Vabruari?


2013-02-26 @ 12:20:00
Vabruari kallas det va?Gillar verkligen det här nya nu med en vab kalender så man klart och tydligt kan se hur mkt man vabat varje månad. (Det gröna är vab dagar.) Sedan kommer det att tillkomma två dagar till nu i februari. Var ju hemma igår och sedan har vi varit hemma idag med. förhoppningsvis fortsätter barnen att va feberfria idag så vi kan jobba/gå till dagis imorn.
 
Måste ju fråga förresten hur många av er är det som glömmer att gå in och anmäla vab samma dag som första dagen ni är hemma och vabar? kan säga att det händer mig väldigt ofta. Börjar bli svårt att hitta på ursäkter till varför man inte anmält samma dag =/






Kommentarer
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Jag glömmer ALLTID bort att anmäla det samma dag. Nu brukar jag iofs inte vabba, men jag fyller i det åt Conny när han blir hemma - men inte fasen kommer jag ihåg det samma dag iaf ;)

Svar: nä, visst är det lätt att glömma. Men, varför vabar inte du för? Gud vad smidigt det vore om min karl kunde VABA lite med. Men han är platschef så han har massa "viktigt" arbete att göra hela tiden heter det...haha!
Emelie

2013-02-26 @ 12:35:52
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback