En helg i Helsingborg 2013


2013-04-07 @ 19:59:39

Nu ligger jag hemma i soffhörnet med de skönaste mjukisbyxorna och jäser framför tvn igen. Det jag saknat/längtat efter mest denna helgen i Helsingborg-näst efter barnen iaf. För mjukisbrallorna följde visst inte med till Skåne inte. Och mina små raringar till barn- så härligt det var att gå träffa dom igen ❤

Vi åkte iväg runt halv elva härifrån byn i fredags förmiddag. På vägen stannade vi och åt- annars var det raka spåret mot skåneland. I bilen kom vi att prata om Väla. Har ju länge hört och läst i många bloggar jag följer att det finns ett stort köpcenter i närheten av Helsingborg. Så vi bestämde oss för att ta en titt. Efter ett par timmar spenderade där fick vi med oss några påsar kläder och pärlor.

Sedan begav vi oss in mot stan för att checka in på marina plaza. Efter några timmar på stan gick vi till rummet och fixade till oss lite innan det blev middag på Harrys följt av Johan Falk-Kodnamn Lisa på bio.

På lördagen åkte vi över till Danmark och strosade efter en härlig frukost på hotellet. Väl tillbaka blev det lunch på espresso house och sedan några timmars kikande på stan och fika. Sedan var vi på rummet och tog det lugnt på eftermiddagen. På kvällen blev det god middag på bishop arms som ligger på hotellet. Jättegod mat och mysig murrig miljö :)

Efter sen frukost på hotellet åkte vi vid halv 11 i förmiddags hemåt igen.

Vilken underbar helg det har varit. Skönt att bara vara och rå om varandra. Men Gud vad man saknar barnen när de inte är med ❤

Och vad onyttigt det blev denna helgen. Men har lovat att jag ska unna mig när det väl är något som man planerat in sedan länge. Nu dröjer det innan det blir sånt igen så från och med imorn kör vi på som vanligt igen!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback