natt nr2 i egna rummet...


2011-09-06 @ 13:37:10
OJOJOJ säger jag bara. Kände mig verkligen mer död än levande när vi skulle gå upp i morse.
Lillan somnade jättelätt igårkväll runt halv sju- hon var verkligen supertrött. Meen- en timma senare vaknade hon och var jätteledsen, sådär förtvivlat ledsen så knappt inget hjälpte. Hon skulle inte ligga i sängen själv inte.  JAg tog upp henne och gav henne en ny blöja och en zupp (tänkte att det kanske är tänderna som spökar för kraken), sedan lade vi henne igen.

Men skulle hon sova? näää..hon var bara ledsen o ledsen. Satte mig med henne i stolen o lade ner henne när hon somnat- men hon vaknade självklart igen. EFter ett par sådana turer lyckades pappa A till slut få henne o somna iaf.

Sen vid halv ett var hon vaken och var ledsen igen- stoppade i nappen och hon vart tyst. Men fem minuter senare var hon ledsen igen. Tog med henne in i sängen och där somnade hon direkt i min famn. Gick in med henne o lade henne i hennes säng. Men då vaknade hon såklart o skrek o tjöt igen. Efter en till sån vända så gav jag upp. Vi hade ändå gett henne lite lagad mat runt 6-tiden och sen åt hon ju typ en hel flaska välling lite senare så hon inte skulle vakna så tidigt men de hjälpte ju inte! Var bara o göra välling och ge henne.

Hon somnade gott efter vällingen- men sen var hon självklart vaken halv3 o förtvivlad igen. Var bara o hämta in henne o lägga henne hos mig. Och där har hon legat. Var bara sååå trött så jag orkade inte gå tillbaka med henne till hennes rum- hade varit såå trist om hon hade vaknat igen ju.
Sen vid halv 5 kom Elliott in till oss 3 i sängen oxå.

Jag blir verkligen tokig på det här nu- natten till igår var ju ändå relativt bra..men hur många såna här struliga nätter som denna har vi inte haft? varför ska de vara så svårt att sova för? kan de verkligen vara tänderna som hållt på att spöka såhär länge? Alltså- hon har nog bara sovit en hel natt en enda gång sedan hon föddes. Frågorna är många- men inga svar finns det!

Tänk om det är såhär hon kommer o vara fram till tonåren- shit säger jag bara i så fall ;)

Nåja, vi har iaf en riktigt söt o välskapt flicka..det är väl huvudsaken. Det finns de som har det sååååå mkt mkt värre!

Photobucket Pictures, Images and Photos
en mkt bestämd o kräsen liten dam ;)






Kommentarer
Postat av: Amanda

Oscar börjar sova hela nätter nu. Han kan vakna och vilja dricka lite vatten på förnatten men sen brukar han sova bra. Vi sover ju tillsammans allihop så trösten är nära om det behövs :) Vi har köpt en till säng så snart har vi en 240 cm bred säng :)

2011-09-06 @ 14:36:33
URL: http://glantan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback