En frisk måndagsförmiddag.


2011-10-10 @ 12:45:47
Sitter nu här och tar en liten lugn stund o kikar på Elliott när han äter köttbullar och mos med god aptit.Leila hon ligger och sussar gott här utanför i sin vagn.

var ute på appen i morse och skrev ett inlägg- men självklart så funkade det fortfarande inte att lägga upp inlägg. Så nu får jag göra på det mer långsökta men bättre fungerande sättet igen på iphonen.

Denna förmiddagen har bjudit på en långpromenad med barnen i vagnen- var riktigt friskt i skönt! När vi hade kommit hem och jag precis klätt av barnen så fick vi sms om att det var fika. Så det var bara att klä på oss igen och ta vagnen till barnens mormor.

Nu har elliott iaf fått leka av sig lite med kusinerna! Han blir ju såå rastlös och gör extra mycket hyss de dagarna det inte är dagis annars.

Nu ska jag ta och läsa lite bloggar. Ha en fin dag!

Photobucket Pictures, Images and Photos
barnen när vi var ute på promenad förut






Kommentarer
Postat av: Agnieszka-2barnsmorsan

Jodå det är rätt bra här:)



kram

2011-10-10 @ 13:01:29
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Sanna

Fina bilder :) hur får du ramen runt korten?

2011-10-10 @ 15:09:05
Postat av: Carolina

Dom är ju söta som socker dina hjärtan!! :)



Jag ber om ursäkt för att jag är så dålig på att svara men jag har problem med att läsa din blogg i datorn. Får hela tiden felmeddelande om att ett script körs på din sida som gör internet långsamt och sen hänger sig hela internet för mig. Men när jag klickar upp inläggen individuellt via bloglovin så kan jag läsa ett inlägg i taget. Men det är ju skitstörigt. haha..

Hur som helst så är jag glad att det åtminstone går att läsa via den vägen! :) Missar ju så mycket i din blogg annars.



Så hur som helst, tack för kommentaren om mina bilder. Vi har verkligen sån tur att ha hittat så underbara mammor via föräldrargruppen. Speciellt en utav dom har jag kommit extra nära så jag är jätteglad. :) Extra kul att ha lite att göra om dagarna! :) Man kan ju bli knäpp av att bara gå hemma.



Och ja, jag har hittat en jacka nu! :) Köpte den där på cubus i svart! Jättesnygg och jätteskön! Dessutom hade dom 30% på allt i butiken när jag köpte den så jag kom undan riktigt billigt ju! :)



Hoppas allt är bra med er!!

Kramar

2011-10-10 @ 17:58:12
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback