Vilken härlig semesterdag :)


2012-07-17 @ 20:44:48

I förmiddags styrde vi som sagt bilen mot Kolmården. Hade kollat väder appen innan- och inget regn skulle det vara så vi bestämde oss för en tur. Ju närmre vi kom Kolmården desto mörkare såg det dock ut ett tag.

Väl framme och inne så var det så kul! Barnen fullkomligt älskade att titta på alla djuren. Leila stod och pekade och försökte säga vad djuren hette och Elliott ville knappt gå ifrån bland annat björnarna och en liten bebisget som han fastnat för.

Blev även en safaritur i linbanan och barnen var helt i extas...var verkligen värt att köa typ 30-40 minuter för den upplevelsen och hafe Elliott fått bestämma så hade vi åkt fler gånger.

Efter vi hade ätit runt 3-tiden så testade barnen lyckan i chokladhjulet. Leila drog hem första vinst på direkten, och då var det ändå bara 3 brickor I bruk av typ 10- och hon fick trycka på stoppknappen! Vilken turgumma!

vilken härlig dag detta varit- barnen har varit glada, föräldrarna nöjda med det. Och solen har skinit på oss- förutom lite regn när vi åkte linbanan.

har du inte besökt Kolmården med barnen innan så gör detta- du lär inte ångra dig!!

min lilla turgumma, sweet like chocolateKommentarer
Postat av: Jessica

om det bara hade legat närmre! men när axel har blivit större så får vi kanske åka upp =)

2012-07-17 @ 20:53:40
URL: http://www.lawendelgoteborg.blogg.se
Postat av: ☆ Fru Eriksson

Härligt & wow...vilken vinst :)
/Puss

2012-07-18 @ 09:20:43
URL: http://frunsblogg.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback