händer mkt med barnen nu..


2011-09-12 @ 09:58:25
Shit vad de händer mycket med barnen just nu, det är helt otroligt. Bara nu i helgen så har de verkligen utvecklats massor.

Elliott han har börjat visa mer o mer intresse för att gå på pottan nu. Lördags eftermiddag fick han på sig kallingar och dom hade han på sig tills han lade sig- och det var aldrig blött i dom. Han var på pottan o kissade 2 gånger under den tiden.
Igår körde vi likadant igen. Var bara det att han råkade bajja ner sig två gånger. skyller faktiskt på mig- för jag har ju bara sagt till honom att han får säga till om han behöver kissa, har visst glömt att man kan bajja oxå ;)

Idag verkar han inte så intresserad- men ska nog råka vifta förbi med ett par kalsonger sen så han vill ha på sig dom ;)

Leila har börjat att stå utan stöd nu. Det är bara några sekunder det går innan hon ramlar- men det tar sig verkligen .Blir längre o längre pass för varje gång som går. Duktiga tjejan! Kan ni fatta att hon är 9 månader om 2 dagar- jag kan det verkligen inte!

Älskade ungar- så underbart det är att få följa varenda liten bit av eran utveckling. Tänk att skapa såna fina varelser och att få vara med o se dom växa o växa! Amazing :)






Kommentarer
Postat av: Lena - Mamma till Ian

Vad duktig Elliott är med kallingarna, men dumma Emelie som inte säger att man ska säga till när man behöver bajja =) Här ska vi snart börja med att vara utan blöja hemma, eftersom Ian kissar väldigt mycket på pottan. Det är han själv som vill.



Duktiga Leila som har börjat stå själv...när började Elliott med det? Är hon senare än honom med det?



Hoppas ni har haft en bra start på veckan...



Kram

2011-09-12 @ 14:44:03
URL: http://trollflikka.blogg.se/
Postat av: Fnulan

Gullungar, det går så himla fort!!! Jag hinner inte med Mira!!!

Snart åker vi uppåt =)

PUSS fina underbara goa Emelie!

2011-09-12 @ 22:17:39
URL: http://fnulan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback