Räknade dagar...


2013-09-27 @ 13:39:39
Mitt i allt VABande för halsflussen så vaknade Leila upp och var förkyld imorse. Hon har varit pigg och på alerten nu sedan i onsdags..så penicillinet gjorde susen även fast hon spottar ut hälften om mornarna. Men det är ju så typiskt- att det ena kommer efter det andra? när febern försvunnit och hon äntligen är pigg..då tar vi lite förkylning med liksom när vi ändå är igång.
 
Idag är annars första dagen som hon kan va bland folk utan att smitta- men vi stannade just hemma idag för att va på säkra sidan så hon inte skulle åka på några nya dagisbacilusker lagom till helgen.
 
Det är rätt tydligt vem det är som är mest sjuk här hemma. För när jag skulle gå ut och anmäla VAB för några dagar sedan så var det 14 utbetalda vårddagar hittills i år (nu kommer ju 5 dagar till- många gånger har hon bara varit sjuk på helgen) ; på Elliott var det 5,25 vårddagar.
 
Jaja, nu får vi hoppas att det är slut på eländet ett tag framöver. Jag är mest glad över att det kom nu så det inte kom när vi var i Turkiet förra veckan.
 
Snart kommer sötelliott hem från dagis ♥ o då blir det fredagsmys! Sedan ska jag åka in till stan en sväng när A kommit hem är tanken.
 
Ha en fin fredag ♥






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback