PT online dag 16


2012-01-24 @ 20:01:08
idag har vi då varit inne på dag 16...tänk att det gått så lång tid nu.

Idag blev det gröt till frukost, sedan till lunch kycklingburgare med grovt bröd ikväll blev det dinkelsmörgås med stekt ägg på och lite morotsstavar från igår.

Skulle egentligen tränat lite mage idag på förmiddagen- men lillan somnade ju på sin mamma o det var ju såå mysigt där =)

Nu ikväll blev det iaf en promenad i det friska o kalla vädret. hade lite huvudvärk så vågade inte ge mig på att köra crossen idag heller. Passade på att sola lite solarie efter promenaden- var hur skönt som helst. Känner mig såå blev nu när det är vinter så det är bäst o försöka få lite färg ;)

Nåja..blev lite magövningar för en liten stund sen. Men körde bara ett par rundor av varje övning. Kändes som att klockan var så mkt o sen var jag ju hungrig oxå!

Nu ska jag bara sitta och ta det lugnt o njuta av lugnet som råder i huset. Sambon är iväg och tränar och barnen sover. Om en stund blir det dusch sedan ska jag nog krypa ner i sängen och kika på tv tills jag somnar. Kommer säkert somna tidigt ikväll! Det kan behövas!






Kommentarer
Postat av: Fnulan

Jag äter godis, bara så du vet...

2012-01-24 @ 21:54:57
URL: http://fnulan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback