Godmorgon lillördag


2012-06-13 @ 08:18:44
Godmorgon mina fina läsare. Hoppas att ni alla fått sova riktigt gott? Själv vaknade jag av att Elliott låg på sitt rum och ropade runt 2-tiden. När jag kom in hade han ramlat ner ur sängen och låg och sa "det är monsteej häjinne". Och kissnödig som mamman var så sade jag att jag tog med mig monstret och spolade ner honom i holken på toaletten. Sen var det bara att lägga sig bredvid honom i hans säng. Tillbaka till min säng fick jag inte gå förrän strax efter 4.

Imorse när han vaknade va det första han pratade om att jag hade spolat ner monstret i toaletten. Tänk att han kom ihåg det; han var ju ändå bara halvvaken kändes det ju som!

Sen kan jag ju berätta att våran son har fått en stark egen vilja när det gäller kläder. Igår hade pappan på sig en skjorta. Då sprang Elliott in till sin garderob och plockade fram en snarlik skjorta han med och sade "jag ska ha på mig skjorta som pappa ida".
Och imorse var han inte sämre- för då kom han ut med sin sverigedräkt och skulle envist ha på sig den idag. Att förklara för en treåring att man inte kan ha shorts på sig när det är 12 grader ute. Det är inte det lättaste! Men lyckades till slut med en kompromiss. Så shortsen får följa med i dagisväskan ifall att det blir varmt senare idag.

image description

Annars är det jobb och dagis som hägrar strax- som vanligt ni vet ;) Sen efter jobbet blir det en pw för mamman, sen åker sambon iväg och spelar fotboll. Då ska barnen o mamman grilla lite korv och mysa. Det blir kanonser det!

Hoppas ni alla får en fin dag♥






Kommentarer
Postat av: Jessica

Ja det är ju em tider iaf :) hoppas att dagen blir bra! Kram

2012-06-13 @ 08:49:39
URL: http://lawendelgoteborg.blogg.se/
Postat av: ☆ Fru Eriksson

Hiihi...Ungar är för härliga ♥..

Ha en underbar dag & mys med grillning mm /Kram från mig i ☼

Svar: ja visst är dom det? tack så jättemkt vännen.. det regnade lite när vi grillade korv men det funkade allt ändå. Man måste trotsa vädergudarna ibland ju! ;)

Allt bra med er? har ni oxå haft fint väder idag?
Emelie

2012-06-13 @ 09:19:47
URL: http://frunsblogg.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback