Semesterplanerna då?


2013-06-02 @ 19:02:00

Tiden rusar iväg som vanligt och det är faktiskt inte ens tre veckor kvar att jobba! Helt otroligt. Om man räknar bort helgdag och ledighet (då barnens dagis är stängt på onsdag) samt midsommarafton så är det bara 12 dagar kvar att jobba. För vecka 26 till och med 29 blir det semester.

De två första veckorna har jag semester ensam (!!) med barnen och de två sista tillsammans med pappan och barnen. Då är bara frågan vad man ska hitta på de två första veckorna? Med två barn som gärna drar iväg åt varsitt håll och inte lyssnar? Elliott har ju redan sprungit iväg från mig i ett köpcenter en gång :(

Ge mig gärna tips tack Sedan har ju iofs barnens farmor gått i pension så någon dag kanske man kan hitta på nåt utan barn om man känner för det.

Det blir iaf Liseberg någon gång under de två sista veckorna, Kolmården och ev skara sommarland om det blir ok väder oxå.

Vad ska du hitta på på din semester??







Kommentarer
Postat av: Fröken M

Vi åker till turkiet en vecka i juli, annars blir det nog bara "små utflykter".
Både jag och viggo vill gärna åka karusell så det får vi väl försöka ordna, men är vädret bra blir jag mer än nöjd av att bara hänga på stranden :)

2013-06-02 @ 19:09:52
URL: http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback