Slut på denna dagen med


2009-03-31 @ 21:18:17

Idag har jag inte varit nån vidare bloggerska heller. Men så e de ju ibland. Idag har elliott varit ganska gnällig. Han har inte velat ligga o leka på filten nånting knappt. De enda som dugit har varit att va hos mamma, o stå upp e hans favorit! Så har fått va ute o gå massor idag så han skulle sova, för han vägrar om slumra till när man lägger honom i sängen på dagarna. Han ska helst sova i vagnen då om han får bestämma!

Blev en riktigt lång promenad idag på förmiddagen när solen gassade på. Blev alldeles genomsvett!

Elliott sov under promenaden o vaknade till när vi va hos min mormor o hälsade på. Sedan somnade han när det var dags att gå hem igen...o låg o sov till klockan var tolv cirka. Sedan va de matning o så lekte vi o busade massor. När A kom hem så åt vi lite o sedan åkte vi iväg till citygross för lite storhandling.

Så nu är frysen o kylen full ett tag framöver =)

Skulle solat idag, men det hanns inte med. får bli imorn istället-o  träna på min orbitrec ska jag göra då med!!


godnatt allihopa!

kramis






tävling


2009-03-30 @ 22:14:41
är med och tävlar om ett halsband med namnbrickor hos inredningsgalen


[032.JPG]

tävlingen gäller dock bara tills idag..så vet inte om man kan va me..men chansar =)






elliott o hans matstol


2009-03-30 @ 12:25:52
här kommer lite bilder på elliott när han sitter i sin matstol





i lördags när vi åt frukost







Söndagen


2009-03-29 @ 20:40:26

vår lilla familj sitter här o kollar på wipeout, ganska roligt faktiskt. Elliott har precis fått mat o hoppas han kan somna nu. Han har varit rätt gnällig de senaste dagarna när han ska läggas så han har somnat senare än åttasnåret.

Idag har vi varit ute i trädgården o klippt de sista träden som behövde klippas, och jag har klippt lite vinbärsbuskar. HAr några kvar o klippa. De är ju så bigbouta stora så de tar tid o klippa bort allt.
I eftermiddags åkte vi till svärmor o svärfar som hade bröllopsdag idag; blev fika.
Har avnjutit god  middag ikväll med; potatisgratäng och pepparbiff. Det var mumsfilibabba vill jag lova =)

nää..mer än såhär blir de itne idag heller. Förlåt att jag sviker er mina läsare. Men händer så mkt med lillen nu så man vill va med honom jämt ju =) varje framsteg e viktigt känns de som..såå mysigt!

MEn givetvis kommer det dagar som blir smockfyllda me bilder..


godnatt allihopa!






Sitter här i mörkret


2009-03-28 @ 21:42:23
Timman då allt ska släckas ner o allt ska vara av e nu förbi.. har suttit här själv i mörkret under den tiden! Tänkte vi skulle göra de lite mysigt med lite tända ljus o sådant. Men A prioriterade visst att åka o kolla på fotbollsmatch hos några lagkamrater..så blev inge med de =(  meen, han får skylla sig själv :P

idag har vi hjälpt till o flytta. Gick jättebra o de blev jättefint i lägenheten.

nåt annat som e skoj är att vi satte ut våra skinnsoffor på blocket igår (begärde 2500) och idag har det redan hört av sig två stycken. Så imorn kommer en o kikar på dom. Hoppas de blir affär, annars har man ju alltid den andra intressanten.

Alltså..e egentligen inget fel på skinnsofforna. De är i jättebra skick; men de bruna passar inte in i vårat hem...men som sagt; imorn kanske vi har blivit av med dom =)

ska ta o lägga mig nu tänkte jag, har inte tänt nånstans här så e alldeles kolsvart vilket gör att man blir ännu mer trött.

godnatt alllihopa.





det är väl typiskt?


2009-03-27 @ 21:42:25
Har suttit redo varje fredagkväll, o om jag inte vari themma så har jag ställt in timern på dvdn. Vad skådade då mitt öga nyss när jag skulle försöka få elliott o sova o slog på trean? de va de singing bee avsnittet där man satt me i publiken..kul,inte trodde jag de skulle va ikväll. Så jag har inte hunnit spela in hela. Missade början helt. Men fick nog me typ fem minuter innnan första reklamen.

Haha..har redan sett mig lite..usch..ingen vidare hit..men men. 

Nu måste man väl se klart hela avsnittet, annars kan jag nog inte sova för de. :P 





Godnatt


2009-03-27 @ 20:49:59
Nu ska jag joina sambon o sonen i sängen- det är sömndags nu. Är jättetrött efter en jobbig natt så hoppas att denna blir bättre även om det är tveksamt då nacken är knepig!

Imorn ska sis o jimmy flytta henne sgrejer till motala. Då måste elliott o ja åka dit o kolla läget ju =D

borde egentligen se på singin bee vid halv tio ifall att det är de avsnittet vi satt i publiken o såg.. men orkar nog inte!?

hoppas alla haft en bra dag =)

godnattkramar





Wiiiie


2009-03-27 @ 20:41:35
Yes, imorn får vi nya soffor. Inte helt nya alltså, men min syster ska flytta imorn o då hade hon två soffor till övers i svart som vi ska få köpa. Ska bli så skönt o bli av med de fula bruna o ha lite svart istället =) vi kan inte direkt ha nån sån där snygg divansoffa här hemma- får inte plats så då får de bli tvåsits o tresits soffa istället. de duger bra åt oss.. o det är i skinnimitation så det är lätt o hålla rent me. Hatar tygsoffor o då de kan bli mkt kräks o dregel o sådant så är det omöjligt i vårat hem!

såå..nu har jag skrivit av mig. ska nog ta o sova snart =) =)

fortfarande ont i nacken =(





Hej gott folk


2009-03-27 @ 17:47:50

kostinformationen idag kunde kvittat kändes de som, var ju mer allmänt..o inte alls så mkt info om mat man ska ge till bebisar sen.

Vi har varit o fikat hos elliotts mormor en sväng i eftermiddag..var gott =)  hon var snäll o smörjde in min nacke med nåt tjosan, inte för att de hjälpt..men iaf. Gör ont; kan inte titta ordentligt åt vänster, men men!

Ikväll blir det mys med familjen =) ska äta lövbiff o pommes ( ska vara onyttig idag)

förresten..är de fler som fått sina deklarationer? blev skitglad när jag öppnade min o fick se att jag skulle få ca 5800 kronor tillbaka. Det har aldrig hänt förut :)






Idag


2009-03-27 @ 08:51:05
Idag ska jag lämna elliott hos mamma strax innan ett o bege mig till Vårdcentralen. Egentligenskulle A slutat vid halv ett o tagit hand om sin son. Men eftersom han varit borta från jobbet hela veckan så har han en del o ta igen.

Idag blir det barnmatsinformation från dietisten på vårdcentralen för alla småbarnsföräldrar. känner iofs inte för att gå o bvc sköterskan ska ha information om det nästa gång det är föräldragrupp. Man känner inte för nåt när det är sånt här väder!!! fy sjuttsiken säger jag bara!

vi som skulle gett oss ut på promenad idag; de blir nog inget med det inte. E inte lätt o köra vagn i ett tjockt lager med snö, o så yr det med. så elliott skulle säkert få in snö i vagnen.

GUD VAD NEGATIV JAG ÄR IDAG, MEN SÅ ÄR DET! TAKE IT OR LEAVE IT..HAHA!





kul väder förresten


2009-03-27 @ 07:42:33
Askul när det blåst hela natten då o till råga på allt så snöar det massor. Var iskallt här när vi nyss gick upp..eldar för fullt o hoppas på att de blir varmt snart.

När ska snöandet ta slut? vill ju ha vår nu!!





godmorgon allihopa!


2009-03-27 @ 07:41:13



nu är vi vakna. Har legat o dragit oss i min säng en bra stund. Elliott har legat o sparkat o slagits..troligen har han varit överenergisk o velat gå upp länge..stackars honom. Inte lätt o ha en seg mamma.

Inatt har jag sovit som en kratta. Han har legat o tappat nappen hela tiden,sparkat av sig täcket så jag fått ta på honom de. gav upp vid typ tolv o lade han hos mig, för då va de ju lättare o stoppa in nappen. Men han har farit runt o haft sig ändå. Ont i nacken har jag pga platsbristen! Sedan vaknade han strax efter fyra o var hungrig, så var bara å gå upp o ge honom mat med ett stort leende =) gick o lade oss igen vid halv fem, sedan vaknade han vid 6 o hade bestämt sig för att han inte ville sova mer. Testade att återigen lägga honom i min säng. Men han bara låg o sparkade o slog..inte ville han sova.

jaja..sådanan dagar har man idag. En del stackare har de jämt, så jag ska inte klaga mer; jag lovar!

hoppas alla mår bra. kramis






min lilla busunge


2009-03-26 @ 21:05:27
Det kliar konstant i min busunges mun. Har jämt fingrarna i munnen.

Här har jag dock fångat honom på bild när han biter i bitringen. Detta var i måndags strax innan vi skulle på föräldraträffen. SEr ni vilka fina kläder hans mamma köpt till honom i Ullared? jeansen är så häftiga. Är rött o vitt tryck på framsidan o en döskalle på baksidan =)

 





Dagens promenad


2009-03-26 @ 20:59:03
Hade med mig kameran idag när elliott o jag var ute och gick, blev några bilder


 elliott var självklart med =)

 på min högra sida längre fram hade jag gamla campingen


bakom mig hade jag e4:an o dinners

 framför mig på vänster sida hade jag slöjdvillan i hembygdsgården.

 framför mig till höger hade jag hembygdsgårdens berg o isbanan


va fint väder; solen sken o de blir man ju lycklig av =)





Dagen


2009-03-26 @ 17:56:17
Idag har vi varit o hälsat på eva o gandalf.De hade det jättefint i huset, o vilken gullig mage eva hade =) tänk att det snart e dags vännen =)

Elliott blev illilsken när vi var hos eva, var antagligen övertrött. För när jag klädde på han ytterkläderna o satte honom i stolen så somnade han direkt. Han sov hela vägen hem, sedan vaknade han.

I eftermiddag har vi gått en promenad, varit hos mor en sväng, gått en till promenad. Nu ligger lillen o sover i sin vagn i groventren.

Ska ta o försöka städa lite nu..får se hur länge det går innan han vaknar.Kanske hinner jag klart?

vid tiotiden kommer andreas hem <3

hoppas alla mår fint.
kramis





Tävling hos Frusofie


2009-03-26 @ 15:00:30

jag är med och tävlar hos frusofie om ett presentkort hos lillabebben.






Torsdag


2009-03-26 @ 08:31:30
Ikväll kommer Andreas hem, ska bli jätteskönt. För man sover inte lika bra när han är borta ju!

Blir en tripp in till mjölby idag, ska hälsa på världens bästa Eva en sväng. Ska bli kul o se hur hon mår, o se magen =)

näähä..nuu e lilleman sur. Dags o byta blöja o klä på honom lite tror jag.

ha en bra dag.
kramis





haha..ursäkta mig


2009-03-25 @ 21:41:42

Sitter o kollar på grey's o nu är det reklam. Nån mer än jag som sett gina tricot's reklam för haremsbyxor? tycker ni verkligen att de är snygga? för de tycker inte jag..ser ju ut som man (ursäkta uttrycket) skitit på sig eller nåt. Nope..sådana kommer verkligen inte o hamna i min garderob!!!


Sista kvarten av grey's sen sömn!


over and out.






jag har tråkigt


2009-03-25 @ 17:40:39
Elliott ligger i vagnen o sover, vi har varit ute o gått en sväng. Har så himlans tråkigt idag känner jag. Finns absolut nada att göra lixom..bryter nästan ihop.

Men de blir nog bättre på fredag då A e hemma igen, de skulle visst komma hem vid halv tio imorn kväll typ så vi sover väl då både elliott o jag.

nää..har inte ens nåt vettigt o skriva ju! nää..lägger ner..återkommer imorn!

Just de..en vettig sak; inatt (00.26)blev  elliott 15 veckor..Grattis mammas lilla älskling.





Onsdag


2009-03-25 @ 07:43:33
Ytterligare en natt utan A har förflutit. Och natten har varit jättebra. Elliott har sovit hela natten förutom någon gång då han låg vaken men somnade om igen. Sen har man ju fått stoppa in nappen x antal gånger..men annars så =D

åå..sappade just över till femman där det är the voice. Jonny och mattias från roomservice är där..måste ses nu ju =) de är bäst!


Idag händer det inte så mkt.blir nog iaf att gå ut en sväng.

jaja..skriver lite senare..ska elda lite o ta hand om min underbara lilla pojke <3





nu e jag seg


2009-03-24 @ 19:03:04
Vi kom nyss hem från en promenad med Mor, o två av mina systrar. VAr jättekallt ute o blåste med, var inte speciellt skönt. Men de känns skönt nu när man har de gjort tills imorn igen. Elliott ligger o sover i groventren nu igen. Funderar på att väcka honom snart faktiskt, eftersom han helst ska äta innan han somnar igen med. Igår blev de ju inte så alls. Han somnade innan sista målet; inte ville jag väcka honom då.

Imorn vet jag inte vad som händer mer än att jag ska försöka ge mig ut o gå o kanske träna lite här hemma om elliott sover länge. Skulle vilja sola med, men elliott kan ju inte följa med mig till solariet direkt. Får se om jag kan fjäska lite för elliotts mormor eller nån av hans mostrar. Det lär märkas!

nää..de blir inte mer än såhär idag. Har så mkt annat för mig nu ju.

ha de så gott allihopa.

Godnatt





Tisdag


2009-03-24 @ 14:28:37
Tisdag o idag o vi har överlevt en natt utan Andreas. Har faktiskt gått över förväntan. Lilleman har sovit gott.

Idag har vi varit på öppet hus, lika trevligt som vanligt. Idag var de lagom med barn. Elliott tycker det är så roligt att sitta o kolla på de andra barnen när de leker

När vi kom hem därifrån vid halv tolv tolv så skottade jag snö här utanför sedan passade jag på att baka bröd o göra biffar då elliott fortfrande låg o sov. Han vaknade dock vid halv två snåret o var ashungrig. Så mat fick han å så en blev allt bra. nu ligger han i babygymmet o leker massor.

I eftermiddag händer  det inte så mkt..blir nog kanske en promenad..känns dock inte så lockande i detta vädret.. var iskallt om kinderna i förmiddags ju

hoppas alla mår bra
kramis





Helt sjukt, jag vet


2009-03-23 @ 21:07:15
Sitter här o saknar min son, o riktigt längtar tills han vaknar nästa gång. När det nu kan tänkas bli?

Va lustigt egentligen- att de kan vara så. Andra vill att deras barn ska sova, men elliott sover så mkt så jag önskar ibland att han va vaken lite mer.

Vi va ju ute o gick- han somnade i vagnen någon gång mellan 5-halv 6, vi var ute o gick o när jag kom hem fick han sova vidare i groventren. Jag väckte honom vid tjugo över 7 för jag tänkte att sover han mer så kan han inte somna senare ikväll.

Elliott fick sig ett bad vid halv åtta tiden- sedan smorde jag in honom o tog på han hans pyamas. Vad hände efter det? han somnade direkt igen..så trött var han. Och nu klockan nio ligger han fortfarande inne i sin säng o sover. Han skulle ju äta vid åtta halv nio, men de verkar han visst sova över. Kanske sover han för natten nu o vaknar tidigt imorn bitti o är hungrig?

nog tjatat om det.. ville bara berätta om hur mkt jag saknar min son o min sambo just nu. Den ena sover, o den andra är i tyskland.

godnatt till er alla. ska snart lägga mig i sängen. Vaknar elliott nåt så ska han få sova bredvid mig i min säng sen för så mkt saknar jag han. haha





Yes..


2009-03-23 @ 19:04:25
EFter mkt krystande, många miner, o illrött ansikte så hann elliott o baja. Tyckte så synd om han där han låg å kämpade. Men han såg ju till att vi kom iväg på babymassagen iaf =) de va jätteroligt som vanligt. Han lyckades kräkas på täcket de skulle ligga på på golvet, han lyckades kissa på mitt knä, han lyckades kissa en gång till efter det men då blev de på golvet o inte på hans mamma. E väl så småkillar e =D

Har varit en sväng hos sis o fredrik o william i eftermiddag med, blev lite fika. SEdan gick mor o jag o elliott ut på en promenad. Nu sitter jag här framför datorn o elliott ligger i sin vagn o sover i groventren.

Mkt mer än så händer inte just nu. Ska ta de lugnt o se på tv ikväll. Blir nog o lägga sig tidigt.. känner för o lägga mig när elliott lägger sig sen vid åtta så han kan sova bredvid mig i sängen. Det är jättemysigt =)


hoppas alla har haft en bra dag.

kramis





har någon med detta telefonnummer ringt er?


2009-03-23 @ 13:09:43
004685507021

 har någon med detta nummer ringt er? Svarade ni? va ville dom... va de ett sånt där nummer som lurade en så man fick betala en fet telefonräkning?

numret har ringt oss flera dagar men jag har vägrat o svara..e livrädd för att de ska vara något lurt eftersom det står landskoden före





jahopp


2009-03-23 @ 12:38:36
nu åter lite skitprat..o ni som tycker jag är fjantig..ni behöver inte läsa!

Nyss hemkomna från en liten promenad. Då kan lilleman sova riktigt gott iaf =)

A åkte iväg vid halv elva i förmiddags; nu dröjer det ända tills på torsdagkväll innan han kommer hem. trist o jobbigt, men det får gå helt enkelt.

Elliott har inte bajsat ännu...blir så orolig för han. Han har varit riktigt gnällig o grinig idag. Har testat med olja i maten till o med testat me o ta lite extra vatten i ersättningen, har masserat magenn. Han har legat o lekt i babygymmet; suttit i babysittern en stund. (Har dock fått sitta bredvid o pratat massor för han inte skulle sura ihop stackarn.) Men inget hjälper, han e gör ledsen o tar i emmellanåt.men inget kommer. han har svårt o slå sig till ro o somna när han är trött. Man måste vagga honom eller lägga honom i vagnen för att han ska somna.

Usch..hoppas de kommer snart. Får gärna komma innna klockan tre helst. Då e tanken att vi ska på mammagrupp; babymassage idag. Men vill inte gå dit om han ska vara ledsen o kinkig ju. Han kommer inte kunna slappna av ett dugg ju. O dessutom vill ja ju inte att han ska bajsa ner allt som finns där. För ersättningsbajs e ju kletigt o dant..o de lär ju bli massor när det väl kommer ut sen!

Så om de inte händer nåt så får vi strunta i o gå på babymassagen idag. Han kommer ju bara förstöra stämningen för de andra min stackars lilla plutteskrutt!






lite "skitsnack"


2009-03-22 @ 21:03:32
shit... e lite orolig för elliotts lilla magapimp jag. Han har inte bajsat sedan i förrgår. De brukar kunna bli varannan dag ibland. Men nu har han ju somnat med, så han kommer ju inte bajsa idag heller. USch stackars  honom. Hoppas verkligen att de kommer inatt när han ätit eller imorn bitti. För enligt BVC så ska han helst bajsa en gång varje dag då han äter ersättning; gör inge om de blir varannan dag sålänge det inte är hårt. Men nu har de ju gått ännu längre tid.

Hoppas hoppas att de kommer imorn nu då..va ska man gör annars?

nån som har något bra tips på hur man ska göra för att få han o baja lite? ( teorin me termometern funkar inte på honom, har testat!)

ska man nånsin sluta oroa sig måntro? tänk vad lite bajs kan göra en spädbarnsmamma glad..haha





saknar


2009-03-22 @ 20:52:06


åå..vad jag saknar den första månaden då han kunde ligga nära intill en på bröstet o sova hur länge som helst..Det var såå mysigt med sådan närhet. Saknar det massor! nu gnäller han bara såfort man ligger honom så, eller ligger o stönar för o försöka hålla huvudet uppe länge så han kan glo. Han vill helst stå upp hela tiden om han får bestämma tror jag minnsann.






Ännu en dag till ända


2009-03-22 @ 20:42:43
Nu e helgen snart slut =( lite trist, men snart är man ju där igen!

KAlaset var supertrevligt. Massa goda kakor o bullar, o så tårta på de. Idag unnade jag mig att äta lite onyttigt faktiskt.
Imorn blir de nya tag igen.

Imorn flyger älsklingen till Tyskland o kommer inte hem förrän på torsdag kväll, Känns trist att vi ska vara ensamma elliott och jag. MEn de får väl gå ändå. Har ju lite vi kan göra i veckan i alla fall så.

Måndag mammagrupp 15.00 , 2 långpromenader
Tisdag   öppet hus 09.00 ??, 2 långpromenader
Onsdag 2 långpromenader
Torsdag hälsa på Eva, magen o gandalf i mjölby. långpromenader. A kommer hem
Fredag    storhandla? 2 långpromenader





Söndag


2009-03-22 @ 11:57:36
Oj, har inte haft nån lust till o blogga alls i helgne knappt. Har ju haft de så mysigt me min lilla familj <3

Idag har vi varit ute o klippt lite träd, de började självklart att snöa mitt i de. Men vi trotsade vädret o va ute ändå.
Nu håller jag på o laga lite mat, blir middag runt halv ett tiden. Ska bli hemmagjord pizza som just nu är på jäsning. Skall passa på att åka o handla lite blöjor på ica  nu under tiden.

I eftermiddag blir det kalas hos min storasyster Emma o hennes kille fredrik o william. Emma o fredrik fyller nämligen 27 år imorn, så blir kalas idag. JA, de stämmer- de är lika gamla o fyller år på samma dag. skumt eller vad?

nää..tillbaka till hushållssysslorna.

hoppas alla mår bra??


kanske skriver nåt senare ikväll.

kramar till alla underbara läsare





En underbar förmiddag.


2009-03-21 @ 11:49:03
Det är lördag o solen skiner =) har varit ute på långpromenad i den underbart varma solen..love it =)

Natten utan pappa A har gått väldans bra faktiskt, han kommer nog hem någon gång under dagen. Inatt o imorn natt får vi ha honom sovandes hos oss igen, sedan dröjer det ända till torsdag kväll innan han kommer hem =( men de ska nog gå jättebra tror jag.

Idag blir de nog inte så mkt bloggande; måste passa på å njuta av vädret o sen umgås lite me familjen eftersom A inte kommer va hemma på några dagar sedan.

vad ska ni gör idag då?





Host host


2009-03-20 @ 20:12:37

Elliott har hostat massor idag, hos mamma hostade han en hel del när han satt i babysittern och nu här hemam på kvällen. Undrar jag om han har rethosta eller har ont i halsen, eller om det är högfärdshosta/om han kommit på hur man gör så han tycker det är roligt o hosta..

han e allt bra knasig min lille kille om det är så att han kommit på hur man gör o hostar för de..






Ensamstående


2009-03-20 @ 19:06:50
Inatt testar jag på att vara ensamstående mamma för första gången då Andreas ska sova borta inatt. Är något jippo med fotbollen. E bra o testa lite för på måndag åker han till tyskland o då ska vi sova utan honom i TRE hela nätter.

så med andra ord blir de lugnt ikväll. Elliott ligger just nu i babygymmet..men antar att han snart tröttnar o vill komma upp.

bjuder på några bilder från igår


han va lite tvär, ser ni hur han hade ena näven?



ser glad ut även fast han är sur









Tror minsann att lillen ska få sova bredvid mig i sängen inatt istället, tycker inte om o sova ensam i sängen när A e borta.


vad händer hos er då?

kramis





min bitring o jag


2009-03-20 @ 12:42:14
när ja va i ullared köpte jag en bitring till elliott.han har redan haft den massor i munnen








dopklänningen


2009-03-20 @ 12:37:53
för er som e nyfikna på dopklänningen så kommer här några bilder på den









hur mkt ska han sova egentligen?


2009-03-20 @ 10:17:07

Elliott han bara sover o sover tycker jag. Han har sovit hela natten (mellan 20.00- 07.00) sedan somnade han vid 08.30 o sover fortfarande.. han vet verkligen hur man sover iaf min lilla sjusovare! Vet att jag inte ska klaga; för de finns många som inte får sova om nätterna. Men såhär på dagarna borde han ju vara vaken mer eftersom han sover så bra på nätterna, men de ehan ju inte. Vill ju mysa o busa me honom..men han sover ju bara. fast kanske e så at than fortfarande e lite slö sedan han fick sina sprutor i onsdags?

Han kanske har en tillväxtperiod just nu annars som gör att de går åt att sova mer?

vem vet






Flera timmar senare.


2009-03-19 @ 17:53:50
Jahopp.. inte många inlägg idag heller. Men har ju haft fullt upp =)

Va ju på öppet hus i morse vid nio ; vi var dock bara där i en timma. Blev så mkt barn, o va inte direkt några i elliotts ålder, plus att elliott var övertrött. Så vi åkte hem o tog fram vagnen o gick ut i de fina vädret llilleman o jag så han fick sova  ordentligt. Där låg han o sov under hela promenaden som tog lite mer än en timma. När vi kom hem sov han fortfarande så han fick ligga kvar i groventren, han sov i ytterligare en timma.
 
passade jag på att baka två kladdkakor som A ska ha med sig o bjuda på imorn när elliott sov. Den ena gick dock sönder lite i kanten när jag skulle ta ur den ur formen =( men de som ska äta den får ta de för vad det är. Det är itne lätt o baka med en bebis. Har alltid misslyckats med mina bakningar sedan elliott föddes skumt nog! Innan han kom va jag jätteduktig på att baka, vad har hänt?

Sedan fick elliott mat när han hade vaknat; sen somnade han igen i min famn. Satt o glodde på tvn  med honom sovandes i famnen i säkert en o en halv timma utan att han vaknade. vi låg o myste o busade lite på golvet när han vaknade sen kom pappa A hem. De va nog våran dag ensamma.

Nu kom vi nyss hem från en långpromenad som vi passade på å ta medan pappa a städade här hemma. Gick en sväng med min syster emma o hennes sambo o son, sedan gick vi en sväng själva. Blev nog ungefär en timma igen. Elliott ligger återigen o sover i sin vagn fortfarande. Ska nog väcka honom snart dock så han kan sova inatt med.

Shitt vilket fint väder de varit idag =) man blir som en helt annan människa när solen skiner på..vilka vårkänslor man får..värsta ruset ju.

hoppas alla andra mår bra, o att ni haft en fin dag i de fina vädret.

kramis





torsdag


2009-03-19 @ 08:03:35
Här sitter en relativt utvilad mamma. Elliott ¨åt strax efter 6 igår, somnade vid åtta o har sovit ända till sju..inte illa pinkat. Iofs har han gnytt o haft sig lite så jag fått vakna o lägga i nappen..men annars så =)

Vad händer idag då? Idag blir det öppet hus en liten sväng hade vi tänkt lilleman o jag. Sedan blir det en långpromenad i de fina vädret.  De va nog i princip vad dagen bjuder på..o massa bus o gos me min lilla elliott =)

Blev faktiskt lite deppig igår när jag kollade på greys, ska catherine Heigl inte vara med mer eller? Tråkigt så inne i bomben om de ska döda izzie. men jaja..

hoppas alla läsare får en bra förmiddag!





Ullared


2009-03-18 @ 19:28:37
Nu e man hemma från ullared. blev en heldag. åkte vid kvart i sex i morse, var framme kvart över åtta. Var hemma i ödeshög vid kvart över fem typ.

har handlat lite grann iaf. Blev mest grejer till elliott. Men inte så himlans mkt kläder ändå för de fanns inte så mkt roligt. Men fem bodys blev de o ett par tuffa jeans o en skjorta. Sedan ett par nappar, o en skallra, en snuttefilt o en bitring. Hittade en jättesnygg lampa med som vi ska ha över vardagsrumsbordet..de blir greeejt de =)

nää..nu orkar inte jag sitta här me..e alldeles för trött o seeg..

meen hoppas alla mina läsare mår bra idag?

kramis





BVC (de första två sprutorna)


2009-03-18 @ 19:18:19
När jag var inne på gekås idag så var pappa a o elliott på bvc här hemma. Han hade på två veckor gått upp från 5970 gram till 6180 gram, och vuxit från 62 cm till 63,5 cm. det är en lång kille vi har numera =)

Sedan fick han ju sprutorna med, den första hade gått bra, men han hade vrålskrikit efter den andra tydligen. Han mår bra nu o har ingen feber, så de va ju skönt de. E ju inte säkert att alla får feber av sprutorna så.

Nästa gång blir det den 8:e april, då är han fyra hela månader..blir spännande o se va som hänt då.





godnatt allihopa


2009-03-17 @ 21:54:01
Dags o gå o lägga sig nu. Imorn väntar en ny dag. En dag då det händer mycket

dagen kommer o börja vid 5 då jag ska gå upp, vi åker vid kvart i 6 mot destination Ullared

andreas ska vara hemma med vår son imorn, o vad ska de göra då då?

Jopp..de ska till BVC. Elliott ska få sina två sprutor, o så ska han vägas o mätas. Hoppas det går bra med sprutorna!(vet en som kommer gå o undra hur de går för dom imorn på gekås)
Vuxit har han ju gjort. för två veckor sedan vägde han 5970 gram o var 62 lång, denna gången gissar jag på att han väger 6200 gram eller mer o är 63 lång. får se hur rätt man har..hihi.

nää..dags o hoppa ner i sängen.

godnatt alla läsare..hoppas ni får en trevlig dag imorn; för det ska jag ha =)





kväll


2009-03-17 @ 18:02:30
Tiden räcker inte riktigt till. vill kunna blogga massor, men sonen kommer ju först =)

o just nu känner jag att jag vill umgås me honom hela tiden =D de händer så mkt just nu.

men några inlägg per dag blir de o såklart svar på kommentarer.

hoppas alla har en trevlig kväll.

tack för mig o hej för idag.





Hemma igen


2009-03-17 @ 13:08:31
Varit en aktiv dag idag. Åkte vid nio fram till församlingshemmets öppna hus. Till en början va vi inte så många. Men efter en stund så kom de massa folk.  Och fyra barn av dom var i elliotts ålder. Var jättekul =) sedan kom kusin william oxå å busade massor.  Så de blir nog kanske öppet hus på torsdag me, o kanske tisdagen oxå?
När vi kom hem så kom elliotts farmor o ringde på dörren. så då kom hon in hit o umgicks med oss lite. Elliott åt o blöja byttes, sedan vart han så trött. så lade honom i vagnen å så gick hans farmor, jag o elliott fram till byn o handlade lite. Sedan gick vi hem igen o hon gick hem till sig. Var jättetrevligt.

Just nu sitter jag o spanar lite på elliott som ligger på golvet o busar, tror han försöker att vända på sig från rygg till mage...men de går inget vidare.

I eftermiddag blir det nog en promenad i det fina vädret, o så blir de till o lägga sig tidigt


jag ska ju till ullared imorn =)

hoppas alla läsare mår bra. kramis





tack


2009-03-17 @ 08:02:51
tack så mkt för alla kommentarerna ang maten, ska ta o svara lite så fort jag får tid. Nu har lilleman ätit o jag ska ta o äta lite med.
Sedan blir det öppet hus; har ju lovat elliott att vi ska gå ;)





funderingar kring elliotts matvanor


2009-03-16 @ 21:00:15

sitter o funderar lite på elliotts ätande. Som det ser ut nu så äter han ibland fyra mål o ibland fem mål om dagen. och då 165 ml per gång. På dagarna äter han med fyra timmars mellanrum ungefär, och sista målet brukar bli vid 8-9 snåret på kvällen. Sedan somnar han. O ibland sover han till 7-8 på morgonen o då blir de fyra mål, men ibland vaknar han vid 3-4 tiden o är hungrig.

Nu har jag börjat undra om han får i sig för lite om han bara får fyra per dag ibland. och på kartongen står de att från tre månader så ska de ha mellan 165-180 ml.så  därför funderar vi på att nu öka . Men först blir de nog o se hur mkt han har gått upp i vikt. För sist hade han ju inte gått upp så mkt som han gjort innan. o jag tror det har med att han ibland missar ett mål o göra. 

 Innan har de alltså varit 150 ml vatten o 5 mått pulver, nu blir det 180 ml vatten o 6 mått pulver.

hur mkt äter era barn o hur ofta?






superman


2009-03-16 @ 19:04:00


för några dagar sedan invigde vi elliotts pyjamas, han va så fin i den så =)



"titta mamma jag kan stå" nu vill han inte göra annat än att stå upp, o när han sitter sådär i knäet så brukar han gunga lite med sin kropp fram o tillbaka.





shit säger jag bara.


2009-03-16 @ 18:50:56
Nu kan man inte lämna elliott ensam på täcket på golvet längre. Har ju ett duntäcke som vi vikt fyra gånger som han brukar ligga på. Vad hände idag då? jo..han rörde så pass på sig så när jag kom o bara hade borstat tänderna så låg has huvud utanför täcket, o sen tänkte jag att jag tar upp de så de bara är vikt två gånger. Då får han ju mer yta.
Då hade han s fötter fastnat i sidan på babygymmet. O då tog jag bort babygymmet, o gick bara o bäddade sängarna. När jag kom tillbaka..så hade han snurrat runt sin kropp ett helt varv o låg med fötterna utanför täcket på elementet.

shitt..det är en livlig pojke vi har.





presenterna från dopet


2009-03-16 @ 18:39:48

av farbror magnus,Louise o kusin oskar fick elliott enleksak som låter när man trycker på den (ska visst hänga i spjälisen) och en mussepiggdress , av gammelmormor Iris fick han en body o ett par byxor i blått


av moster Emma, Fredrik o kusin william fick han en sparbössa, mynt o lägga i sparbössan och en superdupermysig nalle puh filt



av sin farmor o farfar fick hanelsa beskow barnmatsservis o bestick, av sin mormor o morfar fick han elsa beskow mattallrik, och av sin mormor o morfar, gammelmormor o min morbror peo o maj fick han en Bettina tavla =)

  

Av josh fick elliott en jättehäftig sparbössa som e en piratmus, av emelie sjösten fick han en mysdress, av sin moster Elinor och Jimmy, moster ellen och jocke fick han en brio lära gåvagn i svart

Och så fick han pengar av sin gammelfarmor lilly med =)





Dopet


2009-03-16 @ 14:35:25

 här illtjöt elliott, strax efter ingången. Han grät även precis innan vi skulle gå in så att alla vände sig bakåt o tittade. Försökte tysta honom med nappen o jag vaggade honom fram o tillbaka. men inget hjälpte knappt. Han tjöt under hela första psalmen.


här har han lugnat ner sig lite


 ja i mina gråa strumpbxor (trodde de skulle va svarta tills jag öppnade förpackningen)


han va så duktig o tyst när prästen hällde över vattnet. men sen strax därefter va han lite ledsen igen.
men han tystnade snart =)



när han var lugn så passade prästen på att hålla upp honom inför släkt o vänner



elliotts ljus o gåva; en psalmbok

kort o gott så va han ganska duktig ändå tycker jag. vilken kille vill ha klänning på sig när han e trött o halvt hungrig..eller jaa, de vill de nog inte annars heller förstås.

tack släkt o vänner för en underbar dag =)





väntar


2009-03-16 @ 11:56:57
väntar fortfarande på att få lite bilder från dopet. Vart inte många tagna med våran kamera, o de som va såg man flum ut på. Men kan ju lägga ut ett par bilder som blev hyfsade fast de får visst vänta en stund nu för nu e lilleman grinig.





Arg på mig själv.


2009-03-16 @ 08:27:37
Satt just o kollade igenom dopkorten o insåg en sak. Hade verkligen fullt upp hela dopdagen me o serva o så vidare så hade inga bilder alls på fikat, o inte ens på dukningen. Jag som hade gjort de så fint o allt å så finns de inga kort =( som tur e finnns dock kort på dopet, men det är allt. O ingen annan hade tagit kort heller...faaaaaaaan säger jag bara!

men, men..så är de med den saken





Förälskad


2009-03-15 @ 21:36:35
Måste bara berätta att jag just sett klart på twilight filmen. Så jädra underbar den var, är helt förälskad i twilight. Nu ska här läsas böcker me =)

nu förstår jag varför de e sådan hysteri runtikring det hela =D





Det är söndag idag.


2009-03-15 @ 12:57:59

Och idag är jag inte alls på humör för o blogga..så återkommer nog kanske ikväll eller imorn.



hoppas alla mår bra.

kramar






bäst o sluta när man ligger på topp


2009-03-14 @ 23:21:59

efter o ha varit uppe oerhört länge för o va småbarnsmamma så ska jag nu gå o lägga mig. e inte trött..men borde sova


godnatt alla






hur tänker svenska folket?


2009-03-14 @ 22:01:23

Ja, de undrar jag just nu..

opera- e de en schlagerhit som kommer vinna eurovision song contest? tror inte de.

fast en sak e jag tacksam över, o de e att snälla snälla inte vann. Hellre la voix då. Men ändå

så nu är de officiellt..nästa år ska jag dissa melodifestivalen helt o hållet!!!






Nu e de avklarat


2009-03-14 @ 18:54:20
Nu e elliott döpt.
Blev en del tårar o skrik, men de va ju ändå  inte  under hela ceremonin, han var jätteduktig resten av tiden. Inget annat spelar nån roll.. han e så trött nu kan jag lova. Har inte sovit på jättelänge, så nu ligger han här på soffan o sover djupt min lille skrutt. Var en fin dag trots allt  även om de blev som jag befarade =)

skriver mer imorn.

tack släkt o vänner för en jättefin dag =)  o tack mamma för all hjälp, du e bäst.





Till anonym


2009-03-14 @ 18:39:44
haha..jag älskar verkligen o få anonyma kommenatarer från folk som kritiserar, tack för du förgyllde min lördagskväll =)

o jag tänker absolut inte svara, för du vet nog själv att de va en dumt de du skrev!!!





Dagen D


2009-03-14 @ 09:54:46

Idag är det så dags för dop, klockan två närmre bestämt. Finns de nån som e nervösare än jag just nu, har ont i magen till o med. Men de kommer o gå bra, de vet jag =)

måste ju vara positiv.

kanske berättar hur de gick senare ikväll om tid o ork finns.

tack för alla fina kommentarer, ni är guld värda mina läsare =)






Firrat lite


2009-03-13 @ 19:36:34
Nu har vi fixat lite inför morgondagen. borden är inburna, dukarna är på, dekorationerna är utlagda..och tallrikar/bestick/muggar är utplacerade. Känns väldans skönt o ha de gjort. för imorn finns de inte tid. imorn blir de ju strykning av klänningen, hämtning av alla tårtor, systembolaget, uppläggning av potatissallad o kyckling för de som inte äter smörgåstårta (jag o morbror).

Börjar bli så nervös nu.. hoppas de blir en bra dag, att alla tårtor kommer med från fiket o sådant.

Får inte glömma kameran imorn..måste ju ha MASSA bilder =) har bett min yngsta lillasyster o ta kort.

är sugen på godis idag, men vi har inte köpt nåt gott till helgen..o inte orkar jag åka nånstans o köpa de nu. det får vara


nope, de här duger ju inte.. måste göra nåt känner jag..

ha en trevlig kväll alla söta läsare...


O har ni nåt ni känner att ni vill fråga, om vad som så fråga bara på ;)





singing bee


2009-03-13 @ 15:08:02

Ikväll ska de nog kollas på singing bee.. Vi satt ju i publiken när de spelades in, så har man tur så e man med i bild..eller ska man kalla de otur? dock vet jag inte vilket avsnitt de blir så man får väl hålla koll varje fredagkväll nu..






hemma


2009-03-13 @ 15:06:42
Nu är vi hemma från föräldragruppen, var lika trevligt som vanligt. Blev massage o ja höll på o bli tokig på lillen emellanåt..för han for så dant, huvudet tittandes uppåt på de andra bebisarna o ryggen formad som en pilbåge o sprattlande ben på de..shit! alla andra va så snälla o låg still. Eller jaa..va en söt liten flicka som hann o flytta sig ett helt varv under massagen.

på tisdag blir de nog öppet hus, för emelie o hennes flicka skulle nog dit me. e ju roligt när det är flera bebisar där annars har inte elliott roligt.

Nu ska vi väl snart till mor o flytta o bära bord, lägga på dukar o dekorera o sådant. IMORN ÄR DE DAGS!





Nu så =)


2009-03-13 @ 11:29:50

Nu har vi en fungerande spis igen. De bytter stickpropp o eluttag så nu kan vi laga mat ikväll =) gött mos :D

nu e lilleman gnällig..svarar o godkänner kommentarer senare






Usch--spisproblems igen


2009-03-13 @ 07:39:23
Nu har serviceteknikern varit här, han tittade på stickproppen i en sekund o sa direkt att spisen antagligen inte hade fått kontakt. Så tror att det innebär att det är något fel på eluttaget. För kan ju itne va så att vi inte satt i proppen ordentligt, för då skulle de ju märkts tidigare tycker man. EFtersom den ändå suttit där i ett år o typ fyra månader. Då borde de ju hänt nåt för längesen eller?

Jag är mest orolig för att de kommer kosta massor o fixa o att det inte går på våran försäkring på spisen, antagligen lär de ju inte göra de eller?


jaja.han skulle åka o fixa grejer..så hoppas han kommer snart så ska jag fråga honom lite om vad han tror har hänt osv.

Usch..ingen rolig dag det här  känner jag, blääääääääääääääää
Fast sen är de ju fredagen den trettonde med så.





dagarna som e kvar


2009-03-12 @ 18:13:50
fredag: e-lux tekniker kommer på fm, föräldragrupp kl 13.00 hos Emelie (inte jag), plocka ihop bord o duka inför morgondagen
Lördag: duka de sista, hämta tårtorna vid 12, dop 14.00, fika efteråt. Plocka iordning
Söndag: plocka undan de sista, ta de lugnt


nu sitter det en gullig liten grodprins här bredvid i babysittern o kollar på tv, det tycker han är spännande =)






sheisse o sånt


2009-03-12 @ 18:03:18
Ja ni, skulle ju då ta o laga lite mat förut. Steka lite på stekplattan. Vad hände då? joo..de kom ingen värme. inge hände. Kom då o tänka på att jag faktiskt inte tänkt på å kolla de två plattorna åt vänster. Har ju bara använt de två åt höger de senaste dagarna till o koka vatten. Så nu fungerade bara halva spisen. Fick steka mina raggmunkar på en vanlig kokplatta istället.

Ringde i förmiddags till e-lux service; de skulle försöka komma ut imorn om de hade reservdelar.

Men när jag fick se att två plattor dessutom inte funkade så ringde jag tillbaka o berättade det. Då sa han att vi ju iaf kunde dra undan spisen o kolla så de inte va så att stickkontakten inte satt i. De gjorde vi o kollade..A tog till o med ur stickkontakten..o vad såg vi då? plasten i stickkontakten hade smält lite o den ena stickgrejen var helt svart. Så något fel med spisen är det ju!  hoppas verkligen de tittar till de ordentligt så de inte bara fixar dit en ny kontakt. För kan ju vara något mkt större fel än så.

Lustigt ändå att det inte gått någon säkring; de borde de gjort som den såg ut. Men icke sa nicke. Vi vågade iaf inte sätta i kontakten igen, så får väl ta o åka till mamma o koka upp vatten till hans ersättning så de finns.





elliottvideo; elliott pratar


2009-03-12 @ 12:22:07


elliott ligger o pratar





ännu ett par elliottbilder


2009-03-12 @ 12:07:28

   i lektagen o i drömmarnas värld






Torsdag


2009-03-12 @ 12:03:25

Nyss hemkommen från en promenad plus besök hos elliotts mormor en sväng. Lillen ligger o sover ute på altanen nu, så passar på att blogga lite. Sedan får vi se om jag hinner laga lite mat med, kanske klippa lite dekorationer.

Usch..höll på å dö förut när vi skulle gå ut till groventren där vagnen står. När jag öppnade dörren så var det en JÄTTESTOR spindel på golvet. JAg blev helt förstelnad i hela kroppen. Tycker det är så obehagligt me spindlar. Har fobi. Men var ju tvugen o göra nåt så den inte sprang in i själva huset..så slängde en sko på den o hämtade en pinne o mosade den med...fy.DET BARA RÖS I HELA KROPPEN PÅ MIG. KOMMER SÄKERT DRÖMMA MARDRÖMMAR OM DE INATT.

nä..har inge vettigt o skriva just nu..






ULLARED =)


2009-03-11 @ 22:03:19
nästa vecka; den 18:e ska vi åka till ullared..wiiiiie!
inte för man har några pengar o handla för knappt...men iaf.. bebiskläder e billgit där så..hihi.





min cooling


2009-03-11 @ 21:29:23


en bild på mammas lilla cooling =)





skorvnissen


2009-03-11 @ 19:45:24
såhär såg elliott ut häromdagen när jag tog hand om hans skorv i hårbotten.









hemma =)


2009-03-11 @ 19:43:50
det är så skönt o vara hemma igen =) vi kom väl hem runt 6 tiden typ. Vi åkte vid tjugo i tre, Andreas hann o hämta passetr innan fyra. Vi kom dit vid ca tjugo över, o sen satt elliott o jag o väntade i bilen i tjugo minuter- en halvtimma. Var egentligen matdags för lillleman, men han klarade sig ändå. trodde de skulle bli illtjut hela vägen till mcdonalds men han va så tyst o lugn så. Duktig liten kille =D Nån som var mer hungri va nog jag, kom på de när vi satte oss i bilen innan tre där att jag inte hade ätit något sedan halv nio på morgonen..o de kändes vill jag lova. Så när vi åt så va ja hungrig som ett as. Men det är så de e å va mamma, vissa dagar har man så fullt upp så man knappt hinner o tänka på mat.haha!

Va ju även på expert o pratade med dom där om våran ugn som bara hållt i ett år o några månader. De gav oss ett nummer till elektrolux service. Vi skulle ringa dit så skulle de skicka ut en servicetekniker, sedan skickar de i sin tur faktura till expert o så skickar expert en självriskfaktura på 100:- det kan de ju vara värt o betala för o få allt o fungera igen. O han sa även det att i värsta fall kan de kosta mer o laga än o köpa ny så i så fall får man ny på försäkringen. Det är ju bra o veta ifall att. Inte för jag tror de men ändå.

Citygross gick fint o smidigit =)

Sedan vikom hem har de plockats disk ur diskmaskinen, diskats, sorterats ren tvätt o nu sitter jag här framför tvn o varvar ner lite.

lilleman ska få lite mat nu, sedan somnar han nog vid niosnåret om jag känner honom rätt.





starke elliott


2009-03-11 @ 12:24:18
en liten video på elliott när han häromdagen lyckades rycka ner lekbågen i babysittern





Why god why?


2009-03-11 @ 12:06:40
Jaa..de kan man verkligen fråga sig. Nu när de är massa dop o grejer så går det åt massa pengar. O vad händer mitt i allt detta kaoset? jodå, Ugnen går sönder. Hur kul är de??

Skulle göra iordning lite kyckling till salladen o när jag satte på ugnen så lyste inga lampor o ingen fläkt gick igång. Varför? varför ska de hända nu för?? Det kostar pengar, pengar vi inte har. Spisplattorna fungerar iaf. Vilket är något litet plus, för då går de ju iaf o laga mat. O koka elliotts vatten. Det är verkligen bra. Men ugnen..det är inte så roligt de heller. Menar..när spisen är ett år och kanske tre månader o slutar o fungera..då kan man börja undra!!

Som tur är så tecknade vi 5 års försäkring på spisen. så hoppas försäkringen täcker det hela..Annars bryter jag ihop..Usch..va ingen rolig dag det här!

Men vi ska ju ändå åka till linköping sen så då stannar vi på expert stormarknad där vi köpte spisen o anmäler det. Hoppas de går bra =D

allt e bara skit o pannkaka just nu känner jag. men som tur e så har jag våran lilla solstråle som gör allt så mkt lättare..de räcker med o titta på honom så slipper man o tänka på alla bekymmer direkt =D





Godmorgon godmorgon


2009-03-11 @ 08:53:21
Nu är vi vakna, o relativt pigga. Inatt har elliott sovit jättebra, han somnade nog vid tio o så sov han till halv nio. DET NI =P men de värsta me att han sover så länge är ändå att han ligger o gnyr o håller på massor, så jag har inte sovit så mkt inatt ändå. För såfort man nästan somnat så kommer ett sånt där gnyende då man inte vet om han håller på å ska vakna eller inte.

Usch..de har snöat här inatt nu, känner inte för't. Men vad ska man göra? man kan ju inte påverka de. De har ju inte snöat så mkt iaf. MEn ser nu att de håller på å snöa igen.



såhär såg de ut när elliott låg o sov på sin mamma igår ( ursäkta den feta mamman, försöker iaf göra nåt åt de)





Titta, har jag en fot?


2009-03-10 @ 18:54:48
Igår fick elliott tag på sin fot











En mysig dag.


2009-03-10 @ 18:32:18
Idag har jag o elliott bara varit hemma o myst. Han har lekt massor i sitt babygym. Låg bredvid honom på golvet förut o vilade, men han ville inte vila. Han tyckte de va roligare o leka med mitt ansikte. Så efter en halvtimmas lekande med mitt ansikte ( naglarna isatta i näsan xantal gånger, o stadiga grepp tagna i underläppen på mig) slumrade han till. Då råkade jag gå förbi spegeln o såg att jag hade lite revor lite här o där..haha! får väl skylla mig själv. O naglarna är klippta, de är fasiken vassa ändå. Min lilla busunge. Det var värt o få de där röda revorna i ansiktet, för han var så glad o söt när han låg där o "möblerade "om ansiktet..

Har tagit mig lite egentid i sisådär 20 minuter idag med; de gick till solning. Det var så skönt, somnade nästan men då de smällde till för tiden va slut så va de bara o vakna upp i  den underbara verkligheten igen!

Sedan fick vi lite besök nu ikväll, syster med familj var här. Elliott kikade o flinade massor åt kusin willam, men william va inte ett dugg intresserad. Var jättetrevligt att de kom =)

Imorn eftermiddag ska vi åka till linköping o hämta pappa a's pass, på hemvägen ska vi stanna på citygross o handla lite grann inför lördagen.

nää.. nu ska jag återgå till min son. Han ligger o sover på täcket på golvet, ser så mysigt ut. Så nu måste jag sitta o titta på hans söta nuna o söta miner han gör i sömnen. O sitta o förundras över att han är vår, bara vår =)





Tre månader


2009-03-10 @ 09:20:09
Inatt blev då elliott tre hela månader, detta innebär att vi har haft tre underbara månader tillsammans som en familj. Finns inget finare än honom, trodde aldrig de skulle kännas så underbart o magiskt som det gör. Vad skulle vi göra utan dig? Du är allt.

Grattis min lilla grodprins :D





GODNATT


2009-03-09 @ 21:56:13
Nu ska jag borsta tänderna o gå o lägga mig hade jag tänkt..godnatt allihopa

Sov så gott





00.26 inatt


2009-03-09 @ 21:40:28
Klockan 00.26 inatt blir Elliott TRE MÅNADER . GRATTIS LILLEMAN =) Liten har verkligen blivit STOOR! han bara växer o växer..fast de e ju så det ska vara. O något nytt han börjat me nu e att han vill stå upp..han tar spjärn med benen o så vill han att man ska hålla upp honom så han kan stå upp o vingla lite..haha! Han har så mkt roligt för sig så. O han har aldrig varit så intresserad av babygymmet som nu,han kan ligga där i en timma i lugn o ro  bara prata med figurerna o slå på dom. 

Det är inte ofta han är grinig o gnällig, o om nätterna sover han. Ofta får han mat runt åtta snåret, sedan sover han vid nio och vaknar vid fyra o är hungrig. Sedan efter det så somnar han igen o brukar oftast sova till 8-9 på morgonen. DEt ni :P

HAR VI VÄRLDENS SNÄLLASTE KILLE ELLER VAD? BORTSKÄMDA E VI =)





FAMILJEN


2009-03-09 @ 21:13:25
att ha en egen liten familj väger tyngre än något annat. Det är den underbaraste känslan som finns att vara förälder, o en underbar känsla att veta att Elliott är något vi skapat tillsammans. Vårat egna lilla mirakel..är så spännande o veta att man  kommer o få va med o se honom växa upp :D

Med andra ord; family means everything.






Hungrig


2009-03-09 @ 18:53:14
Har varit hos sis o hämtat en overall som elliott ska få låna i strl 62/68 o så har vi även hämtat dopklänningen. Elliott låg såklart o sov i vagnen som han alltid gör när han väl hamnat i vagnen =) Så han fick ligga kvar utanför medan jag var inne o kollade till dom. William har fått syn på sin djungellampa i hyllan som han fick i julklapp, så han har börjat försöka resa sig upp o försöka få tag på den.

Har ont i huvudet nu och är faktiskt hungrig  så nu får de bli knäckebröd med philadelfiaost på tror jag bestämt =)

Lillen ligger o sover så gott i groventren nu.. har monitorn på så jag hör när han vaknar.





Påsk


2009-03-09 @ 15:41:29
Satt o kollade lite på kort från påsk förra året o kom på att de snart e påsk igen. Förra året hade vi lite firande här hemma med plockmat o sådant var jättekul o mysigt. Sista gången jag drack alkohol för Va runt den vevan där förra året som elliott blev till <3

bjuder på några bilder










En mammas bekännelser


2009-03-09 @ 12:25:43

måste ju berätta en sak.

Vet ni vad jag gör nästan dagligen??


Jag går igenom alla mappar med kort på elliott från när han föddes tills nu, är lika roligt varje dag o se hur liten han var o hur stor han har blivit. De utvecklas snabbt de små liven. Dessutom kollar man ju på bebismagen med..

är de bara jag som gör så?






Puh


2009-03-09 @ 12:10:57
Nu är vi hemma igen efter en skön promenad i solen. Nu ligger elliott ute i groventren o sover i sin vagn. Har precis skrivit ut två bilder som ska användas som "schabloner" till dopet, ska klippa ut dom i grönt o blått..får se hur de blir. Sedan är tanken att de ska ligga två sådana vid varje plats.

Sedan ska de sättas lite blått band runt muggarna o så ska klistermärket med elliott sättas dit. haha..de tar sin tid.

IDag blir de smidig mat, åt snitzel igår..blev över massa kött -----> snitzelsallad..fint va?

måste ju va lite nyttig nu igen efter min onyttiga vecka.

nää..nu vart jag sugen på nåt. ska nog ta mig en apelsin. läskande o gott :D





måndag igen


2009-03-09 @ 09:39:09

sitter här i soffan  o kollar på true blood repriser, kollar även samtidigt på elliott som busar o leker i babygymmet som vanligt, o dessutom försöker jag blogga samtidigt.

Idag händer de inte så mkt. Ska ge oss ut o gå, måste stanna på ica på hemvägen,o så ska jag nog börja lite med lite dekorationer till på lördag.

Återkommer när jag känner att jag har något vettigt o skriva om. kramis






de e mkt nu


2009-03-08 @ 22:53:50
Usch..blir en snärjig vecka kan jag känna.. Måste beställa tårtorna, smörgåstårtorna me. Sedan ska ja fixa med dekorationerna, hämta klänningen elliott ska ha, fixa dukar från tvätten,måste duka,  E mkt som ska klaffa. Sedan måste jag börja ge mig ut på långpromenader varje morgon nu så jag blir lite piggare har jag bestämt. Helst sola någon gång med, måste plocka ögonbrynen ( de e typ buskiga nu igen)

På fredag (dagen innan dopet då man vill göra allt klart) så är de föräldragruppsdags igen klockan ett..ska bli skoj samtidigt som ja känner att de massor som ska bli klart.

Dekorationerna måste ja nästan börja me imorn, eftersom de tar ett tag. Var snål o köpte aldrig några stansar..så nu ska jag sitta o rita o klippa o dona istället.  Sedan ska ju muggarna fixas till oxå...ska ju dekoreras lite.

näää..nu borde jag gå olägga mig..lilleman sover sedan två o en halv timme tillbax..han kanske vaknar snart? eller oxå sover han till 3-4 som han brukar..


GODNATT ALLA UNDERBARA





twilight


2009-03-08 @ 22:11:52
åå..va spännande tycker jag.. Min syrras kille har lovat o bränna över twilight på dvd skiva till mig..å jag längtar så tills den är bränd =)

någon som sett den?





en liten bild


2009-03-08 @ 21:09:33
Tänk så mysigt de va de där första stunderna när han var nyfödd. Allt var så nytt, o man va så överöverlycklig. Lever såklart fortfarande i ett lyckorus. Men de där första timmarna, de går inte o beskriva med ord.
När jag ser den här bilden så saknar jag verkligen den där närheten man fick ändå när man ammade, saknar den något enormt. Men funkar de inte så funkar de inte =( huvudsaken är ju att lilleman mår bra nu.



här va han några timmar gammal bara, här e i vårat rum vi fick. Han bajsade ner den gula pyamasen han hade på sig innan..så fick gå på nästa.





Storlek på bebisklädeR??


2009-03-08 @ 21:01:19

KOm på en bra sak jag faktiskt undrar över nyss när ja vek ihop lite av lillemans kläder i strl 68. Har vikt ihop allt i den storleken o lagt i den andra lådan. Har gjort så sedan han föddes att i översta lådan har kläderna han använder o kan ha just nu ligger, o andra lådan ligger de kläderna han snart kommer kunna ha.

Nu till min undran; när börjar man använda strl 68? för i pyamasarna från hm stod de 4-6 månader på storleken, o i bodysarna från cubus står det 6 månader. Nån som vet? Hur gamla var era bebisar när ni gick på strl 68?

har testat strl 68 på elliott, han kan ju ha de alltså men byxorna e lite för stora än, o bodysarna är lite för långa i ärmar o knäppningen än.


en fråga av ren nyfikenhet eftersom de stod så olika i alla kläderna.






mätt o belåten


2009-03-08 @ 17:36:36

Va jättegott me våfflor, men blev knölmätt efter första eftersom vi hade ätit middag en o en halv timma innan. Så orkade inte mer..men mums va de!

Nu e vi hemma o lillen ligger i babygymmet återigen o leker för fullt. Han pratar med figurerna o låter me tungan..så söött =)

ikväll blir de mys framför tvn me lilleman.






våfflor


2009-03-08 @ 14:50:18
Snart ska familjen iväg till mina föräldrar på fika, det vankas våfflor =)

är ni avundsjuka eller avundsjuka?





godnatt världen


2009-03-07 @ 22:37:27
Nu är de dags o lägga sig i sängen o se om man kan sova lite..

godnatt på er alla

hörs imorn





Bloggkoll


2009-03-07 @ 22:14:40

För er som följer min blogg dagligen o tycker det är jobbigt o komma ihåg adressen så kan jag rekommendera att ni skaffar konto på blogglovin o lägger dit mig där. klicka på länken till vänster nedanför detta inlägget.






Andra chansen, dissar't


2009-03-07 @ 21:53:50
Hmm..kom igen..va va de här för lustigt egentligen? hur kunde lili och sussie bli utslagna av sarah dawn finer? tyckte lili o sussi var bättre.

OOO så till de knepigaste av allt.. hur sjuttsiken kunde caroline af ugglas gå till globen? det är helt otroligt för mig..fattar de inte!!! hon är ju väldans knepig, hon stod ju där o sjöng som om hon vore ****nödig!

VA tyckte ni?





frågestund


2009-03-07 @ 19:31:04

Skrev ju för ett par dagar sedan att de va frågestund o att de bara var o fråga på. Men va inte nån som vågade fråga någonting visst..Men idag fick jag några frågor från Anne-lie

Hur länge har ni varit tillsammans? 27:e november 2008 hade vi varit tillsammans i fyra år.

Hur träffades ni?Kärlek vid första ögonkastet? När jag började jobba me de jobb jag har nu så fick jag se en jättesnygg kille springa runt. Vart verkligen förälskad direkt, men var så blyg så vågade knappt inte prata med honom. Blev typ röd i ansiktet varje gång han kom o sade något. Fick iaf hans mobilnummer o skickade sms till honom, sedan smsade vi några dar o sen träffades vi, de sa bara klick =)

Tog det lång tid innan du blev gravid? Vi bestämde oss för att börja försöka skaffa barn i december -07 eftersom vi då hade köpt hus. och mars -08 var testet positivt =)

Hade du en lätt graviditet? Tycker jag hade en väldigt lätt graviditet. Visst mådde man väldigt illa de 12 första veckorna o gick ner istället för o gå upp, men de rättade ju till sig sen. slutade ju me att jag gick upp 17 kilo så. Sedan hade jag lite problem med en nerv som hamnade i kläm i slutet när jag jobbade. Men det blev bättre när jag fick va hemma sen.


såå.. e de nån mer som vill veta nåt så fråga bara på =) =)






Gårdagen


2009-03-07 @ 14:11:51

Nu e ja tillbaka igen =) Vart en heldag i stan. Vi åkte vid halv elva o kom hem vid halv tre. köpte två par skor på skopunkten. Ett par klackskor, o ett par gympaskor. Snål som man e nu när man e mammaledig så tyckte jag att 199 kronor lät bättre i mina öron än o betala 799 kronor för ett par nikeskor. Så de där skorna jag köpte får gå tills de går sönder, sedan ska jag unna mig ett par dyra. haha!

Hade en jättetrevlig kväll igår på festvåningen med. Var så kul o träffa alla igen, har inte skrattat så mkt på länge som jag gjorde igår. De är för roliga flikkera.  Drack inget, men hade nästan lika kul ändå, fast när kareokee maskinen sattes igång så önskade jag nästan att jag hade druckit något, för då hade jag me vågat stå där o trallat på massa melodier.

Blev hemgång skapligt, var o hämtade lillen strax efter tio o va hemma vid halv elva. Han sov när vi hämtade honom o somnade om direkt när vi lade honom i sängen. Sedan sov han till 8 i morse då han fick mat. Det ni!

nää..nu har ja inte tid till mer bloggande, lilleman har vaknat.


hoppas alla läsare mår bra. kramis






Återigen till anonym


2009-03-07 @ 13:49:46
fick detta anonyma svar:
sådant ska både uppmärksammas och antecknas, men man kan inte påstå att det är duktigt för ett barn att lyfta på huvudet - och det har ingenting med bristande modersinstinkt att göra.


Ja, ATT DE ÄR SÅ DUKTIGA SKA UPPMÄRKSAMMAS. Ett barn är visst duktigt när de gör saker för första gången, de tycker vilken stolt förälder som helst även om de e normalt att de händer¨i utvecklingsstadiet. Har du inga barn själv??????





såååå..


2009-03-07 @ 13:43:08
nu tror ja den sista videon ska funka med =)





kommentera gärna


2009-03-05 @ 21:23:24
glöm inte o skriva nåt när du ändå kikar in i bloggen; ett hej har ju aldrig skadat nån eller hur? gillar o läsa kommentarer, fast helst inga elaka alltså ;)





Videoklipp- elliott lyfter huvudet


2009-03-05 @ 21:21:22
japps.. här får ni nu se en film på elliott när han är duktig o lyfter huvudet. Eller förlåt, jag menar..här får ni se elliott va en del av utvecklingen då han lyfter huvudet, haha!
o som sagt, ursäkta dialekten. E så det är o vara östgöte





jon o Kate plus 8


2009-03-05 @ 21:17:25

Sitter o kollar på jon o kate plus 8 på discovery travel and living , shit säger jag bara. De har åtta barn. först fick te tvillingar; två flickor. O sen sexlingar. Det ni..riktigt intressant o följa deras vardag kan jag säga. Måste varit asjobbigt o ta hand om 6 små bebisar på en o samma gång, för att inte tala om då de lärde sig o krypa/gå, snacka om o ha svårt o ha koll på alla då.

efter är det miami ink. DEt diggar jag me =D


Elliott ligger o sover i sängen nu, skönt för honom. Imorn ska vi åka till stan igen. Ska se om jag hittar skor tänkte jag. Mamma o emma ska följa med oss.


de va väl allt ja hade just nu.






elliott video


2009-03-05 @ 18:28:31
elliott ligger o busar
första videoklippet, ursäkta min fula dialekt





Det ska börjas i tid


2009-03-05 @ 17:36:43



såhär såg de ut igår morse när elliott satt i babysittern o tittade på disney toons..






skor


2009-03-05 @ 12:23:59
just nu har jag sådana här skor..fast de är välanvända/jätteslitna.

Behöver verkligen köpa nya skor. Men de e ju rätt dyrt med märkesskor. SPeciellt nu när man e mammaledig o tjänar mindre, o så ska man åka till ullared den 18:e med ju.

Men jag skulle gärna vilja ha något par av dessa skor från nike ju :( får väl se om man kan passa på att unna sig..eller om jag är för snål..haha.


s





min grodprins =D


2009-03-05 @ 11:26:21







shoppingen


2009-03-05 @ 11:20:07
   

detta köpte vi till elliott (strl 68 då han knappt har nåt i den strl o de snart e dax för de) De två första e från cubus, den sista från kappahl.



Detta köpte jag till dopet, är en klänning som gör att de ser ut som man stoppat ner en blus i en kjol med hög linning. Tyvärr så syntes min mammadallermage igenom lite väl mkt så har köpt ett par strumpbyxor som ska hålla in mage, lår o bak lite..får se om de funkar dock. Ska för säkerhets skull köpa gördeltrosor me tror jag. HAHA

 köpte även denna skjort tunika till imorn.

både klänningen o skjorttunikan kommer från kappahl





Hemma från öppet hus


2009-03-05 @ 11:09:29

Nu har vi varit på öppet hus. Moster emma o kusin william va där, så elliott va supernöjd verkade det som. han gillar andra barn.. tycker att de ekul o bara sitta o kika så. Va en mamma från föräldragruppen som var där med så. Fast vi kände oss ändå liite utanför då elliott bara är tre månader, alla andra som var där va ju runt åtta nio månader gamla o uppåt. De va ju med lite mer..elliott kan ju inte göra så mkt än. Men vi ska nog gå några fler gånger, när ja känner att vi har tid. Vore ju roligt om de va fler med bebisar i elliotts ålder som gick då..får fråga dom i föräldragruppen..hihi!

Elliott ligger o leker i sitt babygym nu. Antar att han snart kommer gnälla till o va hungrig.. var typ fyra timmar sedan vid halv tolv så.

har tagit lite bilder på vad som köptes igår som ja ska försöka lägga ut nu.






min, bara min =D


2009-03-05 @ 08:51:46


mammas lilla nakenfis..han e såå glad ju =D





Torsdag


2009-03-05 @ 08:48:51
Torsdag och snart helg igen. sitter o snegar på ett avsnitt av true blood som ja spelade in igår. Elliott har precis fått mat o sover.  vid nio ska vi bege oss till församlingshemmet för öppet hus. hoppas det är något o ha så man inte bara sitter där i ett hörn o glor typ.

Gick fint i stan igår,hittade kläder till dopet och en "skjorta" till imorn då vi ska till festvåningen. Var på mcdonalds o åt med, både lilleman o A, jag och elliotts moster ellen. När vi satt där o åt så kom det en kvinna med sin bebis (kanske var 5 månader) o gick till toaletten med skötbord, där lät hon dörren stå öppen på vid gavel o hon ställde sig o tvättade bort bajs från sitt barns rumpa UNDER KRANEN I HANDFATET. Hur normalt är det då? personligen tyckte jag att det var lite motbjudande faktiskt. Ha öppen dörr, o sen äckla ner handfatet sådär.

 O sen när vi skulle byta blöja på elliott för han hade gjort ner sig efter maten, ´så hade hon lämnat bajsblöjan kvar på GOLVET! O både jag o min syrra sa att vi inte tänkte plocka undan på den, de va ju inte min sons blöja direkt om man säger så! USCH! Menar, det satt lixom en papperskorg på väggen o man såg den TYDLIGT! fattar inte hur vuxna människor beter sig alltså! Nu undrar ni säkjert hur ja kan veta att det var DEN KVINNAN. jo, A var inne o bytte elliotts kissblöja innan han åt, o vi satt precis vid toaletterna. O då låg d ingen blöja därinne. O hon va den enda med barn som gick in där emellan.

jaja... nu ska jag klä på lilleman o så åker vi väl sen antar jag.






Frågestund idag..fråga på!


2009-03-04 @ 13:34:29
Japps..hade tänkt o ha en frågedag idag..så passa nu på o ställ mig precis vilka frågor ni vill så ska jag försöka svara på dom! =)





vikten


2009-03-04 @ 12:42:14

fick lite frågor om min viktminskning. just nu står den still. har inte varit så engagerad denna veckan faktiskt. Men tanken är att jag ska ge mig på't igen nästa vecka. Hade iaf gått ner ett par kilon innan. O nu står jag kvar där så. a har varit snäll o tagit ner min crosstrainer så jag kan träna på den. Men den e inte ihopmonterad än ju =(
har iaf fått en morot nu, ska va i hyfsad form till den 16e maj då det är klassåterträff. hoppas jag har motivation till de bara. måste verkligen ha de.

Skulle va kul om man kom ned till inskrivningsvikten 72






oooj


2009-03-04 @ 12:38:01
haha.. ni får ta tabellen me en nypa salt..för har ju skrivit 08 istället för 09 nu..tänk va trög man kan vara då!!

tack för på¨minnelsen mia ;)





utvecklingstabell


2009-03-04 @ 10:50:18





BVC avklarat


2009-03-04 @ 10:06:39
Dagens BVC tid är nu äntligen avklarad. Gick jättebra, elliott var lika tyst o snäll som alltid.

Han väger nu 5970 gram och är 62 cm lång, huvudomfånget var på 40,8 cm.

Han är så stor min lillkille.. framför allt låång =)

nästa vecka blir han tre månader, o idag är han 12 veckor..vart tar tiden vägen egentligen?

näst nästa vecka fick han tid för de där sablarns sprutorna med. den 18:e mars klockan 09.15. Antagligen ska jag åka till ullared den dagen så de blir nog så att Andreas får gå dit med elliott. DEt är iofs lika bra det, för ja vet hur larvig jag var när han var fem dagar gammal o skulle göra pku testet. Jag vågade inte titta. Tycker det är hemskt när de ska sticka in nålar i så små barn. bara ryser i mig när jag tänker på det.





massa lek o bus


2009-03-04 @ 08:40:28











Mitt i veckan


2009-03-04 @ 08:27:34
Har precis matat lillkillen lite grann, om ca en timma ska vi vara på bvc för kontroll. Ska bli spännande o se hur mkt han gått upp nu. Han måste väga en bra bit över 6 kilo nu ju. SEn får vi antagligen en tid för 3-månaderskontrollen då han kommer få två sprutor (hjärtskärande)

I eftermiddag åker vi åt linköping en sväng. A måste skaffa pass då han ska göra en arbetsresa till tyskland om nån månad. Sen behöver vi köpa ltie kläder till dopet o så.

har väl itne så mkt mer o säga tror jag


avslutar med en blid på lillkillen när han låg o sov häromdagen







Tv tittande


2009-03-03 @ 18:55:38
Igår satt elliott ett bra tag på sin pappa o kikade på tvn.






Ett par bilder


2009-03-03 @ 13:48:33

Igår kväll fick elliott lite massage o så fick han ligga naken (fast me blöja) på golvet en stund..han tyckte de va såå skönt.






Tisdag


2009-03-03 @ 13:18:17
elliott har sovit bra inatt med, han somnade ju vid typ halv tio snåret..sedan vaknade han vid halv fyra o var hungrig o sedan somnade han om igen. Tänk vilken lyx!

Blev inge öppet hus idag. Passade istället på att ta i lite vaselin i hans hår o ta bort lite skorv, o sedan fick han bada med. Han älskar o bada =)
Sedan åkte vi till elliotts gammelfarmor som bjöd på fika, o efter det åkte han o jag en liten sväng runtom i faggorna, åkte bla till hästholmen o vände. Efter de gick vi ut på en promenad i vårvädret.blåste dock lite kallt. Nu ligger lillen på altanen o sover o jag har korvstroganoff som står o puttrar på spisen, det är min favvorätt det =)

Vid tio i tre ska vi åka o hämta upp pappa a på jobbet, sedan ska vi till pastorsexpeditionen o träffa prästen o prata lite inför dopet.

skriver mer senare, kanske kommer nån bild me..får se..

hoppas alla mår bra?





inge för känsliga


2009-03-02 @ 22:47:02
stackars min lillkille, han gnällde så dant när han hade ätit förut. han brukar oftast bli sömnig o somna direkt såhär sent på kvällarna men han låg o småtjöt ett tag. Hörde att de va lite tungt för honom när han andades så tog lite koksaltlösning o droppade i näsan på honom o tog nässugen med. Då kom det ut en snorgubbe lika stor som en ärta ungefär. Inge o undra på att han gnällde..måste varit  totalt igentäppt i ena näsborren. Skönt att den kom ut, nu sover han så sött inne i sin säng.





veckan


2009-03-02 @ 20:19:09
tisdag: öppet hus? träffa prästen kl 15.00,
onsdag: BVC 9.30, åka till linköping på e.m
torsdag: Öppet hus?
fredag :  träffa arbetskamraterna på festvåningen på kvällen (elliott är hos sin mormor o morfar då)
lördag:
söndag:





det är väl typiskt?


2009-03-02 @ 19:56:56
elliott var i tagen massor förut när han låg på täcket på golvet, han pratade o slog med händer o fötter. O då tänkte ju jag passa på o filma, så jag kan lägga ut lite i bloggen sen o visa släktingar. va gör pappa A då? rapar mitt i allt!! Kul jul, han kan aldrig tänka sig för :P

hur kul e de o visa filmerna för min farmor o mormor när de kommer rapar mitt i allting; vet med största säkerhet att de inte uppskattar sådant ju!

Haha..ibland e han bara för mkt min a, men jag älskar honom ändå <3





facebook?


2009-03-02 @ 19:53:15

Jag har facebook o jag tycker faktiskt att de fungerar ganska bra, e roligt o få kontakt med gamla klasskompisar, arbetskamrater, barndomsvänner med mera.

Har ni facebook?


([email protected] om man söker på personer med mailadress)






ANONYM?


2009-03-02 @ 18:05:50
haha..fick nyss en anonym kommentar: "ett barn är inte duktigt för att det lyfter på huvudet eller sträcker på armarna, det är bara en del av utvecklingen. "

jaa, kan inte göra annat än att skratta åt de!

JO SOM FÖRÄLDER BLIR MAN VISST STOLT O TYCKER ATT ENS BARN ÄR DUKTIGT  SÅFORT DE GJORT NYA FRAMSTEG; SÅ ÄR DET BARA.  MEN DU KANSKE INTE HAR NÅGRA BARN SJÄLV? FÖR I SÅ FALL BORDE DU VETA DE, DET KALLAS MODERSINSTINKT! MAN BLIR SÅ GLAD ÖVER ATT ENS BARN UTVECKLAS O VÄXER.





snöar


2009-03-02 @ 14:38:26

var så glad igår när vi va ute o gick o man äntligen kunde promenera i gympaskor igen utan o halka ihjäl sig, o snön var nästan helt borta. Va händer nu då? jooo..de snööar självklart. såå typiskt då!

sitter här hungrig o väntar på att a ska komma hem från jobbet så jag kan laga lite mat. för ja vågar inte lämna lillskrutten liggandes ensam nånstans, han håller ju på så dant med huvudet nu.

Just nu ligger han på golvet o leker med babygymmet, han fast de verkar som han e mer facinerad av fönsterlamporna faktiskt.

Kalla mig crazy, men idag har jag hållt mig inne, elliott har inte fått någon frisk luft idag =( har suttit o sneglat på true blood hela dagen gått massa avsnitt på canal plus. E faktiskt en ganska bra serie ändå, trots allt snusk! så måste ju nästan se nästa avsnitt. fast det är kvart i fem o vi ska fika vid fyra.

ja hoppas att elliott börjar göra sådär med tungan o munnen snart igen så jag kan filma de..de låter så roligt ju :D


åå..va hungrig jag är. inte ätit nåt sedan frullen i morse..de känns imagen nu. men e dumt o äta nåt med när man vet att man snart ska äta mat.








bloggkoll


2009-03-02 @ 14:32:21
ja, där finns jag..bara o lägga till mig ;)





lite bilder


2009-03-02 @ 11:45:31
här kommer lite bilder på va som ändrats här hemma



köpte mig ju två nya lampor till vardagsrumsfönstret, sedan har jag gjortom med lite krukor o sånt, o sedan bytte jag gardiner till kronorna o så en matta vid altandörren med krona på o sådana servetter, sedan köpte jag tulpaner som var rosa (utslagna nu tyvärr).



såhär blev skohyllan från ikea när jag målade den vit, blev ganska bra tycker jag. Sedan sydde jag ju en gardin till datarummet, är nöjd med den med. Bytte krukor därinne så de skulle passa med färgerna i gardintyget. Sedan bytte jag lite krukor i köket med.

sedan har jag två projekt kvar plus att jag har en målning kvar på hallmöbleln.

De jag skulle vilja göra:



vill spraymåla denna korgstolen vit, o så vill jag försöka få ramen runt spegeln vit. gillar vitt,,det är ljust o fräscht.





gamla kort


2009-03-02 @ 10:43:58
kollade på kort igår från tiden då man var gravid, saknade magen extra mkt när jag såg denna bilden faktiskt




fast jag har ju något som väger mer än o va gravid nu, har ju världens underbaraste skatt till son :D





läskigt men duktigt


2009-03-02 @ 10:31:37
elliott har blivit så stark i huvudet o nacken nu, såfort han ligger på sin kudde i soffan så försöker han lyfta upp huvudet, ibland kommer han till o med halvvägs med huvudet. Så nu måste man verkligen hålla koll på  honom, är asläskigt; vad som helst kan ju hända om man inte har kollen! o så vill han så gärna att man ska ta tag i hans armar o dra upp  honom så han får hålla huvudet själv, han är så duktig min prins. O han flinar när man tar upp honom så.

Borde gå ut o gå en promenad idag..men ja  känner mig lat idag faktiskt. om jag ska vara ärlig ;P

lata dagar måste man väl få ha ibland eller?





tvillingvagn?


2009-03-01 @ 22:42:44
någon som vet om en tvillingvagn till som är tillsalu? ska vara bra kvalitet till vettigt pris! tipsa på helst emmaljunga elller brio





GODNATT


2009-03-01 @ 22:01:05
godnatt världen..nu ska jag gå lägga mig i sovrummet där mina två killar redan legat o sovit i nån timma.

kramar





Grattis Carro


2009-03-01 @ 19:38:49
Får lov o säga grattis till Carro ,vars blogg jag läser dagligen ,som äntligen fått träffa sin dotter Elsa, hon är så söt ( ni måste ha hennes lösen för o kunna se hennes blogg)

nu får du oxå massa bebismys ! GRATTIS GRATTIS GRATTIS =)





Tråkigt


2009-03-01 @ 19:34:10
Fick ett samtal idag av en gammal vän som var påväg hemåt o hade vägarna förbi här där vi bor. hon undrade om vi var hemma så hon kunde komma på besök ; men vi var ju inte hemma.. :( e ju så typiskt att de ska vara så..hade ju varit jätteroligt o träffa henne, har inte träffat henne på hur många år som helst ju. men jaja..förhoppningsvis så kommer de fler tillfällen snart igen =D

ikväll har jag bakat scones som vi ätit till kvällsmat, nu sitter elliott o busar med figurerna i sin babysitter o dreglar en massor, han har börjat göra såna där ljud med tungan med nu, är så gulligt så.





koksaltlösning


2009-03-01 @ 17:11:37
Elliott har varit täppt i näsan o andats tungt hela dagen idag, han har massa torra snorkockor därinne som vägrar kika ut. Tycker så synd om han,. har hittat recept på koksaltlösning man gör själv, så ska ta o fixa de nu

Man ska lösa ett kryddmått salt i 1 dl ljummet vatten. hoppas de hjälper bara





söndag o två veckor kvar.


2009-03-01 @ 12:26:02

Näst nästa helg är de då dags för dopet, känns skönt att det är lite tid kvar så man hinner planera lite mer. De blir iaf smörgåstårta o för de som inte äter det så blir det kyckling o potatissallad, o sen tårta efter såklart. Vill ha blå princesstårta om de går o fixa.

Idag har vi inte gjort så mkt. Elliott o jag har varit ute på promenad med min mamma o min syster elinor, snart ska vi bort till mor o far o äta lite grann. Sedan i eftermiddag ska vi nog våldgästa emma o fredrik en sväng o titta på husvagnen de köpt samt spana in dopklänningen som elliott ska ha ( vi systrar har döpts i den o elliotts kusin william me)

Vad händer då i veckan?
På tisdag ska nog jag o elliott försöka dra oss till öppet hus, på eftermiddagen ska vi träffa prästen om detaljer inför dopet, på torsdagen blir de nog öppet hus igen, på fredagen ska vi ut med jobbet så elliotts mormor ska vara barnvakt. hoppas veckan går fort nu då. Egentligen skulle jag behöva åka o handla nåt o ha på mig till på fredagen. Men va fasen, de spelar ingen roll vad jag har på mig, de kommer synas att jag fött barn ändå på figuren =/ jaja..de e som de e med den saken!

nää..lillaman ligger o sover i vagnen på altanen o jag funderar på att hämta honom o ge honom lite mat innan vi åker iväg sen.

Idag skickar jag en hälsning till gamla vänner, ska bli så trevligt o få träffas igen =)



kramis