Mitt favvoställe


2013-05-17 @ 10:24:39

Tänkte visa er min favoritplats här hemma. Platsen där jag mer än gärna tillbringar mycket tid. Allra helst på helgerna när man vill laga till en riktigt god måltid.

Vi fick tillträde till vårat hus november 2007. Då rev vi ut i stort sätt allting inne i huset. Bort med badrum,kök, tapeter och golv i varje rum. Hade en helt underbar familj som ställde upp och hjälpte till med allt detta! I slutet av Januari 2008 var ALLT färdigt och vi kunde flytta in.

Ångrar verkligen inte för fem öre att vi valde ekluckor istället för vita luckor. Det känns som att det är standarden med vitt liksom. Sedan såg jag så himla fin grå/svart mosaik på k-rauta som jag bara inte kunde annat än att vilja ha till köket- och matchande nog blev det grå/svarta bänkskivor från Ikea.

Det enda jag såhär i efterhand ångrar djupt är golvet vi köpte. Det är alldeles för mjukt för att ha i kök. Tappar man något så blir det vita märken eller hål i det :( dessutom gör detta att det blir extra mörkt i köket. Var bara det att vi inte ville ha något trägolv när vi valde till köket eftersom vi var rädda för att det skulle skära sig mot ekluckorna.

Vi pratade länge om att vi skulle ha ett runt bord i köket och en dag när jag var på Ikea så stod det bara där och ropade på mig till ett fyndpris. Sedan blev det svarta stolar till. Och nu för ett tag sedan köpte vi en expedit hylla som vi lade ner och satte fast ben på och även lådor och skåp. Blev en superfin skänk det!

Nä, jag trivs och känner mig såå hemmastadd i köket och har gjort det i över 5 år nu :)









Kommentarer
Postat av: Malin

Jättefint!:)

2013-05-17 @ 14:24:43
URL: http://malinjljung.blogg.se
Postat av: ✫ Fru Eriksson

Waooo...så fint!
/Kram Annmi

2013-05-17 @ 15:58:29
URL: http://frunsblogg.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback