Bloggminglet 2012- en sammanfattning


2012-04-30 @ 08:19:25
Vid ca 12 snåret var tåget uppe vid stationen i Stockholm. Väl där så mötte jag upp Ann-Sofie, Cecce, Julia, Marie-Louise, qicki, Camilla, familjelivskaos (har jag glömt nån)Det kändes iaf riktigt skönt att man tog sig dit tillsammans med några som hittade. för det hade jag aldrig gjort själv tror jag ;)

Väl där var det bara att hämta ut nyckeln till hotellrummet där Emma och Nina var. Efter lite prat o skratt så tog vi oss till våning två där en trerätters lunch serverades. Till förätt var det Gul Gazpacho med melon och chili.. ingen favorit här då soppor inte är nån favvis, sedan till huvudrätt bjöds det på fläskkarré med nån salsa till och saltbakad färskpotatis. Var supergott. Efterrätten var nån liiten tryffel som man hade klarat sig utan.

Efter lunchen var det dags för föreläsningar/mingel/ mässa. Vet väl inte kanske om man kan kalla det för mässa.. kändes som att det skulle varit fler företag där för att kallas för detta. MEn de som var där var jättehärliga. Stod bland annat o suktade efter blingos kollektion riktigt läänge hur många gånger som helst ;)  Sedan var det föreläsningar med bland annat Monika Ahlberg, Ann Söderlund, Intervju av Hanna Graaf. Var riktigt roligt att lyssna på Ann.. hon är en riktigt rolig och go människa! Vi hann även med att ta lite eftermiddagsfika och då bjöds det på smörgåsar, frukt, och lite bakverk.

Sedan var det "egentid" mellan 18-20. För min del blev det inte så mkt egentid då jag hade hårupsättning 18.40 följt av sminket direkt efter. Hann dricka en mojito på rummet innan det var dags att gå till frisör/sminkös Men fiin blev jag faktiskt =)

Vid 20.00 var det så dags för 3-rättersmiddagen. Eftersom jag inte äter fisk så fick jag inte nån laxtartar utan någon soppa med ett kokt ägg i till förrätt. Sedan till huvudrätt blev det Grillad gårdskyckling serverad
ljummen potatis- och primörsallad samt citron och örtcrème.. och den var sååå himla good..goaste jag ätit på länge när det gäller kyckling! EFterrätten bestod av Chokladterrinen med rabarber-
och jordgubbskompott samt chokladsticks. Såg typ ut som en chokladkaka i tre olika nyanser (mörk, ljus och vit choklad) o smakade så.. stillade visserligen mitt godisbegär en stund..men kändes inte direkt som nån efterrätt.

Sedan var det dags att åka en våning upp för vinstutdelning och kareoke. (stavning?) Hade ju som sagt sådan tur så jag vann två olika priser. Efter detta så kom Tess Merkel upp på scenen och höll i kareoken. Så himlans kul det var..själv är jag så feg så jag vågade mig aldrig upp och sjunga. Men var många som gick upp och sjöng och bjöd på sig själva med glimten i ögat! En stor Eloge till dom =)

Sen efter tolv åkte Nina hem och både jag och Emma så trötta så vi gick faktiskt och lade oss. Efter en vecka med störd och dåligt med sömn så var jag precis slut..somnade som en stock!

Imorse när vi hade vaknat så blev det frukost..vilken lyx att kunna sitta och äta i lugn och ro utan att ha nån som spiller, drar i en och gapar och skriker!  Sedan åkte Emma hem till sin familj.Var med sugen på att åka hem så tidigt o det var ju flera timmar kvar till jag fick träffa mina barn som jag läängtade efter massor! (så är det o boka tåget sent )

Gick iaf upp till zumban och kikade lite sen- kom ju på att jag hade glömt min träningstop så satt och kikade på istället. Vad duktiga tjejerna var som var med och testade- bra kämpat!

Sedan efter en stund åkte jag och Camilla ner till entrén och checkade ut, satte oss och tog det lugnt en stund o pratade lite med söta Sofia, rara Ewa, goa Johanna, madelen från Mgroup, Marie-Louise, Sofie o så fiina fnulan. (har jag glömt nån säg till)


kort och gott så hade jag det superroligt-var så skoj att träffa alla. En del kände jag inte igen sen tidigare o hade aldrig kikat in hos..men lär nog allt göra det nu=) Sen får jag be om ursäkt om nån tyckte jag var dryg o inte kom fram o hälsade och så- för det är inte alltid lätt o känna igen bloggar i verkligheten bara för man sett bilder i bloggen inte. Ibland är det svårt o placera ansikten/bloggar/namn Tycker alla ser annorlunda ut i verkligheten.  Här kommer en lista på vilka som var där- vore ju pinsamt o glömma nån så har snott den från m-group


 



http://blogg.alltforforaldrar.se/angiethehappiest/
http://ann-maries.bloggplatsen.se/
http://www.finest.se/Sojkasframtid
http://familjelivskaos.blogspot.se/
http://annapannaochlivet.blogspot.se/
http://www.annakarlsson.se/blogg/
http://ninjaannis.blogg.se/
http://annatengelin.blogg.se/
http://trollistrollmorsan.blogspot.se/
http://lifestyleblogs.se/elsklingen/
http://www.niehoffs.blogspot.com/
http://trollmorsbusungar.blogg.se/
http://blogg.loppi.se/annicard/
http://nilssonpettersson.blogg.se
http://www.finest.se/atousapink
http://minstorafamilj.se
http://sagabus.blogg.se
http://ceccesblogg.blogg.se
http://bondmoran.nu
http://mittandraliv.vimedbarn.se
http://anouk.blogg.se
http://dinarasblogg.blogspot.com
http://theans.alltforforaldrar.se/
http://emlisch.blogg.se
http://emmaoskrutten.blogg.se
http://familjenxl.bloggplatsen.se
http://tjejmorsan.blogg.se
http://idaxante.blogspot.se
http://jeanettelovespaul.blogspot.se
http://avenymamma.se
http://jennymoren.se
http://jennyn.se
http://justanothermama.wordpress.com
http://morhanna.se
http://salkert.se
http://underbaraungar.se
http://enpopprinsessasbekannelser.blogspot.se
http://qicki.bloggspot.com
http://frokenisakson.com
http://johanssonlinders.blogg.se
http://madelein.se
http://maddixblogg.blogspot.com
http://www.meekatt.com
http://ytterligare.blogspot.com
http://blogg.loppi.se/elvabarnsmamman
http://www.spiderchick.nu
http://deliciously.se
http://powerboost.blogg.se
http://hardwoodpecker.blogg.se
http://zupermamman.blogg.se
http://petratvillingmamma.blogg.se
http://ronniedesign.se
http://bambi.alltforforaldrar.se
http://otjejen.blogspot.com
http://mammasvardag.se
http://neccin.blogg.se
http://SoffiZ.blogg.se
http://sanningensrum.blogg.se
http://lillboda.webblogg.se
http://sockersanna.blogspot.com
http://tingelingland.blogspot.com
http://muppsan.com
http://fnulan.se
http://finest.se/ballongprinsessan
http://madredetres.blogg.se
http://ljungmarksblogg.blogspot.com
http://lillamysan.se
http://www.marremedmera.se






Kommentarer
Postat av: ♥ Sojka ♥

Hej goding!



Synd att vi inte hann prata så mycket! Saknade verkligen det men jag kände mig verkligen som en förvirrad höna där. Sandra som jag bodde med hängde på ett håll och Cecce som jag åkte tåg med på ett annat håll. Det slutade med att jag stod typ ensam. Kul!



Du blev väldigt vacker måste jag säga! :)



Kramis och hoppas vi hinner snacka mer nästa gång!



Och länk listan med alla så står min blogg fel, jag bloggar ju inte på finest.se/sojkasframtid längre utan www.sojkasframtid.se och skulle bli världens lyckligaste om du kunde änra. :)

2012-04-30 @ 13:45:13
URL: http://www.sojkasframtid.se
Postat av: Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

Var verkligen guld att träffa dej Emelie! <3

2012-04-30 @ 23:57:00
URL: http://salkert.se
Postat av: ☆ Fru Eriksson

Wiiiii...Kul med Blogglistan :)

/Kram

2012-05-01 @ 13:41:39
URL: http://frunsblogg.blogspot.se/
Postat av: Qicki

Det var jätte roligt att träffa dig, det kan inte vara nån som tycker att du var dryg ´du var ju så glad & trevkig.

Sen så blev du super snygg till kvällen.

Kramen

2012-05-01 @ 16:37:42
URL: http://qicki.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback