Leila 9 månader.


2011-09-14 @ 08:05:00
Tänk att våran lilla fesa blir 9 månader idag. Det är ju helt otroligt. Det var ju igår vi fick träffa våran prinsessa för första gången - de va ju igår jag fångade upp henne med mina egna händer när hon kom ut. Det känns så i alla fall.

Lilla Leilan- du har nu två stycken små bissingar- två stycken hörntänder däruppe spricker nog dessutom igenom vilken dag som helst. Inget att undra på att du ska ha ALLT i munnen hela tiden! Soffbordet är söndergnagt snart ;)

Du älskar att vara inne på storebrors rum och leka- gärna med hans spis och grytor.
När musik spelas börjar du att dansa. Du kryper snabbt som bara den- mamma hinner knappt med ibland!

Annars så har du ju börjat att ställa dig upp en hel del. Det blir längre och längre perioder dag för dag...och det ska hemskt gärna varan när mamma eller pappa sitter ner på golvet så du har nåt att hålla i för att sedan släppa.

Du har kommit på hur man gör när man ska ta sig upp på storebrors bobbycar- det dröjer nog inte länge förrän du tar din första egna åktur på den inte om du får bestämma!

Nätterna är fortfarande ganska så oroliga,även om du sover i din egna säng i ditt eget rum.Du har svårt att somna på kvällarna och vaknar hungrig ett par gånger om natten oftast.

Envis som bara den är du, ska du göra nåt eller ha nåt så ska du det! ingen får sätta sig emot!

Storebror ser du upp till som bara den- ibland för mkt. Speciellt när du gosar med honom  genom att rycka honom i håret och peta honom i ögonen. Men du är ju så liten så du förstår ju inte att det gör ont att göra så.

Våran lilla underbara ängel! tack för dessa fina månader med dig- måånga fler lär det bli. Ännu fler fyllda med massa roliga framsteg, kärlek och överraskningar!








Kommentarer
Postat av: SoffiZ-Oliwers mamma + gravid med nr 2:) Tävling i bloggen!

Åååååh så himla söt hon äääär!!:)

2011-09-14 @ 10:30:09
URL: http://soffiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback