Underbara och fantastiska känsla...


2012-07-26 @ 08:36:23
Av att komma hem. För hur roligt man än har det när man är bortrest så är det alltid lika skönt att komma hem. Till sina egna saker, till ett hus med trädgård. AAAh =)
 
Det har i alla fall varit ett par riktigt trevliga dagar i Göteborg, det är ett som är säkert. Två dagar på Liseberg har hunnits med och en övernattning på Scandic opalen. Barnen har trivits som fiskarna i vattnet och till och med Leila har åkt karuseller. Bäst var sagoslottet om ni frågar Elliott- Leila gillade inte det alls istället.
 
På kvällen efter första dagen på liseberg gick vi ut och åt med barnen. Först hade vi tänkt äta på Avenyn, men det kändes inte så barnanpassat på nån av restaurangerna. Så vi körde på säkra kort och letade upp Jensens böfhus där vi ju vet att barnen ändå får en liten "bok" och kritor till så de kan sitta och måla medans man väntar på maten. Tyvärr var båda barnen ganska övertrötta så det blev en hel del klara, höga skrik (från den lilla surpuppan då)
 

Andra dagen på Liseberg var vi där precis efter de öppnat. Kan ju säga att det var stor skillnad mot dagen innan då det var fullknökat med folk. Nu kunde vi ju gå runt o njuta av allt ledigt utrymme och inte var det nån kö till attraktionerna för barnen heller. Var väl värre för de stora som skulle åka alla vuxen attraktionerna. Även om det fylldes på med folk under dagen så tycker jag inte att det var lika mkt folk som dagen innan, och då var det ju ändå  löning igår.
 
Runt halv 4 styrde vi bilen mot destination Ödeshög. Sedan var vi väl hemma någon gång mellan 5-halv6.
 
Idag är det marknad här hemmavid som vi tänkte gå på. A ska vara parkeringsvakt mellan 10,30-12,30 sedan i eftermiddag ska barnen få sina twinrix sprutor (ve och fasa)
 
Önskar alla en fin dag!


Kommentarer
Postat av: ☆ Fru Eriksson

Borta Bra men...Hemma Bäst :)
Ha en underbar dag/Kram från mig i sommarsolens hetta ♥

2012-07-26 @ 11:04:01
URL: http://frunsblogg.blogspot.se/
Postat av: Solan

Ni har haft fullt upp ser jag. 2 dagar på Liseberg. De är LYX.

Svar: Ja, det har verkligen varit jättelyxigt och barnen har skött sig bra med..det är lyx bara det..hihi!
Emelie

2012-07-26 @ 14:01:44
URL: http://lillboda.webblogg.se
Postat av: Sandra

Vad skönt att det var lite mindre folk andra dagen! Vi har inte varit på Liseberg än i år, vi bor väl för nära antar jag! ;-) Men hade tänkt ta oss dit nu i veckan! Ha en härlig kväll! Kram vännen!

2012-08-01 @ 20:37:55
URL: http://otjejen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback