att jobba eller inte jobba...o influensan :(


2012-02-27 @ 07:14:06
Att jobba eller inte jobba..det är frågan idag. Igår bestämde vi att Leila skulle få vara hemma idag oxå åtminstone. Men sen vaknade hon så himla pigg och glad idag (trots att hon varit vaken och gnällig i två timmar inatt) så jag funderar faktiskt på om man ska testa o jobba idag iaf. Hon kanske tycker det är jättekul o få komma iväg och leka lite.

fast iofs kanske det kan vara bra om hon får en dag extra på sig att piggna till lite mer? för hon lär ju vilja sova tidigt idag och hon lär säkert vara trött och gnällig lite senare.

Ja vi satsar nog på dagis o jobb imorn istället! hon måste ju vara så pigg så hon orkar med aktiviteter osv. det här med o ge antibiotikan på dagis var iaf inga problem när A frågade i fredags..det är ju skönt!


sa jag förresten att influensan kommit till vårt hus? Nu har pappa A sjuknat in under natten. Hoppas att det var den barnen hade förut ( o leila innan lunginflammationen) så de klarar sig. Jag hoppas jag klarar mig med- brukar oftast göra det så...har väl en tålig kropp ;)

GODMORGON GODMORGON






Kommentarer
Postat av: Celine

Då våra barn gick på dagis så var det tvärkört att få personalen att ge någon form av medicin såvida det inte var något som var livsnödvändigt.

2012-02-27 @ 07:45:54
URL: http://phantazia.blogg.se/
Postat av: ♥ Sojkas framtid ♥

Tack för senast fina du och lycka till idag! :)

KRAMS♥

2012-02-27 @ 08:31:26
URL: http://www.sojkasframtid.se
Postat av: Petra

Ja tyvärr så kommer aldrig sjukdommar ensama! Drygt med influensan.

Hoppas du slipper nu iaf.

Ja ni gör rätt i att stanna hemma idag. Som du säger hon måste orka med aktiviteterna oxå. De e skillnad på att vara pigg hemma o vara pigg på dagis. Mys ni idag

kramar

2012-02-27 @ 09:35:05
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Postat av: Ewa (mamma till 6 döttrar)

Klokt att vänta en dag till.. jag tycker dessa sjukdomar bara går runt och runt just nu här hos oss.. blä!



Japp jag åt en bit fisk och som tur var så åt ingen av de övriga i familjen från samma bit. Fy farao så vedervärdigt det var att vara så sjuk.



Japp vi ses i Älvsjö :) Jag ser så fram emot att få träffa alla igen :) Ska bli så skoj!!

2012-02-27 @ 16:49:38
URL: http://tjejmorsan.blogg.se/
Postat av: Sara - mamma till Hugo

Ja den där jäkla influensan. Den blir man ju helt däckad av. Har knappt något minnne av att förra veckan existerade. Hoppas att ni andra får hålla er pigga nu!

2012-02-27 @ 16:51:23
URL: http://elmeshult.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback