Färgglada fingrar.


2012-06-29 @ 19:36:37
dessa fina färger köpte jag till naglarna. Riktigt somrigt med lite färgglada naglar till sommaren ju!
Photobucket Pictures, Images and Photos





äntligen fredag och lite sommmarbilder.


2012-06-29 @ 09:05:32
hej kära vänner, sommar och sol är det som hägrar här just nu eller? man vill bara ta tillvara på varenda sekund det är soligt och varmt ju. Ska strax sätta in barnen i bilen och åka en sväng till apoteket. Måste köpa lite solskydd. Var ute i solen igår utan...och ja.. Aja baja att man inte lär sig. Vart lite röd igår men det var igen fara när jag vaknade upp idag. Men ändå- man ska ju vara försiktig när man är i solen även om man vill bli brun. Man kan ju bli brun med solskyddskräm på med ju =)
 
Skulle egentligen böva åka iväg o köpa med någon bikini. Den ena jag har har jag haft i 3 år nu och fick sy in den förra året eftersom den var alldeles för stor runtom (snålknep!?) och den jag köpte förra året tittar en bygel ut ur det är inte så skönt ju! Men neej, åker absolut ingenstans idag inte..här ska det varas ute. får ta det en dag när det regnar istället ;)
 
Har ni några bra tips på vart man kan hitta en bra bikini?
 
 

Tänkte ta och avsluta detta inlägg med att bjuda på några sommarbilder och passar därmed på att önska er alla en fin och solig dag.
 
 
var rädda om er ♥
 
 
 





Ett härligt avslut


2012-06-28 @ 21:58:11
ett härligt avslut på en kanondag. För vilket underbart väder vi haft idag. Har inte varit annat än ute under dagens gång. Har både hunnit klippa gräs o rensa ogräs under dagens gång. Så skönt!

Och bäst av allt var nog ändå att lillan sov i nästan en timma så mamman fick ligga och schteka i solen- var inte igår! Där pratar vi lyx att sonen sköter sig själv när han vill va inne o titta på tv ;)

Åå imorn ska det bli fint med.. Wiiehoo. En tur till Gränna med mina
3 blir det nog imorn kväll om det inte är för kallt ;)

Hoppas ni haft en fin dag! Vi hörs imorn! Godnatt!








mysmorgon


2012-06-28 @ 08:23:33
 
Såhär hittade jag barnen sittandes i soffan förut. Så mysigt när de för en gångs skull kan vara lite mysiga mot varandra ju och inte bara bråka hela tiden.
 
Här fortsätter semestern/sommarlovet i rasande fart. snart haft en hel vecka ju! Men det är ganska svårt att hålla busungarna nöjda..iaf den största av dom.
 
Igår totalvägrade Elliott att vara ute trots att det var jättefint väder. Mutade honom med såpbubblor, fyllde hans vattenpistol med massa vatten, tog fart på dom när dom gungade. Men ändå tappade han intresset för att vara ute redan efter en kvart och ville gå in =(
 
nåja, idag verkar det bli varmt och fint oxå ju, så det är bäst att passa på o försöka få dom små liven att vara ute o få lite frisk luft. Själv ska jag försöka plocka lite ogräs på framsidan. Men först blir det en promenad.. ska bli skönt att röra på fläsket lite.
 
hoppas ni alla har det fint därute, ta hand om er!





aj och ooj


2012-06-27 @ 21:06:40
Igårkväll när all bedövning från lagningen hos tandläkaren hade släppt så kände jag en vass kant av lagningen vid den tanden jag fått lagad. Sedan när jag bet ihop så gjorde det ordentligt ont dessutom..

och den vassa kanten är kvar- och det gör fortfarande riktigt ont att bita ihop tänderna just där jag lagat.

Skit oxå- detta innebär ju att jag måste ringa till tandläkaren imorn och be om att få det fixat innan de stänger igen för semestern. För såhär tänker inte jag ha det.

Kul o gå med en vass kant o störa sig på resten av livet- och skoj o ha ont när man biter..nää inte okej! och inte en extra krona tänker jag betala för deras miss!

Värst av allt är nog ändå vetskapen om att jag måste lägga mig där helt utsatt i stolen hos tandläkaren igen..fyy!





vilken tjej ♥


2012-06-27 @ 11:02:42
Det är värst vad det går framåt för vår lilla tjej här hemma. Eller ska man verkligen kalla henne lilla längre? Det händer så mkt med henne just nu så man fylls med värme och glädje i hela kroppen såfort det händer något nytt.
För det första så har hon slutat sitta i sin matstol. Hon totalvägrar att sitta i den och ska sitta på vanlig stol som alla andra. Så nu har matstolen hamnat uppe på vinden.
 
Sedan alla dessa ord. Vi var med Elliott på toa förut när han skulle kissa. Då gick hon fram till holken innan han hann och lyfte upp locken åt honom och sa "Elliott kissa häää". Sjukt vad fort det går detta..sedan är hon inte sen med o visa alla vart de ska sitta "mamma sitta häää" "Ejjott sitta häää" osv. Sen har vi de där svåra ordet som papper- det har hon oxå börjat säga. Kanske är det så att de börjar prata o lär sig fortare när det har syskon att se upp till?
 
våran stora tjej soover tryggt med najjen.
 





Ett tortyrbesök


2012-06-26 @ 21:44:26
Idag var jag iväg på att tortyrbesök om något. Iaf om ni frågar mig- hon som liter av tandläkarskräck!
 
Idag var det dags att gå till tandläkaren och laga ett till av hålen. Försökte lugna mig själv med att jag ju faktiskt inte har nåt mer hos tandläkaren att göra förrän nästa år när denna lagningen var över. Men hur det än var så blev det värre när jag låg där i stolen och fick  höra att tandläkaren ville ta bort min gamla amalgamlagning oxå "vi bokar in en tid för den oxå". Så där låg jag i stolen, och höll hårt i armstöden samtidigt som jag hörde borrarna surra, kände vattnet stänka i ansiktet- de vet hur de ska framkalla rysningar minsann!
 
Nåja, jag överlevde ju iaf besöket- annars hade jag ju inte suttit här. Men det känns illa att jag måste dit en gång till. Som tur är så blir det efter semestern så jag hinner förbereda mig mentalt en bra tid innan ;)
 
tandläkarskräck- vad är det ;)





Idag har jag fått göra nåt som tagit emot som bara den =(


2012-06-26 @ 18:28:00
Elliott lekte med sin förbenade ben 10 bil förut- vars hjul snurrar av sig själva om man har en knapp på. Tror ni inte att han körde med den i leilas hår så den fastnade där. blev tvungen att klippa av 2 stycken av hennes fiina
charm lockar.. och det tog verkligen emot nåt enormt.
 
Stackars leila hade jätteont eftersom den gjorde så att det spände den lilla millimeter hår det var kvar mellan bilen och hennes hårbotten. Det var inte lätt att klippa med andra ord. Lyckades dock utan nån blödar historia, pjuhh!
 

Nu är den där bilen portad från detta hus ett tag tills Elliott fattat att man måste vara försiktig med sin lillasyster- vilket säkert kommer att dröja 15 år till ;)





Emlisch invaderar


2012-06-26 @ 15:23:48
Ja jag är lite här och där. Både där man får vara och inte....

ni har väl inte missat att jag fått äran att gästblogga hos Ann-Sofie- ,eller Sojka som hon även kallas , idag?

såå himla roligt det var att få smyga in sådär i hennes blogg med ett inlägg nu när hon är iväg på semster och har det gott ;)

Kanske skulle jag anamma detta och ha lite gästbloggare när jag är iväg på solsemester i mitten av september? skulle nån av Er vara intresserade att bidra med ett inlägg då?





Äntligen är den här


2012-06-25 @ 20:49:12
tjiho. Gissa om jag blev glad när jag hittade väskan jag letat efter ett bra tag på scorett idag. har tidigare spanat in den i svart. Men så fint med en vinröd färgklick ju :)

så nu är den min.. Och jag gillar't

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos





är det det här som kallas för semester?


2012-06-25 @ 14:37:58
Då var första semesterdagen här. Känns lite som att den skulle kunna kvitta. I alla fall eftersom det spöregnar och har gjort det heela dagen. Kommer det hålla på såhär nu resten av tiden med?
 

Vi trotsade iaf busvädret i förmiddags och tog oss till ICA för att handla lite. Hade lovat Elliott att vi skulle baka bullar om det var regnigt ute. Så det fick det bli. Vi har hunnit baka bullar, steka pannkakor, göra rårakor med potatis/morötter, göra chokladbollar. Det ni ;)
 
Leila är lite pipplig och gnällig just nu kraken, hostig till tusen och snorig. Hoppas att hon slipper feber igen och att det inte utvecklas till nån lunginflammation igen nu när vi ska vara lediga och ha det mysigt!
 
Nu håller vi på att tvätta sängkläder och byta dom med..inte så skoj men ibland får man passa på att ha ännu mer tråkigt när det är trist väder..detta så man kan ha skoj när solen skiner =) Det är det värt!
 
dagens bullskörd!
 
 
'Ha en fin dag allihopa'
 
 
 





semestertips?


2012-06-24 @ 20:35:37
Sitter och letar lite och försöker som sagt hitta nåt bra resemål med familjen när A har semester, typ med övernattning och sånt. Ska vara något som 2 barn på 1 1/2 år o 3 1/2 år uppskattar och tycker är kul. Har funderat lite på Legoland. Men det är svårt att veta vart man hittar bra boende till vettigt pris.
 
Har ni några bra tips på bra resemål för barnen och tips på hotell? vart ska ni åka i sommar?
 
 





Vilket erbjudande.


2012-06-23 @ 22:16:50
Nu har jag suttit vid datorn för första gången på flera dagar. Känns skönt o ha lite tid över att sitta och kika runt lite grann.
 
Brukar ju få erbjudanden från goupon lite då och då på mailen. Såg ett riktigt bra erbjudande förut idag när jag kikade in mailen på iphonen så blev ju helt klart tvungen att logga in på datorn och läsa mer om det.  Och nu har jag faktiskt beställt och sparat 697 kronor.
 
Är nämligen så att jag faktiskt varit på jakt efter en sådan där volymtång ett bra tag nu..och vips så fanns den bara där idag. Till ett pris av 199:- istället för 896 :- så blev bara tvungen att slå till! hoppas den är bra nu.https://static.groupon.se/97/69/1339523626997.gif
 
 





Gissa vem som är tillbaka?


2012-06-23 @ 22:07:10
Hej kära vänner, har ni saknat mig? lite iaf kanske va?
 
Denna veckan har varit en vecka fylld med glädje, sorg, närhet och fest. Nu är den dock snart slut!
Började veckan med att få ett sorgligt besked om att en släkting hastigt gått bort, tänker massor på denne och hans familj ♥ Vila i frid
 
sedan avslutades arbetsveckan med avbrott för ett nervigt BVC besök med  1 1/2 års kontroll för Leila där hon tjöt sig igenom läkarkontrollen och sprutorna (mamman med eftersom hon inte tål o se sina barn frå sprutor) Det visade sig att våran tjej är en riktigt stor tjej 13,1 kg tung och 86 cm lång. Det ni! Sedan hanns det även med en härlig sommarlunch som jobbet bjöd på med potatissallad och kallskuret,exotiska fruker och jordgubbar..så mums! Sen blev det semesterdags =)
 

Gårdagens midsommarfirande blev hos E & F med barn. Barnen lekte och hade roligt för fullt. Vi åt massa god mat, skrattade och pratade massa skojs. Barnen somnade inte förrän 11 och då var de jättetrötta! Både jag och E, även A hann o ta ett midsommardopp i poolen oxå..riktigt skönt! tack för en trevlig kväll!
 
Idag mår man väl som man förtjänar, blev kanske lite för mkt snaps igår. Inte att jag mått dåligt eller så- men har haft ont i huvudet...och sov endast ett par timmar inatt så har kommit efter lite med sömnen.  Har varit iväg och firat barnens farmor idag. Hon fyller nämligen år imorgon, god mat och trevligt sällskap!
 
Vad har du hunnit med att göra denna veckan? ha det gott vännen!





Det hippa sverigebarnet blir.


2012-06-21 @ 22:44:38
var ju faltiskt några som visade intresse för sverigetröjan. Hade tänkt först till kvarn. Men eftersom det varite lite si och så med blogg.se så man inte kumnat se kommentarer etc så kände jag att en lottning blir mest rättvist. Så av br 1-6 Blev nr 3 framdragen. Och nr 3 är Amanda kommer maila dig ang adress!

Ha en fin sen torsdagskväll allihopa! Godnatt





dumma kossa!!


2012-06-21 @ 08:17:01
åååh..blir så tokig. Vet inte hur många gånger jag försökt skriva ett inlägg och läsa kommentarer..varje gång så dyker en kossa upp och så står det något gick snett! ORKA- hade ju lite att skriva igår..men blev inget av med det inte!

Det är ingen bloggtorka här- snarare tekniska fel hela tiden så man inte får skriva nåt...dåligt värre!

ha en fin dag allihopa (om detta nu kommer fram)





någon som vill ha ett hippt Sverigebarn?


2012-06-20 @ 09:21:00
fick en Sverigetröja hemskickad från hipp igår. Synd bara att den är i storlek 80- vilket är alldeles för litet för lillan.
 
Så nu tänkte jag vara generös och höra med er om det är nån som är intresserad av en Sverige tröja i strl 80?  Roligare att ge bort den och veta att den kommer till användning ju än att den ligger och skräpar.
 

 





Det rullar på...


2012-06-20 @ 08:17:23
Dagarna de rullar på på fler än ett sätt. Har inte blivit så mkt tid över till datorn/bloggen. Har varit så trött om kvällarna så har lagt mig tidigt i förebyggande syfte eftersom det varit en del vakna timmar under nätterna.
 
Helt otroligt att det är 2 arbetsdagar kvar- sen 8 veckors ledighet. Ska bli så välbehövligt skönt känns det som just nu! Bara vara med barnen- mysa och leka och hitta på massa äventyr. Det är precis vad som behövs just nu ♥
 
Ikväll blir det lite spinning igen minsann =)
 
ha en fin dag allihopa därute ♥
 





haijaaah


2012-06-19 @ 08:22:54
Godmorgon. Hoppas du har sovit gott? här vet jag iaf två stycken små liv som gjort det nu på morgonkvisten. För tjugo i 8 fick jag väcka dom...sedan har vi stressat som den för att de ska bli färdiga. Nu fattas bara tandborstning, och den gör vi precis innan vi går ut och klär på oss om 10.

Elliott sitter och leker med sina bilar, emellanåt så slår han ihop bilarna snabbt och kraftigt och säger "haijaaah". Han har visst gått och blivit en liten ninja, för samma sak säger han när han slåss eller sparkas. Häromdagen fick jag värsta knytnäveslaget av honom när han sade så, följt av en skallning. Har inte en aning om vart han fått detta ifrån, men antar att det kanske är såna lekar treåringar leker på dagis ;) ?

Fick förövrigt ett grattis till tillökningen igår när jag hämtade Elliott på dagis- what tänkte jag? Då berättade fröken att elliott hade sagt att vi har 5 katter här hemma som heter spiderman. Haha, vi har absolut inga katter- och kommer aldrig skaffa några heller. Vilken fantasi!

Idag blir det träning igen, så himla skönt det ska bli att komma hemifrån och tänka på sitt välbefinnande en stund.

Önskar er alla en fin dag och avslutar med en bild på ett typiskt svenskt sommarväder som vi verkar ha just nu?






Sagt av en treåring


2012-06-18 @ 21:04:51
Blwv så glad imorse mitt i all röra när jag satt bredvid elliott när han åt frukost. För då tittade han på mig riktigt länge och sade " mamma du har jättefina bruna ögon"

älskade lille killen visste minsann precis hur han skulle göra för att få sin mamma glad!





Njut varje minut


2012-06-18 @ 17:28:49
Man måste verkligen ta tillvara på varje minut man får av sina nära och kära. Och man får inte glömma att visa hur mycket de betyder för en. Vara glad över att man vaknar upp varje morgon, se varje dag som ett mirakel.

Som jag funderat och tänkt på detta idag!

Glöm inte att ta hand om er allihopa därute <3





:(


2012-06-18 @ 08:30:00
Idag var ingen rolig dag! Finns dom som har en mkt jobbigare dag än jag denna dag så skickar alla mina tankar till dom ♥





Vad händer?


2012-06-17 @ 18:18:56
här är det verkligen fullt upp, och jag gillar't på ett sätt! för det är så underbart att bara umgås med familjen!
Bloggappen funkar ju inte heller så hinner ju inte med att dela med mig av bilder/lite småtänk!


Imorn är det vardag igen- återkommer då! hoppas ni alla haft en fin helg!






Lördag morgon.


2012-06-16 @ 09:27:40
Här sitter nu en ganska utvilad mamma och kikar runt. Fick sovmorgon till 9 imorse. Iofs var jag och lillan vakna mellan 3- 4,30 men ändå.
Funderar på vad vi ska hitta på idag?Känner att vi skulle hitta på nåt mysigt hela familjen, något som barnen tycker är roligt. Men det får ju inte vara någon uteaktivitet eftersom det regnar. Något tips?

Vilken match igår va? jag som inte brukar vara ett vidare fan av fotboll satt och kollade med sambon, pallade knappt av att titta för jag blev så nervös mest hela tiden. Synd att vi inte vann, men nån måste väl förlora oxå antar jag. Såg du matchen?

Har bokat en film till kvällen med. Vad smidigit det är när man kan gå ut på nätet och boka en film på ica utan att behöva ställa sig vid datorn där en sån här dag. För på lördagar brukar det vara mkt folk vid ica eftersom det är där spelbutiken är. En gång i Phuket blir det- har höga förväntningar på den så hoppas den är bra ;)

Nu ska här plockas lite ögonbryn (varför glömmer man bort/hinner man aldrig med dessa?)

Ha en fin dag ni underbara!





Godmorgon denna soliga fredag!


2012-06-15 @ 08:14:24
Hur skönt känns det inte att du äntligen är här  härliga fredag ♥  Välkomnar dig med öppna armar =)

Sista dagen med alla dessa morgonbestyr och vanor för denna veckan. Känns otroligt skönt! Barnen sitter och myser framför Jelly Jams på tvn nu. Skönt för dom att slöa lite innan de börjar att gapa och härja o leka på dagis ju!

Själv står jag här o känner mig som en zombie- har så svårt att lägga mig på kvällarna nu när det är ljusare längre ju. Sedan så vaknar man typ en miljon gånger om natten med och drömmer massa konstigt. Men men.. det är väl en liten period nu bara. Tur att det är helg! Och håret ska vi inte prata om- det stod åt alla möjliga hål imorse. Och en hårsnodd hjälper knappast i sidan av luggen inte ;)

Idag vid halv tre blir det helg- sedan är det dagishämtning och lite handling inför helgen som gäller. Hoppas innerligt att Elliott är ganska medgörlig på ICA idag och inte springer ifrån mig och gör massa hyss som han brukar. Kan detta mirakel ske tror ni?

Förresten- vart är sommaren frågar jag nu igen?  för nu såhär kl 8 är det bara 10 grader ute. Det kallar inte jag nån värme direkt. Vad ledsen man blir. Det ska ju vara shortsväder och barnen ska kunna bada. Tror ni det vänder snart? nåja det regnar ju inte iaf och solen skiner. Alltid nåt. Vet att jag pratar väder mkt, men det är för att det ju faktiskt påverkar våran vardag rätt så mkt ändå.
 


avslutar med en bild på en fredagssleten mama.

Ha en fin dag allihopa





Nya blogg.se


2012-06-14 @ 21:47:43
är det nån mer än jag som har tillgång till den nya blogg.se? alltså att allt ser annorlunda ut när man loggar in? på översikten ser man numera vilka av de senaste inläggen som blivit kommenterade, man kan skriva ett snabbinlägg och så ser man statistiken där. Allt på en o samma sida!

Verkar som det är flera stycken som inte har det- varför har jag de då för?

funkar det bra för er?





Segare än knäck?


2012-06-14 @ 21:35:55
hej vännen. Vilken seg kväll det varit om ni frågar mig. Suttit i soffan och hållit på att somna flera gånger om. Har inte varit annat än trött om kvällarna nu på sistone! Det är full rulle både med jobb och barnen ju. Man har massor man vill hinna men inte lätt att hinna allt jämt.

Idag blev det iaf en tur till gymmet efter jobbet. Körde 40 min intervaller på crosstrainern. Riktigt skönt när det var gjort sedan vill jag lova. Sedan var det bara att åka till svärisarna och hämta barnen då de fick vara där nån halvtimma då pappan var och klippte sig. Och sedan hem, säga hejdå till pappan som skulle iväg och träna fotboll, sedan i med kvällsmat till barnen, vikning av tvätt, snabb dammsugning.

Och vips så var klockan kvart över 7 och Leila gick runt med sitt "jag är trött och vill gå och lägga mig" gnäll. Så blev att göra välling till henne och pussa henne massor. Sedan somnade hon gott i sin säng efter vällingen- utan att säga ett knyst. Det är visst en liten dam som är trött om kvällarna oxå.

Sedan hamnade Elliott i säng vid kvart i 8 och han somnade nästan på stört han med. Sedan har jag suttit och småkikat lite på tvn o bara tagit det lugnt! Så skönt att bara ha det lugnt och skönt med ju!

Imorn är det fredag igen- denna efterlängtade dag! Och imorn spelar ju Sverige lite fotboll med. Sambon ska se- sen är frågan om jag kikar oxå eller om jag hittar nåt roligare att göra?


ska du se Sverige- England imorn?

Nu är det läggdags för en seeg mamma!

Godnatt!





Lite rosa i brevlådan.


2012-06-14 @ 09:20:00
Skrev ju igår att jag hade fått två paket i brevlådan. Igår kom ju faktiskt sunmate solskyddskläderna som jag hade turen att vinna hos Annika

så himla fina plagg ju. Ska bli så skönt att slippa oroa sig för att hon bränner sig sen när vi är utomlands i höst. Soldräkten lär komma på nästa gång hon plaskar i poolen här hemmavid till och med ju =)












6 dagar kvar- i eftermiddag 5


2012-06-14 @ 07:52:05
Godmorgon kära läsare!

Idag är det skolavslutning här i bynn. Själv ska jag stanna inne på jobbet och svettas som en gris i värmen ;) för det blir riktigt varmt på jobbet när det är sommar. Men dom som har barn som går i skolan har tagit ledigt idag för att se sina barn uppklädda och fina.
Tycker lite synd om dom idag- hade ju beställt kanonväder åt dom såhär till skolavslutningen. Men istället får dom blåst och kyla.Ska hålla tummarna stenhårt för att solen lyckas spricka fram bakom molnen snart!

Kan ni fatta att jag idag har 6 arbetsdagar kvar innan semseter/mammaledighet? och när denna arbetsdagen är gjord så är det bara 5 kvar. Det är helt sjukt. Kommer ihåg när man knappt ens vågade tänka på semester och sommar bara för det var så långt kvar. Men snart är den dagen kommen ju!

Idag är det lite stressigt här hemma. Barnen äter frukost nu. De behagade inte att vakna förrän 07,30 och det unnade jag dom eftersom leila alltid vaknar mellan 5-6 på morgonen..
Sen att de varit lite kinkiga och typ inte ville äta deras rostade mackor till frukost är en annan femma. Fick slänga till dom varsitt korvbröd så blev dom nöjda. Huvudsaken är ändå att de får nåt i sig så de orkar leka ju!

Nähä, bäst att tjata lite på dom så det händer lite här!

ha en fin dag allihopa!





Testar för fullt!


2012-06-13 @ 21:15:54
Nu har visst det nya blogg.se verktyget kommt fram. Så skoj att kunna testa det nu ju!

Har ju många gånger sagt att jag har svårt att hinna med att kommentera ibland. Och nu med detta verktyg kommer det bli mkt enklare eftersom jag kommer kunna svara på era kommentarer under de kommentarer ni skrivit. Och ni kommer självklart få mail på att jag svarat på kommentaren då (om ni skrivit nån mailadress)

Kommer självklart att svara på era kommentarer på det gamla hederliga sättet ibland oxå. men nu i början vill jag bara testa och se hur det funkar med det nya sättet.

hoppas ni tycker det är okej?

har du testat nya verktyget ännu? vad tycker du?





Det växer så det knakar.


2012-06-13 @ 20:48:25
DeVilken underbar eftermiddag det varit. Så varmt och skönt med solen framme och allt ju! Efter vi hämtat barnen på dagis och handlat lite så var lillan och jag ute i trädgården och vattnade odlingarna (haha) lite och sedan hoppade vi även lite studsmatta. Skönt med frisk luft när man varit inne hela dagen ju!

Tänk att det börjar närma sig midsommar nu. Helt otroligt ju! Jag sitter och småhoppas på att det ska gå att skörda några av våra odlade jordgubbar då och att man ska kunna använda dillen kanske? Salladen lär ju ska användas i vilket fall som helst! ÅÅ så mysigt.



vad ska ni hitta på midsommarafton?






Nu är det äntligen här =)


2012-06-13 @ 20:03:16
Idag när vi kommit hem från jobbet så hade jag minsann fått två stycken paket. Så roligt det kändes. Och som jag med lite spänning för hur det blev gått och väntat och undrat när det ena skulle komma.

Idag kom nämligen äntligen mitt skin till min iphone. Vi som varit på bloggminglet 2012 fick nämligen ett presentkort på ett skin från weskins. Och självklart kunde ju inte jag låta bli att göra ett med mina barn på :)

Såhär blev det

tack så mkt weskins.

 






Godmorgon lillördag


2012-06-13 @ 08:18:44
Godmorgon mina fina läsare. Hoppas att ni alla fått sova riktigt gott? Själv vaknade jag av att Elliott låg på sitt rum och ropade runt 2-tiden. När jag kom in hade han ramlat ner ur sängen och låg och sa "det är monsteej häjinne". Och kissnödig som mamman var så sade jag att jag tog med mig monstret och spolade ner honom i holken på toaletten. Sen var det bara att lägga sig bredvid honom i hans säng. Tillbaka till min säng fick jag inte gå förrän strax efter 4.

Imorse när han vaknade va det första han pratade om att jag hade spolat ner monstret i toaletten. Tänk att han kom ihåg det; han var ju ändå bara halvvaken kändes det ju som!

Sen kan jag ju berätta att våran son har fått en stark egen vilja när det gäller kläder. Igår hade pappan på sig en skjorta. Då sprang Elliott in till sin garderob och plockade fram en snarlik skjorta han med och sade "jag ska ha på mig skjorta som pappa ida".
Och imorse var han inte sämre- för då kom han ut med sin sverigedräkt och skulle envist ha på sig den idag. Att förklara för en treåring att man inte kan ha shorts på sig när det är 12 grader ute. Det är inte det lättaste! Men lyckades till slut med en kompromiss. Så shortsen får följa med i dagisväskan ifall att det blir varmt senare idag.

image description

Annars är det jobb och dagis som hägrar strax- som vanligt ni vet ;) Sen efter jobbet blir det en pw för mamman, sen åker sambon iväg och spelar fotboll. Då ska barnen o mamman grilla lite korv och mysa. Det blir kanonser det!

Hoppas ni alla får en fin dag♥





Jag gör en fuling


2012-06-12 @ 22:02:12

Inte mycket bloggat här idag inte! Men har haft skoj ju! Varit iväg på gymmet och tränat och sedan bjöds jag på grillat efter det. Var verkligen supergott och mysigt! Kom hem för en liten stund sen och har nu duschat och hoppat ber i sängen.

Med andra ord gör jag en liten fuling och hoppar in här och säger godnatt till er alla!

Hoppas ni haft en fin dag!






tiden den bara gååår


2012-06-12 @ 09:13:00

Ibland när man tänker tillbaka så inser man hur fort tiden verkligen går! tänk att det nu är 10 år sedan jag tog studenten exempelvis. Och att nästa år blir jag 30 år gammal. Och tänk att det snart är fyra år sedan jag blev mamma för första gången. Känns ju som det var igår. Men tycker ändå att man hann o njuta av den där bebistiden, det där första året med Elliott. Det var värre när Leila var bebis. Känns som att allting bara är ett endaste rörigt litet minne. Kommer inte alls ihåg lika mkt om allt som hände med hennes utveckling sådär första året. Och vad dålig jag varit på att ta kort och på att skriva i hennes "min första bok". Måste verkligen slå mig själv på fingrarna för detta!

 

Men det är väl kanske så det är när man har två barn. Ett barn då kan man ju ägna all tiden åt det barnet men med två barn måste man ju räcka till för båda. Och nu när den där tre-fyra årstrotsen nåt sin top notch med bitningar, knytnävar, puttningar och nypningar så måste jag inse att alla stadier har väl sin charm. För ibland är elliott supersnäll och go ju! Det värsta är att han lär lillasyster alla dumheter med ;) Men det är väl en storebrors uppgift iofs.

 

Tänk när de var såhär små och gosiga och man kunde sitta och snusa på dom hur länge som helst och de var helt stilla! Den tiden är förbi! Men det är allt något extra att se sina barn växa upp och bli stooora =)

 






jaaaa =)


2012-06-12 @ 07:57:49
Idag kör vi igång med träning igen efter en veckas uppehåll med förkylning etc. Woohooo. Startade upp med en liten pw igår. Idag kör vi på spinning och ett styrkepass efter det! underbart!

Men först väntar jobb som vanligt ;)






Morgonmys i högsta grad.


2012-06-12 @ 07:02:30

Vilken mysig kille det kom in till sängen för en stund sen. Gillar verkligen såna här mornar när man får massa pussar och kramar!






äntligen finns det lite ljus i tunneln.


2012-06-11 @ 22:14:21
Snacka om att jag blev glad när jag igår fick nys om att de har planer på att göra om här på blogg.se lite grann. Just nu håller ett gäng utvalda bloggare på att testa senaste nytt. Detta innebär bland annat att man ska kunna ladda upp flera bilder samtidigt snabbt och även kunna svara på kommentarerna direkt i bloggen. Alltså svara under själva kommentaren man fått. Hur härligt vore det inte om detta kommer snart då? då hinner jag ju jämt att svara på era kommentarer.

Som det är nu så hinner man inte svara på era fina ord varje dag ju hur mkt man än försöker och vill. Vissa dagar öppnar jag inte ens datorn utan bloggar endast med blogg.se appen!

Så nu håller vi tummarna för att det blir lite förändringar i blogg.se mallarna inom en snar framtid tycker jag ;)





ajsan bajsan..


2012-06-11 @ 21:26:51
I lördags hade jag ju som sagt verkligen min turdag (eller not ?) för inte nog med att jag vurpade i ett par gånger så hade jag ju faktiskt äntligen lyckats sätta dit mina lösögonfransar perfekt och helt själv dessutom. Kände mig så himlans nöjd. Så kommer man till förfesten och känner hur det börjar klia och sticker lite i ögonen och flera påpekar att man ser rödsprängd ut i ögonen.

Bara att ta ur de där jäklans fransarna som jag ju var så nöjd över och inse att jag nog inte tålde limmet. Så en note-to self där blir att aldrig mer köpa dessa fransar från H&M alternativt använda något annat lim. För det där limmet var definitivt inte att leka med!



ajsan bajsan..

Sen har vi ju det där med att jag skulle sätta mig ner på en bänk och det var blött och kladdigt- men så blev jag så glad när jag hittade en torr plats på bänken och kunde sätta mig där. Var bara det att direkt efter detta så kom det en kille och spillde öl i knäet på mig..haha! fattar inte vad det var med denna lördagskvällen?





måndagslistan 11 juni


2012-06-11 @ 12:20:00

-att vi hade en riktigt härlig lördag med först fotbollsmatch och sedan fest i parken. Och vilken trevlig förfest det var!

- att det börjar närma sig semester. 9 arbetsdagar kvar sen är vi hemma 8 veckor jag och barnen.

- att vi inte har något planerat på semestern, ser fram emot massa spontanresor. Me like!

- barnen är så glada och leker nu på morgonen, istället för att vara osams o slåss som de gör för det mesta. (läs Elliott)

 

 

Fler måndagslistor hittar ni såklart hos Jenny =)






Vilken reklamfilm ;)


2012-06-11 @ 09:25:00
Haha, igårkväll såg jag den nya reklamen för mentos första gången. Tyckte faktiskt att den var ganska bra. Äntligen har de förstått hur vi med spindelfobi har det ;)

Ja för hur många gånger har inte A offrat sig o försökt ta bort en spindel som gjort mig förstelnad och rysande för att sedan själv få stryk av den.. ;)






Godmorgon nya vecka med nya tag!


2012-06-11 @ 08:03:17
Regnigt ute men solsken inne. Idag känns det lite så iaf. För barnen är iaf jätteglada och leker och har kul!

Varit lite dåligt med updates här i bloggen, men var ju en del festligheter här i bynn i lördags och i söndags så var man allt lite seg o ägnade tiden till barnen som man ju ändå saknat när de sov borta.

Var iaf jättekul i parken tycker jag, och på förfesten med för den delen! Alltid skoj att träffa folk man känner igen, även om det har sin charm att åka någon annanstans och träffa bara massa nytt folk! Det dansades för fullt och när vi sedan var på hemgång vid halv 2 så var det någon som verkligen hade ont i fötterna. MEn det beror nog främst på mitt dåliga val av skor. Aldrig mer högklackade träskor som ni läst innan. Haha!

Dagen efter var vi och hämtade barnen vid 12-tiden och sedan skjutsade pojkarna hem oss tjejer så lade vi oss på soffan och sov medan pojkarna var nere på vättervallen och plockade ner läktarna från dagen innan. På eftermiddagen blev det en tripp till Mjölby för lite Mc D, sedan avslutade vi allt med att köpa med oss lite godis hem från godishuset. Blev ju inge lördagsgodis i lördags ;)

Nu bär det strax av för lite jobb och dagis. Men vi hörs senare


ha en fin dag!







Så klockren reklam


2012-06-10 @ 21:30:42






Note to self


2012-06-10 @ 02:06:30

Använd aldrig mer högklackade träskor. Föll pladask både på väg ner till parken och väl där i ett trappsteg där nån hade spillt dricka så det var snorhalt!!

Ingen bra sula på dessa och alldeles för hög klack- så pinsamt för alla trodde ju säkert att jag var jättefull ;)

Tur att skorna var till låns-lär bara bli converse ett bra tag framöver!!

Men ojj så kyl vi haft det ikväll, och nu ska vi sova utan barn... Konstigt värre men skönt!!

Godnatt






Och vinnaren av pinopaketet är....


2012-06-09 @ 13:40:05
Sådär, då har en vinnare utsetts i pinotävlingen.

och den lyckliga vinnaren som får detta paket ovan hemskickat till sig hittar ni här. Ett stort grattis till vinnaren!

du har fått ett mail ;)

Ett stort tack till pino och pinolek som sponsrade tävlingen och ett stort tack till er som var med.

Glöm inte hålla utkik efter nya tävlingar; ett tips är att lägga till bloggen på facebook här så får ni nys om när nästa tävling kommer.

 

ha en fin dag ♥






Vilken lördag.


2012-06-09 @ 10:33:35
Hej på er vänner,

nu kikar jag in här o skriver några rader igen. Kom nyss hem från byn där Elliott och jag varit på ica och köpt honom lite lördagsgodis.  med hem följde 6 st småbitar choklad, marabou såklart ;) Elliott köpte några extra så han kunde ge till sina kusiner sen sa han, det är gulligt att han är så omtänksam tycker jag ♥

Idag är det massa galej här i lilla Ödeshög. ÖIK (ödeshögs IK) firar hundraårsjubileum och det är massa skoj nere på vättervallen. Vid 3 är det fotbollsmatch, då ska Ödeshögs Ik möta ingesson allstars. Det kommer bland annat vara med flera spelare från landslaget -94 och spela i Ingessons lag samt en del spelare från Borås.
A kommer självklart vara med och spela i ÖIK så ska ta med mig barnen och titta en sväng tänkte jag. Hoppas bara att det är uppehåll!

Sen ikväll är det fest i parken, alla förköpsbiljetter är slutsålda. hoppas det blir riktigt skoj, första gången på länge som både jag och A ska ut samtidigt ju! Barnen ska vara hos farmor och farfar.

Önskar er alla en trevlig dag ♥

vill ni veta vem som vann pinotävlingen förresten?





Godnatt!


2012-06-08 @ 22:06:01

Idag har jag mer eller mindre lyst med min frånvaro. Har haft en riktigt behaglig fredag helt enkelt!

Efter jobbet, runt tjugo i 3 hämtade jag upp mina små busfrön på dagis. Sedan åkte vi hemåt för lite mellanmål och mamman hann röja undan lite och fixa lite med tvätt. Sedan bar det av till pappans jobb för att sedan åka vidare på lite fika hos barnens mormor.

Vilket kanonväder det varit idag- t-shirt väder om nåt :)

Nu ikväll har vi ätit pizza, var nämligen en kille som sade att han ville äta det idag när vi satt i bilen igår eftermiddag!

Det regnar massor ute nu och sambon kikar på fotboll, för em började ju idag. Vi ses om 3 1/2 vecka muttrade jag lite för mig själv med ett flin nyss och gick och lade mig i sängen. För fotboll är inte nåt för mig- hade nog säkert tittat om Sverige spelat. Men det är ju inte förrän måndag det!

Nu ligger jag här och är mest bitter över att det inte går att titta på tv i sängen. För det regnar ju ute och då fungerar ju inte parabolaset minsann! Kul att betala dyra pengar för en parabol när man inte kan titta. Vilket i-landsproblem va ;)

Vi får helt enkelt hoppas att hela sommaren inte regnar bort, för då blir vi uttråkade här hemma. Skiner solen däremot så blir vi genast glada för då kan man ju sola och bada :)

Önskar er alla en trevlig kväll och en god natt!

Sov så gott!






Den lyckliga vinsten =)


2012-06-08 @ 09:30:00

 

kan ni fatta att jag vann allt detta från sunmate till leila hos annika?

 

 

Helt otroligt ju =)






En typisk morgon


2012-06-08 @ 06:54:48

Godmorgon kära läsare, ny dag och nya tag är det som gäller nu! Nu ska vi vara positiva och glada- det är ju helg på ingång!
Bort med den dålia självkänslan som jag faktiskt hade fått bort fram till i slutet av förra året som då av vissa anledningar kom tillbaka. Nu måste jag försöka hitta den igen!

Nog om det, har sovit som ett litet barn inatt, varit såå trött de senaste dagarna!

Att lillan sedan som vanligt en typisk morgon vaknar vid 5-6 och sedan ligger härinne och bjuder på sina rumpasmällar som låter som en riktig karls fisar som ekar som bara den. Det är en annan femma- man kan inte göra annat än att skratta åt det :) :) det är inte fel att börja dagen med skratt så tidigt ju :)

Idag är det fredag- wohoooo

Ha en fin dag!






Vad är det för dag?


2012-06-07 @ 07:39:12
Vilken rörig vecka det här har blivit på nåt sätt ändå.I måndags när man skulle jobba så var sonen febrig. Så fick ju bli VAB och sen var det som att det kändes som en söndag igår- så med andra ord kan man ju iaf säga att det är måndag för mig idag nästan även om det inte är rätt. Lyx o jobba idag och imorn och sen ha helg då =)

Blev riktigt lycklig nu på morgonen när jag checkade in hos Annika och fick se att jag hade vunnit en sunsuit! Blev så glad så jag står här och hoppar nu ju! Wiipiie- den kommer väl till pass vill jag verkligen lova! Om en stund blir det jobb! önskar er alla en fin dag! kramis





Häärliga nationaldag!


2012-06-06 @ 19:44:50

Vilket härligt väder det varit idag, solen har skinit som bara den och gett massa ny och härlig energi!

Vad mycket vi har fått gjort idag dessutom. Såskönt det känns när sambon fått upp ögonen mer och mer för trädgårdsskötsel. Ser riktigt fint ut i trädgården nu ju.

Vi började förmiddagen med att slänga massa skräp, sedan en tur till svärisarna på fika. Sedan blev det trimning och gräsklippning, samt lite ogräsrens.

Blev en god nationaldagsmiddag dessutom- grillad grillraket med crusscuts, grillad svamp och paprika!
Älskar när man kan grilla :)

Nu i eftermiddags klipptes dessutom ena häcken ner en bit- behövdes vill jag lova! Nu återstår att se när grannen klipper sin sida ;)

Har för övrigt gått och spanat extra mycket på våra små odlingar under dagen och förundrats över hur det växer. Tänk att vi snart har röda goda gubbar i landet, och egenodlad dill,gräslök och sallad. Längtar!

Vad hat du gjort idag?


Nu ska jag krypa upp i soffan och mysa!Ha en fortsatt trevlig nationaldag allihopa!






12 dagar senare


2012-06-06 @ 17:28:34

Idag är det 12 dagar sedan jag tatuerade mig för första gången. Nu har det mesta av skorporna försvunnit- är endast lite kvar på elli i Elliotts namn. Dock är det lite grått runtomkring o:et och t:na i hans namn :( hoppas detta försvinner.

Supernöjd annars!






Elliott förklarar hur hans pruttmaskin fungerar.


2012-06-05 @ 20:38:50
Haha, När barnen lekte med lego förut idag så byggde Elliott en pruttmaskin. varpå jag frågade honom hur den fungerade- detta svar fick jag ;) (måste ju dela av mig till mina läsare här med och inte bara på facebook)







Alldeles alldeles ensam..


2012-06-05 @ 19:41:03
Här sitter jag nu i ena soffhörnet alldeles ensam och njuter av tystnaden. Barnen sover- och A är iväg på fotboll. Så jag passar på att bara njuta av att vara själv en stund. Har på filmen life as we know it i bakgrunden samtidigt som jag sitter här och kikar runt lite grann.

Är grymt sugen på att baka en kladdkaka- har varit det i flera dagar men inte gjort nån ännu. Har en känsla av att det kommer bli en snart nu! Varför måste kladdkaka vara såå gott för? Hade funkat bättre om jag ändå hade tränat då hade jag kunnat unna mig nåt eftersom det är lite "helgfeeling" över det hela. Men nu har ju jag blivit smittad av barnens baciller och blivit lite förkyld jag med. Men får väl skylla på det- baka en kladdkaka för det är liite synd om mig, haha! Får träna/hålla igen på allt gott som en jäkla idiot sen när förkylningen är över då ;)

För övrigt är jag ute efter massa turkost till vardagsrummet. Någon som har tips på snygga kuddfodral/plädar/ öljettgardiner i turkost? när vi beställde soffan hos mio så hade de en soffa i skyltfönstret som det var turkosa kuddar i och turkosa plädar.. så himla fint det var! Lite färg på tillvaron har väl inte skadat va?


ha en fin kväll allihopa





Har blivit utmanad


2012-06-05 @ 18:21:30
Fick igår se att jag hade en utmaning som väntade på mig. Sarina (familjen-bus) hade 10 st frågor som väntade.

Så nu kommer jag att svara på dessa tio frågor och sedan själv komma på 10 stycken nya frågor att skicka vidare till 5 andra bloggar. (det är detta utmaningen verkar gå ut på)

1: Hur länge har du varit tillsammans med din sambo/kille/man? Vi har varit tillsammans sedan 27:e november -04. så det måste väl bli 8 år då.

2: Vad är ditt drömyrke? Hmm.. någon form av kontorsjobb där man får sitta vid en dator en del och tjänar bättre med pengar.

3: Hade du gjort något annorlunda och isåfall vad? Hmm, klurig fråga det där.. tror inte det!

4: Vad gör du helst efter att barnen gått och lagt sig? Sitter och njuter av lugnet som infinner sig, sedan gör jag alla måsten och äter kvällsmat/ ser på tv eller sitter vid datorn en stund.

5. Vilket barnklädmärke är din nr 1: Det måste bli villervalla. Det är det klädmärket man har bäst tillgång till såhär hemmavid då kidzshopen säljer det. Riktigt bra kvalitet och fina plagg ju!

6. Önskar du att du var bättre på något, isåfall vad? Önskar jag var bättre på det här med att renovera. Skulle grymt gärna vilja kunna tapetsera själv till exempel.

7. när fick du en massage senast? Har faktiskt inte en aning ärligt talat.

8. bästa egenskapen hos din sambo/make. Han ställer alltid tveklöst upp och tar hand om barnen om det är så att mamman känner att hon behöver komma iväg på lite egentid. Är det något jag vill göra på egen hand så får man det utan tvekan.

9. Har du gjort något du aldrig trott du skulle våga? Tatuerade mig ju för ett par veckor sedan. Trodde aldrig jag skulle våga göra det trots att jag gått och pratat om det hur länge som helst. Väl där gjorde det ju inte alls så ont som jag trott.

10. Kommer du besvara dessa tio frågor?? Ja självklart, som synes har jag ju just gjort det ;)

image description

Nu tänkte jag utmana: Sojka, Ötjejen, Jessica, Carolina och Maria med de här frågorna:


1. Hur många barn vill du ha?

2. Om du ska ut o resa i Sverige på semestern- vart åker du helst då?

3. Vad är det värsta du vet?

4. Vilken är din favoritfilm?

5. Vad gör du om 20 år?

6. Vad dricker du helst om du dricker alkohol?

7. Vilket är ditt favoritgodis?

8. Vilken butik köper du mest barnkläder ifrån?

9. Vad är det sista du gör innan du går och lägger dig?

10. Hur dags går du upp på helgen?





Härligt värre


2012-06-05 @ 13:26:18

Feberfria barn idag.. Så skönt. Dessutom skiner solen så vi passar på att vara ute och få lite frisk luft. Barnen leker för fullt och jag försöker få lite färg på mitt bleka ansikte.






Jag börjar bli gammal!


2012-06-05 @ 12:05:48
Det märks verkligen att åren går och man börjar bli gammal. Fasen börjar ju närma mig 30 nu med rusande steg. Bara 1 1/2 år tills man är där ju ;) och ständigt blir man påmind om det.

Som i helgen när A var och köpte en ny säng till Elliott. Han har haft sin barnsäng sedan han fyllde 2 år. Men den är alldels för liten nu. Iaf om ni frågar mamman och pappan som både nu och då får ligga där bredvid med noll utrymme och stickande ben. Så nu tog vi tag i saken och köpte honom en vanlig 90 bäddsäng. Och gudars så gott man låg i den häromnatten när Elliott var o hämtade mig för lite sällskap, vilken skillnad.

Nå iaf, då kom jag och tänka på när han var våran nyfödda lilla son, när allt var sådär spännande och han låg mellan oss i sängen och man var tvungen o kolla så han andades varje minut .
Det var ju igår- var det inte det? och nu är han 3 1/2 år och ska byta sovplats igen. Shit. Först från att sova mellan mamma/pappa- sedan till spjälsängen- sedan till barnsängen- och nu till denna "vuxensäng". Det var så jag kände de gråa hårstråna börja växa ut på mig på direkten det ;)

Nåja gråhårig morsa eller inte/ begynnande 30-årskris eller inte- han sov riktigt gott i sin nya säng själv den första natten för var ju tvungen att smyga in och ta kort på honom såklart ,paparazzimorsan

KRITTER Sängstomme med ribbotten IKEA <-från denna till denna ->image description
och jaa, några gånger har han ramlat ur sängen. Men vi har lagt hans sittpuff precis nedanför så han har landat gott och inte vaknat o märkt att han ramlat faktiskt konstigt nog!





Bilder från bloggdaten i GBG i helgen.


2012-06-04 @ 20:51:09
Efter x antal svordomar över att bilderna inte gick att ladda upp direkt här i bloggen efter miljonte försöket idag så fick jag helt enkelt ta och göra iordning allt i photoshop och sen lägga upp kollagen ;) Så om det är nån bild någon vill ha så är det bara att kommentera så mailar jag över den!

-Den urjusiga baren & maten.
-Bordet där vi satt & de som satt vid borden intill (bla Ewa, Frida, x antal h
Hannor Evelina och Emelie ni får gärna hojta till med era bloggadresser om ni vill ni som är med på kortet)
-bild på söta Evelina som satt snett till vänster om mig (tyvärr tog hon visst kort samtidigt), och sedan goa Emelie som satt snett till höger om mig.


- Mina roadtrip vänner Sofia och Jenny. Så himlans skoj vi hade längs vägen tjejer. Och köööörv..det är la gott?
- fina Jessica och Lisa
- Jag och rara Sarina passar på att ta kort på varandra.
- Alltid lika glada o goa Sandra som dessutom hjälpte till massor, Desirée som hade fixat detta fina event och Alexandra.
-Ingela och sedan den underbara bruttan som fick en och skratta så man hade träningsvärk i magmusklerna dagen efter, Mira
- sen har vi ju dessa stockholmstjejer som bara är såå underbara. Solan och Ewa.
- o så en egobild såklart..på ivriga mig som rotar igenom goodiebagen (bild lånad från Sarina)

Sedan har vi ju alla dessa tjejer som tyvärr inte fastnade på bild oxå ;) som jag träffade men aldrig lyckades få på bild.  var iaf jättetrevligt att få träffa er alla!

Lägger upp listan på alla som var uppskrivna i dokumentet på vilka som skulle gå på facebook sidan så får ni hojta till om ni  var på eventet men inte står med eller om ni står med fast aldrig gick.


Desirée Larsen - http://desiree1988.blogspot.se/

Alexandra axdal dahlberg http://axdal.se/

Sandra Skoog - http://otjejen.blogspot.com

Sarina Fredriksson - http://familjen-bus.com

Annika N Pettersson - http://nilssonpettersson.blogg.se

Jannie Nettum http://blogg.alltforforaldrar.se/jie78

Kajsa Matyi Johansson http://babywilmer.blogg.se

Jessica Wendel http://lawendelgoteborg.blogg.se

Pernilla Blåholtz http://pjatt82.blogspot.com

Ewa Svedmarker http://tjejmorsan.blogg.se

Madelein Larsson Wollnik http://madelein.se

Mira Nilsson http://minbebis.com/blogg/tokmorsan/

Carolina Åhsberg http://carolina1979.se

Sofia Eriksson http://SoffiZ.blogg.se

Eeva Hall http://photohall.blogspot.se/

Sara Östling http://Zasata.blogspot.com

Maria Gunnarson http://gbrosandmum.blogspot.se/

Emelie Maria Johansson http://emlisch.blogg.se/

Michaela Lejonberg http://familjenlejonberghjorth.se

Hanna Arvidsson http://hannaofsweden.se

Michaela Stilling http://frustillingantecknar.blogspot.se/

Maria Karlsson http://monchichin.blogspot.se/

Hanna Johansson http://minapopcorn.blogg.se

Ingela Hjält http://ingelalala.blogspot.se

Sanna Kaakinen http://mammasvardag.se

Marie-Louise Heidling http://madredetres.blogg.se

Emelie Håkansson http://undermyumbrella.se

Melinda Edwards http://lillskitens.wordpress.com

Hanna Pfotenhauer http://mittlillahjarta.bblog.se/

Michaela Johannesson http://frokenmela.se

Hanna Malmqvist http://hannasfotoliv.blogg.se

Anette Hallbäck http://tertsnoM.se

Jenny Birgersson http://jenza.bloggplatsen.se

Jennifer Wikström http://ettuddanamn.blogg.se

Tina rosmer www.familjenrosmer.blogspot.com

Maria Kull http://sagafia.se

Lisa Löfgren http://lisaomaya.blogg.se

Johanna Olsson http://surdegochkakbak.blogspot.se/

Theodora Larsson http://Theodora.nu

Veronica Olsson http://lifeasveronica.blogg.se/

Evelina Hellström http://Evsi.se

Solveig Lundin http://lillboda.webblogg.se

Jaana Johansson http://kvinnanmedkoftan.blogspot.se/

Anna Svensson http://mammatillelvira.blogg.se/

Pernilla Henningson: http://mippemutt.blogspot.se/

Veronica Johansson: http://bubbelmorsan.blogspot.se

Michaela Lejonberg: http://familjenlejonberghjorth.se

Julia Karanfilova: http://juliasconfession.wordpress.com/

Anastasia Karanfilova http://skitungar.wordpress.com









måndagslistan 4:e juni


2012-06-04 @ 14:00:00

- att jag fick träffa så mkt härliga mamas i lördags. Vilket härligt event det var!

- att barnen har feber istället för magsjuka "peppar, peppar"

- att det är helg på onsdag.

- att det kommer hända massa roligt här i lilla Ödeshög på lördag. Så kul det ska bli =)

- att jag har ett paket glass i frysen för barnens skull "harkel"

- att solen skiner ute istället för mulet och regn!

 

Fler listor hittar ni hos Jennyn som är upphovstjejen för måndagslistan ;)






2 pinobarn


2012-06-04 @ 12:00:00
Passade på att ta några bilder på barnen förut när de nu är lite krassliga så sitter de som sagt lite mer stilla än va de brukar göra. Skulle göra en sånt där weskin tänkte jag.. får se om det blir nåt med det. För det stod att mitt presentkort jag fått är ogiltigt :(


två underbara pinobarn tack vare pino/pinolek

Ni glömmer väl inte att ni just nu kan vinna ett härligt pinopaket här i bloggen? kika in här





Glassig morsa.


2012-06-04 @ 09:30:00
Igår när jag var på ica och handlade så slängde jag faktiskt med mig rabattkupongen från sia glass som låg i goodiebagen och gav 25:- rabatt på glass.

http://www.siaglass.se/cms/images/products/resized/2148-250x300.jpg
Denna glassen följde med hem i matkassen till en kostnad av 2:- om jag inte minns fel ;) Barnen älskar glass så det är bara att tacka och ta emot. Tack Sia och Desirée





Hej och hå- så det går!


2012-06-04 @ 09:23:28
Överdriver nog massor om jag säger att det varit en härlig natt och en underbar morgon. För Leila har varit såå genomsnorig och täppt mest hela natten och fick komma in till oss redan vid 12. Sen har hon legat o försökt andas/sova och sparkats o farit som den. Sen vid 3-4 tiden var elliott vaken och stod utanför vårat sovrum.
Följde med honom in till honom och där har han legat o sparkats o pratat massor i sömnen.

När vi vaknade i morse kändes Elliott väldigt varm- så tog tempen på honom, 39,8 grader visade febertermometern. Inget att undra på att han pratat i sömnen o yrat o haft sig kraken. Undrar vad det ska vara med honom nu då-för förkyld har han ju ändå varit i några dagar och då brukar man ju inte få så hög feber på morgonen. Så idag är vi hemma och VABAR igen. dessutom har Leila 38,1 grader i feber (antagligen förkylningen som krypt på under natten som gör't för henne). Tjoho vad skoj detta är! hoppas de piggnar till snart.

Myspys i soffan med två ovanligt stillsamma o goa busfrön är väl inte fel iofs.





Typiskt..


2012-06-03 @ 20:57:15
Har flera gånger under dagen försökt ladda upp bilderna från daten igår i ett inlägg här i bloggen. Men det tar alldeles för lång tid och sen står det att anslutningen avbröts =( får helt enkelt försöka på nytt imorn igen och ta o försöka svara på lite kommentarer nu istället kanske?


Hoppas att allt är fint med er raringar ♥





Goodie goodie... Goodiebag


2012-06-03 @ 20:16:48

När vi kom in till P.C bar och kök så möttes vi av stolar och soffor som var fyllda med goodiebags. För på varje plats var de utställda.. och här ser ni min =)

 

 

Innehållet i goodiebagen. Som vanligt så är jag alldeles för ivrig och börjar plocka undan en del ur bagen innan jag ens hunnit ta kort så glömde därför bland annat pinonallen, våtservetterna, värmeljusen, disktrasorna,majskrokarna,

Allt detta underbara innehöll bagen- måste säga att det är den bästa bagen hittills =) :

(lista lånad från Desirée)

Chips från Svenska Lantchips
Vaniljkrokar från Majskrokar
Riskakor, rischips och te från Friggs
Värdekuponger från SIA Glass
Aloeveradrycken
Film och nalle från Pino
Våtservetter, necessär, badflodhäst, baby cream och protective diaper cream från Sebamed
Infoband
Tommee Tippee nappflaska samt handbok från Careb
Fruktpuré från Ella's Kitchen
Napp (bestick eller bitring) samt rabattkod från MyKidoo
Mössa från House of Lola
Värmeljus från Liljeholmens
Prov samt rabattkupong från Colour Catcher
Trosor från Pierre Robert
Dip-in remover samt informationsblad från Depend
Floursköljning från Flux
Kräm från Decubal
Värdebevis från Film2Home
Tamponger och rakhyvel från Tampoons for free och Bic
Mádara Miracle set från ecoliving
Drops från SB12
Illustration från 2myror
Skosnören från Nokia
Bröllopsfixaren från Norstedts
Weleda Favorites från Weleda
Disktrasor från Wettex/Vileda
Trosskydd från Tena
Värdebevis från Headweb
Lavendel-doftpåse från Triumph
Prov från Estelle & Thild
Erbjudande från nelly
Prover från Johanna Holm Fristående Hudvårdskonsult Mary Kay
Erbjudande från Svinsöt
Klistermärken och ballong från meandi
Katalog och rabattkod från Lingon & Blåbär
Erbjudande från Burt's Bees
Presentkort från Minimango
Erbjudande från BrandsForKids
Erbjudande från Lookibooki
Erbjudande från Happy Bling
Katalog från Sagolikt Bokförlag
Visitkort från Rabauke
Erbjudande vid köp av MAC Kid
Informationsblad från Namnnappen

 






Det kostar att ligga på topp ;)


2012-06-03 @ 12:45:08

Nackdelen med att vara ute såhär mycket och svira på bloggevent hit och dit är verkligen allt som blir årsidosatt.

Som det här med sömn- var slitet trött igårkväll och låg som en klubbad säl i soffhörnet resten av kvällen-varför gick jag inte och lade mig i sängen istället?

Och idag regnar det vilket betyder att man måste hålla sig inne och bli påmind om alla högar med brödsmulor och dylikt som ligger utspridda på golvet ;) Städa är ett måste- varför hann jag inte göra det tidigare för?

Nåja är bara att bita i det sura äpplet och med en tråkig min ta tag i dammaugaren och skurmoppen. Nädå- jag är inte alls bitter ;)

Återkommer förhoppningsvis senare ikväll med lite bilder från daten i Göteborg igår.

Ha en fin dag!






Roligt smeknamn, Sallad, köörv och mammabloggdejt ;)


2012-06-02 @ 22:52:08

En riktigt härlig kombi av allt möjligt har det varit idag. Imorse möttes jag upp av en bil fylld med fyra förväntansfulla brudar. (soffiz, Sanna, Jenny och Frida). Under trippens gång dit fick jag minsann lära mig något nytt som man ju får varje dag; nyköpingsbornas smeknamn för u-sväng är inte direkt diskret inte ;)

Väl framme, dock nån timma för tidigt var vi på plats på P.C bar och kök. Fick se duktiga och underbara Desirée fixa iordning med hjälp av snälla hjälpredor (bl.a. Jessica Wendel, och Sandra) Folk droppade in titt som tätt och det var så trevligt att hälsa på nya som gamla bekantskaper. Sedan blev det lunch med bordsplacering; hamnade bredvid Evelina och Emelie. Riktigt Goa tjejer båda två! Blev bl.a. Sallad bröd, pastasallad.

Underbar goodiebag och två underbara vinster följde med hem.. Även lite köörv under hemvägen för vissa ;)

Nu är det hög tid att slänga sig i sängen. Inte lätt att vara vimmelmorsa inte ;)

Tack för en underbar dag alla tjejer som var där!

Godnatt från mig!






Vinst igen


2012-06-02 @ 14:41:40

Vann denna bok- som är illustrerad av en östgöte om jag inte mins fel?






Tjoho


2012-06-02 @ 14:02:27

Jag har vunnit. Grejer från australian bodycare.






Göteboooorg!


2012-06-02 @ 09:12:24

Sitter nu i bilen på väg mot Göteborg. Så skoj det ska bli. Sitter här och funderar på om ALLA verkligen heter Glenn i Göteborg?

Kan ju passa på att tipsa om gårdagens film mission impossible; Ghost protocol verkligen jättebra! Undrar hur många gånger jag var på väg att bita på naglarna under filmens gång?

Hoppas ni alla får en trevlig lördag!






Mums


2012-06-01 @ 19:05:46

Oxfilé och potatisgratäng det är fint det.






Fredagsmys.


2012-06-01 @ 17:41:53

Ikväll blir det fredagsmys för hela slanten. Sitta och mysa med barnen i soffan, äta god och lite hal lyxig mat, och sen se på film och äta lite godis när barnen sover.

Bäst att passa på eftersom mamman är borta hela dagen imorn ju!

såhär mysigt hade vi flickor det förut






Tråkig


2012-06-01 @ 09:48:35

Grå, regnig och trist dag idag.. Försöker hitta inspirationen men den är inte funnen ännu ;)

Får se om jag skriver nåt senare idag, kam bli en liten brejk. Men imorn ska det bloggas via iphonen. Gööteboorg säger jag bara :)

Ha en fin dag!