Elliott <3


2008-12-14 @ 17:18:16

Tro't eller ej. men idag är han fyra dagar..va lustigt de känns. känns som vi haft honom här i en evighet när det egentligen bara är några dagar. Inatt 00.26 blir han fem dygn =)

livet som mamma flyter på, vi pratar om varandra som mamma o pappa..iaf när man sitter o småpratar lite me elliott, då blir andreas pappa o jag mamma..såå mys så.

Elliott älskar verkligen o ligga på mammas o pappas mage o sova.. då sover han som bäst.

Just nu ammar jag ungefär var tredje timma. Elliott har fortfarande lite gult kvar i ansiktet o barnmorskan rekommenderade att man ska amma så då. Så även om han sover så ska vi väcka honom så han får äta.



Just nu har jag en liten paus, andreas har lite pappa tid me vår underbara skatt. Han ligger o sover i hans famn samtidigt som de kollas på chelsea- west ham. Det ska ju börjas i tid..haha!

Hade tagit fram kläder imorse som elliott skulle ha på sig idag. Köpte ett set i ullared för nyfödda i strl 50/56 med randiga byxor,body med nån rolig häst, o en bomullskofta. Men han kunde inte ha kläderna..de va alldeles för stora. Det trodde jag aldrig, att vi skulle få en sån liten bebis. Har ju knappt köpt nåt i storlek 50 för ja trodde de inte kunde ha de mer än ett par dagar. Men nu har vi fått massa kläder av  i present av mor /far o syskon o respektive. Plus att emma hade massa kläder som william hade när han va liten.

Imorn bär de av till barnmorskan i motala, ska göras PKU-test på elliot. eftrer de ska vi shoppa lite på ica maxi. Blir vår första lilla roadtrip sedan han kom till världen..blir spännande o se hur degår. Om han ska gnälla under maxi vistelsen eller när vi e hos Bm. Blir spännade o höra om han gått upp i vikt me.

nää..nu har ja inte så mkt mer tid till övers..längtar efter o få lite bebismys nu igen..hoppas allt e jättebra med alla. O lycka till till de som har bebisar på gång nu...

kramar i massor.







Kommentarer
Postat av: erika

wooooooooow han är så otroligt vacker!! mera bilder, det drar i hela kroppen efter min son när jag ser elliott!!!





kram

2008-12-14 @ 18:35:51
URL: http://taby.blogg.se/
Postat av: Malin

Sååå himla söt är han:)

2008-12-14 @ 18:44:29
URL: http://malinjljung.blogg.se/
Postat av: Madelaine

Så fin han är er lille bebis!!

Kan säga att jag längtar så mycket!!

2008-12-14 @ 18:53:52
URL: http://madelainef.blogg.se/
Postat av: Carro

hehe ja den växer för fullt, snart e det min tur ;) åå va myss det ser ut o låter,, förstår du längtar etfer bebis myss så fort man går bort 5 min.. =)

2008-12-14 @ 20:11:07
URL: http://truelove4everr.blogg.se/
Postat av: Carro

aa gud kan tro det,, just nu känns det så långt bort men snart bara två månader kvar =) "bara" hihi.. njut njut o njut, ta massa kort för dom växer fort sen ;)

2008-12-14 @ 20:43:41
URL: http://truelove4everr.blogg.se/
Postat av: *Sofie*

Åhhhhhhhhhhh så söt han är!!!!!! Förstår att du är stolt och lycklig=)



Kramar

2008-12-14 @ 21:47:47
URL: http://mizzsofie.webblogg.se/
Postat av: cammie

så mysigt det ser ut =) Förstår att du njuter till max !! hi, min lilla Elias envisas med att stanna i magen*

2008-12-15 @ 01:25:21
URL: http://tuscha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback