mammabloggkryssningen 2013


2013-08-26 @ 20:23:00
klockan 11 i lördags var det en styck nervös och förväntansfull mamma som satte sig på Birkabussen som skulle ta oss upp till Birka terminalen i Stockholm.
 
Efter några svettiga timmar o knappt någon känsel i röva så var vi ialla fall framme runt halv 4 tiden. Väl där mötte mina hyttkompisar Sofia, Sofie, Jenny och en massa andra underbara bloggmamas♥
När vi väl blev insläppta på båten så fick vi vänta på att få tillgång till hytten- så satte oss i baren och tog oss lite vin och pratade.
 
Väl inne i hytten var det bara att slänga in väskorna, dividera om hur vi skulle sova och hämta andan lite. Sedan fick den nyblivna 30-åringen öppna ett litet paket med.  Sedan blev det dags att gå till konferensen för mingel. Det bjöds på massa bubbel, frukt, kära återseenden och nya bekantskaper och SÅKLART världens tyngsta och goaste goodiebag till min glädje =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det blev sedan "egentid" fram till middagen med taxfree och vissa av oss "harkel" duschade och sminkade sig och gjorde sig iordning medan de andra som redan var så fina innan o inte behövde detta tog det senare. Vi begav oss till buffén som bjöd på god mat i form av (för min egna del då) oxfilé och potatisgratäng samt rödvinssås till detta..blev även ett par glas vitt vin och lite mjukglass från världens trögaste och segaste mjukglassmaskin ;)
 
(mitt taxfree armband -love it!)
 
Sedan följde några timmar med vin och snack och skratt. Har nog aldrig skrattat så mkt som när vi var strax över 10 morsor som satt och körde jag har aldrig med varsitt vinglas i händerna ;) Och tänk då sedan att gå till dansgolvet och få SKAKA RUMPA till långt in på morgonkvisten (det gäller ju att passa på när man väl får chansen)... vilken kväll.
Dagen efter bestod av en sen frukost som vi höll på att missa, "mässa" med Stadens hjältar (Catarina Hurtig var där tillsammans med dom),  Restylane och Vita liberata. Vi fick även gratis spraytanning från Vita liberata,det blev taxfree shopping, prisutdelning där jag vann värsta vinsten  (separat inlägg för detta) och så blev vi bjudna på smakprov av två olika drinkar. Vi hann även med  lunch i form av kycklingfilé med risotto och rödvinssås (vilken kombo va?) Sedan blev det en massa tråkiga farväl och så hamnade man där resan startade- flera timmar på den där förbenade birka bussen o bortdomnad rööv ;)
 
(fler bilder än såhär blev det inte då jag inte hade med systemkameran o så var jag faktiskt lite lat- jag erkänner)
 
Tack mgroup som ordnat allt detta, mina hyttkamrater Sofia, Sofie och Jenny samt alla andra härliga bloggmamas (inga nämnda o inga glömda) för en helt fantastisk helg♥ ses nästa år ;)
 
 






Kommentarer
Postat av: Marie-Louise

Åh vad trevligt det var att ses :) även om det bara var en kort stund. Vet inte riktigt vart tiden försvann.... Kram

2013-08-26 @ 22:49:18
URL: http://www.madredetres.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback