En fredag- med helgen på ingång.


2012-02-10 @ 07:51:13
Fredag- äntligen. Varför längtar man alltid lite extra efter denna dag? kan det vara för man vet att helgen är på ingång kanske?
Inatt har jag sovit riktigt kasst. Varit uppe hos sonen några gånger som blivit förkyld, och däremellan har jag drömt en massa konstigt när jag väl somnat. Vid 6 vaknade barnen sen, pigga som lärkor o vägrade somna om kändes det som. Men nu går de runt som zombies istället ;) Mamman oxå!

Idag blir det dagislämning av båda barnen mellan 10-12.30 är tanken att de ska gå idag. Det blir alltså lunch på dagis, sedan hämtar mamman dom. Och då är det sövning av Leila som gäller. Medan barnen är på dagis tänkte jag va lite ego och jobba på brännan lite genom att lägga mig i solariet, sedan efter det blir det lite träning. Man måste ju passa på när man väl är själv hemma. Skönare o träna ute i vardagsrummet än inne i det trånga sovrummet.

Kanske dags att fixa lite frukost? för min del blir det havregrynsgröt med kanel och linfrön i..lite mjölk till det. Barnen får väl yoghurt o macka.

Vad brukar ni äta till frukost?






Kommentarer
Postat av: LILITH - Borderline & mamma

Här blir det två gigantiska muggar med kaffe till frukost :)

2012-02-10 @ 07:57:11
URL: http://lilith.vimedbarn.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback