fast i snökaoset?


2012-12-05 @ 20:04:28
Undrar hur många det är som just nu är fast i snökaoset på olika sätt i detta land?? I Stockholm verkar det ha slagit till värst ju!
 
Sitter här och väntar på att få höra från sambon om hur det blir för hans del. Han skulle ju flyga från Polen för någon timma sedan- då till Frankfurt. Sedan skulle planet gå från Frankfurt till Arlanda vid 21,30. Undrar just om det planet ens kommer att gå? De flesta flygen verkar vara inställda så som i förmiddags.
 
I vilket fall som helst så ska A inte komma hem förrän imorgon iaf. eftersom planet landar ganska sent i Stockholm så tyckte han att det var bättre att boka in på hotell och sova ut och köra hem imorgon bitti istället. Det är ju inte så kul att köra hem trött och seg mitt i natten när det snöar heller. Men nu är ju frågan om han får flyga hem ikväll- eller om han blir fast i Frankfurt och får flyga hem imorgon. Då vet man ju inte när han kommer hem inte.
 
Jag hoppas bara att han kommer hem till Sverige tryggt och säkert- spelar ingen roll om det blir ikväll eller imorgon. Bara vi får träffa honom hel imorgon för barnen har längtat som bara den.
 


Kommentarer
Postat av: Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

nä i det här vädret ska man verkligen inte ge sig ut och köra! Hoppas han kommer hem snart iaf

2012-12-05 @ 20:28:55
URL: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback