segare än segast har äntligen bokat sig!


2013-05-07 @ 18:05:21
jag verkligen skäms över hur seg jag har blivit med att ta tag i saker och ting som är för min egna skull just nu. Allt som heter att det har med "egoEmelie" att göra har fått hamna på hyllan.. nu är barnen, trädgården och huset prio ett. (alla 3 barnen då sambon inräknad..haha) För jag var ju faktiskt ute och svirade för inte alls längesen så nu har typ denna kärringen fått ha sitt roliga för ett tag framöver.
 
Meeen, man kan ju inte bara strunta i allt roligt som kommer att hända i framtiden heller som jag verkligen vill och SKA vara med på ;) och idag så bokade jag äntligen mammabloggkryssningen 2013. Skulle ha gjort det förra veckan- men det blev inte av och helgen gick till att försöka krya på sig. Dels blev det nåt lustigt med datorn- sedan är vi ju numera två stycken som slåss om datorn här hemma. Sambon är ju som fasklistrad med sitt football manager (hur kul är det att spela på en skala?).
 
Fy vilka ursäkter jag har va? För vet ni vad? Jag bokade ju faktiskt hur snabbt och lätt som helst på mobilen idag- hade inte en aning om att det skulle funka att göra det. Att jag inte tänkt på detta? Alltså- dator i all ära..men en iphone; gud vad man kan göra underverk med denna. Speciellt när man inte kan öppna en dator eller inte orkar öppna en dator.
 
 
Sega emelie va det här ja- men nu är det bokat och klart =)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback