läggdags o singelmorsa.


2012-04-21 @ 22:40:28
Oj nu börjar det nog allt bli hög tid för att lägga sig känns det som. Ögonlocken håller sig knappt uppe och det kliar i mina bruna ögon. Varit en bra dag idag- det är så härligt med såna dagar när man får va lite extra mkt med barnen. Det blir ju inte så mkt sånt på vardagarna.

Imorgon mitt på dagen åker A iväg till Tyskland för lite jobb och kommer inte hem förrän natten till Onsdag. Så det blir en tillfällig singelmorsa här hemma de dagarna. Se hur man lyckas pussla ihop allt. Får väl helt enkelt bli träning hemma istället för på gymmet dessa dagar-om jag inte lyckas hitta barnvakt en liten stund?

En sak är säker- jag lär säkerligen inte ligga ensam och sova i sängen för att A är borta- finns alltid nån liten kille eller nån liten tjej som vaknar mitt i natten o vill komma in. Brukar vara så =)

Godnatt kära läsare!







Kommentarer
Postat av: alexandra mamma till tove och lykke

du kommer fixa pusslandet hemma fast sambon är borta..

du får ta en promenad med barnen istället för gymmet.

jag fick på något konstigt vis ihop träning när eddy veckopendlade mellan örebro och götteborg i 11 månader. det var tufft att få ihop det när tove bara var 1 år men jag lykades.. hade dock turen att jag kunde ha med henne på gymmet.

klarade jag av det så klarar du det :) kram.

2012-04-22 @ 03:28:24
URL: http://axdal.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback