NÅGON MER SOM SKA FÖRSÖKA GÅ NER I VIKT?


2009-08-04 @ 10:49:27
Funderar att från o med nästa vecka ta tag i det här med vikten. Men har ju varit där flera gånger förut som sagt o försökt men sedan lockats in i frestelsernas rike.

Men nu har jag mina funderingar på om det finns fler därute som har en del kilon och gå ner och känner att de behöver pepp? för det känner jag att jag behöver. Jag tror personligen att det är mkt lättare o gå ner i vikt om man har något som peppar en, och om man har några stycken  o snacka me o så som är i samma sits.

Funderar därför på o sätta igång "viktkamp" och då tänkte jag som så att de som vill vara med hör av sig hit genom o skicka en kommentar.. kommer då att ge till de som inte redan har de o vill vara med skickar ett mail till mig med namn,bloggadress, längd, mått runt midja, armar, lår samt målvikt och träning. sedan kommer jag att skicka lösen och användarnamn till den lösenskyddade bloggen. På måndag kommer där det första viktkampsinlägget o skrivas där startvikt o startmått på alla kommer att stå.
Sedan kör vi som så att det är vägning varje måndag och då skickar man en kommentar i den skyddade bloggen med nya vikten o de nya måtten, o jag uppdaterar detta i ett nytt inlägg.

( de enda som får tillgång till den skyddade bloggen är altlså de som är med i utmaningen och självklart de få som redan fått lösenordet..detta för o skydda de som inte vill visa sin vikt o allt för hela världen)

vad tror ni om detta?? vill inte ha några dumma kommentarer nu för de raderas :P


mail: [email protected]






Kommentarer
Postat av: Amanda & Oscar

Skulle gärna vara med om det inte var för att jag är en sån mjölkkossa :) Oscar vill ju knappt äta nåt annat. Vore ju skillnad om han bara ammade ett par ggr om dan eller nåt. Då skulle jag köra på med träning.

2009-08-04 @ 12:13:38
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag kan vara med :) Jag har iför sig inte så mkt kvar att gå ner innan jag är nöjd men jag kan vara med ändå :) Alltid kul se om jag också kan ta skärpa mig med att äta massa onyttigt just nu ser det ju inte ljust ut då jag krängde en stor kaka på mammaträffen idag men ändå :P

2009-08-04 @ 13:43:46
URL: http://www.gaffelroad.wordpress.com
Postat av: Förvirrade Morsan

jag är med! såg bilder idag på mig själv, smal och snygg ;D så jag är definitivt peppad! Let's go tjejen! :D

2009-08-04 @ 22:53:59
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback