Att känna att man inte duger.


2012-02-03 @ 10:37:45
Det är verkligen massa blandade känslor hos mig just nu. Ibland känns det som att man inte duger och inte ritkigt räcker till som mamma.

Våran lilla tjej har verkligen blivit värsta pappagrisen. När vi båda är hemma under helger och kvällar så är det bara pappa o pappa hela tiden. Hon ska bara komma upp till pappa- mamma hon duger inte alls. Skulle det vara så att hon finge komma upp till sin mamma så ska hon ner såfort hon ser sin pappa. Detta är verkligen nåt som svider rejält i mammahjärtat!

Visst unnar jag pappan i huset detta och det är väl förståeligt eftersom hon inte ser honom under förmiddagerna. Men det tar ändå emot eftersom det är ju hon och jag som har varit hemma tillsammans i över ett år. Det är inne i min mage hon bott. Och jag trodde ju att vi tjejer skulle hålla ihop i vått och torrt. Men så är inte fallet! hon säger knappt aldrig mamma längre ens :(

Många av er kanske tycker jag är larvig- men tycker det är jobbigt! Att inte duga/inte räcka till hos dottern. Hoppas att det är en period och att det blir bättre sen när dagis börjat.






Kommentarer
Postat av: Sara - mamma till Hugo

Förstår precis vad du menar. Jag höll ju på at bryta ihop när Hugo var sån i en eller två veckor. Nu kan han variera lite mellan olika dagar, men är det bara en dag så är det inte så farligt. Men visst är det hemskt!

2012-02-03 @ 21:56:52
URL: http://elmeshult.wordpress.com
Postat av: Malin

Det är en period. Förstår hur du känner. Måste va jättejobbigt men ja tror absolut det går över. De ändrar sig sen ska du se.



Kramar

2012-02-04 @ 08:15:31
URL: http://malinjljung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback