fuck :(


2008-05-25 @ 08:36:38
vad typiskt allt känns just nu då. Andreas kom hem från en fotbollsmatch igår o hade jätteont i axeln. Så han kommer få gå o ha ont i en vecka, han säger visserligen att det är okej o göra de sålänge de finns värktabletter men ändå. Inte nog med det. Andreas bror skulle till ödeshög igår o på vägen hit så la kylaren av! Så vi fick hjälpa till med o skjutsa hem dom igår. EFtersom de hade både barnvagn o två hundar så gick det åt två bilar till o skjutsa hem allt. Mitt i allt detta när vi är på väg o ska åka hemåt igen så går inte våran bil o starta!

Dumma dumma säger jag bara! det stod nyckelfel. Så andreas tar ur nyckeln o sätter in den flera gånger till utan resultat! O jag min dummer fick på mig fel jacka när vi åkte så min nyckel låg i andra jackan. Resultatet blev att vi fick åka hem UTAN bil o med Andreas far! Så nu på morgonen har andreas åkt med den andra nyckeln för o se om det bara var så enkelt! Är det inte nyckeln så innebär det o lämna in bilen på verkstaden.

Så då kommer nästa problem, vi ska åka till flygplatsen inatt, hur ska vi ta oss dit? usch..strul strul strul. Som alltid när man ska göra nåt man ser fram emot!

hoppas de löser sig. Även om nyckeln funkar så vet jag inte om vi törs åka i bilen ifall att samma sak händer när vi åker inatt. Tänk om vi inte hinner fram till flygplatsen? fyyyyyy

nähä..skulle bara skriva av mig lite..har en miljon saker o göra nu!

ha de bra allihopa!

snart snart snart


2008-05-24 @ 14:37:22
image705

på måndag klockan tjugo över 6 på morgonen ska planet lyfta från landvetter mot Cypern :) Med andra ord semester  i en vecka. ska bli skönt o bara sola o bada och rå om varandra. Mer än så hinner man väl inte direkt på en vecka så. Helt lagom.

Idag har vi varit i motala på förmiddagen o fixat lite inför svärmor o svärfars 60 års dagar. har dessutom köpt några fler bikinibyxor o en kjol. så nu har man allt man behöver till resan tror jag.
Nu har jag varit ute i trädgården en stund o rensat ogräs och vattnat gräset som vi sått. hoppas de tar sig o börjar växa ut snart.

har inte så mkt mer o säga just nu tror jag. Men de kommer

ha de bra allihopa!

så irriterande!


2008-05-20 @ 17:29:01
blir galen..varit flugor överallt här i huset i flera dagar. Så fort man lyckats bli av med en dyker nästa upp. MAn får ju inte ha nåt ifred o inte får man vara ifred heller för den delen!


GAAAAAAH

Nu är de helg!


2008-05-16 @ 07:44:19
Fredag morgon o man är ledig. Så gött!  det är lustigt, även fast jag igårkväll visste att jag skulle va ledig idag så slocknade jag som vanligt vid tvn vid halv nio. Men sov dock till sju istället för fem o det behövdes!

Vad har då hänt i veckan? ja ni..inte så mkt faktiskt jobb jobb, lite sol. och hör o häpna, var o klippte mig i onsdags med. Det blev en rejäl bit kan jag avslöja. Tänkte att det kunde va bra o bli av med allt trassel inför resan.

Idag ska jag och andreas åka till stan o shoppa kläder. Bikinis behöver inhandlas, shorts, linnen med mera dessutom. Så räknar me o bli några tusenlappar fattigare idag. Men sen har man ju kläder o ha när man kommit hem sen med om det är fint väder. När vi kommer hem så jobbar vi i två dagar, sedan är det nationaldagen. Och veckan därpå är jag ledig fredagen igen eftersom syrran tar studenten. det vill man ju inte missa!

Fattar inte att det är en vecka o två dagar kvar tills vi åker. Känns som man glömt något som man borde tänkt på långt innan. Men vi får väl se.

nähä. om man skulle göra vid sig lite då.

ha de bra

puss puss

visst ser hon lustig ut?


2008-05-12 @ 16:00:30

läste nyss lite om Rumer willlis. Ryktet går att hon dejtar orlando bloom. Hon är dessutom dotter till Bruce Willis och Demi moore. Men vet inte om hon är särskilt snygg för o duga till en sådan snygg hunk som orlando.

titta själva får ni se.. Brukar inte va elak o säga att folk e fula. Men hon är't!! lustig haka o lustiga ögon.

image704

väldigt sen uppdatering.


2008-05-11 @ 08:53:48
så underbart väder det varit denna veckan. Gäller o passa på å va ute i solen idag med, för sen ska det ju vända. Vi har hållt på o lagt gräsfrön i trädgården i helgen..hoppas det blir bra.

I fredags var vi o hälsade på tre månader gammal oskar. Han va lika söt o snäll som vanligt, igår va vi i vadstena hos morbror som hade fyllt år o käkade tacos. Det var väldigt gott.

I veckan jobbar man bara fyra dagar o sen är vi lediga på fredag. Då ska andreas o jag åka och shoppa kläder till utlandsresan. Har inte blivit av att man åkt någonstans innan. O på måndag är det BARA två veckor kvar.så gött!!

händer massa roligt just nu :)


nähä..göra lite frulle kanske?

puss puss

haha..


2008-05-01 @ 09:18:03
antar att jag såg på för mkt förlossningsprogram igår på tvn. Såg på både riskförlossningar och förlossningskliniken. vilket resulterade i att jag drömde att sis fick åka till bb inatt. Har börjat drömma extremt mkt nu om nätterna tycker jag. sådant där som inte ens har något sammanhang ibland faktiskt.


Igår va de lugnt, jag och darlingen grillade lite hemmagjorda hamburgare, såg på tv. Vi skulle åkt till omberg och kollat på fyrverkerierna från hästholmen men båda var så trötta efter en hård o jobbig arbetsdag så vi stannade faktiskt hemma.

idag blir det nog o greja lite i trädgården faktiskt.

hoppas alla har det bra.

24 dagar kvar
puss puss