Dagisinskolning dag2


2012-02-07 @ 21:15:14
ytterligare en dag som gått riktigt bra. När vi kom dit halv 10 blev det först lite lek följt av fruktstund. Efter fruktstunden gick vi ut och lekte. Leila gick mest runt och kikade på allt. Lilla skruttan är inte så van vid att vara ute och leka än. var ju inte så längesen hon vågade gå själv på sina vinterskor heller för den delen. Hon har varit ganska larvig med det. Så hon gick mest intill sin mamma.

Men sen kom de större barnen ut- och därmed hennes storebror oxå. Då blev det genast lite roligare. Då fick hon för sig att hon skulle sitta bakom storebror i pulkan. så mamman fick såklart dra runt på barnen =) och de hade ganska skoj en liten stund där. SEdan var det lite svårt för Elliott att förstå att jag inte var där för hans skull- att jag skulle ägna all uppmärksamhet till Leila. Men det släppte sen!

Till lunch idag blev det soppa- förstår fortfarande inte hur de kan servera soppa till barn som är 1-3 år gamla. Det är större sannorlikhet att soppan hamnar i knät än i munnen om man säger så. Sen gillar de flesta inte soppa heller för den delen! Nåja..lillan fick iaf i sig några mackbitar. När vi kom hem däckade hon nästan på direkten i sin vagn ute på altanen.
Hon sov strax över timman- och nu ikväll var hon jättetrött och pipplig redan vid halv7 så hon fick lägga sig. Det är jobbigt att börja på dagis ;)


Imorgon är tanken att vi ska stanna över vilan oxå om hon vill somna. Hon har ju svårt för att somna inne- och sover helst ute i sin vagn. Så det ska testas att lägga henne i hennes vagn inne- så får vi se om det funkar ;)








Kommentarer
Postat av: Hanna - Mode, smycken och min vardag

Vad skönt att det går bra!

2012-02-08 @ 08:09:42
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Skönt att det går bra. PÅ jobbet får vi annan mat till småbarnen när det är soppa, det är ju jättesvårt för dom små att äta och få i sig ordentligt annars



Kram

2012-02-08 @ 13:20:12
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback