En helg med flygplan och städ


2013-10-13 @ 21:59:01
Var värst vad denna helgen skulle gå fort. Fattar inte vad man ska göra för den ska gå långsammare?
 
I fredags blev det lite mys med barnen då pappan var iväg- när de hade somnat kikade jag på Bridget Jones filmen som fick på tv. Såå bra trots att man sett den typ 100 gånger!
 
I lördags lämnade vi Leila hos mormodern och begav oss tillsammans med familjen L till Jönköping för att möta upp pappa A för ett besök på Jensen's böfus och för att sedan kolla på flygplan-filmen på bio. Elliott lyckades sitta någorlunda still under filmen- men höll på att somna några gånger och hade svårt att sitta still för detta. Men sålänge popcornet fanns kvar var han nöjd.  
 
 
sedan blev det fika med avec hemma hos familjen L och även lite pizza senare på kvällen. 
Stupade i sängen vid 11.
 
Idag har det varit full rulle hela dagen. Har haft fullt upp med att ta hand om alla 3 barnen samt med att försöka få rent och fint här hemma. A har nämligen åkt på nån släng av ichias och kan knappt röra på sig för det gör skitont. Han har legat i sängen som ett kolli hela dagen.(Därav 3 barn då han inte kan göra nåt själv just nu kraken)
 
kan ju iaf säga att idag luktar det riktigt rent och gott här hemma efter städning, altanen har äntligen blivit städad och möbletna har kommit in, och bäst av allt är att jag förberett matlådor till hela veckan (2 biff lådor och 2 köttfärssås lådor). Idag känner jag mig som supermorsan som klarar allt ;)
 
nu är det bäst att sova så man orkar med jobb imorgon. Hoppas allt är bra med er?
 
kramar
 
 






Kommentarer
Postat av: Sara - mamma till Hugo

Låter som en mysig helg! Fy vad tråkigt det är att städa dock, men otroligt härligt när allt är rent och fint :-)

2013-10-14 @ 20:36:49
URL: http://elmeshult.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback