Bloggminglet 2013


2013-04-01 @ 19:54:00
Blev upphämtad av ett glatt gäng Göteborgare på östgötaporten ( bland annat Desirée, Madelein, Annika, Veronica) och sedan bar det av mot Vildmarkshotellet för Bloggminglet 2013.
 
Väl där i lobbyn satt massa förväntansfulla mammabloggare och vi fick gå upp en våning för lite frukt, juice och mingel. Dessutom kördes det wigglekart race. Var riktigt kul att se alla vara med och tävla- var självklart tvungen att testa på själv med. Men det gick inget vidare för otekniska emelie  inte ;)
 
Sedan fick vi tillgång till våra rum (delade med Sofia, Jenny och Annika) och inne på rummen stod flera härliga goodiebags som var välfyllda med både det ena och det andra. Riktigt härliga saker låg det allt i. En av favoriterna blev självfallet seglarskorna från crocs- så himla sköna och fina. Det bjöds på god lunch i restaurangen; potatismos och köttgryta.
 
Sedan startades bloggminglet igång då mgroup välkomnade och sedan kom konferenciererna fram och presenterade sig. Catarina Hurtig och Tilde Fröling är riktigt goa och trevliga tjejer dom. Efter detta blev det "mini mässa" där det var några olika företag som ställde ut saker man kunde köpa. På plats fanns Slanka, Oskar&Ellen, Trunki, Crocs, nordic cooker, trampoolin, Catarina Hurtig, Kolmården, Chsab, photobyheart. På plats fanns även Vita Liberata Sweden som bjöd alla minglade bloggmammor på gratis spraytan; självklart var detta något jag testade på under senare delen av kvällen. Alla var så bruna och fina.
 
Efter detta fortsatte det med lite demostrationer på scen, och två föreläsningar samt fika. Bland annat föreläste Lasse Andersson om ADHD, och en tjej om E-ämnen som finns i maten vi äter. Efter detta kunde man köpa Catarina Hurtigs två böcker till riktigt förmånliga priser. Självklart passade jag på att göra detta.
 
Sedan följde några timmars egentid- och då begav vi oss ner till relaxavdelningen där vi satt i jacuzzin ett bra tag. så avslappnande ju! Dock satt jag inte så länge eftersom jag hade tid för spraytan och efter detta var det bara att göra iordning sig och gå och äta middag. Till middagen bjöds det något rostbiffsliknande kött med potatis mousse som förrätt, till huvudrätt lamm ytterfilé med kroppkaka (urk). Det är riktigt skönt när man väl slipper att laga mat själv och bara får sätta sig till bords och äta!
 
Sedan blev det lite bubbel och prisutdelning innan dansgolvet kom igång. Var en riktigt trevlig dag- och en riktigt rolig kväll. Gick inte och lade mig förrän halv 3...det ni! Var en riktigt god hotellfrukost man gick och åt innan det var dags att åka hem "dagen efter"
 
Ett stort tack till alla företag som sponsrat, till alla trevliga människor jag träffade och framförallt ett stooort tack till Mgroup som anordnade och slet med detta härliga event =) Hoppas på många fler såna!
 
 
 
 
 






Kommentarer
Postat av: Longevity - en blogg om hälsa

Fint inlägg, trevligt att ses!

2013-04-02 @ 22:32:27
URL: http://madelein.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback