whooop whooop...


2013-02-05 @ 20:15:27
Imorn ska denna mamman iväg på ett stort äventyr. Ända till kungliga huvudstaden ska hon. Hon och en buss fylld med andra kärringar ;)
 
Kl 06.00 imorn bitti avgår bussen från CWS här i byn mot destination CWS Märsta. Med andra ord ska vi besöka ett annat tvätteri för att se hur de har det där. Är ett ganska nybyggt tvättreri så ska bli intressant och se hur deras planlösningar och allt ser ut. 
Och då undrar ni såklart hur det blir med barnen nu när A är iväg till Polen och jag reser till Märsta. Jo, barnens farmor kommer hit imorn vid halv 6 för att vakta barnen. Sedan lämnar hon dom på dagis- och sen på eftermiddagen hämtar barnens moster & mormor barnen på dagis. Och sen kommer jag hem nån gång under kvällens gång.
 
(kanelbullar i form av ett hjärta)
Så idag har barnen och jag fått en extra lång dag ihop eftersom de hämtades redan kl 13. Vi åkte till ica och handlade och sedan när vi kom hem gjorde vi en bulldeg och sedan bakades det bullar. Luktar fortfarande kanelbullar i hela huset ♥ Leila stod mest bredvid och käkade mjöl tokfian- annars trodde jag att hon skulle äta bulldegen istället jag ;)
 
Nu ska jag passa på att springa in i duschen medan lillan ligger inne i våran säng och sover. Sedan ska jag göra ett försök att flytta på henne för o se om hon kan sova i sin egna säng inatt igen.
 
Ha en fortsatt trevlig kväll ♥
 
 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback