När emlisch syr


2013-10-31 @ 18:42:00
ytterligare en VAB dag gjord- och vad har vi gjort idag? Jo,mamman har passat på att sy lite mellan varven. Symaskinen har fått stå framme HELA dagen. Efte. Massa svordomar över symaskinen så fick jag tillslut in ett flow. Synd bara att det skulle bli i slutet ;)
 
nu nu hoppas jag att det inte dröjer lika lång tid tills jag får för mig att sy igen. jag älskar att sy- men är sällan man tar dig tiden tyvärr.
 
idag syddes det bokatavskuddar och vimplar till barnens rum.
 
 
 
 
 
 

 
 





Beroendeframkallande


2013-10-30 @ 10:54:00
Här fortsätter VAB:andet idag med. Leila hade feber igår eftermiddag igen- men idag är hon feberfri så nu håller jag tummarna för att det blir jobb/dagis imorn för oss tjejer.
 
För A går det väl framåt med- eller åtminstone trodde vi det tills idag. igår morse åt han sin sista receptbelagda smärtstillande medicin. Idag har han skitont igen.
Så nu har han fått citodon utskrivet och jag blir nervös bara av att höra namnet. det är ju jättebra att han får något mot smärtan- men citodon har jag bara hört negativt om. Folk som typ blivit "höga" "berusade" spytt som grisar...och framförallt är det väldigt beroendeframkallande (o narkotikaklassat). Så nu gäller det att ha koll på karln ;)
 
en en annan sak som är beroendeframkallande är ju den där tantsnusk boken jag läser. Började med den igår- o är beroende nu!
 
 





Wake up call?


2013-10-29 @ 08:43:22
Tror minsann att jag fick ett litet wake up call igår när jag såg bilderna på min kropp från mars/april igår. Idag är jag rätt så taggad att äta rätt och kanske försöka hitta på nån träning.
 
dagens frukost blev iaf lite yoghurt blandat med kesella, havregryn, hasselnötter. Sedan en skiva hembakat dinkelbröd med keso, ost, paprika på.
 
attblimittbästajag - morgonpasset
 





Those days are gone...


2013-10-28 @ 17:03:48
 
 
Det är när man ser såna här bilder som man blir så arg på sig själv och undrar vad fan man håller på med? dags att vakna nu kanske Emelie?! tänk att sådär såg jag ju ut i mars/april. Och jag älskade att träna!
 
 
nu är jag bara lat-och fet!
 
 





Livet vid 30- är det såhär det ska va sen?


2013-10-28 @ 12:58:19
Sitter och läser tidningen amelia och inser att även jag blir äldre- att jag oxå börjar bli gammal. Speciellt när jag ser denna reklam
 
är det såhär det kommer vara nu? Kommer jag att behöva börka smörja mig med anti rynkkrämer för att försöka få bort det där vecket i pannan som nästan börjar se rynkigt ut? Att jag ens tar åt mig och funderar på om man måste köpa är väl tecken nog?
 
Nä- fy...jag börjar bli gammal. Det ser jag det.
 





Helgen som gick föör fort.


2013-10-27 @ 19:54:41
Ännu en helg förbi- och återigen sitter man här och undrar vad man gjort för att få den att gå sp fort?
 
lillan vaknade upp med feber natten till lördagen och har varit febrig, hostig och snorig sedan dess. Så kommer bli VAB imorn. 
 
Städdag/tvättdag igår, behöver jag säga mer? Annars hade vi middagsgäster här igår kväll då två av barnens mostrar kom hit.  Vi åt potatisgratäng, oxfile&ryggbiff och självklart lördagsgodis! Barnen var så nöjda och glada över att ha dom här- och skulle självklart va uppe länge.
 
idag har vi myst här hemma samtidigt som jag förberett matlådor och tagit mig an att vika tvättberg högre än K2. I eftermiddags lämnade vi A hemma och var ute i skogen och myste runt en stund. (Ja, hör och häpna...min febriga dotter fick följa med och andas in lite frisk skogsluft ;) ) vi letade svamp och fikade- barnen tyckte det var jättekul!
 
nu ikväll gjorde jag dessutom något jag funderat på varje gång jag ska försöka borsta ur tovorna ur Leilas slitna hår. Jag klippte hennes lockiga långa hår! ångrade jag mig efteråt? Ja, lite när hon inte ville vara still så jag kunde justera det sista. Det blev nog inte jätte jämnt men- hon har lite lockar kvar i topparna..så det såg man inte.
 
 
Nu ska jag nog ta och duscha. Det var en del älgflugor i skogen. Känns som jag har några i håret! 
 
ha en trevlig söndagskväll ❤️
 
 





Mitt i diskbråck och förkylningar


2013-10-25 @ 09:49:29
Godmorgon raringar. Ursäkta för den kassa uppdateringen men har att göra nonstop känns det som. När barnen väl har somnat ligger jAg däckad i soffan för att sedan lägga mig efter nån timma. Sambons diskbråck sitter i- men det är iaf bättre o känns som att det går åt rätt håll. Det ska bli skönt med helg nu känner jag. Nedan kan ni få se lite av läget just nu...
 
 
 





En tants högsta önskan


2013-10-21 @ 21:08:00
Tänk att jag fyller 30 år eller "tant" snart. Helt otroligt. Jag har alltid tänkt och känt (eller förr innan man själv skaffade barn och allt) att när man är 30 år har man allt avklarat (alltså att man är gift, har hus och har skaffat alla barn man vill ha) och att man börjar bli gammal vid 30. 
 
Men som sagt- detta var ju en del år sedan. Nu ser jag inte att fylla 30 år som något hemskt inte. Vi blir ju alla äldre. 
 
Något som tant verkligen önskar sig just nu är något som verkligen är till mig själv. Något lyxigt. Något jag aldrig skulle unna mig själv att köpa.
 
ja, en tirapunjiväska står verkligen högst upp på min lista. Vill haa...
 





Tävling; Lundmyr gummistövlar från MångasMammaShoppen


2013-10-20 @ 19:38:00
Nu när höstmörkret fallit in och det regnar som mest så har jag äntligen äran att stolt presentera ett nytt samarbete med MångasMammaShoppen.  I och med detta så tycker jag att vi nu tar och startar upp en härlig tävling i samarbete med dom- och vad passar inte bättre än ett par Lundmyr of Sweden gummistövlar när det regnar ute?
 
 
 
"Jag tävlar hos emlisch om ett par Lundmyr of Sweden gummistövlar från MångasMammaShoppen, tävla här du också."
 
 
För att vara med och tävla:

-gilla MångasMammaShoppen på facebook--->här
 
- kika in hos MångasMammaShoppen och kolla in just din favoritprodukt- skriv sedan en kommentar med länk till din favoritprodukt (och med vilket facebooknamn du gillar deras facebooksida såklart)
 
för dubbel vinstchans:

-kopiera bild och den kursiva texten och tipsa om tävlingen i din blogg alternativt på facebook. (skriv länken till ditt blogginlägg i samma kommentar som ovan- eller ditt facebooknamn och att du har tipsat)
 

tävlingen håller på i två veckor och avslutas den 3/11 kl 20.00
 
 
lycka till kära vänner ♥
 





När kreativiteten sprudlar


2013-10-19 @ 17:34:21
Elliott är verkligen inne i en kreativ fas just nu och det är så roligt att se. Han har länge varit en soffpotatis och helst bara velat kolla på film och tv. Man har fått tjata på honom att han ska leka o pyssla. Men nu har han verkligen börjat o leka och pyssla massor.
 
han kan sitta och måla och bygga med lego/hero factory robotarna hur länge dom helst. och det här med att skapa saker. Häromdagen fick jag absolut inte slänga toarullen- för den skulle han bygga något med. Likadant med glasspinnarna. 
 
Och när när han bygger med lego- då är det avancerade grejer- som ett flygplan med motorer och allt.
 
o vad jag gillar denna period han fått :)
 
 





TokRea


2013-10-19 @ 15:01:00
 
just nu, den 19-20:e oktober pågår det en TOKrea hos MångasMammaShoppen med hela 40% rabatt!
 
funna massa fint att välja bland- och jag älskar ju när man kan köpa kläder i likadana mönster till barnen. Som dessa från maxomorra
 
 





Bröd i kylen?


2013-10-18 @ 12:53:45
Igår var svärmor snäll o plockade upp mina varor när jag hade handlat då jag var tvungen att åka till Apoteket och hämta A's medicin. 

På kvällen började jag att undra vart thekakorna och tortillabrödet som jag köpt hade tagit vägen.

Då hittade jag brödet i kylen..Tydligen så brukar A's föräldrar lägga deras bröd i kylen. Det gör ju inte vi ;)

Då kom jag att undra hur vanligt det är att man gör det numera. Är det några av er som lägger matbröd i kylen? Brödet håller sig ju inte lika länge i kylen





En liten förälskelse månntro?


2013-10-18 @ 07:42:16
Leila nu på morgonen: "mamma,ska jag gå till dagis idag?" Jag svarar att ja, det ska hon, men inte imorgon.
Leila: "hoppas T••• är där". Då frågar jag om hon tycker om T•••.
Leila: "T••• är busig, jag brukar leka med honom"
 
 





Morgongåva ❤️


2013-10-17 @ 21:40:54
Imorse när elliott gått in på sin avdelning och jAg var påväg neråt med Leila så kikade han ut genom dörren och ville envist att jag skulle ta med mig en teckning som han gjort till mig. Blev såå glad- för tän vad duktig han är på att rita
 
just nu är det kdigt mycket Spider-Man och turtles som gäller...
 
 





Att ta hand om alla 3


2013-10-17 @ 20:13:16
Dagarna rullar på- och att göra finns det alltid. Från morgon till kväll. Före jobb- efter jobb. Just nu är barnen och A prio ett. Att se till att alla dom är nöjda. Noll avlastning- ingen egentid utanför hemmet (Om jag inte fixar barnvakt). Allt som ska göras här hemma får jag nu fixa själv om det så än är karlgöra.
 
Undrar hur lång tid det kommer ta innan A's diskbråck går över? Kan ta några veckor- kan ta månader. För hans skull hoppas jag det går över snart med tanke på hur mkt smärta bråcket ger honom...aldrig sett han ha så ont o vrida sig av smärta.
 
Någon av er som haft diskbråck?





Att lösa mysterier ❤️


2013-10-16 @ 20:38:53
Igår fick jag helt oväntat hem en paketavi från ett företag jag inte kände igen. Och inte ville jag minnas att jag beställt hem nåt heller. Satt och funderade och tänkte så det knakade- men kom inte på nåt vettigt svar om vart paketet kom ifrån/vem som skickat det.
 
sedan när jag väl på Ica stod i kön för att hämta ut paketet slog det mig- jag hade ju för några veckor sedan vunnit en tävling hos Anneli och vinsten var....
 
Ett niveakit. Tjohoo. nu är mysteriet löst
 
 
 





Hade du turen o fick en surprise?


2013-10-16 @ 06:28:50
Nu är tävlingen om surprisen i form av ett presentkort på valfri 25 min spabehandling på Selma city Spa avslutad.
 
nu är ni alltbra nyfikna på vem som kammade hem det hela va?? ;)
 
vinnaren blev...
 
 Jamen klicka på bilden så hamnar du på dennes sida :)
 
 
stort tack till alla som var med o tävlade ❤️ 





Emlisch goes mässa.


2013-10-15 @ 20:29:49
Flera år har det varit massa olika familjemässor runtom i Sverige. Men har aldrig haft möjligheten att kunna gå på dessa pga olika anledningar. Men nu äntligen...
 
För jag har nämligen fått äran att bli en av ca 50 st V.I.P bloggare till Krakel&Spektakel mässan som kommer äga rum den 26:e-27:e april i Halmstad. En mässa för hela familjen med en mix av kunskap, shopping, nyheter och underhållning. Så där kommer jag absolut att vara. Kommer du dit?
 

Krakelospektakel_Vit familj.png
 
för att få mer info om mässan- klicka på bilden ovan så kommer du till hemsidan.





Att bli mitt bästa jag.


2013-10-15 @ 19:27:20
Nu är jag bara så trött på att vara trött och att äta dåligt och skada min kropp hela tiden. Någon måtta får det väl ändå vara eller? Man bara misshandlar sin kropp hela tiden.
 
Så  nu tänkte jag från och med imorgon ta tag i mitt liv- och försöka vara lite sundare igen. Äta lite bättre och röra på mig i den mån det går. Just nu blir det lite svårare att komma iväg till gymmet för mig- men kom på att jag ju faktiskt kan damma av mina hantlar här hemma och min crosstrainer och köra på den tills allt lugnat ner sig!
 
Har gått med i en liten mammautmaning som sojka, mammajolie och denvetydigamamman startat. Och självklart ska jag göra mitt bästa från o med imorgon.
 
 
 
 





Små solstrålar i en rörig tillvaro.


2013-10-14 @ 20:18:12
Just nu är allt en enda röra här hemma. A har haft problem med ryggen sen förra veckan o det blir bara sämre och sämre. Trots besök hos kiropraktor idag har han så ont så han skriker rätt ut och nästan gråter. Har aldrig sett han ha såhär ont- och då är han ändå fotbollsspelare och har fått ta emot många smällar. 
 
Ett besök till hos kiropraktorn återstår- går det inte åt rätt håll då så blir det VC för o se så han inte har diskbråck.
 
Så just nu är det mer eller mindre barnen och jag. Han ligger i sängen och ser våran vardag- som han själv inte kan delta i just nu. Det är tider som får ändras- saker som får skjutas upp och nya saker man inte gjort förr. Har dessutom lämnat Volvon på service idag...det var inte igår jag fick göra det ;) Hoppas innerligt att han blir bra snart så vi kan hitta på roligheter ihop hela familjen.
 
det är tur att vi har varandra- och barnen de vet verkligen hur de ska få en på bättre humör oavsett vad det är ❤️
 
mina alldeles egna solstrålar❤️❤️❤️
 
 
 





Ljuset i


2013-10-14 @ 20:08:44
 





En helg med flygplan och städ


2013-10-13 @ 21:59:01
Var värst vad denna helgen skulle gå fort. Fattar inte vad man ska göra för den ska gå långsammare?
 
I fredags blev det lite mys med barnen då pappan var iväg- när de hade somnat kikade jag på Bridget Jones filmen som fick på tv. Såå bra trots att man sett den typ 100 gånger!
 
I lördags lämnade vi Leila hos mormodern och begav oss tillsammans med familjen L till Jönköping för att möta upp pappa A för ett besök på Jensen's böfus och för att sedan kolla på flygplan-filmen på bio. Elliott lyckades sitta någorlunda still under filmen- men höll på att somna några gånger och hade svårt att sitta still för detta. Men sålänge popcornet fanns kvar var han nöjd.  
 
 
sedan blev det fika med avec hemma hos familjen L och även lite pizza senare på kvällen. 
Stupade i sängen vid 11.
 
Idag har det varit full rulle hela dagen. Har haft fullt upp med att ta hand om alla 3 barnen samt med att försöka få rent och fint här hemma. A har nämligen åkt på nån släng av ichias och kan knappt röra på sig för det gör skitont. Han har legat i sängen som ett kolli hela dagen.(Därav 3 barn då han inte kan göra nåt själv just nu kraken)
 
kan ju iaf säga att idag luktar det riktigt rent och gott här hemma efter städning, altanen har äntligen blivit städad och möbletna har kommit in, och bäst av allt är att jag förberett matlådor till hela veckan (2 biff lådor och 2 köttfärssås lådor). Idag känner jag mig som supermorsan som klarar allt ;)
 
nu är det bäst att sova så man orkar med jobb imorgon. Hoppas allt är bra med er?
 
kramar
 
 





Fredagsmys ❤️


2013-10-11 @ 18:45:36
Idag har jag och barnen fredagsmys som bara den. När vi handlade fick barnen bestämma vad de ville ha till kvällsmat. "Vattenkojv" svarade Elliott. Så ja, kokt korv med bröd och lite kroketter blev det. 
 
Nu har det blivit mysstämning här hemmavid och barnen har precis fått varsin skål med ostbågar. Pappans favorit...men imorgon förmiddag kommer han hem igen :) då behöver vi inte sakna honom mer.
 
själv väntar jag såklart på att barnen ska bli trötta och vilja lägga sig. Men känner på mig att de kör på en stund till. Så sedan slänger jag mig i ett soffhörn och kikar på idol- eller om jag läser boken...vi får se.
 
hoppas ni alla har en mysig fredagskväll
 
 





Lite tantsnusk på kvällskvisten


2013-10-10 @ 18:32:50
Nu har jag fixat så jag kan passa på att läsa lite tantsnusk imorn kväll när sambon är iväg till Varberg 😉 
 
har länge hört så mkt lovord om den där Grey..så nu ska första delen läsas... Tror ni jag kommer vilja läsa de andra böckerna sen efter?
 
 
 
Har ni läst dessa "50 nyanser av..." Böcker?





En sovande skatt ❤️


2013-10-09 @ 21:18:25
Shit, tiden går då fort och äldre blir vi med den. Men det konstiga just nu är att man inte märker det på sig själv- utan mer på barnen. Att de utvecklas, blir längre, växer ur kläder, blir visare.
 
tänk exempelvis att min lilla tjej som blir 3 om ett par månader var så smart så hon kom på en riktigt bra anledning till varför hennes bror inte skulle få ge henne en morgonkram imorse. Hon skulle absolut inte ha en kram och svarade bestämt "nej, Elliott...jag är sjuk". 
(tror hon kommer ihåg detta sedan hon var sjuk sist och han ville kramas- men då fick han inte krama Leila för hon smittade ju Pga halsflussen.)
 
Barn kommer ihåg och lägger mer på minnet än man tror.
 
på tal om att Leila snart blir tre och det här med utveckling. Det har hänt mycket med henne de åren..men en sak är densamma 
 
....Sovstilen.... Godnatt ❤️
 
 





Favoriter dag och natt


2013-10-09 @ 17:29:00
Hittade såklart två favoriter till min hy i goodiebagen från bloggmiddagen. den ena är en ansiktskräm som ska göra att hyn blir mattare och även ta bort rödmosig hy typ, superbra! tuben kommer  från lumene såklart :)
 
 
sedan en nattcreme från gunry som funkat suveränt än sålänge med. Tummen upp!





När de små hamnar utanför.


2013-10-09 @ 06:05:31
Blev lite konfindersam förra veckan när jag hämtade barnen på dagis. Då var Elliott ute på gården och lekte med sina kompisar. Ett par av kompisarna frågade honom om de sågs på gympan när jag kom. "Vadå för gympa?" Tänkte jag. Sedan var det nåt annat barn som oxå gick hem som ropade till några av barnen "ses på gympan sen".

Där stod jag som ett frågetecken och undrade om jag missat nåt. För Elliott var självklart igång och frågade om han också skulle gå på gympa som den och den. 

Det visade sig iaf att det hade startat en gympagrupp för barnen. Men det fanns bara några platser kvar och hon som håller i det hade bara gåttoch sagt till några utvalda. 

Detta blir jag lite bisviken på!! Istället för att en person går runt och säger till dom hon känner att hon vill ha med-så kan de väl sätta upp lappar eller skicka hem lappar? Där det kanske står att det är först till kvarn som gäller. Så alla fått del av infon? Tycker det är jättedåligt att barnen redan i den åldern ska få känna sig utanför för att någon bara säger till någraoch inte alla. Hade vi sett en lapp så hade iaf Elliott fått ha en chans till att få va med.

Men men, nu ska vi väl inte vara bittra mer- skulle det vara så att det mirakulöst skulle bli nån plats över skulle han inte vilja gå nu ändå pga att han inte fick gå förut.







Vill du ha en surprise?


2013-10-08 @ 21:00:41
vann ju en valfri 25 minuters behandling på
Selma City spa i Stockholm. Men eftersom jag typ aldrig är i Stockholm då vet ju jag att presentkortet bara kommer ligga o samla damm o inte hinna användas. Så därför tänkte jag nu ha en liten "tävling" i bloggen.
 
 
 
allt ni behöver göra för att tävla är att gilla min facebooksida emlisch Och skriva en kommentar här nedan med vilket namn du gillar sidan samt mailadress. 
 
tävlingen avslutas om en vecka- den 15:e oktober. Lycka till kära vänner ❤️





Bara såå emlisch


2013-10-08 @ 20:23:25

Var ju och hälsade på Morgan och Ola-Conny i söndags (fastän de inte var hemma) och det följde ju med en hel del hem. Men det mesta blev leksaker till barnen då de fyller om ett par månader- så det visar jag ju inte nu ;)

Men lite ego var jag iaf och köpte mig bland annat ett nytt skal till ifånen. Självklart i rosa och glittrigt. Såå jag. Rosa är favvisen





Bloggmiddagen2013; övernattning på Rica hotel Kungsgatan


2013-10-08 @ 06:26:00
När jag anlände till Stockholm efter 1 1/2 timma på ett tåg var det 3 vänliga själar som mötte upp mig på centralen.Solan, Marie-Louise och Camilla var rara nog att lotsa en virrig östgöte till hotellet som även dom skulle bo på. Väl framme på Rica Kungsgatan var det incheckningstajm och när jag kom upp på rummet väntade min roomie Sofia där. 
 
Mitt intryck av hotellet var att det var riktigt charmigt och modernt- kul med ett hotell mitt inne i stan också ju så man har närmre till det mesta. Sov gott-och frukosten var riktigt bra. Fanns något för de flesta.
 
Det ett roliga var att det var flera stycken som hade hamnat fel när jag skulle checka in- det finns nämligen ett till rica som inte ligger så långt ifrån. Jag hade säkerligen med tagit fel hotell om jag inte hade haft sällskap ;) inte lätt.
 
 





Bloggmiddagen 2013- trevligaste kvällen på Sahara


2013-10-07 @ 17:17:00
Efter att ha fixat till mig en snabbis på hotellet så väntade SofiaAgnieszka, och Madelen utanför hotellet så vi kunde bege oss mot Sahara där kvällens middagsevent skulle ske. Väl där var vi lite tidiga så efter att ha träffat på underbara Ewa och Anna (som slet som djur ända in i det sista för att vi alla skulle ha det bra) bestämde vi oss för att sätta oss ner med varsitt glas vin och vänta in alla. 
 
Sahara är verkligen en riktigt mysig och mystisk restaurang. Fullkomligt älskade alla små fina detaljer och de "båsen" med runda soffor, bord och gardiner som man kunde dra för (om man hade velat det). det var även fleta långbord dukade- men eftersom vi var bland de första som kom in så valde vi såklart ett mysigt "bås". Där satt Sofia, Agnieszka, Madelen, jag, Sofie, och Johanna Och som vi skrattade o hade såå kul!
 
Den libanesiska maten som serverades var god. Fanns massa olika att välja mellan- så fanns något alla kunde gilla. Medan vi satt och åt höll Anna och Ewa på att Lotta ut en himla massa fina vinster (och vi fick även varsitt lyxigt halsband från living and room ).Hade turen att vinna en mössa och halsduk från me&i, ett cykelsadelskydd från design by Sandvik , olivolja från grön interiör, och en valfri 25 min behandling på Selma spa, cityspa på Clarion (det sistnämnda kommer jag nog inte kunna hinna använda då jag tyvärr aldrig är i storstan så kommer Lotta ut-ha utkik)
 
Tack för en riktigt trevlig kväll. (med över 50 bloggmamas dessutom :) Synd var att man inte hann o prata med alla man hade velat hinna prata med.
 
 
 
 
 





Mina nyfunna vänner


2013-10-06 @ 14:30:37
Medan jag packar upp allting här hemma efter dagens shopping så kan jag ju bjuda på en bild på mig och grabbarna grus
 
 





Bloggmiddagen2013; Goodiebagsen


2013-10-05 @ 18:37:00
Vi var allt ett  gäng bortskämda och riktigt nöjda och glada bloggerskor som lämnade Sahara igårkväll. För vilka härliga goodiebags det var, fick 3 stycken innehållandes en massa roliga, behövda, och även lyxiga saker.
 
Den ena bagen var en tung, extra fin o lyxig en 😃  En varsin sodastream till över 50 bloggare är väl inte illa pinkat att fixa eller? vi blev alla helt chockade och glada över en sådan överraskning.
 
Jag gillade tänket runt goodiebagsen , just att de var fullproppade med grejer som var till oss själva (alltså till oss kvinnor). Och de barngrejerna som var med var sådant som var till för barn som kanske är typ runt 4-5 år och uppåt...inte massa bebisprylar som det kan vara ofta.
 
Nä, Ewa och Anna har verkligen lyckats över förväntan. Vilket underbart jobb de gjort.❤️Helt otroligt underbara människor. Det här är något vi alla kommer leva på o minnas länge! Tack tack tack till er ❤️
 
 
sponsorer till bloggmiddagen:
http://aloeveradrycken.se/
http://andmotion.se/
http://www.australianbodycare.se/
www.babyland.se
www.babyproofer.se
http://bagarenochkocken.se
http://aller.se/varumarken/matmagasin/baka/
http://www.baltex.se/
http://www.bambino-mam.se/
http://www.barfota.no/
www.barnfilmer.se
www.barnmatsburken.se
http://www.barntyger.se/
http://www.bcww.se/
http://www.beachdragons.com
www.bestwestern.se
www.blojbudet.se
www.bodystore.com
http://www.boobdesign.com/
http://www.bordello.se/
http://www.calou.se/sv/
https://www.facebook.com/WoodWick.Scandinavia?fref=ts
http://www.centralbadet.se/
http://www.chokladhuset.com/
http://www.chsab.com/
http://www.clearlife.se/
www.cocoo.se
http://www.dagochnatt.se/
http://danonino.se/
http://www.depend.se/
http://desenio.se/
www.designbysandsvik.blogg.se
http://www.dromskor.se/?pid=24
http://www.ellenab.se/
http://www.elodiedetails.com/
http://www.evasolo.com/page/kontakt/
http://familjesmycken.se/
http://www.filtar.se/
http://www.fishspavasastan.se/
http://www.flowerscrub.se/
http://www.fluxfluor.se/
www.fullero.nu
http://www.forvara.se/se/
http://www.games4kids.se/contact
www.giviktkoll.se
http://godisbolaget.com/
http://www.groninterior.se/
http://www.gunry.se/
http://www.gashagagourmet.se/om/
http://www.happybling.se/
http://www.happywall.se/
http://www.haribo.com/planet/se/startseite.php
http://www.hemligheter.net
http://www.hildastradgard.se/
http://hagges.se/
http://renthusstockholm.se/index.html
http://www.kinamockaskogen.com/
http://www.klockargardens.se/
www.lagnoviken.com
www.legowear.com
www.lekmer.se
https://www.facebook.com/lena.sellenkarlsson?fref=ts 
http://www.lifeproof.com/se/
http://www.lindahlsmejeri.se/kontakt.aspx
http://www.livingandroom.se/
www.loppi.se 
http://www.loveforever.se/
http://www.lumene.com/sv
http://madelein.se/
http://www.malaco.se/
www.meandi.se
http://www.meekatt.com/
www.members.com
www.menskopp.se
http://www.middagsfrid.se
http://www.mightyleaf.se/default.aspx
http://www.miniinthebox.com/sv/
http://www.mogihome.se/
http://mohedatoffeln.com/
http://www.nammi.se/
http://www.namnnappen.se/
http://imdrivingfastnow.wordpress.com/category/minidevlan/
http://www.naturesbeauty.se/Naturesbeauty
http://www.bootsno7.se/
http://norrasteneskafferi.blogspot.se/
http://www.nyblomkollen.se/
www.ombonat.com
http://www.onepiece.se
http://www.opal.se/
http://www.partylite.se/
www.personligalmanacka.se
http://www.pidot.se/
http://www.piratsessan.se
http://www.plackers.se/
http://pyramidbrod.se
http://www.rapunzelofsweden.se/
http://www.redbull.com/se/en
http://www.reddville.se/Home.aspx
https://www.rica.se/vara-hotell/stockholm/rica-hotel-kungsgatan/
http://www.rili.se/
http://rivsalt.se/
http://www.rosenserien.se/
http://royaldesign.se/
http://www.safira.se/sv/
WWW.SANDBERG.SE
www.scampi.se
http://www.sebamed.se/
http://www.selmacityspa.se/
http://www.sense-ab.se/default.asp
http://www.sensualbalans.se/
http://www.siaglass.se/
http://smaltjockis.se/
www.smartasaker.se
http://www.smartmum.se/sv/
http://smilefishspa.se/
http://www.smyckesfabriken.se/
www.snorisar.se
http://snutten.se/
http://www.sodastream.se/sv
http://www.solentro.se/
http://www.solheminredning.se/
http://www.stadenshjaltar.se/
http://www.stiilcollection.se/
http://www.stilpoang.nu/
http://stilrenaklockor.se/
http://www.studioapelsin.se
http://www.systrarnaskalasteam.se/
http://www.sagensweden.com/en/
www.thesleepycollection.se
http://www.mama.nu/
http://www.tirapunji.com/
http://www.wallmans.com/
http://wnwbeauty.com/
www.vichy.se
http://wigglekart.se/
http://www.vikingline.se/
www.vileda.se
http://www.wisenaturkosmetik.se/
http://yankeecandle.se/

http://www.rengorarenaslund.se/

 
 
 
 
 
 
 
 





Jag skäms!


2013-10-05 @ 13:11:19
det är konstigt att man aldrig kan lämna Stockholm utan att något händer.
 
denna dag kunde jag inte lämna huvudstaden utan att göra bort mig på hotellet :( För när jag kom ut ur hissen vid receptionen så slig mig övertunga och fullpackade väska emot hörnet på väggen så en kakelbit åkte ner från väggen..,oops!
 
Var en anställd som kom fram direkt och tog hand om det hela. Fy attans vad jag skämdes. Hoppas och tror dock innerligt att den satt lite löst innan.
 
 





Jag skäms!


2013-10-05 @ 13:11:16
det är konstigt att man aldrig kan lämna Stockholm utan att något händer.
 
denna dag kunde jag inte lämna huvudstaden utan att göra bort mig på hotellet :( För när jag kom ut ur hissen vid receptionen så slig mig övertunga och fullpackade väska emot hörnet på väggen så en kakelbit åkte ner från väggen..,oops!
 
Var en anställd som kom fram direkt och tog hand om det hela. Fy attans vad jag skämdes. Hoppas och tror dock innerligt att den satt lite löst innan.
 
 





Dagens Stockholmsoutfit


2013-10-05 @ 10:21:30
Nu har jag packat i allt som var i goodiebagsen i min resväska..fick precis plats. Förutom med en av bagsen där ena prylen var för stor :)
 
dags att att gå ner o tjöta lite med Sandra. 
 
Idag är det änglavingar som gäller. Älskar såna detaljer ❤️
 
 





En främmande stad


2013-10-05 @ 07:16:00
Och bara sådär vaknade jag upp i en främmande stad. Ac som surrar i bakgrunden (o har gjort hela natten) hår som ligger åt alla håll o kanter, miniögon som inte går att få större- och på något sätt ser det ut som att John blund varit här och haft i botox i mina läppar! det sistnämnda är något jag inte gillar ;) 
 
 
 
Godmirgon Stockholm. Snart frulle-sen sova lite igen kanske?





Slut på en underbar kväll


2013-10-05 @ 00:16:04
Nu är det äntligen dags att sova. Varit en lång men trevlig dag- Kvällen har varit fantastisk. God mat och gott sällskap. För att inte tala om alla vinster och 3 härliga goodiebags. Ewa och Anna dom kan dom ❤️
 
nu nu ska jag inta sängen och drömma att jag äred mina små hjärtan. Godnatt Stockholm!
 
 





Full fredag


2013-10-04 @ 06:39:52
Godmorgon härliga fredag. Då var helgen här. Full rulle hela helgen o inte minst fredagen. Efter jobb vid 12 är det snabbt av hem- och sedan in till Mjölby för att hoppa på tåget mot huvudstaden där det är bloggmiddag ikväll. Ska bli så kul att träffa alla ❤️
 
Imorgon bör det av hem igen- blir en myskväll med barnen då A ska iväg på lagfest. Och sen tidigt söndag morgon bär det av mot Ullared :)
 
full rulle- o full fredag!
 
ha en fin dag ❤️
 
 
 





Min sanning


2013-10-03 @ 06:12:49
det är inte lätt att vakna upp vissa mornar. När slutet av en arbetsvecka närmar sig känner man sig allt lite trött. Idag känner jag mig dödstrött typ. Men kanske piggnar man till när man varit vaken en stund?
 
uschaan, mörk under ögonen..näsan känns dubbelt så stor eftersom det varit kallt inatt så är den typ fylld av snoor. Nope- det blir inget smink på jobbet idag heller. Det är ju ingen modevisning att jobba direkt ju- specielkr inte när man ska bli svettig (Är ju typ tropiskt klimat på jobbet- mens skönt o slippa frysa när vintern kommer)
 
Men vet ni vad?imorgon då måste jag slänga på massa med smink. annars kommer nog alla härliga bloggmamas jag ska träffa bli riktigt rädda för mig..haha! Mina arbetskollegor är ju iaf som tur är vana vid mitt feja nu ;)
 
bloggmiddagen imorn :) tummen upp. Nu kickar vi igång denna dagen med då.godmorgon
 
 
 





En soon to be treårings ord om Turkietresan


2013-10-02 @ 16:50:00
 
När jag hämtade Leila på hennes avdelning nu i eftermiddags så satt denna lapp på väggen. Så mysigt o roligt gjort av fröknarna att fråga barnen om olika saker och sätta upp så föräldrarna kan läsa vad de sagt ❤️ 
 
Leila berättade om Turkietresan vi gjort.
 





Minusgrader och det här med kiss


2013-10-02 @ 06:28:00
godmorgon fina vänner. Idag är det minusgrader ute ja- med andra ord är det skraptajm på bilen om en stund igen. Erkänner att jag inte är mer än människa då jag faktiskt glömde köpa skrapa igår. (Minne som en guldfisk-eller hur va de nu?)
 
Sitter här bredvid världens finaste Leila som är så duktig utan blöja efter 1 1/2 vecka utan. (Hon har endast blöja på nätterna nu) i förrgår hade det hänt en olycka på dagis...då hade hon stått och lekt med rinnande vatten.( är nästan så man själv blir kissig när man hör sånt ju). Igår hade det inte hänt en enda olycka...så bra! Hon är duktig våran tjej ❤️
 
Nu nu ska jag gosa lite med henne innan det blir jobb. Ha en fin dag ❤️
 
 





Morgonäventyr med en skiva.


2013-10-01 @ 09:42:14
Fy vad det var kallt i morse. På nollan var det- och frost på bilen. Blev ju inte på bättre humör när sambon hade snott skrapan så det inte fanns något att skrapa sin nya fina Audi med! Vad är det med karlar och bilar? Sedan han fick den så är den hans ögonsten- hur vore det om man kunde bry sig lite om våran bil också? nä- när det är dags o tvätta bilen så tvättas bara en- och gissa vilken?
 
nåja- fick iaf använda mig av det jag hade när jag skulle skrapa bilen. Fram med en gammal cdskiva och fullt ös. Vet någon som får åka och köpa en skrapa idag ;)