när man inte vet vad man ska ta sig till...


2013-05-15 @ 15:21:03
Idag är en sådan där dag då jag bara saknar mina barn så mkt. Skulle helst av allt bara vilja att de kom hem NU. Känns så galet fel att jag är ensam hemma och dom är på dagis. Känns inte som att det är något större fel på mig idag. Men smittar ju fortfarande- så inte massa pill och kladd med barnen och inte får jag lämna husets väggar. Har för mig att man ska ha ätit penicillinkuren i 48 timmar. Sedan smittar man inte mer. Började med kuren (första tabletten)igår så antar att jag inte kan vistas ute förrän fredag eftermiddag/kväll tidigast.
 
Pjuh, detta kommer bli jobbiga dagar. Klättrar redan som en tok på väggarna ju- vet inte vad jag ska ta mig för. Vill inte hålla på och slita och ta ut mig och göra för mkt heller ju. Men idag har jag iaf rensat avloppet i tvättstugan och i duschen....det tog sin lilla tid och äckligt var det kan jag lova!
 
Helst av allt hade jag ju velat träna lite då- men det är strängt förbjudet!
 
Nä, nu ska jag inte gnälla- för det finns de som har det mkt värre som är riktigt riktigt sjuka och kanske aldrig ens kommer få bli friska ♥
 
Vad brukar du hitta på när du är ensam hemma och är sjuk?






Kommentarer
Postat av: Sara - mamma till Hugo

Jag får bara sova nu. Så fort jag visar mig blir jag tillsagd att jag ska gå och lägga mig. Tror han sa att jag ser ut som en viltolycka och att jag borde piffa till mig när jag blir frisk. Snällt va? Tror dock att de kommer undra över maten sen om jag inte gör den ;)

2013-05-15 @ 17:27:58
URL: http://elmeshult.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback