Dag 2 PT-online


2012-01-10 @ 20:23:31
Idag har det gått jättebra oxå. Har känt mig riktigt motiverad.
Till frukosten blev det gröt med äpple och kanel, sedan till lunch blev det korvgryta med paprika, lök och bönor i, ikväll blev det en toast med philadelfiaost, kyckling, paprika i och till det en sallad.

HAde lite problem med att äta mellanmålet idag- det var nämligen kesella och det är jag inte så förtjust i. Men jag fuskade lite och hade i en liten dutt fun light i. Och då gick det sååå himla bra att äta ju =)

På förmiddagen var vi ute och gick en promenad, Leila i vagnen, elliott drogs bakom i sin snowracer. Där kan man tala om styrketräning iaf ;) Sen i eftermiddag blev det en promenad till och nu ikväll har jag gjort massa övningar!
Känner dock nu att jag har väldans träningsvärk i benen..kunde knappt böja mig ner och lägga i mer ved i kaminen nyss..oops!

Känns riktigt skönt att avsluta denna kväll med att må såhär bra som jag gör just nu. Är nöjd över mig själv- att jag klarat dessa två första dagar riktigt bra. Och vilken härlig vägledare man har i sin PT. Så bra att kunna bolla och fråga henne sånt man undrar över. OCh så bra o få massa tips =) tack Karin






Kommentarer
Postat av: Sojkas framtid - Ann-Sofie mamma till Isak

Hjälper hon dig både med kost och träning? Vad kostar det? :)

Kram!

2012-01-14 @ 13:28:22
URL: http://finest.se/sojkasframtid

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback