Att flyga med barn


2013-09-12 @ 13:18:46
Att flyga med barn är inte alltid det lättaste. 
 
Barnen var så glada och förväntansfulla igår och lekte som bara den på flygplatsen. Men den sista stunden började dom bli uttråkade då vårat flyg dessutom var försenat. Ni kan ju själva tänka er ekvationen av barn som redan är uttråkade innan de stiger på planet- hur det blir sedan uppe i luften!
 
i början var det väl ganska lugnt- men sedan när barnen hade ätit och vi vuxna skulle äta kom ALLT på en gång typ. Leila var ju kanske den som var mest uttråkad. Alltså- det spelar ingen roll hur mycket grejer man har med sig på planet för att de mindre ska hållas sysselsatta...är de trötta så duger ju inget ändå 😉Och det var ju typ den tiden på kvällen då det vanligtvis är sovdags.
 
5 minuter innan vi skulle landa somnade Leila av utmattning- sedan fick jag bära på henne fram till vagnen kom..för då vaknade hon. Vi hade tur med att väskorna kom fram ganska snabbt.
 
På bussen tvärdäckade båda barnen och när vi var framme vid hotellrt halv ett turkisk nattid så vaknade elliott en stund medan Leila fortsatt att sova. 
 
nu är vi i alla fall här och njuter av solens varma strålar och massa bad. Underbart!
 
Filippas allt är bra i Sverige 
 
 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback