliott han är fortfarande febrig- 39,5 grader hade han förut =( har han feber imorn med så funderar jag på att ringa ner till VC o se om vi kan få komma så de kan kolla honom lite. Han kan ju inte direkt berätta för mig vart de gör ont- för han är ju i den åldern där man säger AAAJ så fort nån rör honom typ,hihi!

Vi tog oss en riktigt skön nap inne i våra sängar förut Elliott och jag. JAg småfrös- elliott var svinvarm o låg utan täcke. STACKARN! hoppas han blir frisk snart nu.

HAr väl inte så mkt mer o tillägga just nu faktiskt-
hoppas ni mår bra
kramar





dagens shopping.


2011-03-26 @ 21:46:23
Lillan och jag tog en promenad på förmiddagen, på vägen hem gick vi inom kidzshoppen och kikade lite grann. Var ute efter strumpor till Leila, och sen kände jag att sjuklingen skulle få nåt roligt att leka med också.
Väl där- rotandes bland alla strumpor såg jag dom....Strumporna med stort S.



Är de söta eller söta? o de bästa av allt- de kostade inte mer än 19:- styck..riktigt fynd ju!! fanns även i lila ballerinasko.
Blev ett flygplan till Elliott oxå- och som han lekt med det idag..helt otroligt =)





sjukstugan fortsätter.


2011-03-25 @ 21:30:29
Ikväll hade storkillen 39,9 graders feber- stackarn! Man undrar ju verkligen va de är för fel. Visst han kan ju prata en del o förstår typ allt- men han kan ändå inte förstå så mkt så han kan berätta för mig vart han har ont =( HOppas att de "bara" är lite feber- ingenting annat så de går över fort  nu!

Barna de sover båda två nu, storbus i sin säng o lillan inne hos oss. Hoppas de får sova riktigt gott inatt nu!

själv sitter jag o väntar på att BB ska börja- tycker iofs inte att det är så bra längre med alla snuskigheter- men ändå måste man på nåt sätt titta så man inte missar nåt, haha!!

hoppas ni haft en fin fredag,
kramar





sötsessan ♥


2011-03-25 @ 13:04:26






TYPISKT!


2011-03-25 @ 07:01:09
De slår verkligen aldrig fel när de börjar närma sig helg! Efter att ha varit sjuka två helger av tre så är de dags igen. I morse vaknade elliott upp med feber igen. 38,5 han verkar inte ha ont någonstans eller så utan bara feber. Exakt som de var den helgen leila döptes. Stackars killen-blir inget dagis för honom idag och vi får återigen ställa in träffen med eva och neah. Hoppas han blir frisk snabbt nu.





Göra imorgon?


2011-03-24 @ 19:48:29
Känner för o hitta på något imorgon när elliott är på dagis men frågan är vad. Nytta eller nöje?





soliga härliga dag =)


2011-03-24 @ 11:42:58
Torsdag idag, städningen är avklarad, solen skiner och helgen är på ingång. Kan de bli bättre? tror inte det =)

Lillan sov riktigt bra inatt trots febern- och imorse stod tempen på 37,8 (hon brukar ha 37,2 vanligtvis) o i och med att det är morgon så va de väl ganska hög morgontemp..vi får avvakta o se om hon har nån feber sen när hon vaknar skruttan. För nu ligger hon o sover i syskonvagnen ute i garaget och har gjort det sedan vi gick o lämnade storbus på dagis vid nio.

Funderar på att joina en miljon andra svenskar imorn o ta med mig leila till stan medan elliott är på dagis. Måste köpa nya strumpor till Leila, jag skulle behöva en ny jacka, elliott skulle behöva nån mer tunn mössa (leila med för den delen), o gummistövlar måste inhandlas också. Jaja, vi får väl se va som händer med allt!

Nu ska jag nog ta mig nåt o äta snart- är visst redan hungrig!?

önskar er en trevlig dag,
kramar





dregellappar.


2011-03-24 @ 11:38:21

Var ute o letade efter dregellappar till leila i söndags. Hon har börjat dregla mkt o har nästan jämt fingrarna i munnen- o de vi hade här hemma är mest i pojkfärger. Kom till slut fram till babykoncept- och klickade genast hem 6 stycken =) Och redan i tisdags låg de i brevlådan- snacka om snabb leverans =)

dessa blev det; två rosa, en lila, två röda, och en ljusrosa =)






ny mössa


2011-03-24 @ 11:34:39


var på kidzshoppen en sväng igår i jakt efter en tunnare mössa till sessan. Kom ut därifrån med denna fina rosa mössa från nova star..supersöt eller vad?? o nu vart hon ännu rundare i ansiktet min söta lilla tjockis =)






38,5


2011-03-23 @ 21:16:33
i eftermiddags började sessan att bli lite gnälligare än vanligt. Hon toppade det med att sova i sin mammas famn i nästan 1 1/2 timma..vilket inte hör till vanligheterna. Sover hon i famnen sover hon oftast max 30-40 min. Och när vi kom hem ikväll efter att ha varit iväg på födeslsedagsfika så kändes hon såå varm. Tog tempen- mkt riktigt- 38,5 grader i feber =( stackars lillan har fått biverkning av sprutorna! Men men..de går ju över snabbt, o zuppar gör susen!

Nu tänkte jag faktiskt i ärlighetens namn gå och lägga mig, jag är såå trött!

vi hörs imorn.
kramar





Mitt i veckan igen.


2011-03-23 @ 13:22:41
Då var de onsdag igen, eller lillördag som många säger. Idag va de så dags att åka till BVC efter vi lämnat elliott på dagis. Och ad hände där? Jo Leila fick sina första sprutor. De gick väl hyfsat, men sista sprutan gjorde extra ont och då blev hon ledsen. Men simtur är så glömmer de små liven fort! Nu återstår o vänta och se om de blir någon feber eller inte. Vet att elliott fick de, men de är ju inte säkert hon får det. Nähä, lite leilamys innan vi hämtar Storbus blir de nu. Ha de Bra. Kram





Trött mamma. Bredvid mig i sängen ligger d...


2011-03-22 @ 12:34:00

dsc01277 (MMS)

Trött mamma. Bredvid mig i sängen ligger de en liten övertrött skrutta som vägrar sova. Istället ska de babblas,pratas och flinas. Min söta busa.






hjärtat växer ♥


2011-03-21 @ 13:43:05

o hon växer o växer så det knakar min fina tjeja






ny vecka.


2011-03-21 @ 13:35:35
Då är måndagen här igen. Blev en morgonpromenad i morse- va skönt me frisk luft. Men nu vill jag absolut inte gå ut mer typ- har tagit i att blåsa ännu mer än de gjorde i morse. Men det är i af många plusgrader ute o fåglarna kvittrar =)

Barnen
de sover just nu. Elliott i sin säng o leila i sin vagn ute i garaget där det är svalt o skönt! Och jag passar på att läsa lite bloggar o kika runt nu när de äntligen ges tillfälle =)

veckan som varit har de inte gått så bra med min viktnedgång- har känt mig hängig ända sedan jag var sjuk o varit lite förkyld så tog de lugnt förra veckan.
Denna veckan är jag dock igång igen känner jag och nu ska de bli fit som bara den ;) Blir promenader o sen träning på det. Ska dessutom börja köra plankan varje dag nu. Nu måste det bli ordning på torpet!


vi hörs senare,
kramar





Morgonmys. Storebror vill inte vara med.


2011-03-21 @ 08:01:10

dsc01270 (MMS)

Morgonmys. Storebror vill inte vara med.






Tack


2011-03-19 @ 21:47:13
Är så tacksam över min egna lilla fina familj..vad vore jag utan dom? Min familj är mitt allt. Tänk att vi tillsammans skapat två små söta underverk som vi kommer få se växa upp. Magiskt! Tack och godnatt





En lugn o solig lördag.


2011-03-19 @ 11:50:45
Så underbart härligt det är när solen kikar fram o man känner hur våren ändå kanske kan vara liiite på ingång =)
IDag är de lugnt o skönt här hemma; Elliott är iväg med sina mostrar o J samt kusin W på busfabriken- de busas säkerligen för fullt om jag känner honom rätt. A är iväg o kollar lite på bilar med M o F, själv sitter jag nu här en liten stund i väntan på att Leila ska vakna.

Misstänker att hon snart kommer att vakna- hon verkar ha en näsa för när mamma startat datorn- för de är oftast då hon vaknar ;P

Annars blir de lugna mysiga gatan här, så skönt o bara vara ju!

hoppas ni alla mår bra o att ni får en lika fin o solig dag!
kramis





fredagsfin ♥


2011-03-19 @ 11:48:01


igår va leilan fredagsfin i sin prickiga tunika samt leggins från lindex..sött va?





Städ


2011-03-18 @ 12:26:58
Blev inge med o åka o hälsa på E, får ta det en annan dag istället. Hörde på flera håll att de va som rena isgatan på motorvägen i morse.

Blev istället städ här hemma..så skönt nu när de är gjort!

Idag går mina tankar till en underbar bloggvän som ska bli mamma, hoppas allt går bra för dom- ska bli så spännande att få se deras lilla prinsessa sen ju =)


nähä, nu är lillan sur här!

vi kanske hörs nåt senare,
kram





Fredag


2011-03-18 @ 06:23:54
Tidig fredagsmorgon och vad ser man? Helt tjockt med snö ute. Och jag som ville ha vår nu :-( ska allt ta och trotsa de dåliga vädret och åka o hälsa på e och n idag i alla fall. Är ju bara att ta de försiktigt, förhoppningsvis ser motorvägen hyfsad ut i alla fall. Ha en fin förmiddag! Kram





trött AB.


2011-03-17 @ 20:14:13
Ska väl ta o göra likadant som jag gjorde igår känns de som- gå o lägga mig. Haha..sov nog redan runt halv 9 igårkväll o de va sååå skönt! har hur mkt sömn som helst o ta igen känns de som- så lika bra o passa på- Man vet ju aldrig hur natten blir!

godnatt alla fina <3





3 månaderskontroll på BVC


2011-03-17 @ 12:57:46
På förmiddagen nu va vi på 3-månaderskontrollen. Allt såg jättebra ut men eftersom leila är lite förkyld fortfarande så fick hon ingen spruta- vi skulle komma tillbaka o ta den nästa vecka igen.

Hon har iaf gått upp sjukt mkt på en månad- de märks på henne- hon är ju våran lilla knubbis- hihi =)

sist, för en månad sen vägde hon 5430 gram, och var 60 cm lång
nu väger hon 6170 gram, och är 62 cm lång.

Shit va hon växer =)





I brevlådan igår..


2011-03-17 @ 12:44:32

'

igår kom äntligen min vinst som jag vann för några veckor sedan- nämligen en personlig almanacka. Snacka om att jag är nöjd..tack personlig almanacka och andrea






BVC och städa?


2011-03-17 @ 09:55:00
God förmiddag allihopa. Sitter och matar lillan och försöker samtidigt va lite aktiv genom att blogga med mobilen. Om 40 min är de dags för tre månaderskontroll på bvc. Får se om de blir någon spruta eller inte eftersom leila är lite förkyld ännu. Annars hade väl jag tänkt att städa idag om de tillåts- men fick lite arbete att fixa med så de hinns kanske inte. Och jag som HATAR att skjuta upp städningen! De är lite så de skönt att ha de gjort på torsdagen så man kan ta de lugnt sen.. Vet ju att lagt bara går och stör mig på de annars. Jaja så är de, ska försöka återkomma mer under dagen. Hoppas ni mår bra! Kram





Världens sämsta mamma


2011-03-16 @ 10:22:34
Jag är nog världens sämsta mamma känner jag idag. Är på så dåligt humör :-( de senaste veckornas sömnbrist tar ut sin rätt!





En seg dag


2011-03-15 @ 16:01:10
Idag har de varit en seg dag här hemma. En riktigt trött mamma efter en kaosnatt ,en storskrikandes ledsen prinsessa mest hela morgonen gjorde inte susen direkt om man säger så... De är inte lätt med en förkyld bebis inte! Återkommer när man känner sig som en hel människa igen!





sessan 3 månader ♥


2011-03-14 @ 20:02:01
Idag har Leila funnits utanför magen i 3 månader , 3 månader utav kärlek o glädje
Kan inte fatta de, tiden bara rusar iväg. VA ju igår jag låg därinne och klämde ut henne om ni frågar mig..haha!
Hon är världens snällaste lilla tjej. Det räcker med att jag tittar på henne samtidigt som hon tittar på mig så flinar hon upp sig som bara den. Hon gillar att sitta i sin babysitter och kika- hon kan sitta där hur länge som helst o bara jollra högt o flina. Och dessa underbart fina blåa ögon hon har..de kommer få vilken kille som helst o smälta när hon blir äldre- det är ett som är säkert.
För övrigt kan jag ju säga att hon på senaste tiden oftast somnat runt 7 tiden på kvällen o inte vaknat förrän runt 6 morgonen därpå och ätit. Det är riktigt duktigt av en 3 månadersbebis tycker jag =)

Tänk vilka fina barn man har






en glad liten fesa.





Världens sötaste pojk


2011-03-13 @ 12:13:24


 

mamma älskar dig!

 






Magövningar?


2011-03-13 @ 12:01:25
Någon som har bra tips på magövningar man kan göra? man ska väl helst köra lite "försiktiga" övningar när de inte är mer än 3 månader sen man fick barn?
Magen är så himlans bullig- har ju gått ner en del i vikt- men den ser så bullig ut. Tänkte att lite magövningar kanske skulle få den bulliga "mammamagen" att försvinna lite iaf.

Så tipsa gära :)





Tack för de :-)


2011-03-13 @ 10:52:58
Jaaa, idag känner jag mig pigg igen. Har ingen feber, och idag kan jag svälja maten med. Tack för de!





Sjukstuga ab igen.


2011-03-12 @ 11:23:43
Jag trodde att vi skulle slippa va sjuka ett tag nu eftersom elliott hade tredagarsfeber förra veckan.. Men icke. Elliott snorar och nyser och gnäller, leila har som sagt diarré sedan i torsdags, och jag har sedan igår eftermiddag feber och halsfluss liknande symptom. Rolig helg igen med andra ord. Som tur är så är a frisk, peppar peppar så han kan ta hand om barnen.





Tips o råd mottages gärna- om bebisbajs!


2011-03-11 @ 13:06:46
Nu ska jag skriva ett inlägg som är lite äckligt (kanske en del tycker).. ni väljer själva om ni vill läsa eller inte. (F- nu får väl du nåt nytt o retas för)

Leila har nu den senaste månaden bajjat varannan dag. Det har då varit lite fastare konsistens- så som den ska vara när man äter mjölkersättning.
Men igår började hon o bajsa "löst" och hon bajsade säkert 4-5 gånger igår. ( o de va ju inte ens bajsdagen- den skulle ju varit idag om man räknar varannan dag) och ett par gånger var de dessutom bara som en gul slemmig trådig sörja typ.. IDag fortsätter hon med samma visa..bajsandet händer oftast när hon ätit- det är ju inte så det är överdrivna mängder så de rinner över i blöjan iaf.

hon är pigg o glad för övrigt, har ingen feber o kräks inte mer än vad hon brukar göra, o blöjorna är ju blöta så kissar de gör hon(inte uttorkad alltså)

Någon som vet va de kan vara? magsjuka tror jag inte att det är..då hade det säkerligen varit större mängder kan jag tänka mig.
Elliott är ju iofs förkyld o jag har jätteont i halsen- kan de va så att hon är förkyld med men är dålig i magen istället för o vara jättesnorig o dan? ( hon hostar yttepytte o nyser lite..men annars e de ju inget)

Vet att det är många med småbarn som läser, så snälla om ni känner igen er eller vet nåt om detta..tveka inte att kommentera ;)






viktresultat v6


2011-03-11 @ 10:35:50






lösenordsskyddat inlägg





Fredag.


2011-03-11 @ 10:29:15
Kaosnatt värre här- Elliott har blivit förkyld så har fått springa fram o tillbaka till hans rum mest hela tiden inatt..o sen har jag själv haft svårt att sova med eftersom jag själv inte känner mig helt kurant. Ont i gommen o ena sidan av halsen- förkylning på gång för mig med månntro? Sen bestämde leila sig för att de va morgon o dags att gå upp med en bajja runt 5-halv 6 när elliott låg inne på sitt rum o gnällde med- va bara o be A gå in till storkillen.

Blev byte av blöja o matning, sen låg vi alla 4 inne i sängen o myste en stund. Hoppas för gudarnas skull att Elliott sover nåt på dagis idag med tanke på hans oroliga natt o att han vaknade redan runt 5 i morse.

Idag blir de ganska lugnt här hemma eftersom jag känner mig lite hängig själv, ska eventuellt åka till mjölby en sväng i eftermiddag o äta på burger king o köpa lite gottis till helgen =) men de hela hänger på hur barnen mår.

Nu ska jag nog ta o göra veckans viktrapport i viktbloggen.. hörs senare!

kramar





det är torsdagskväll


2011-03-10 @ 20:48:28
Det är torsdagskväll.. båda barnen sover sedan 19 snåret- jag sitter här med stickande ögon...Ska nog gå o lägga mig. Vet inte va det är med mig- men shit va tidigt man lagt sig på sistone. Runt nio redan- men jag tror att det är för att man äntligen kan få gå o lägga sig så dags om man har tur. Sessan har somnat runt 7-8 tiden en hel del kvällar på sistone o inte vaknat o varit hungrig förrän runt 6-7 morgonen därpå. (peppar,peppar) Så då gäller de att passa på å få lite vila ju =)


nä, vet ni vad... nu säger jag nog godnatt.

imorn är det fredag..hihihihih =)





mina älskade mirakel ♥


2011-03-10 @ 19:41:42

 

MAma loves you






Torsdag..en dag kvar till helg =)


2011-03-10 @ 11:51:40
Torsdag- och morgonen o förmiddagen har gått i städandets tecken. EFter vi lämnat elliott på dagis så åkte vi hem- leila somnade i sin vagn ute på altanen o jag satte igång o städade. HAnn med att städa allt som stod på agendan o till o med att skala potatis, det ni!

Ska strax gå ut o ta upp lillan o så ska hon få lite mat. Sen bär det iväg till församlingshemmet strax innan ett för föräldragruppens start- kommer vara babymassage nu några torsdagar i rad först..som är just i församlingshemmet!

Efter de blir de hämtning av en styck elliottbus, kanske en promenad på det..eller oxå mys hemma! Sen när A kommer hem ska jag iväg o träna. Blir att gå på bandet o sen använda crosstrainern en stund.

Hoppas ni alla mår fint,
kramar





Doppresenter från släkten ♥


2011-03-09 @ 10:47:25

Leilas doptårta- söt va?

sessan själv bredvid ett matset, frotté badlakan i rosa, stickade sockar, mössa och kofta.

en söt sparbössa (kronan hör inte till- den är ju från tårtekorationen)

mina första år bok

två söta små "askar" "min första lock" o "min första tand"

ett ängelhalsband med månadssten i

en hello-kitty lära gå vagn.

 

sedan fick hon pengar av gammelfarmor och en stoor gosehäst av sin farbror med familj samt de fina tulpanerna med prinsesskylten.

 

 

 

 






Tjoho


2011-03-09 @ 09:28:45
Lämnade elliott på dagis för en stund sen. det är onsdag idag och vi är ute på promenad. Solen skiner och fåglarna kvittrar kan de bli en bättre start på dagen? Hoppas våren kommer för att stanna!





Leilas dop 5 mars ( bilder från kyrkan)


2011-03-08 @ 13:12:06

 

 

Nu har jag äntligen en liten stund över till att sitta här vid datorn. HAr inte haft datorn igång sen i lördags- o då hade jag den bara på för att lyssna på spotify när jag grejade som mest.

Dopet i Lördags gick jättefint, Leila var hur duktig som helst o gnällde inte en enda gång. Många kräkor han det att bli under tiden vi stod där framme dock, fast det är ju inge ovanligt för att vara hon inte. Storebror han sprang runt o busade o donade som bara den. Men roligt hade han. Han tyckte det var speciellt roligt när pappa A hällde upp vatten i funten o när prästen skulle ha lite vatten på Leilas huvud.

Efteråt vart de smörgåstårta och paj samt prinsesstårta hemma hos oss. Alla hade jätteroligt- barnen lekte som bara den. O så mkt fina presenter hon fick av släktingarna.

Tack allihopa för en jättefin dag <3






Det går för fort


2011-03-07 @ 20:10:27
Det går alldeles för fort just nu känns de som. Tiden bara rusar iväg, och inte hinner man med. Ibland önskar man att man kunde dela sig själv i två delar så man räckte till. Och att dygnet hade fler timmar. Jag får ju i alla fall vara med om livets största mirakel- att se mina barn växa upp. Leila växer så de knakar, vad hände med min lilla bebis? Och elliott gör sig förstådd bättre och bättre för varje dag som går. Hoppas ni mår bra!





Syskonen nakenfis


2011-03-07 @ 13:46:56

dsc01185 (MMS)

Syskonen nakenfis






Blommor till en prinsessa! Såhär fina tulp...


2011-03-06 @ 21:24:12

dsc01188 (MMS)

Blommor till en prinsessa! Såhär fina tulpaner fick leila av sin släkt på dopdagen igår.






Ja då,vi lever ;)


2011-03-06 @ 20:37:42
Kikar mest in för att visa att vi fortfarande lever. Varit en helg fylld med massa roligheter, och sessan har varit så duktig. Har verkligen inte funnits tid eller ork till att sitta vid datorn. Återkommer nog imorgon med lite inlägg och bilder från helgen! Hoppas ni haft en fin helg. Kram





Sjuk storbuse


2011-03-04 @ 21:59:10
De var visst en sjuk storbus vi hämtade på dagis idag. Började att ana att något inte stod rätt till när de stod att han bara ätit lite mat när de ju faktiskt hade serverats hamburgare. Och sen gnällde han lite i bilen hem, de händer aldrig heller. Tog febern hemma senare eftersom jag tyckte att de syntes på hans ögon att han inte var helt hundra. Och mycket riktigt, 38,7 grader hade han. Typiskt att han ska bli sjuk nu när de är dop och allt. Men de verkas inte våra något fel annars o feber smittar ju inte så. Han får väl lite zupp imorgon om han inte mår bättre. Håller tummarna stenhårt för att han blir frisk snabbt nu och att de inte blir värre! Önskar er en fortsatt trevlig fredag. Kram





dagens outfit storbus/lillan


2011-03-04 @ 15:21:30

storbus elliott ♥ (fin matchning va ;) tröja h&m, jeans lånade fr kusin W, strumpor gekås ullared.

lillan Leila ♥ (lägg märke till hårtofsen som står rätt upp) samtliga kläder från KappAhl






Min viktresa.


2011-03-04 @ 08:15:55
Ni som följer min viktresa varje vecka.. ni får nu ta o läsa i min viktblogg istället. Har inte för avsikt att skriva nåt om den här längre. Vill ni ha lösenord dit så skriv en kommentar!

Viktbloggen hittar ni här





finally friday.


2011-03-04 @ 08:14:21
Godmorgon,
Då va den äntligen här..den efterlängtade fredagen =) Så skönt med helg ju!!
Gårdagskvällen spenderades mest med lite donande. rengjorde hyllorna i kylskåpet, o sen rensade jag avloppet i tvättstugan som man lyckats försumma ett bra tag. (hade runnit över o var kladdigt o äckligt).
När de va klart va de i princip läggdags kändes det som. O lillan o A låg redan då i sängen o sov gott, var bara o joina dom.

HAr varit lite bök o stök inne hos elliott i natt med. HAn har alltid sovit jättebra om nätterna men nu har han börjat o prata i sömnen o vakna upp o ropa efter sin napp, eller pappa/mamma. O när man inte hittar hans napp i mörkret o ger honom en annan så blir han sur, för han ska prompt ha den nappen han hade..suck!

Dagen blir en riktig fix o don dag känns de som. Ska lämna storbus på dagis, sen blir det handling och sen storstädning av huset o så måste det tvättas för fulla muggar (som om man inte gjorde de innan)

Nää..nu kickar vi igång på allvar,
vi hörs alla!
ha en trevlig förmiddag!
kramis





syskonen morgonrufs


2011-03-03 @ 12:54:01






godmorgon torsdag.


2011-03-03 @ 07:47:09
Torsdag- en dag kvar till HELG =) En helg som kommer innebära en del pill o fix. Leila ska ju döpas på lördag- så är en del o plocka med tills dess. Ska göra lite pajer o så ska jag STOR städa..frågan är bara när jag ska hinna det?

Lillan ligger o sover gott inne i sängen fortfarande, storbus har börjat me o riva ur sina leksaker ur alla lådor för andra gången idag..han ska envist se på blixten på tvn men sen springer han iväg o gör annat. När jag byter kanal o han kommer ut igen så blir han jätteilsken o tjurig..haha inte lätt!

Om ca en timma bär de återigen iväg till dagis, sen hade jag gärna tagit en långpromenad så lillan sover. Men med tanke på att hon verkar ta sig lite sovmorgon idag så kanske hon inte är så sugen på att ligga i vägnen en längre stund? Sen strax innan elva ska jag lämna av sessan hos moster E o kusin M en liten .(vore ju bra om hon låg ute o sov en stund då kanske)
Ska ta o bege mig till hårsalongen o bli klippt. JApps- de stämmer..för första gången på över ett år ska jag unna mig en klippning igen..skoj va?

Nu är lillan vaken,

ha en trevlig morgon!





Helt otroligt


2011-03-02 @ 21:55:42
Lillan har sovit sedan strax efter niotiden. Helt otroligt för att va henne. Oftast brukar hon komma till ro o somna runt halv elva - men då sova hela natten o vakna runt 6 för att äta. Vågar man hoppas på att hon sover hela natten nu med månntro? Storbus han sover gott i sin säng sedan sjutiden han. Han va trött idag. Jobbigt att gå På dagis ju! Hoppas han får en lugn natt oxå. Godnatt alla. Kram





GLÄDJE..


2011-03-02 @ 19:34:50
hur glad blir man inte när man kikar in sin blogg o ser att man fått en kommentar om att man ska kolla in en annan för att sedan se att man vunnit en tävling?? Gudars så glad man blir =)

japps..vann faktikst tävlingen om ett presentkort från hos DiGuLO- Things for kidz hos Beatrice tack så mkt!

o sen kikade jag ju in min mail- och då hade jag ju fått ett mail från Andrea där de stod att jag hade vunnit en personlig almanacka. har suktat efter en sååå länge o äntligen är en min =) TACK =)


tjoho,vilken härlig kväll eller vad???





Mitt i veckan


2011-03-02 @ 08:11:41
Godmorgon onsdag! Här är vi igång för fullt.. Har i och för sig varit de en stund. Snart ska storbus få lite frukost och bli påklädd, sen är de dags för dagis lämning. Efter de tar sessan och jag en promenad hade jag tänkt. Sen blir de vila, är så trött och seg efter flera röriga nätter. Hoppas ni alla får en bra start på er onsdag. Kram





Snabbt.


2011-03-01 @ 21:57:34
Skriver ett snabbt inlägg här nu. HAr precis svarat på lite kommentarer o försökt läsa mig igenom lite bloggar via bloglovin'. Det är verkligen inte lätt de här med att hinna med riktigt...o sen är de ju så mkt man läser som man vill kommentera- fast tiden inte finns.

Ni kanske märkt att de blir mkt korta inlägg här numera?

De är för att jag kollar via telefonen, o passar då o då på att skriva nåt litet då med. Typ när lillan ändå sitter i mitt knä och äter etc- då kan man passa på att kika runt lite.

Hoppas att ni alla därute mår bra,
kramar





Dagens bebisoutfit


2011-03-01 @ 15:05:58

dsc01152 (MMS)

Dagens bebisoutfit






1 mars


2011-03-01 @ 07:23:16
Godmorgon. Ny månad idag. En månad där de säkert kommer hända mycket. Vi har ju till exempel leilas dop nu i helgen. Nu sitter elliott och jag o myser i soffan. Jag passar på att äta mina flingor samtidigt...men de är visst någonting som ska smaka :-) Dagen bjuder på promenad, ska handla lite och försöka hinna baka matbröd. Annars är de rätt oplanerat. Önskar er en trevlig morgon!