Ett dygn till havs.


2014-02-08 @ 18:39:00
Nu har vi precis lämnat nyköpingsbro och nu väntar nästa sega pass på bussen innan vi är hemma. 
Det har varit ett bra dygn till havs med Viking lines cinderella om man bortser från incidenten igårkväll när vi åt middag. tänk vilka tragiska o elaka människor det finns!
 
Efter buffén så gick vi till hytten en stund o fixade till oss. Sedan blev det häng på nyöppnade klubben etage där där golden hits skötte underhållningen i form av en DJ och senare var det även uppträdande och dessutom spelade Sveriges näst snyggaste band. 
Det blev en riktigt kul kväll med massa dans- ända fram till klockan 3 då det blev läggdags.
 
 
Idag har det varit en seg förmiddag- trött och så kan jag erKänna att man nog drack för mycket gott igår ;) det var jobbigt att äta frukost när båten gungade. 
 
Till lunch åt vi jättegod mat på restaurangen seaview. Vi tjejer va köttsugna- så blev pepparstek av oxfile. Grabbarna åt strömming o potatispuré. kanonbra service och så himla gott det var!
Sedan har vi mest segat och tagit det lugnt fram tills det var dags för avstigning. Shoppade lite godis och presenter till barnen i taxfreen och sedan satt vi o kikade på alla fina hus i skärgården.
 
 
tack för denna gången Viking line.
Jag ljuger om jag säger att det inte ska bli skönt att komma hem. Underbart att få ta på sig sina mjukisbyxor o slänga sig i soffhörnet o kika på mellon ;)
 
Fy vad jag varit onyttig sedan igår- skärpning o hårdträning från o med imorn igen ;)
 
 






Kommentarer
Postat av: Emma

Har en tävling på bloggen nu som du gärna får vara med i :)
http://princessemma.blogg.se/2014/february/alla-hjartansdag-tavling-med-mysvransdesign.html#comment

2014-02-09 @ 20:58:05
URL: http://princessemma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback