Hemma igen och trevligt sällskap =)


2011-11-04 @ 12:16:37
Då var vi hemma igen. Eller vi har varit det en stund nu =)

I morse fick jag sms av Eva som undrade hur dags vi skulle till citygross- och sedan bestämdes det att Leila och jag skulle  möta upp Eva och Neah där. Var verkligen evigheter sen vi sågs sist. Sist var nog när våra pojkar var små- och nu har vi ju dessutom varsina flickor som det bara är tre månader emellan, så det var ett tag sen! Tiden går såå fort..

Var jättekul o träffas och jag hoppas vi ses snart igen =)

Leila hon somnade i bilen på vägen hem- när det typ var 10 minuter kvar till Ödeshög. Sedan lyfte jag över henne till hennes vagn och lade henne ute. Jag hann att plocka in alla varorna och sätta igång datorn- sen vaknade hon! Det blev ingen längre vila mitt på dagen idag- det hade behövts med tanke på att hon förlorade en hel del sömn inatt.

Nu kommer snart pappa A hem och lunchar lite grann med oss flickor-sedan får det bli en liten promenad fram till bynn för o handla ett par grejer på ICA iaf. Sen på hemvägen hämtar vi upp Elliott på dagis. Mer planer än så har jag inte idag =)

Ikväll blir det tacos här hemma.. hmmm..undrar om det finns några fler därute som ska äta det? känns som det är ganska vanligt att man äter det på fredagskvällar ;)

vi hörs senare, det är nån som pipplar här nu!







Kommentarer
Postat av: eva

tack själv :)

2011-11-04 @ 12:33:33
URL: http://fonmo.blogg.se/
Postat av: Sara - mamma till Hugo

Här blev det också tacos idag. Vi har faktiskt ätit hemmagjord pizza de senaste fredagarna så nu var det gott med tacos igen :)



Kalendrarna fanns på leksaksavdelningen, alltså inte tillsammans med de andra kalendrarna, fast det kan ju iofs ha ändrats tills du ska dit. Jag var ju för 1,5 vecka sedan.

2011-11-04 @ 21:49:12
URL: http://borderkillarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback