fjärde dagen.


2011-09-22 @ 19:08:15
huh, idag är jag inne på fjärde dagen med GI. (räknar gårdagen även fast det typ inte blev nåt GI igår)

Idag tycker jag att det gått riktigt bra- ätit en god frukost i form av naturell yoghurt med några hackade nötter, samt lite pumpafrön och lite krossade linfrön. Det är verkligen mums det! Eftersom jag har såna problem med ägg så kommer det nog mest att bli detta till frukost i fortsättningen!

I eftermiddag har jag mått såå illa. Det bara växte i munnen på mig när jag hade ätit mellanmålet förut (som fick bli lite stekt svamp) och ikväll var jag verkligen INTE sugen på nån lagad mat. Så det fick bli frukostalternativet även ikväll faktiskt! Känner mig lite bättre nu iaf- skönt det!

Jag tycker fortfarande att det är tråkigt att man inte får äta mackor ;) Är väldans tveksam till om det här verkligen är rätt för mig. Men har lovat mig själv att försöka ända fram till måndag för att se om de gett nåt resultat! Sen får vi se hur jag gör!

Nu ska jag ta o kika runt lite på vinterjacka till mig. Den jag har nu har fått klara av tre vintrar samt en graviditet. Den är alldeles för stor nu!







Kommentarer
Postat av: Fnulan

Du är superduktig!!!! Jag har kört Cambridge i 12 dagar... 6 kg än så länge,,, sjukt!!!!

Förlåt att jag är dålig på att kommentera... men tiden räcker inte!!!

LOVE

2011-09-22 @ 20:08:27
URL: http://fnulan.se
Postat av: Ann-Sofie-Mamma till Isak

Det gör kanske inte så mycket som den är nu tror jag. Om man kollar nära så ser man ju. :)

Vad roligt att du också kör lite diet! :) Började du också i måndags?? Vad roligt, då får vi peppa varandra! =)

kramis!!!

2011-09-22 @ 20:49:27
URL: http://sojkasframtid.com
Postat av: Eva

Nu skriver jag igen, köp flatbröd ! Som jättetunna knäckebröd. En sån innehåller 3,3 kolhydrater per skiva så en sådan kan man äta med mycket pålägg. Det gör att man saknar bröd lite mindre :) sedan finns det massor med lågkolhydratbröd man kan baka. jag bakade scones häromdagen med pofiber och fiberhusk i . Det blev jättegott :)

2011-09-22 @ 20:59:23
Postat av: Anna

Tack! Vet inte om det är energi... I bland är det en bra egenskap att vara envis som en åsna ;) ...Finns supermycket goda GI bröd-recept!! Ge inte upp! :) Ha det gott!!

2011-09-22 @ 21:04:25
URL: http://annaspoints.blogg.se/
Postat av: Nina

tydligen så anmälde man sig själv på den där barnshopping.se hade gått ut om det på facebook. någe som ja hade missat! helt å hållet..



sen här kan du ju anmäla dig med :http://werfamily.se/intresseanmalan. dem har i sthlm å gbg.. men man måste ha minst 300 unika besökare i veckan. men om du har det så anmäl dig så kanske du kan komma på nästa event.

2011-09-22 @ 23:39:42
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback