Ojjjj då.


2008-01-26 @ 23:07:55
Värst vad lite besökare man haaft på sistone nu då.. kan iofs bero på att det tagit ett tag mellan varven..har inte haft tid o skriva jämt. Men nu blir de ändring på det faktiskt.





Ljuva fredag =)


2008-01-25 @ 13:09:28
Sitter här framför datorn o går igenom alla kort man har. Finns så mkt kul o titta på.
Fick sluta tolv idag..vilket känns så underbart. Andreas kommer hem vid halv tre o då tänkte faktiskt vi ta o åka en sväng till stan. Behöver köpa lite grejer på ikea m.m. Vi behöver bland annat köpa en ny tv bänk, eftersom den gamla är mkt bredare o inte passar i hörnet intill kaminen. Dessutom måste vi köpa krokar o hänga upp ytterkläderna på eftersom hyllan vi hade  var för bred. Vill även kolla på ett finbord i ek. Det måste vi köpa tycker jag :) Sen har vi pratat lite smått om att köpa en liten tv till sovrummet den andra är så stor o klumpig.
Vi får väl se vad vi släpar med oss hem sen.
 
Tänkte ta o lägga in lite bilder på huset, men nu ringde andreas precis o hade slutat tidigare. Så ska åka o hämta honom nu.

bloggar sen när vi kommit hem

ha det bäst
puss puss





Hooho


2008-01-22 @ 20:13:05
Efter många dagars abstinens utan bredbandet har vi nu äntligen fått igång det igen efter flytten. Känns skönt. När man är van vid att ha bredband så är det lustigt o vara utan. det är lixom en självklarhet att det bara finns där. Att man kan gå ut o kolla på nätet så fort man kommer på något man behöver köpa, eller om man bara vill sitta o läsa massa intressant o roligt.

Känns så skönt o ha flyttat nu, till något som är ens eget. Huset blev så himla bra invändigt. Precis som man hade förväntat sig fast snäppet bättre. tänker lägga ut lite bilder på't någon gång imorn.

Hoppas alla har det bra.
På återseende tills imorn.

kramar





HAR JAG FÅTT DATAVIRUS? --->några tips??


2008-01-13 @ 21:34:00

usch..fyy.. köpte nyss en bärbar datorn o får panik på den alltså. Ibland när jag ska öppna typ kontrollpanelen eller internet expolrer o dylikt så kommer det upp en ruta där det typ står att åtkomsten nekades o att det kan bero på att jag inte har tillträde till programmet. Men vad faaan menas med det? Har ju administratörskonto så jag får ändra hur mkt jag vill o ska kunna komma in på ALLA program på min EGNA dator ju!! HAr jag fått virus eller hur ska jag göra för o fixa det?

snälla hjälp!!






Utlandsresa.


2008-01-06 @ 20:35:00
ligger här i sängen o kollar lite på resor. Skulle va så himla trevligt o åka utomlands en gång detta året med. Just nu känns de som att jag väldigt gärna åker till cypern. FAst isf blir det nog itne förrän höstkanten.

Är det någon som har tips på bra solresor, bra hotell?

ha de gott
puss puss





one tree hill.


2008-01-06 @ 18:38:51
usch.. fyy.. kollar på one tree hill just nu o jag e så irriterad på't!  jädra derek. E så man knapp vågar o kolla för peytons skull. Men men..det är ju bara en serie. Men iaf.





vart tog lördagen vägen?


2008-01-05 @ 22:05:30

Tycker denna lördag gått fasansfullt fort. Har varit i huset o grejat idag. Målat klart vardagsrummet som numera går i ljusgrått, vilket kommer passa fint till den gråa fondväggen med blommor på som snart kommer sättas upp. Sedan höll vi på o riva tapeter i hallen med. Det var inte roligt..de satt som berget. Idag har luckorna o lådorna kommit upp i köket. Alla lådor förutom två förstås. När de tog upp lådfronterna så va de en front som var sprucken, så den måste vi åka o reklamera imorn tror jag. SEn ska vi även ta o åka till jula o kolla på duschdörr, o så ska vi till ikea o köpa ett högskåp till badrummet.

Det börjar verkligen o hända massor i huset nu..är så kul. Men man börjar o gripas av panik eftersom vi måste flytta om senast tre veckor. Och elektrikern o rörmokarn har inte varit än trots att de lovat o lovat..man blir lite besviken. Men förhoppningsvis så ser de till o hålla vad de lovat nästa vecka. Annars vet ja inte va vi gör.

kollade på en rolig o mysig film förut. underbar o älskad av alla. Tyckte faktiskt att den va jättebra. Fast andreas gillade den inte. Den va nog lite mer av en tjejfilm :)


nähä..ska nog ta o sova lite strax nu. kommer nog lite bilder imorn kanske.

ha de gott alla.

puss puss





NU


2008-01-04 @ 22:13:33
nu  har ja varit igång o rensat lite på bloggen. Är dock lite knepigt för om man går in på google o söker så står det fortfarande några ord ur blogginlägg som inte existerar, skumtomte eller vad?

Jaja..min tanke med det hela är att nu är det ett nytt år. Ut med det gamla o in med det nya. Man har mkt o vara tacksam för ju. Har en sambo, har familj, vänner, ett jobb o gå till, är ung o frisk.
Nu ska här laddas med massa roliga saker som inspirerar. lär nog bli en hel del husprat o bilder kan jag redan nu säga :)

skriver mer imorn.

ha det bra. Puss puss





Dagens sanning!


2008-01-04 @ 15:51:38
Efter en hel del övervägande har jag bestämt att lösenordsskydda min blogg. Detta av en rad anledningar som jag inte vill ta upp här! Men ni som fortfarande vill läsa min blogg kan skicka sin mailadress eller adress till sin blogg så får ni lösenordet.

skicka till:

[email protected]

Detta kommer o träda i kraft på söndag tror jag. Så fram till dess kan ni läsa hur mkt ni vill :)

har bestämt mig för o ge de en liten chans till så får vi se vad som händer. E ju samtidigt kul att så många olika kan läsa ens blogg.





Så minns jag 2007..


2008-01-03 @ 18:47:05

Sitter här o kollar igenom lite kort på datorn, kan lova att de väcker fram en hel del minnen från förra året. Därför tänkte jag dela med mig av de bästa minnena :)


Farmor fyllde 80 år i februari förra året. Det firades med släkten. Tyvärr så kom inte alla. Vilket jag tyckte var synd. Är så kul o träffa alla o se hur mkt alla kusiner o kusinbarn har vuxit.



Vi hyrde en stuga på Öland på semestern. Min familj åkte alltid dit varje sommar när jag var mindre. Så det var en enorm upplevelse att återigen få åka till den vackra ön. Allt var sig verkligen likt. Det var precis som man mindes det. Kommer verkligen se till så det blir en vana att åka dit varje år!


vi tog en helsingforskryssning med emma o fredrik under semestern. Det var riktigt roligt god mat, gott dricka..tyvärr rätt kallt o trist väder :(





Den 22 september bar det av till Alcudia med familjen. Vi hade jätteroligt o massa minnen väcks fram när man kollar på bilderna. Vädret va inte på topp, det va många regndagar. Men roligt hade vi ändå. Har nog aldrig druckit så mkt en hel vecka i rad :) haha



första november blev vi stolta husägare. Har inte flyttat in ännu men snart så. Har varit mkt o få iordning på.

ja ni gott folk. Det var nog de bästa från förra året.

nu ska ja duscha o sen se på tv. ha de gott

puss puss