En utmaning till mina läsare.. Hur träffade du din partner?


2011-10-20 @ 20:59:57
Kom förut idag att tänka på hur lyckligt lottad jag är som tog det där steget och skickade ett roligt skämt sms jag hade fått till A den där dagen för snart 7 år sedan. Förlorade en vän tack vare det...men fann en ny vän och kärleken.

Visst- vi hade jobbat ihop och jag hade ju spanat in honom massor. Meeen- jag var så himla blyg på den tiden så varje gång han kom i närheten vart jag alldeles tyst och röd i nyllet. så tack vare sms:et jag skickade så började vi småprata och sen fortsatte det och vi blev ett par <3

Nu har jag en fråga till er kära läsare- jag tycker det är intressant att höra om hur och när folk blev ett par osv. Så nu är min fråga till er...


hur/när träffade du din partner? (sambo, make, pojkvän etc)







Kommentarer
Postat av: Katja

Jag hade varit singel i ca 1år efter ett långt förhållande och började tröttna på att vara själv. Att vara singel är otroligt överskattat enligt mig ;). Satt hemma en kväll och fördrev tiden genom att spela coronne på blip.se.

Där fanns inte så många att spela mot just denna kvällen eftersom klockan var rätt mycket en vanlig vardag. Så det blev som så att jag spelade mot samma spelare ett bra tag och undertiden chattade vi lite allmänt. Vi kom in på musik och han visste en massa grupper han tyckte att jag skulle lyssna på. Sagt och gjort så fick han min msn så att han kunde skicka över några låtar. Han skickade den ena bra låten efter den andra och vi "babblade" på undertiden.



Så fortsatte det några kvällar, babbel på msn. Min dator höll på att ge upp och medan den tog sitt sista andetag skickade jag iväg mitt mobilnummer så att vi skulle kunna prata iväntan på min nya dator och på den vägen är det.... Att det var 55mil mellan oss hindrade oss inte i längden :)



Ledsen att det blev en novell haha.

2011-10-21 @ 00:07:52
URL: http://www.lillagrodden.wordpress.com
Postat av: Louise&Isabella

haha, det är en lång historia som man inte orkar skriva ner. Kortfattat så var han bästa kompis till en arbetskamrat till mig som jag spanat på länge och tyckt varit snygg. Dock upptagen då. Efter en annans kollegas 25 års fest hände saker som ledde tille till andra saker och nu är vi tillsammans och väntar vårt andra barn! Kunde inte blivit bättre!

2011-10-21 @ 09:22:27
URL: http://bebbekarlek.blogg.se/
Postat av: Melissa - Mamma Till Vincent&Linus

jag och Marcus träffades genom gemensamma kompisar som tyckte vi skulle träffas =)

jag hade vart singel 1 år och va trött på allt va killar hette så jag va väldigt anti deras förslag men tänkte "jag kan väl va snäll å bara prata me killen" och de gjorde jag och nu sitter jag här 4år senare och 2 barn rikare haha

2011-10-21 @ 10:11:33
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: SoffiZ-Oliwer och Towas mamma :)

Vi träffades på jobbet. Vi började "prata" genom jobbets hemsida, det övergick till msn, sen sms, sen telefon och sen träffades vi "på riktigt" (utanför jobbet). Sen dess är det vi. Det blir 6 år 1 nov och vi firade 5 år som förlovade den 18e aug i år:)

2011-10-21 @ 10:29:11
URL: http://soffiz.blogg.se/
Postat av: Veronica - mamma till Theo och Tim

Jag och min man träffades i sporthallen där vår förening anordnar fotbollscuper varje höst. Han dömde och jag var spelare. Detta var oktober 2001. Började med att jag fick tag i hans nummer, skickade sms men skrev inte riktigt vem de var ifrån. Använde mig bara av "V". Smsade en hel del de kommande veckorna, sedan var de dags för cup nummer två som vi har och då träffades vi igen och då kom han på att de var jag som skickade till honom. De var positivt =)

Fredagen efter så spelade han innebandymatch och jag och en kompis var där och tittade, dem vann och skulle sedan ha fest hemma hos honom så vi var välkomna dit. Gick dit en stund...pratade en massa. Sedan på söndagen så¨bjöd han hem mig på film. Och på den vägen var de... så vi har vart tillsammans i tio år i november =)

2011-10-21 @ 12:41:48
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com
Postat av: Carolina

Du kommer säkert skratta men jag och min sambo kom faktiskt i kontakt med varandra via lunarstorm för 7,5 år sedan!! haha.. Så om det inte vore för lunarstorm hade vi nog aldrig träffats eftersom vi bodde va 5 mil ifrån varandra och hade inga gemensamma vänner alls.

Men så började vi prata där och sen åkte jag och en vän för att kolla när han spelade handboll och på den vägen är det!! :) O ja, 7,5 år senare har vi villa, volvo, vovvar och en underbar dotter!

Hejja internet! ;) haha

2011-10-23 @ 21:26:02
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback