Bloggmiddagen 2013- trevligaste kvällen på Sahara


2013-10-07 @ 17:17:00
Efter att ha fixat till mig en snabbis på hotellet så väntade SofiaAgnieszka, och Madelen utanför hotellet så vi kunde bege oss mot Sahara där kvällens middagsevent skulle ske. Väl där var vi lite tidiga så efter att ha träffat på underbara Ewa och Anna (som slet som djur ända in i det sista för att vi alla skulle ha det bra) bestämde vi oss för att sätta oss ner med varsitt glas vin och vänta in alla. 
 
Sahara är verkligen en riktigt mysig och mystisk restaurang. Fullkomligt älskade alla små fina detaljer och de "båsen" med runda soffor, bord och gardiner som man kunde dra för (om man hade velat det). det var även fleta långbord dukade- men eftersom vi var bland de första som kom in så valde vi såklart ett mysigt "bås". Där satt Sofia, Agnieszka, Madelen, jag, Sofie, och Johanna Och som vi skrattade o hade såå kul!
 
Den libanesiska maten som serverades var god. Fanns massa olika att välja mellan- så fanns något alla kunde gilla. Medan vi satt och åt höll Anna och Ewa på att Lotta ut en himla massa fina vinster (och vi fick även varsitt lyxigt halsband från living and room ).Hade turen att vinna en mössa och halsduk från me&i, ett cykelsadelskydd från design by Sandvik , olivolja från grön interiör, och en valfri 25 min behandling på Selma spa, cityspa på Clarion (det sistnämnda kommer jag nog inte kunna hinna använda då jag tyvärr aldrig är i storstan så kommer Lotta ut-ha utkik)
 
Tack för en riktigt trevlig kväll. (med över 50 bloggmamas dessutom :) Synd var att man inte hann o prata med alla man hade velat hinna prata med.
 
 
 
 
 






Kommentarer
Postat av: Tjejmorsan

:) Ja ni hade det verkligen mysigt där i ert "hörn"... hörde visst nåt annat namn på det också men det låter jag vara osagt ;)

En av anledningarna till att vi vill gå tillbaka till taket på 30 personer är just att man då hinner prata med varandra på ett annat sätt :) Nu var det för stort och vi kände nog också det :)

Kram på dig

Svar: Hahaha- kärt barn har många namn ;) ja, det förstår jag- var nog liite för mkt folk
Emelie

2013-10-07 @ 19:56:29
URL: http://tjejmorsan.blogg.se
Postat av: SoffiZ

Jag kanske skulle bytt presentkortet ändå, hade varit nice :) Ser fram emot utlottningen :)

2013-10-07 @ 23:09:04
URL: http://SoffiZ.se
Postat av: Linda

det va verkligen en lyckad middag! håller koll på utlottningen =)

Svar: Ja det var det verkligen :)

Håll koll- för snart såå
Emelie

2013-10-08 @ 09:18:26
URL: http://www.lindisen81.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback