sammanfattning av 2012


2012-12-31 @ 12:00:00
ikväll vid 00,00 är det så dags. Dags att skåla in det nya året och säga adjö till det gamla. Fira med sina närmsta.Känner verkligen att det ska bli skönt med ett nytt år med nya möjligheter.
 2012 går verkligen till historien som ett år som inte alls varit speciellt bra på många sätt och vis. Det har hänt mkt sorliga saker även om det spridits en del glädje också.Tänker inte skriva värsta inlägget med vad som hänt månad för månad. Men här får ni lite..
 
Alldeles för många i omgivningen har drabbats av cancer, en kär och grymt saknad släkting gick bort i somras, jag blev varslad från jobbet i slutet av oktober, och sedan åkte min farmor på en hjärtattack dagarna innan jul. Sedan har vi ju såklart dessa sjukdomar som fått oss att VABA en hel del (bland annat lunginflammation)
 
Men sedan ska vi såklart försöka att lyfta fram lite av det positiva som hänt under året ändå.
Leila började på dagis i början av året och blev med detta helt plötsligt en stoor tjej. Sedan har vi fått deltaga på både 30-årsfest och 60-årsfest i år.
 
På semestern hann vi både med Kolmården och Göteborg. Barnen älskade att se alla djuren på Kolmården och tyckte det var kul o åka linbanan. När vi var i Göteborg sov barnen över på hotell för första gången,bara det var spännande. Sedan var det så kul att se glädjen i deras ögon när vi var på Liseberg och åkte massor med karuseller. Elliott fick till sin glädje krama en kanin med.
 
Något som sent kommer att glömmas detta året är såklart även resan till Turkiet som vi gjorde i September. Var så härligt att få uppleva barnens reaktioner på deras första utlandsresa. Massa sol och bad och bus!
 
Sedan avslutades ju julhelgen med ett vackert bröllop där vi fick vara med och dela min kusins och hans makas stora dag. Riktigt fint brudpar och så trevlig bröllopsfest!
 
Och så får vi ju inte glömma dessa härliga bloggevent (bland annat Bloggminglet i Göteborg,bland annat bloggdejten i Göteborg, bloggminglet 2012 och mammabloggkryssningen) som man varit iväg på i år och via detta fått träffa massa härliga människor och fått flera nya vänner ♥  Guld värt
 
 
 
 
(det är ju inte varje dag man får klä upp sig inte )
 
 
Så farväl 2012- hoppas 2013 blir ett riktigt riktigt härligt, friskt och glatt år med massa trevligheter!
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback