Dag 6


2011-09-24 @ 20:31:19
Då va vi inne på dag 6. Tycker det funkat ganska bra idag ändå. Hade dock en period i förmiddags där jag kände mig så trött och hängig och orkeslös- som att jag inte hade nån energi alls. Det är detta jag är emot med rivstarten; jag har typ ingen energi alls. Jag vill ju kunna träna och röra på mig massor- men de finns ingen ork kvar i kroppen. Den orken måste gå till mina barn ju!

Annars har det ätits gott idag; rester av tacogratängen med lite gurka till vid lunchen, och ikväll har vi som sagt grillat fläskfilé. Till det åts det liite ärtor, och stekta champinjoner- och så klart kallrörd bearnaisesås (som jag gjort själv)

Jag funderar mer och mer på att hitta min egna väg igen faktiskt. Att äta gröt på morgonen, sedan lagad mat till lunch- kött/kyckling med liite pasta, fullkornsris eller bulgur och mkt grönsaker. och sedan på kvällen kanske äta smörgåsar/knäcke eller nåt annat. (självklart några mellanmål med) Min mage har lite svårt för att äta "lagad mat" två gånger. Ätit så- det har jag nog aldrig gjort egentligen-förrän veckan som varit! Hade värsta magknipen ikväll!
Dessutom så gillar jag inte att jag fått halsbränna, och inte att jag blivit darrig o haft en del huvudvärk.

Ändrar jag om kosten  så kommer jag att ha mer ork över till att träna ju! Det är ju det jag vill samtidigt oxå- vill gå ner i vikt lite samtidigt som jag tränar upp flåset, och muskler.

Ska nog väga mig imorgon och se vad jag väger. Och sen ska jag unna mig lite pasta, ris eller kanske rentutav lite potatis imorgon. Kanske nån godisbit? sedan så kör jag med mitt nya tänk på måndag.

GI är verkligen inte min grej kan jag konstatera!

Nu ska jag inte tjata om detta mer!

har ni en mysig fredagskväll?

kramis


Kommentarer
Postat av: martina

Just nu har jag 6st superhärliga tävlingar i min blogg!I den första kan du vinna en riktigt ball earcuff från Delicious Design.

http://martinaolsson.myshowroom.se/7554/tavling-i-samarbete-med-delicious-design/I den andra kan du vinna en valfri produkt från Runns.se eller Erikasgarderob.se till ett värde av högst 250kr.

http://martinaolsson.myshowroom.se/7324/tavling-vinn-valfri-vara-fran-erikasgarderob-se-eller-runns-se-till-ett-varde-av-250kr/

/

I den tredje tävligen är det ett valfritt smycke från Smyckenby som kan bli ditt!

http://martinaolsson.myshowroom.se/7627/vinn-ett-valfritt-smycke-fran-smyckenby/I den fjärde tävlingen kan du vinna ett par grymma hörlurar från UrbanEars!

http://martinaolsson.myshowroom.se/7757/tavling-vinn-ett-par-horlurar-fran-urban-ears-i-samarbete-med-snowandmotion/I den femte tävlingen har du chansen att kamma hem en valfri silverängel från Gili Design!

http://martinaolsson.myshowroom.se/7778/tavling-vinn-en-valfri-silverangel-fran-gili-design-i-samarbete-med-silverbiten/Och i den sjätte tävlingen kan du vinna ett presentkort på 500kr hos Sovtex!

http://martinaolsson.myshowroom.se/7793/tavla-om-en-presentkod-pa-500-hos-sovtex/Ha en bra dag :)

2011-09-25 @ 10:43:14
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback