när barnen blir för nyfikna.


2012-10-23 @ 07:00:00
När elektrikern kom hit igår morse för att besiktiga våran luftvärmepump och knackade på dörren så var det en liten kille som fick väldans bråttom fram för och se vem det var som kom.
 
Det första Elliott sade när elektrikern kom innanför dörren var "Vill du följa med in och titta på mitt rum?" "Vill du se min filt?"
 
Sedan när han höll på att plocka isär pumpen så var Elliott igång några gånger och sade "Kom jag ska visa dig något" Och sedan när han hade alla sina verktyg framme och grejade så frågade Elliott honom massa frågor som  "varför har du två såna för?"
 

Haha, Elliott trodde verkligen att han hade kommit hit för att Leka med honom. Men då fick både mamman och pappan försöka förklara för Elliott att han minsann inte hade tid att leka med Elliott- han hade ju ett jobb att sköta ;)
 
Han har allt blivit riktigt frågvis på sistone Elliott- det är bara massa varför är det så för/varför gör du så för frågor mest hela tiden!
 

de låg minsann i soffan och kikade och såg till så elektrikern skötte sitt jobb igår. Nyfikna eller vad?Kommentarer
Postat av: Martina

Men visst är det ganska härligt med deras nyfikenhet ändå. Fast när sonen var inne i sin "Vad är det?"-period och dottern i sin "Varför det?"-period samtidigt så fick vi nog några fler gråa hår här hemma.... :-)

2012-10-23 @ 08:47:48
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Marlene

Det blir en dyr räkning om han ska leka med sonen samtidigt som han tar betalt per timme :-)

2012-10-23 @ 09:54:56
URL: http://fdensammamamman.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback