Alldeles alldeles ensam..


2012-06-05 @ 19:41:03
Här sitter jag nu i ena soffhörnet alldeles ensam och njuter av tystnaden. Barnen sover- och A är iväg på fotboll. Så jag passar på att bara njuta av att vara själv en stund. Har på filmen life as we know it i bakgrunden samtidigt som jag sitter här och kikar runt lite grann.

Är grymt sugen på att baka en kladdkaka- har varit det i flera dagar men inte gjort nån ännu. Har en känsla av att det kommer bli en snart nu! Varför måste kladdkaka vara såå gott för? Hade funkat bättre om jag ändå hade tränat då hade jag kunnat unna mig nåt eftersom det är lite "helgfeeling" över det hela. Men nu har ju jag blivit smittad av barnens baciller och blivit lite förkyld jag med. Men får väl skylla på det- baka en kladdkaka för det är liite synd om mig, haha! Får träna/hålla igen på allt gott som en jäkla idiot sen när förkylningen är över då ;)

För övrigt är jag ute efter massa turkost till vardagsrummet. Någon som har tips på snygga kuddfodral/plädar/ öljettgardiner i turkost? när vi beställde soffan hos mio så hade de en soffa i skyltfönstret som det var turkosa kuddar i och turkosa plädar.. så himla fint det var! Lite färg på tillvaron har väl inte skadat va?


ha en fin kväll allihopa






Kommentarer
Postat av: Carolina

Nu är mina svar uppe! Kram

2012-06-05 @ 20:03:31
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Jessica

jag har stora turkosa kuddar i soffan från chili! vet inte om de finns ff men kan ju vara värt att kolla upp

2012-06-05 @ 20:14:18
URL: http://lawendelgoteborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback