Har ni saknat mig?


2012-03-05 @ 19:24:57
Hur har de gått för er i bloggetern utan mig? Tror minsann inte jag varit så saknad ändå ;)

Nu är jag iaf tillbaka men som ni kanske anar så lär det inte bli så många inlägg per dag längre. Förut har det varit lätt att lägga upp lite små inlägg under dagen när man varit hemma o varit mammaledig. Men nu är jag ju en working girl igen.. då blir det inget mellan halv 9- 16 om dagarna- om det inte är så att jag skickar nåt mobilinlägg på nån rast eller har gjort nåt tidsinställt inlägg kvällen innan.

Idag var det så måndag igen, arbetarnas mest hatade dag eller? Personligen tyckte jag iaf inte om den. Den första måndagen att jobba på över ett år.. och såå segstartad den var. Men gud så skönt det var att komma hem med barnen sen efter arbetsdagen. Något positivt med måndag annars är ju att det snart är fredag igen..bara måndagen gått så kommer fredagen strax.

Idag hade Elliott fått åka buss med dagis, det var bland det första han berättade för mig =) Leila hade varit hängig och gnällig på förmiddagen- de hade lagt henne redan vid elva (annars brukar de oftast lägga henne runt 12.20) o sen hade hon sovit ända till 14. Fatta- 3 timmar...det är läänge för o va leila. Min första reaktion när jag hörde det var- "jahopp nu blir vi sjuka igen". Men gud så pigg och glad hon varit i eftermiddag här hemma. Fattas inga fel på den raringen,hihi! Och hon var inte svårsövd nyss heller!

Nu tänkte jag faktiskt försöka svara på alla goa kommentarer jag inte hunnit med o svara på...

hoppas ni alla mår bra? vad har hänt sen sist?
kramis






Kommentarer
Postat av: Jessica

Det är bara fint med oss :) tackar som frågar! Med er med hoppas jag! Åå åka buss älskar barnen på jobbet att göra! Ett helt äventyr ju! :)

2012-03-05 @ 19:55:40
URL: http://lawendelgoteborg.blogg.se/
Postat av: Petra

Yess!! Du e tebax!!!

Aha du har börjat jobba idag. Skönt men ändå inte. man behöver lite vuxen socialhet eller så men sen saknar man sina barn. OJ 3 TIMMAR?? ha ha men skönt hon e pigg. Klart han ville berätta att han åkt buss =) sånt älskar Cornelia oxå.

Ha en fin fin kväll

Kram

2012-03-05 @ 21:49:40
URL: http://zupermamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback