Avslappning AB


2012-07-23 @ 20:05:58
ÅÅ..så skönt. Har precis slängt ner mig soffan. Här hade jag tänkt att spendera resten av kvällen dessutom ;)
hälften av barnen sover- det äldsta barnet la jag precis i hans säng. Hoppas han kommer till ro så han kan somna snart. Sambon är och tränar lite fotboll..så några minuters egentid hinns kanske med innan han kommer strax efter åtta.
 
Idag har barnen och jag varit ute och åkt runt lite grann medan pappan jobbade på förmiddagen. Sedan fixade A iordning lite grann i trädgården nu i eftermiddags och jag tog fram målartvätten och tvättade av ytterdörren lite grann. Ja ni, det händer en hel del här hemmavid just nu. Pyntade faktiskt upp framsidan med lite växter igår. Vi var på M blommor i Motala och där hittade jag vita fina bollkryss och en ljusrosa pelargon som får stå och piffa till lite vid ytterdörren nu.
 
Vi köpte dessutom två stycken lavendel och massa sjöstenar. Så idag har A gjort iordning i landet på framsidan. Planterat ned lavendeln och sedan lagt över sjöstenar runtom så dom täcker landet och satt dit några lampor. Vart faktiskt jättefint, han kan allt bara han vill ;) Får se om man kan ta en bild och visa er någon dag!
 
Och härinne har det hänt en del med. För när vi kom hem från Ullared så hade vi massa färgglatt med oss till vardagsrummet och även en klocka och fönsterlampor. Och sedan målades faktiskt den där sista omgången på sista väggen i vardagsrummet en gång till. Så nu är väggen klar och sladdarna som hängde vid tvn är prydligt isatta i såna där skenor. Tillpiffning i soffan med turkosa kuddar, fönstrena pryds med turkosa öljettgardiner och nya höga fina lampor med vita lampskärmar. Jag är såååå nöjd!
 
så skönt att få lite ordning!
 
Nu ska jag fortsätta njuta av semesterkvällen med drinken i ena näven och ögonen på tvn. Hoppas allt är bra med er!


Kommentarer
Postat av: ☆ Fru Eriksson

Oooo...Jaaa nut du tjejjan & *Skåååååååål från mig/Kram Kram

2012-07-23 @ 20:31:50
URL: http://frunsblogg.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback