PROMENAD.


2009-09-30 @ 20:28:42







HUH..


2009-09-30 @ 20:00:30
Då var dagens måsten färdiga =) känns skönt. Nu fattas de bara att hoppa in i duschen o sen lägga sig i sängen o glo på tv =)

Ikväll kl 21.00 är det dags för säsongspremiären av grey's anatomy..spännande =) som jag längtat!!





NU VAR VI DÄR IGEN=/


2009-09-30 @ 19:01:52
Usch.. nu va vi där igen..har jag bloggat nåt idag? näää..knappt alls. HAr haft så mkt annat för mig känns de som. vi har varit ute på långpromenad, vi har varit hos elliotts mormor, vi har varit hos elliotts farmor o farfar.
Har på mig de nya skorna inne för att töja ut dom lite så att man inte får skoskav de första man får när man går i dom sen. MEn nu åker de nya skorna av, för nu blir det träning på crosstrainern till christine.

kanske skriver nåt senare..de märks väl ;)
imorn hoppas jag på att vara tillbaka för fullt med minst 5 inlägg totalt under dagen!

ha en trevlig kväll!
kramis





GODMORGON ONSDAG.


2009-09-30 @ 08:00:41

Hoppas ni har sovit gott? Idag är det lika ruggit ute som igår verkar det som. Kollade nyss, var bara 5-6 grader ute..burr! Men idag verkar det inte blåsa nåt knappt- så en promenad lär det ska bli såfort Elliott ätit gröt sen =)
Kan ju tala om för er att det inte går särskilt bra med bantningen just nu. Åt lite godis i förrgår (måndag), o igårkväll så åt vi på burger king o så hann jag aldrig med träning igår! Så med andra ord så lär det snarare bli plus än minus på fredag. MEn jag är införstådd med det o tycker det är okej ändå..har ju ändå kommit så långt o vet att jag klarar av lite till om jag stannar upp o unnar mig nån vecka. Men  med de så betyder ju inte det att jag går runt o käkar flötmat o massa godis heela den veckan..utan nån dag kanske!

Elliotts snorande är bättre idag, men hostan ähar han fortfarande haft igårkväll/inatt/imorse. Han hostar knappt inget under dagarna- men man hör att han är lite rosslig när han andas.

nu blir de mys, hörs senare





NU HAR JAG STILLAT MITT BEGÄR.


2009-09-29 @ 22:10:00
Vi va ju en sväng i motala förut. Var hos sis o kollade på sneakers och fick där se ett par skitsnygga. De kostar visserligen 899:- men det unnade jag mig faktiskt! Så nu har jag äntligen ett par vettiga sneakers o ha på mina fötter igen =)
blev dessa..fast med inslag av rosa i nikemärket o sulan. Fina va?

nää..
nu är det läggdags för längesen.        

godnatt kära läsare





FRÅGESTUND- SVAREN.


2009-09-29 @ 21:41:01


1.Jenny: Inga frågor? Ja då måste jag ju ställa en.. Har ni funderat något på om/när ni ska skaffa ett barn till? Kram Jenny
Svar: Det är klart att vi har pratat om det. Det är självklart att vi kommer att skaffa ett syskon till elliott. Vi har bara inte bästämt när ännu som det ser ut just nu =)

2.Erika hur kom det sig att du började blogga?
vad för linje gick du på gymnasiet?
Svar: Från början så var denna bloggen en blogg där jag skrev av mig om allt möjligt. Just då hade jag inga läsare alls knappt så vad skönt att kunna skriva om allt mellan himmel o jord.
Jag gick Samhäll/ekonomisk på gymnasiet.

3.Lina Vem av dina systrar är gravid.
Svar: tycker det låter som att du vet vem jag är? Det är min storasyster som är gravid igen.Snart blir hennes son W storebror.

4.Johanna Vilket dagis valde ni till Elliott?
Svar: hihi..en till Ödeshögsbo kanske? Vi valde smultronstället eftersom det kommer att ligga på vägen till jobbet så blir det smidigast så..om han nu får en plats där =)

5.Förvirrade morsan
då ska du få en fråga som du kan svara utförligt på ;)
hur ser ditt liv ut om fem år? :D
Svar: Hmmm..om fem år? ja du! Vi är nog förhoppningsvis åtminstone 4 stycken medlemmar i denna familj. Förhoppningsvis så är jag efter ett spontant frieri från A fru Karlsson. Vi är alla pigga, friska och lyckliga! Det vart inte ett så utförligt svar kanske. men det är allt jag har just nu ;P

6. Johanna:
Om Elliot blivit en tös vad hade ni tänkt på för namn då?
Svar: Vi var helt inne på att om det blev en flicka så skulle det bli en Molly. Men nu blev det ju inte så! lär nog aldrig bli en Molly nu heller. En gammal vän fick en söt liten dotter som fick det namnet. Det finns massa andra namn som man tycker bättre om nu istället!

ja..det var alla frågor det! hoppas ni fått de svaren ni hoppats på ;P





DESIGNEN.


2009-09-29 @ 16:20:35
håller som sagt på o småpular lite grann med ny design till viktkampbloggen..är inte färdig på långa vägar ännu..e ju massa småpill jämt..

såhär ser de ut nu..






BAD UPDATE.


2009-09-29 @ 14:43:18
Dålig uppdatering just nu, jag vet.'
Har ju fullt upp med lite andra projekt just nu. Lilleman tar ju upp den mesta tiden självklart. Han är inne i en sådan där period där han inte alls tycker om leksaker längre utan njuter av att plocka upp mammas undalagda grejer ur  skänk/vitrinskåps lådorna o slänga ut dom på golvet så de går sönder! Allt bara ligger i högar på golvet, o det är ingen ide o plocka i det igen- för minutrarna senare är det dags igen! Riktigt livlig liten kille är det =)
Igår skaffade jag mig photoshop dessutom så nu har jag börjat o greja o dona lite där =) håller bland annat på med lite projekt till viktbloggen som just nu med andra ord är under ombyggnad ;)
ikväll är A ledig från fotbollen. Ska följa med mor o sis in till motala sen för o se om jag hittar några dojor till mig själv! haha..vad ego det lät!

jaja..när jag kommit hem ikväll så blir de svar på era frågor =)





FRÅGESTUNDEN FORTSÄTTER.


2009-09-28 @ 23:08:26
Frågestunden fortsätter imorn med. Så har ni inte frågat nåt ännu så är det inte försent..ni har tills imorn kväll
på er =)

GODNATT





FRÅGESTUND.


2009-09-28 @ 10:20:57





15 år sen


2009-09-28 @ 09:20:58
Inatt va de 15 år sedan Estonia sjönk.
"Estonia sjönk natten till den 28 september 1994. 852 personer omkom, av dem 500 svenskar. Bara 137 människor överlevde. Färjan var i storm på väg från Tallinn till Stockholm. Förlisningen skedde cirka fem landmil söder om finska Utö." (från aftonbladet)

Kan inte ens försöka tänka mig hur de måste ha känts o vara med om en sådan hemsk upplevelse som passagerare/anhörig..

känner ni någon som var med/ var ni själva med?





HGKakjhäjahäyjäaj%&/(E&%TR(E/UYT


2009-09-28 @ 08:59:38
Fick nyss se att grannarnas katt var i våran trädgård o kikade runt, så jag ställde mig i fönstret med elliott så han fick titta lite på kissen..stod där o sa ser du den söta snälla kissen där ute.?
Vad tror ni aset gör??? sätter sig ner o bajsar mitt i våran gräsmatta!!

så jädrans arg jag blir! HAr sett massa kattbajs i gräsmattan förut, men aldrig trott att det är deras katt som är boven i dramat..men nu vet vi väl det då! Nu tycker jag absolut inte om den katten mer!!!!!!!!! Kul när ens son som precis lärt sig att gå ska ut i gräsmattan o landar på massa kattbajs!

äckligt är vad det är!!

så nu har jag fått skriva av mig lite!





NO FEVER


2009-09-28 @ 08:26:35
Tempen stod på 37,8 så ingen feber direkt. Skönt de..





GODMORGON MÅNDAG.


2009-09-28 @ 08:02:55

Regnet fullkomligt piskar i marken, de blåser som vanligt! Vilken segstartad måndag de här känns som. Det är svårt att komma igång o ens känna sig liite pigg när det är såhär mörkt o trist ute. Liten är fortfarande rosslig ihalsen..febern har jag inte kollat ännu..de kommer alldeles strax de!
A måste verkligen varit jättetrött när han gick upp i morse, för när elliott vaknade en timme efter så stod osten o smöret kvar från när han gjorde matsäcks mackorna till jobbet- o så hade han glömt o öppna dörrarna till elliotts sovrum o vårat sovrum som han stänger när han går upp så han inte ska störa oss. Det är iofs förståligt i och med att han skulle börja redan halv fem i morse.
Ja, vi får väl se vad denna dag har att erbjuda oss..allt hänger på väder o hur elliott mår!

nää..nu e de blöjbyte o temp mätning..håll tummarna!





OBS- GLÖM INTE!


2009-09-27 @ 22:57:41






BILD FRÅN FÖRR.


2009-09-27 @ 20:29:27
Passar på att lägga upp en bild på mig o syster från när vi var små ag är den som står närmast kameran. (lite kass kvalitet..jag vet) Vilka nappfior vi var då! hoppas elliott inte envisas med o ha napp så länge!






GODKVÄLL SÖNDAG.


2009-09-27 @ 19:42:30
Jag vet, jag har varit dålig på att uppdatera här i bloggen idag! Men har inte haft ork förrän nu. Har varit en sån där riktigt lat söndag idag känns de som =D
Ikväll har vi ätit hemmagjord pizza- det var jättegott. Hittade ett jättebra tips på pizzadeg på en hemsida- ett recept med torrjäst i. MUMS! Ena pizzan hade vi tacofärs, paprikasallad o jalapenjos på (Stavning), andra blev det paprikasallad, champinjoner på. Godis har det visst råkat bli ikväll med- men imorn är det vardag igen. Då blir de till o kämpa o kämpa. Morgon som kväll!
Våran lillkille har förresten lite feber. 38,1 stod den på förut. Han har varit så varm o gnällig idag så fick för mig o ta tempen.Så gav honom en zupp i rumpan nån halvtimma innan läggdags. Så får vi se hur han mår imorgon. Vet inte om det har nåt med hans rossliga hals som han haft morgon o kväll nu ett par dagar (samt lite lite rinn i näsan) eller om det är så att han håller på å få ännu fler tänder.
Borde ju inte va framtänderna som spökar nu när de båda brytit ut eller?
jaja, som sagt..de kanske gått över imorn.
Imorn har jag beställt bättre väder- eller jaa..att de inte ska blåsa så mkt i alla fall! Vill ju kunna ta våra låångpromenadrundor igen. O lite av rundorna är på slätten- o där tar de ju till o blåsa ännu mer.

nää.nu har inte jag så mkt mer att säga just nu.









HURDAN ÄR JAG EGENTLIGEN!!


2009-09-26 @ 20:59:39
tro't eller ej. Ibland så önskar jag faktiskt att jag hade varit lite mer social, haft lite lättare för o skaffa nya vänner o att jag hade bott i nån stad istället för ett litet samhälle.  För nu sitter man har uttråkad en lördagskväll igen o önskar att man hade kunnat ge sig ut o haft lite roligt med några bekanta! Men vart finns dom? nowhere to be found..
för jag har aldrig direkt ansträngt mig tillräckligt för att skaffa riktiga vänner verkar de som nu när jag tänker efter. För hade jag gjort de så hade jag väl varit ute nån helg nån gång o haft skoj va? De har jag inte haft på mååånga år!(alltså typ utgång med vänner) Eller oxå är jag bara en helt ointressant människa, en som inte syns i mängden.. en sån som folk inte vill hitta på nåt med!  Alltså- missuppfatta mig inte. JAg älskar mitt liv som sambo o mamma över allt annat. Men ibland kan de vara roligt att komma ut o bara vara. Jag kom inte ens ut o bara var innan elliott planerades heller för den delen så! Mitt fel!! önskar man kunde gå tillbaka i tiden o göra en del saker annorlunda..men det är ju så dags nu!

Men sambon o sonen är de viktigaste i mitt liv ändå, hade jag inte haft dom så hade jag väl levt som en enstöring! älskar varenda minut som mamma o sambo <3 Ni är mitt allt..vad vore jag utan er?

Det är skönt o skriva av sig ibland!!



haha..jag tänker o funderar alldeles för mkt ibland..varför finns de inge bra o ha på tv för?





LÖRDAGSMYS.


2009-09-26 @ 18:32:19
Vi har nu ätit tacos, o efter det lade jag lillen. Vi fick ju se att "she's the man" går på femman.. så den kollar vi på nu =)






VAD SKULLE NI GÖRA`?


2009-09-26 @ 14:52:46
sitter o smågluttar lite på hollywoodfruar reprisen på trean. O kom o undra en sak..vad man skulle man göra om man fick testa o leva lyxliv för en dag?






SHOPPINGEN.


2009-09-26 @ 11:16:43





GODMORGON.


2009-09-26 @ 07:14:30
Lördag igen, skönt =) Här har vi varit vakna seda kl 06. Stackars liten var precis lika rosslig i halsen i morse när han vaknade. Antagligen har han sovit dåligt inatt med eftersom han fortfarande är jättetrött o lite gnällig. Verkar dock som att de rossliga lagt sig nu när han varit uppe en stund, vilket är skönt!

Idag händer inte så mkt. Ska nog gå fram till lokala barnaffären sen o se om de har några fina strumpor med halkskydd till elliott. De hittde vi inga igår! Se om elliotts moster vill följa med o om vi ska fika lite me!
Annars blir det en lugn dag!
ikväll blir det tacos.





NÄTSHOPPING?


2009-09-25 @ 22:11:07





STACKARS LITEN.


2009-09-25 @ 21:55:06
Liten vaknade runt nio o var jätteledsen. Han var jätterosslig i halsen stackarn, så vi gjorde iordning lite välling, vi tänkte att de kanske va bra för halsen- att de skulle lösa upp de rossliga lite grann. O ja, en kvart senare så sov han igen!
Usch..hoppas verkligen att de bara var något tillfälligt så han inte blir förkyld eller nåt igen.
Nu har jag flyttat över grejerna från den gamla skötväskan till den nya igen förresten! Fick ett ryck o nu är jag pigg igen!





TRÖTT.


2009-09-25 @ 20:55:52
Resultatet av dagens shopping visar tydligt sitt tecken just nu! Mina ögon känns verkligen jättetunga, o de kliar i dom. Kanske borde man ta o gå o lägga sig?
Ska ta o stänga av datorn o se om man kan me o gå o lägga sig i sin underbart värmande säng =)  FAst det är ju fredag, borde man inte vara uppe lite längre då?





BOLLHAV?


2009-09-25 @ 20:46:20


just nu står det åtta st förpackningar med dessa bollhavsbollar ute i våran groventré


A har köpt bollhavsbollar av en arbetskamrat till oss för 100 kr. Inte alls dyrt om ni frågar mig, vi har kikat lite på sådana bollar o de är faktiskt rätt dyra annars. Det är iofs lite rosa o lite rött i förpackningarna förutom blått. Men det är väl funkis det med. Nu måste vi bara köpa en uppblåsbar pool o lägga dom i med. Men vi har bestämt att det inte är nån brådska riktigt än. Vi tycker han ska få bli liite äldre innan vi introducerar honom för dessa färgglada runda sakerna =)





NYA SKÖTVÄSKAN.


2009-09-25 @ 20:37:28

såhär ser den ut. Ryco kellybag






FRIDAY EVENING.


2009-09-25 @ 20:16:38

Har ni haft en mysig fredag? det har vi haft i alla fall. Alltid mys att bara åka iväg o umgås vi 3, familjen <3.
Fotograferingen gick väl sådär. Han sov ingenting innan! O våran söta son är ju en sådan busunge. Han kan inte vara still en sekund ens. Fotografen hade fullt sjå med att försöka få honom att le. Han skulle han fingrarna i munnen hela tiden, o hade han inte det så sultade han på överläppen för o känna på sina nyaste tänder som kommit upp! O ja, sen skulle han bara resa sig upp o gå hela tiden. Vi sjöng för honom, vi låtsasnös, vi kittlade honom..ja vi gjorde allt möjligt! MEn knappt några leenden blev det. Men några små små leenden fick vi i alla fall fram. Hoppas verkligen att hon fick dom på kort bara! Tror lilleman var för trött för't, för han somnade så fort vi satte oss i bilen sen. Men de lustiga va ju ändå att det i varje fall inte blev nåt gnäll i studion! Om ca två veckor har de framställt alla bilder på cd som vi får hämta. SEdan får man kika igenom korten på cd'n o bestämma vilka bilder man vill ha. Längtar massor tills dess =)
EFter det så åkte vi ut till ikanohuset för lite shopping. A köpte sig ett par nya jeans, vi köpte mockasiner, två pyamasar,ett par tunnare vantar, ett par jeans till elliott. Sedan köpte vi faktiskt en ny skötväska till elliott hos babyproffsen eftersom den gamla gått sönder! Den kostade 399:- vilket jag tycker är överkomligt. För skötväskor kan vara riktigt dyra ju!
SEdan stannade vi till på citygross på hemvägen o storhandlade. När vi kom hem var det bara o packa in allt i kylen/frysen o ge elliott gröt. SEdan åkte vi o hälsade på elliotts farmor o farfar en sväng. Elliotts kusin O var där. HAn är född -08 han med, men han är född i februari..så det är ju lite skilland på dom! HAn var så go, han tog ur elliotts napp ur hans mun o skulle stoppa in den i elliotts mun igen hela tiden! vi skrattade så gott åt det!

nää..usch.känner att det här inlägget blev alldeles för långt. Det får räcka såhär nu.
hoppas ni har en trevlig fredagskväll med massa fredagsmys!





SHOPPING AV BARNKLÄDER- SAMMANSTÄLLNING!


2009-09-25 @ 20:04:01
Ställde ju igår en fråga till er kära läsare. frågan löd: varifrån köper ni de flesta barnkläderna till era barn?

Och de flesta svarade Lindex, H&M, Kappahl. Och varför handlar man där som småbarnsförälder? Det är antagligen för att de har fina kläder med bra kvalitet för en mindre penning. JA, för när det gäller småbarn så växer de ju ur en storlek ganska så fort. o varför då gå o köpa ett plagg för flera hundra när man kan få exvis 5 plagg i olika storlekar för samma pris hos ovannämnda butiker?
Måste erkänna att jag själv är en sådan som handlar troget på alla tre ställena. Och överlycklig blir jag om det trillar in nån rabattkupong med posten oxå =)
Självklart blir de att man går o handlar en del i den lokala barnklädesbutiken, kidzshopen här hemma med. Men majoriteten av kläderna köper vi på lindex, h&m, kappahl!

Fick en del kommentarer om nätshopper med. Varför shoppar man inte mer barnkläder via nätet? det är ju skitsmidigt, man bara klickar på de man vill ha o vips så får man det hemlevererat! tänkvärt!!





YES, NU ÄR JAG UNDER DELMÅLET =)


2009-09-25 @ 08:33:49
WIIIE, nu har jag kommit under mitt delmål =) till och med 0,2 kg under..de ni!

klicka här för o läsa





TACK =)


2009-09-25 @ 08:24:42
Tack allihopa för era svar angående vart ni shoppar kläder till era småbarn =) Tänkte ta o sammanställa i ett inlägg senare i eftermiddag om tiden finns!  o då kommer jag självklart o svara på era gulliga kommentarer med =)
har ju lite annat o göra just nu, måste skriva ett inlägg i viktbloggen o sedan blir de frulle o dusch.






TGIF =)


2009-09-25 @ 08:18:35

har ni sovit gott? de har jag iaf. A är ju ledig idag. Så han har tagit jouren. Lilleman har vaknat några gånger inatt o så o som vanligt så hör inte A när han är ledsen. Två av gångerna gick jag upp själv, men sen knuffade jag till honom resten av gångerna. Nåt ska väl han få göra med,haha!
Tränade nyss lite på crosstrainern. EFtersom vi ska in till linköping idag så lär de inte bli nån långpromenad, o inte lär de ju bli nån träning heller. Känns skönt o ha det avklarat!
Kl 11.00 är de så dags att befinna sig på fotoateljen i linköping för fotografering av busungen. Hoppas det går bra! Han har rätt svårt för o vara still just nu..men de kanske går? bara han inte blir trött o gnällig. Hoppas på att han sover lite i bilen innan. usch..e nevös- håll tummarna för att de går bra ;)
Sedan efter fotograferingen blir de ju då självklart stan en sväng. Vi behöver köpa pyjamasar, mockasiner, strumpor, tunnare vantar, jeans o lite till till lilleman.
Själv skulle jag behöva köpa ett par nya sneakers o kanske nån tröja? men får se om snåla mamman i mig kommer fram. För jag köper ju mkt hellre kläder o grejer till elliott än o köpa kläder o grejer till mig själv som det är just nu =)





TILL ALLA SMÅBARNSFÖRÄLDRAR


2009-09-24 @ 19:31:01





PÅ ONSDAG HÄNDER DET.


2009-09-24 @ 19:20:15
På onsdag är det säsongspremiär av grey's anatomy på kanal 5..du missar väl inte?





GNÄLLIGT.


2009-09-24 @ 18:47:14
lilleman var jättetrött förut, han lade sig o gosade me kudden flera gånger. Men han verkar inte vilja sova, så de blir väl ingen träning idag verkar de som..för han e jätteledsen =(

haha..kommer garva åt mitt viktresultat imorn när det är vägningsdags..för denna veckan har varit sämst hittills tror jag bestämt!





MAT.


2009-09-24 @ 14:18:01
Det vankas mat här hemma. Har precis ställt in falukorven i ugnen, potatisen står på spisen. Morötter ska rivas inom det närmsta.

Jajjemän, det stämmer..blir Ungsstekt falukorv med potatismos o rivna morötter idag!
Älskar mos o rivna morötter ihop- haha..är jag hungrig eller hungrig?





SOVA.


2009-09-24 @ 14:13:28
Nu tror jag att lilleman en liten nap igen. (vågar inte gå o titta ännu) Han sov i ca 35-40 minuter förut bara. Är lite skillnad på ett par timmar o 40 min! HAn va trött o seg igen, så va bara o lägga honom i sängen. Det tar ett tag innan han somnar; han måste ju sitta o leka lite först, småprata med leksakerna..sedan somnar han efter en stund.

Brukar era barn oxå ha små rutiner innan de somnar?





EGO.


2009-09-24 @ 13:15:43


nu lägger jag för en gångs skull ut lite egobilder!





TUR?


2009-09-24 @ 11:53:32
att jag bestämde mig för att vi inte skulle ta den långa promenaden idag. Blev en timmes promenad istället o när vi hade varit hemma i en kvart så började det att regna. Så det var verkligen verkligen tur. Nu ligger lillen o sover, får se hur länge det blir idag. Är skeptisk till att de blir 2-3 timmar idag dock! Fy vad det har regnat nu, regnet slår verkligen som piskor i marken!
Om man skulle ta o passa på o skala lite potatis nu när han ändå sover så man slipper o göra de me honom klängandes i ens byxben =) ja, så får det nog faktiskt bli!






PSSSSST ;)


2009-09-24 @ 11:08:25





LINSLUSEN I VAGNEN.


2009-09-24 @ 10:54:28






UT.


2009-09-24 @ 09:12:57

vi hörs senare om vi inte blåst bort såklart!





RENSNING PÅGÅR


2009-09-24 @ 08:18:01
Elliott verkar vara i städartagen idag ser det ut som. Han håller på o rensar ena lådan för fullt här hemma. Mamma är baaara tacksam för all hjälp hon kan få sonen min <3










SVAR PÅ EN KOMMENTAR =)


2009-09-24 @ 08:10:26
Fick en kommentar av Emma: Meen vilken bred dialekt du har! Är inte själv från Östergötland så nu har jag lärt mig hur ni pratar där =)

SVAR: Heheh..roligt att jag kunde underhålla nån ;) JA östgötska är väl en av sveriges fulaste dialekter? Då skulle du höra hur de från linköping/norrköping pratar..de prattar ännu värre!

Det är rätt så lustigt egentligen det här med dialekter. För när man läser bloggar som innehavs av folk runtom i detta land så behöver man ju aldrig direkt höra dom prata. O sen när man då väl får se ett videoklipp i nån blogg så blir man nästan lite chockad när man hör dialekten. För nånstans däremellan så har man glömt att de pratar exvis stockholmska, skånska med mera. MAn tänker inte på sånt bara genom o läsa.





TOORRRSDAY


2009-09-24 @ 08:04:58

här framför datorn sitter en riktigt bortskämd mamma dagen till ära. För vet ni vad? idag fick man sova till ca halv åtta (de dagarna är fåräknade) han vaknade runt  5 o fick sin välling. Sedan somnade han om i sin egna säng. Har iofs själv sovit rätt dåligt. Vaknade innan fyra o kunde inte somna om. Men hann ju iaf somna om en liiten stund =)
Idag blåser det storm ute med verkar de som MEn vi kommer att trotsa blåsten o gå en liten promenad i varje fall. Lite luft behöver man ju alltid!!
Det är öppet hus idag med, men elliott o jag bestämde att vi inte skulle gå. De verkar som att det är så mkt folk på torsdagar. När vi var där förra torsdagen så räckte inte ens barnstolarna till när vi fikade, flera stycken barn fick sitta i knäet på sina föräldrar. Det har aldrig hänt förut! o så tyckte jag att det nästan vart föör rörigt på nåt sätt. Tisdagarna har en tenens till att vara lite lugnare, så på tisdag ska vi satsa på att gå en sväng.
Annars då? JA ni, idag är det nästan helg kan man säga. A är ledig imorn eftersom vi ska åka in till linköping o ta kort på Elliott. Efter det blir de lite shopping o lunch kan jag tänka mig =)

nu ska jag försöka läsa lite bloggar ;)





WIIIIE!


2009-09-23 @ 20:11:47
Han somnade, så jag hann o träna..gött =) nu ska jag hoppa in i duschen. SEdan blir de o ligga i sängen o glo på tv. Sambon kikar på fotboll härute i vardagsrummet- är inte så förtjust i fotboll så!






BLIR INTE SOM MAN TÄNKT SIG JÄMT.


2009-09-23 @ 18:39:10
Elliott illskrek förut o va jätteledsen när han fått vällingen. O nyss tänkte jag byta o om o träna eftersom de va tyst därinne. Men då hörde jag hur nån slog sin napp mott spjälorna i sängen..så ja..de blir säkert segsövt ikväll med. När a skötte sövningen igår tog det ett bra tag innan han somnade med.

får se om de ens blir nån träning. Klockan drar ju iväg. Vill inte träna efter åtta helst..då vill jag stå i duschen så man kan lägga sig i sängen me blött hår o kika på lite serier!






NÄ, JO,NÄÄÄ (VIDEOKLIPP)


2009-09-23 @ 18:11:24
haha...lyckades spela in när elliott vickar på huvudet o säger typ nääää förut .jag nickar o säger jo.. o han vickar o säger nää.så sött så =) just nu försöker jag få honom o sova, får se hur de går.






HEMMA.


2009-09-23 @ 17:40:21
Vi begav oss ut i blåsten på en liten promenad trots allt. Jag hade lite ont i huvudet o kände mig seg, elliott var uttråkad. Va kunde inte bli bättre än om inte en promenad. Var faktiskt jätteskönt ute trots blåsten =) STannade även på ica o handlade lite god kvällsmat me, så när jag tränat på crosstrainern sen när elliott somnat så blir de till o vräka..haha!

Va störigt o sitta o lyssna på finska.. eller ja..det är störigt när man inte kan språket iaf..hihi. Elliott har en sån där fisherprice mojäng me måne o siffersnurra o massor på som låter såfort man rör den. på sidan är det en knapp som man kan ändra språket på. Antagligen har han kommit åt den, för det är absolut inte svenska som ljuder ur den just nu! vem vet- han kanske börjar prata finska istället för svenska sen? nävars.

over and out





UNDRAR


2009-09-23 @ 12:06:31

 

 

nu har han sovit i snart 2 timmar






VA GÖR DÅ JAG.


2009-09-23 @ 11:18:07
Elliott ligger fortfarande o sover, vad gör då jag? jo..jag sitter o kikar runt på roliga fonter. Hittat massor sådana =) kul!





PÅ PROMENAD.


2009-09-23 @ 10:40:57

nu är lilleman ute och promenerar på youtube igen.





CHOCKADE.


2009-09-23 @ 10:38:31
det glömde jag ju berätta igår. Elliott gick massor igår när föräldragruppen va här hemma hos oss. Alla mammor vart jättechockade över att han redan kunde gå. Ingen av de andra barnen kan det ännu. O de satt o små flinade o tyckte de va så sött när han vinglade runt där me sina små fötter o små kliv! VAr till o med en mamma som sa "men han är väl äldre än mitt barn" Men då sa jag "nej, han är född 10e december och är yngst i våran grupp ju" och så lade jag till o berättade att han tog sina första steg veckan innan han vart 9 månder.
JAg vet att jag skryter/skröt..men man måste väl få vara stolt över sitt barns framgångar eller?





LADDAR UPP FILMKLIPP


2009-09-23 @ 10:26:37
håller på att ladda upp ett filmklipp på youtube som snart kommer läggas ut här..nyfiken i en strut?





TRÖTT O GOSIG.


2009-09-23 @ 10:24:21

tog lite kort på elliott nyss. Han började bli så trött o gosig så han var nog på nästan varenda gosedjur han lyckats dra ur leklådan o slängt på golvet. Så han gosade med dom!(lägg märke till att han även hann byta nappar. Han brukar ha några liggandes lite här o där i några hörn.) Nu har jag lagt honom i hans säng, nu sover han förhoppningsvis i nån halvtimma åtminstone.




(ser ni tofsen som sticker ut över örat, sött va..hiih)








ONSDAY


2009-09-23 @ 07:39:38
Så va de då mitt i veckan igen, det tycker jag är jätteskönt =) Har sovit rätt dåligt inatt..detta beror dock inte på lillen. Det har blåst som jag vet inte vad inatt. Och vårat sovrum ligger precis framför altanen så det har låtit som att altantaket ska lossna o flyga bort hela natten!
JAg tycker att det kan sluta o blåsa nu!! Man blir inte direkt inspirerad till att bege sig ut på långpromenad direkt. USCH! får se om det avtar under dagen. Annars får de bli en kortare promenad o crosstrainern en stund ikväll igen!

Om man skulle ta o äta lite frulle nu o försöka göra lite nytta. Har en diskmaskin som behöver plockas ur och i!





GODNATT.


2009-09-22 @ 21:06:46
Det blåser fortfarande stormen gudrun ute. O jag sitter här o känner mig lite frusen o trött o seg.
Så nu blir de att krypa till kojs för o sova!

Godnatt på er alla <3
hörs imorn





ELLIOTT- EN LINSLUS?


2009-09-22 @ 19:44:51
Våran son är ganska medgörlig när man ska ta kort för det mesta. Oftast blir det att han smilar upp sig framför kameran, om de inte kliar i munnen vill säga för då blir det ju standardminen som jag visat så många gånger förut ;P
bjuder här på ett par bilder.


smilfinken (han står på sina byxben då uppvikningen åkt ner )


på promenad. (ja, det är min vidriga fot som syns)





BLOGLOVIN'


2009-09-22 @ 18:06:11
Visste du att om du lägger till mig på bloglovin' så får du direkt reda på när ett nytt inlägg skrivits. Varför göra de svårt när du kan göra de lätt för dig ;) ?

lägg till mig på bloglovin' geonom att klicka på ikonen nedan

bloglovin





MÅÅNGA


2009-09-22 @ 17:59:57
det är väldans många som kikat in i bloggen både igår och idag, kan de bero på nya designen kanske?

vore kul om ni som kikar in här lämnade en kommentar med ju =) tänk va många kommentarer de skulle bli då! Vet att det är många som kikar in här dagligen men aldrig skriver nån kommentar ;)
ett hej räcker!





DAGS FÖR KLIPPNING?


2009-09-22 @ 16:04:06
Elliotts tofsar över öronen bara växer o växer..kanske borde klippa dom en bit snart
moster ellen, kan du o vill du?







BUSUNGEN.


2009-09-22 @ 16:00:17
Precis innan mammorna o barnen kom så lade jag ut pusselmattan i köket eftersom jag vet att åtminstone ett av barnen inte kan krypa än. O då tänkte jag att han kanske kunde ligga där o leka lite. MEn ja, såfort de va utlagt så kom en viss liten herre o började riva bort siffrorna direkt :)






RAMEN MED FOTONA.


2009-09-22 @ 15:24:55
Nu har då ramen som vi köpte när elliot fortfarande låg i magen kommit till användning. Först så hade jag ju planer på att ha kort på ultraljudsbilden i mitten o sen två andra kort på honom nyfödd (alltså det var tanken när han fortfarande låg i magen). MEn sen har ramen bara legat där.
Men nu så är den uppe. Vi vart tvugna o ta bort spegeln i hallen eftersom elliott har varit igång o ryckt o haft sig med den så insåg vi snabbt att den va en livsfara. Det hade lätt kunnat blivit så att han hade fått den över sig! Och när vi tog bort spegeln så vart det ju en skruv kvar o några fula märken i väven. Så då kom jag på att man kunde ju faktiskt sätta dit ramen där. och den täckte precis de fula märkena =)

nu ska jag inte svamla mer, nu blir de bilder










BLOOOWING


2009-09-22 @ 13:21:51
Det blåser verkligen jättemkt ute idag. I förmiddags hade vi lite o förbereda så blev ingen promenad. O när mammorna o barnen gått hem så var elliott så trött så han däckade i sin säng. O vet i sjuttsiken om de blir nån promenad me lilleman överhuvudtaget idag- man vill ju knappt gå ut när de blåser såhär. Trappstegen som stått upp utanför huset blåste nyss omkull och gräsmattan bara fladdrar till när de blåser som mest. NÄ..UT O GÅ ME LILLEMAN VÄDER ÄR DET INTE IDAG!
Får bli ett långpass på crosstrainern ikväll sedan. Ska försöka stå ut i en o en halv timma. tror ni jag orkar't?

Mammaträffen idag gick jättebra, var ju prat om svininfluensan idag. Det var skönt o få höra lite om det. BVC damen menade på att man inte ska bli för larvig o hålla sig inne nu bara för svininfluensan finns..Utan att man mer kanske bara ska tänka på de lite extra när. ATt man har med sig handsprit och använder det när man varit o handlat, att man kanske inte ska gå o träffa andra barn om man själv eller ens eget barn är snorigt, har ont i halsen, har diarre osv.
Vi fick även reda på att riskgrupperna var de som skulle vaccineras först o främst. Och det är barn över 3 år, gravida kvinnor, folk med sjukdomar exvis diabetes,cancer, Ms med mera.
O så fick man höra de man undrat hela tiden, man får vaccinera sig även om man inte tillhör riskgrupperna o de kostar inget! Jag ska absolut vaccinera mig o Elliott med, ska försöka få A att göra det med! Inte för att jag tror att det är nån fara, men det är lika bra för o vara på den säkra sidan. Vill inte att elliott ska bli dålig ju!
Nu har liten sovit sedan 12.15 ca, undrar om han sover lika länge som igår? i så fall så kommer han inte att vakna förrän 3-tiden typ.
tänkte ta kort på fotoramen med de tre bilderna på elliott o lägga ut här i bloggen nu..





GODMORGON PÅ ER.


2009-09-22 @ 07:52:43
Hej på er alla. Nu sitter man här återigen o kikar runt lite grann. Har precis svarat på lite kommentarer medan jag kokat elliotts nya nappar samt kokat hans nappflaskor. Snart blir de lite plock o don här hemma. Ska även försöka komma ihåg o ta upp kladdkakorna o vispa grädden. HAtar o vispa grädde..det skvätter alltid så pass!
Vid halv elva kommer mammorna o bvc sköterskan hit. ska bli roligt för elliott o få träffa lite barn tror jag bestämt =)

hörs senare





NY DESIGN =)


2009-09-22 @ 07:49:49
Nu har jag fått den nya designen..tack så jättemkt Carolina. är superdupernöjd! HAde aldrig kunnat göra så fin design själv!






SNART KOMMER FÖRÄNDRINGEN..


2009-09-21 @ 19:49:30
INOM DE NÄRMSTA DAGARNA KOMMER NI ATT FÅ SE FÖRÄNDRINGEN I BLOGGEN, SKA BLI SÅ KUL. RIKTIGT FIN DESIGN HAR VÄRLDENS SÖTASTE, SNÄLLASTE CAROLINA FIXAT ÅT MIG =D





FAMILJEBLOGGARNA.SE


2009-09-21 @ 18:40:06

bloggen

Jag vill synas på familjebloggarna.se, vill du?
Var med och tävla om en plats här!






SÅ VI SKRATTADE =)


2009-09-21 @ 18:09:38
haha..vi satt nyss i soffan o myste lite. Elliott satt i mitt knä vänd emot mig o drog mig i håret o greja. Rätt va det var så tog han ur nappen ur sin mun o skulle försöka stoppa in den i min mun. Så jag skrattade, o han skrattade för jag skrattade. Tills slut lyckades han o få in nappen i munnen på mig..undrar vad de blir härnäst, ska man behöva smaka på hans mat eller nåt månntro? han var såå söt när han satt där o försökte o försökte..lilla busungen!





WOW


2009-09-21 @ 17:37:18
här händer det grejer..Lilleman går mer o mer..han har gått genom hela köket o genom hela hallen..det är rätt många steg de =) O förut så reste han sig upp själv- utan något stöd. Han ramlade dock så fort han hade stått upp i nån sekund. Men i alla fall..de går fort nu. Snart kanske han kan resa sig upp själv o gå när hela tiden =)

love you my son <3





MÅNDAG IGEN.


2009-09-21 @ 10:42:34
Då var det måndag igen. Det är skrämmande vad helgerna går fort egentligen! På morgonen va vi ute och gick i ca 1.40 timmar..va jätteskönt ute trots lite blåst. Vi tog en annan runda på hemvägen, o då fick jag se att kossorna var ute. Så vi stannade en liten stund så elliott fick titta på dom- o gud vad han satt där o flinade o "pratade" med/åt dom.
USch..idag är huvudvärken tillbaka igen känner jag. får ta o vila mig lite sen när elliott sover så kanske det går över.
Annars är de fix hemma som gäller idag. Ska som sagt städa igen, o sen plocka med massor med tvätt o så ska vi spika fast lite kablar i listerna o bära in skåpet i tvättstugan igen. JA, de finns o göra!

nää..nu blir de elliottbus!





DAGEN IMORN.


2009-09-20 @ 19:10:37
Nu sitter jag o funderar lite på morgondagen. Imorn sätter ju vardagen igång igen! Imorn blir de morgonpromenad mellan 9-11 förhoppningsvis. Sedan måste huset städas igen trots att vi städade i torsdags. För på tisdag är det dags för mammagruppen igen, och denna gången är det hemma hos oss. Så rent o fint ska de vara. O så måste jag komma på nåt bra o baka tills på tisdag o bjuda på. Kladdkaka?äppelkaka?cupcakes?muffins?smulpaj?kärleksmums? ja vad sjuttsiken ska man baka tycker ni? kom med förslag =)

ja, de är väl morgondagens måsten än så länge =)





MATFÖRSLAG?


2009-09-20 @ 19:06:11
någon som har några bra tips på vad man kan äta i veckan? behöver lite inspiration känner jag..de står still i mitt huvud just nu.
gärna lite nyttigare, eller sånt man kan göra nyttigare.





TRAGISKT LIV??


2009-09-20 @ 17:46:10
fick en anonym kommentar "gud vad tragiskt ditt liv låter.."

ööööö..okej! Då får väl du tycka det! jag tycker absolut inte att mitt liv är tragiskt på nåt sätt..har världens finaste son som håller mig upptagen om dagarna! Är så roligt att få se sitt barn växa upp från att ha varit pytteliten till att bli större o större, MAGISKT! Tycker du att jag har beskrivit mitt liv som tragiskt eller att jag skrivit som att det är synd om mig själv på nåt sätt så ber jag så himlans mkt om ursäkt!!!!!  Du känner mig inte ens så du har inte en aning om hur mitt liv ser ut!

brukar inte ödsla tid på anonyma kommentarer..men här brast de faktiskt!!!!!!!!!





MORGONDAGENS PLANER.


2009-09-19 @ 22:14:24
Vet inte varför, men jag  har börjat känna att jag mår bra av att ha lite rutiner på dagarna. Att kunna planera in saker i förväg. Vet ju iofs att som småbarnsförälder så blir det nästan aldrig som man tänkt sig. Men det är bra att ändå kunna drömma lite- sedan får man anpassa sig efter hur de ser ut då i alla fall. Men så här hade jag tänkt mig det hela!
Imorn har jag planerat in följande:
-Räknar med att lilleman vaknar runt 6 tiden som han brukar, o då går vi upp
-A får sovmorgon till 8
-A får ta hand om elliott mellan 8-9
-mellan 8-9 ska jag träna på crosstrainern.
-Efter träningen blir det frukost
-Efter frukosten blir det dusch
-ca 09.20 tar jag åter över att busa o gosa med sonen
-09.20 kommer A's pappa hit o hjälper till med att sätta upp panel.
-efter lillemans lunch blir det en promenad i solskenet.
- efter promenaden blir det middag, om A's pappa vill ha.( Vill han inte ha blir det smidigt att värma på rester från fredagen =) )

nä..nu är det dags att inta sängen..insomnandes i hopp om att morgondagens planer går av stapeln =)
GODNATT PÅ ER ALLA.





FLÖTMAMMAN IN ACTION IKVÄLL ME =/


2009-09-19 @ 19:08:23
Usch..denna dagen har verkligen varit rörig. Far har varit här o hållt på me dörren, a har hjälpt honom..vid två åkte a iväg på match- var hemma efter fem o då var min pappa fortfarande kvar så han hjälpte honom. Elliott har varit gnällig o kinkig ikväll..han var astrött redan innan 6. Gav honom välling o lade honom i sängen. Men han bara illskrek o tjöt-var jätteledsen. Två nya bissingar på gång (de efterlängtade framtänderna uppe)så de är väl säkert därför han sovit dåligt de senaste nätterna o säkert därför han varit så gnällig ikväll. Nu får han va uppe tills han däckar, vårat lilla charmtroll!
O jag hade tänkt o grilla kött o göra potatis i ugnen, har jag hunnit detta? NEJ, när a nyss kom in så bestämde vi att vi fick köpa färdig mat ikväll.
USch..flottismamman igång här- blir pizza! får ta till crosstrainern imorn me, förutom långpromenaden tror jag! Ibland finns bara inte tiden till att laga mat eftersom de blir alldeles för sent att äta efter 8 tycker vi här hemma! Men de får absolut inte bli på länge sen nu! för nu har de blivit ett par gånger på kort tid!


jaja.. hoppas ni får en mysig lördagskväll.
kramis





ETT LITET PROJEKT =)


2009-09-19 @ 15:36:59
sitter här o kikar på elliott när han går o går o går.. HAn tar många steg på en gång nu =) och han övningsgår ofta! Han är så envis, så fort han står upp o håller sig emot nåt så måste han släppa för o gå!

Har skaffat mig ett litet projekt nu. Känner att jag behöver ha nåt litet o pula med. O nu har jag hittat den där ribbaramen som de får plats tre kort i i elliotts garderob. Så nu letar jag bilder för fullt som jag sedan kommer skriva ut i svartvitt o sätta i ramen o hänga upp i hallen. De ska bli skoj =)

elliott har börjat säga mamma o pappa..fast han vet nog egentligen inte va de innebär riktigt ännu..men sött e de o höra de orden <3





LÖRDAG.


2009-09-19 @ 09:06:22
Snorigt är de här igen. När elliott precis verkade ha blivit av med sin förkylning så kan vi nu konstatera att den kommit tillbaka =( stackars liten!Jaja, han verkar inte ha någon feber o han busar på som vanligt så de går väl över snart igen hoppas vi.
Vad händer då denna morgon? A har börjat sätta upp lite barnsäkerhetsgrejer i köket, vi har ätit frulle, snart ska elliott bada o jag duscha, pappa ska komma hit o hjälpa oss o sätta upp den sista ytterdörren i groventren. Elliott o jag ska ut på promenad nån gång under dagen, vill inte gå nu eftersom de är lite halvruggigt ute..är bättre o vänta tills mitt på dagen då de e lite varmare för elliotts förkylnings skull.
nä, nu ska jag ta o räkna o se om hans näsdroppar kommer o räcka i helgen, annars måste vi ta o åka 3-4 mil för o köpa nya =( det är surt att apoteket här inte har öppet på helgerna!

vad gör ni idag?





DET ÄR JU SJUKT ;)


2009-09-18 @ 22:08:37
HAHA..DET ÄR JU LITE KOMISKT DET HÄR. hAR HAFT FLER BESÖKARE I VIKTBLOGGEN ÄN I DENNA BLOGGEN IDAG! CRAZY JU!





DET ÄR JU SJUKT ;)


2009-09-18 @ 22:08:37
HAHA..DET ÄR JU LITE KOMISKT DET HÄR. hAR HAFT FLER BESÖKARE I VIKTBLOGGEN ÄN I DENNA BLOGGEN IDAG! CRAZY JU!





MOR O SON <3


2009-09-18 @ 22:01:12



vet att  jag visat dessa bilder för inte så längesen. Men jag gillar att kika på dessa bilder. För då minns jag känslan, ja just den där känslan av att ha min kära lille gulleplutt i min famn- nära mig! att känna all den där mysiga värmen, åå <3 Jag får ju självklart ibland chansen till o hålla honom sådär nära mig i min famn med. Men då är de när han ligger o sover med mig i soffan.
Att hålla honom annars är helt omöjligt så mkt spring som han har i benen så kan han inte vara silla en sekund! Men det är mysigt det med..mysigt o se honom krypa runt här i en rask takt, mysigt o se honom släppa bordet o stappla fram vinglandes på sina små fötter på egen hand. Varenda liten milimeter av våran son är underbar! Det bästa o finaste miraklet vi nånsin varit med om. Det kan ingen ta ifrån oss, Så är det bara =)





HELG =)


2009-09-18 @ 14:22:54
tjoho A har kommit hem från jobbet, elliott har vaknat..nu fattas bara lite gröt i elliotts mage. SEdan åker vi fram till ICA o handlar! Det vankas helg men min lilla familj nu =)





GRIND TILL KAMIN.


2009-09-18 @ 13:56:02
Vi är på jakt efter en grind man kan ha framför kaminen så att elliott inte bränner sig sedan i vinter när man börjar elda. någon som har tips på vart man kan få tag på en? vet att babyproffsen säljer, men vill gärna se va vi har för fler alternativ innan vi bestämmer oss ju!






DET GÖR ONT I MITT MAMMAHJÄRTA.


2009-09-18 @ 12:37:04
Känner mig som en dålig mamma idag.. en dålig o klantig sådan. Som vanligt när vi är borta hos nån o ska klä på elliott så far han runt som en galning o sparkar o rivs o grejar o vill inte alls va med. Detta var fallet idag när vi hade varit o hälsat på hans gammelfarmor med. Så vad händer när han sitter i mitt knä o jag försöker trä på honom byxorna? jag slinter o han får en smäll på sin mun- o de börjar blöda!
Han blir självklart jätteledsen, och jag får panik o känner hur ont de gör inom mig att jag skadat min egna son! Efter nån minut bara så har han dock glömt bort allt o e sitt egna fartfyllda jag igen. Men hans mamma kommer nog o vara skadad i själen resten av dagen om inte längre. VARFÖR SKA MAN VA SÅ KLANTIG? stackars min lille Elliott =(





UNDERBART BRA JU..


2009-09-18 @ 08:10:24
ÄR INTE DETTA UNDERBART ELLER VAD? HAR INTE HAFT NÅN MOTIVATION ALLS DENNA VECKA..MEN ÄNDÅ NERÅT =)

klicka på texten ovanför så kommer ni att länkas till de jag menar..
=)





DAGENS MORGONBUS


2009-09-18 @ 07:48:20
Lite bilder från i morse, beklagar den dåliga kvalitén,
har tagit bilderna med mobilen.

öppna lådorna är alltid skoj

här går vi lite

"om jag vänder på mig o går några steg bakåt så kan
jag ju rycka i gardinen."





HÄRLIGA FREDAG.


2009-09-18 @ 07:39:29
härliga fredag, nu är du äntligen här =) Natten har varit jobbig. Elliott vaknade vid nio o hade svårt att somna om. Han vaknade flera gånger o till slut fick jag sätta mig i soffan med honom somnandes i min famn. Bar sedan in honom till hans säng. O vid halv två så vaknade han igen. Gick inte o få honom o somna om. Blev självfallet så att han hamnade i våran säng (lat som man är) o där har han legat o bökat o donat. Men sovit dock =) En annan har sovit som en kratta. Men vad gör de bara lilleman sover så han vaknar o e glad =)
Just nu är det bus o röj för fullt här. Lådan med leksaker i som jag plockade iordning på igårkväll när han somnat är nerriven för längesen. Allt ligger över hela vardagsrumsgolvet...det är ett busfrö vi har!

nä..om man skulle ta o väga sig för o göra veckorapport. (denna veckan blir de nog plus istället för minus, det är jag väl medveten om.)





DET LUKTAR NYBAKAT.


2009-09-17 @ 19:47:23
tycker jag varit en riktig "hemmafru" ikväll. Gjorde iordning degen till grekiskt lantbröd o satte den på jäsning. Då passade jag på att ta de sista av städningen; golvtorkandet! sedan så bakade jag ut bröden o satte dom i ugnen o voila så har vi nybakat bröd nu. Dock blev de lite för sent tycker jag. Det är ju snart läggdags o vill inte äta kvällsmat såhär sent =/
är ju vägningsdag imorn bitti med! de kommer gå åt skogen! men då e de bara o ta tag i de extra mkt nästa vecka!





VAD TYCKER NI??


2009-09-17 @ 19:33:13
Vad är eran åsikt om småpojkar som har strumpbyxor? Kan de ha det eller är det bara flickor som ska ha de? Själv har jag varit lite tudelad sedan jag själv blev mamma. Elliotts kusin hade julstrumpbyxor förra året o de tyckte jag va jättefint (några me renar på om jag minns rätt..gråa till färgen) men sedan så e de ju samtidigt så att jag tycker att det alltid varit så att flickor ska ha strumpbyxor så varför ska pojkar ha de? så ja.. både ja o nej blir de för min del! dessa va söta tycker jag.
från hm.





VILL HA.


2009-09-17 @ 19:27:24
har äntligen sett lite kläder jag skulle kunna tänka mig från hm.


vill ha..men snål som man e så avvaktar jag väl lite till! ska ju försöka gå ner lite mer i vikt ;)

fina grejer elliott skulle ha egentligen




får väl se va vi shoppar när vi åker till lkpg nästa fredag =) ett par mockasiner ska elliott få iaf. Bra o ha nu när han börjat o gå lite smått o det är ju lite kallare på golvet nu om mornarna.





HEMMA IGEN.


2009-09-17 @ 12:56:15
Så nu är vi hemma igen. På öppet hus var det jättetrevligt som vanligt. Vi har ju inte varit där sedan de stängde igen i våras så va kul o komma dit igen nu när elliott har lite mer glädje av de! Men så mkt barn o mammor det var, har aldrig varit så många när vi varit där förut. Måste vara rekord! Barnstolarna räckte inte ens till!!
Alla andra barnen kröp/sprang runt o lekte med bollar o leksaker som lät..Men inte elliott inte. Han hittade den där hurtsen de haft sedan jag va liten o gick där. Och på den är det ett par hyllor som de står förvaringslådor me lock på (o träpussel i), de lådorna skulle han envist försöka dra ner gång på gång, o när han inte fick de så blev han ledsen. O sen gav han sig på en plastlåda med massa böcker som stod på en bänk o skulle dra ner den med! ja, som ni märker så är det en riktig busig ligist vi har här hemma =D
Här är de inte vanliga leksaker som gäller..det är tråkigt!
Vi fikade lite och sedan gick vi därifrån en timma tidigare eftersom elliott var supertrött o gnällig. Fick bli promenad istället. Var riktigt friskt o lugnt o skönt ute idag- skönt o gå o samla sina tankar lite när det är sådant ute.
O nu har elliott fått sin lunch o bajat har han med känner jag. så är bäst o ta hand om de =)
hörs senare





TORSDAG


2009-09-17 @ 08:47:07
Nu blir det öppet hus,
sedan blir de lunch o promenad
sedan blir det städning.


så ser våran dag ut, bye





MORGONBUSEN ELLIOTT


2009-09-17 @ 08:46:25

kryper lite lätt nere på golvet...för att sedan.....


för att sedan krypa fram som en tok o ställa sig framför tvn såfort den kommit på.


det är våran lilla buse de <3





TITTUT I LÅDAN


2009-09-16 @ 18:16:01


det är så tacksamt att plocka i alla elliotts leksaker som ligger överallt i lådan igen,
bara sekunderna senare har han lyckats välta på lådan o få ut massa leksaker igen.


o sen når han ju inte alla leksaker trots att han vält på lådan,
så då får man helt enkelt ta sig in i lådan







FAVORIT.


2009-09-16 @ 16:48:59
favoritfärg: rosa
favoritfilm:
Twilight , dirty dancing såklart..en klassiker man sett hundra gånger.
favoritdricka: coca cola
favoritfilmhunk: Jude Law..han ser jättebra ut =)
favoritlåt: just nu är det when love takes over med david guetta feat Kelly Rowland o har varit de ett tag me =)
favoritserie: Grey's anatomy o True Blood.
favoritbok: läser inte så ofta tyvärr..men tycker om liza marklund böckerna om Mia (gömda, asyl, mias hemlighet, emma mias dotter)
favoritmat: korvstroganoff
favoritgodis: är grymt svag för wienergum, och kylskåpskall JAPP
favoritdessert: Chokladpudding
favoritalkohlhaltig dryck: smirnoff ice
favoritparfym: emporio armani diamonds
favoritschampo/balsam: nivea intense repair
favoritplagg: mina jeans med mudd nere i benslutet
favoritsovplagg: ett svart stort t-shirtnattlinne
favoritgöra på fritiden: gillar verkligen att baka, men det är sällan tiden finns.SYND
favoritperson: Elliott o Andreas såklart =)


Vilka är dina favoriter??





BARA SÅ NI VET.


2009-09-16 @ 13:02:41
Bara så ni vet så lyssnar jag på dirty dancing soundtrack idag....å så underbart bra musik det är..=) hoppas du har det bra patrick nu när du slipper lida. R.I.P

hur bra är inte denna låten? är patrick själv som sjunger






FÖRÄNDRINGAR


2009-09-16 @ 12:49:14
Så småningom så kommer det att ske lite förändringar här i bloggen, bara till det bättre =) med hjälp av en underbart söt o snäll person =)

nu undrar jag om det är nåt speciellt ni tycker jag ska visa/skriva om?
tips e alltid bra





NACKDELEN MED ATT BO I ETT LITET SAMHÄLLE.


2009-09-16 @ 12:47:35
Idag har man återigen blivit påmind om nackdelar med att bo i ett litet samhälle.
- det finns bara EN mataffär
- det finns bara EN bankomat


Som jag skrev tidigare så har ju batteriet i min dosa till banken via internet lagt av. Handlar ju alltid med kortet så har ingen koll på hur mkt pengar de finns på kortet oftast. Så tänkte gå in på bankens hemsida o kolla de. Men som sagt, funka inte. Så då tänkte jag att vi fick ta den vägen när vi ändå va ute o gick..o vad händer? bankomataset är avstängd!! Ibland blir man bara så trött. In på ica sedan för o handla lite- o som vanligt så är det alltid nåt man ska ha som de har slut på!!
JA, det är så de är o bo i ÖDeshög, nu vet ni ;)





THE HOUSE (sneak peak of the mess)


2009-09-16 @ 12:42:18






hehe..ja, såhär ser det ut på våran framsida just nu. Jag vet det är stökigt o långt ifrån klart än så länge. Brädhögen o plattorna kommer nog försvinna idag (de hamnar på återvinningen) bocken ska vi lämna tillbaka till han vi lånat den av. Under pressenningen (stavning?) ligger det brädor som vi ska använda när vi sätter upp panelen i helgen. SEdan ska de me bort..så de börjar väl arta sig lite iaf. GArageporten är fult brun som ni kanske ser? A ska måla den vit idag, tror jag =) Som ni hör, många projekt på gång är de. O så alla knutbrädor o så ska vi ha foder runt den nya vita dörren, ja..en salig röra!





SHEIT


2009-09-16 @ 08:20:30
skulle gå in på banken via internet..BYT BATTERI står de på dosan =( jahopp..de va de!!
nu måste man försöka få tag på batteri eller byta dosa, sheit





MORGONBUS


2009-09-16 @ 07:41:45

favoritstället- spisen.

nu har han även kommit på att man kan öppna grytskåpet

i söndags morse öppnade han grytskåpet o rev ut ett spislock o väsnades
med så de eka i hela huset- Pappa A låg o sov o va inte nöjd kan jag lova :P





GODMORGON ONSDAG.


2009-09-16 @ 07:36:47

Idag verkar det vara lite skönare ute än va de var igår iaf. Är redan 10 grader ute så de verkar ju lovande =)
NAtten har varit bra. Har bara varit inne en enda gång o stoppat i nappen, så skönt.  O till råga på allt så somnade jag framför tvn i sängen nån gång strax efter åtta..de va skönt o få sova!

Idag blir det lugnt, Elliott ska få sin gröt om en stund o sedan blir det den vanliga promenaden. Blir nog att vi går förbi elliotts mormor på hemvägen kan jag tänka mig.






YES


2009-09-15 @ 18:19:18
"Den 24 oktober sätter vi igång med en ny och spännande säsong"
äntligen så börjar lördagsnöjet nr 1 snart igen =) o vad är det jag pratar om tror ni?

jo, dansbandskampen...me like a lot!!





R.I.P


2009-09-15 @ 12:36:52
JA, vi har väl alla vid det här laget läst att Patrick Swayze somnade in i natt. Tycker det är jättetrist att han gått bort,han var en riktigt bra skådespelare. Vi minns väl alla honom i sitt svarta tajta linne o sina tajta svarta byxor i dirty dancing? hans berömda replik "nobody puts baby in a corner" Den filmen har fått många o tro på att det verkligen finns äkta kärlek <3
HAr nog sett den filmen en miljon gånger, och idag blir de att se den en gång till för att hylla patricks minne.

Så rest in peace Patrick.





SUGEN PÅ ATT GÖRA IORDNING LITE.


2009-09-15 @ 09:19:02
åå..jag är så sugen på att göra iordning lite här hemma. skulle så gärna vilja sy nya gardiner till vardagsrummet o köket. O så skulle jag vilja köpa nytt köksbord o stolar till köket. Vill gärna ha ett runt vitt köksbord med kromben o sedan vita stolar me kromben eller svarta stolar med kromben till. De skulle bli sååå BRA.
Har letat runt som en galning efter de där vita runda bordet med kromben o har ÄNTLIGEN hittat ett =) de har annars alltid bara funnits ovala såna bord eller fyrkantiga..men nu så =) Gäller bara o övertala sambon o ha pengar till de me =)

från EM





HOME


2009-09-15 @ 09:03:36
Nu e vi hemma igen efter en promenad. Vill inte påstå att man direkt blev varm dock, men väldigt friskt o så va de ute iaf. Vi gick bara en timma idag istället för två eftersom man fick stanna o torka snor på både mig o lilleman titt som tätt. Undrar om lilleman har fler tänder på g förresten, för det är som en sjö me dregel i hans mun just nu..allt blir dyblött.








OOJ


2009-09-15 @ 07:10:43


skulle se hur många grader det är ute då jag tänkte att vi skulle ta en tidig morgonpromenad, fem futtiga grader kallt är det ute. Fram med åkpåsen, den tjockare jackan vi köpt kommer äntligen till användning med ser jag

Nu blir de promenad o ännu mer rinniga näsor..härlisch





VA VA DE FÖR DAG NU IGEN?


2009-09-15 @ 06:46:55
Godmorgon på er alla. Framför den lilla rosa datorn sitter nu en seg o allmänt virrig mamma. HAde på nåt sätt fått för mig att det var onsdag idag. Men icke sa nicke. Det är ju bara tisdag. Lilleman vaknade vid halv fem. Då fick han komma in till mig men han bara låg o buffa o puffa runt så vid 6 fick han väll,ingen o sen gick vi upp. Hoppas på en favorit i repris idag- att vi somnar i soffan en stund sedan.
Har hittat en ny favoritkanal- har bbc lifestyle på i bakgrunden för de mesta nu. O varför undrar ni? jo- för där visar de massa matlagningsprogram. Jag fullkomligt älskar o se sådana program- allt de lagar ser så gott ut. O vissa program bakar de bara massor- hur underbart är inte det då? att sitta där o snegla på tvn o äta massa kakor me ögat? det är kanon de.
Idag blir de nog inte många knop gjorda heller. Vi ska väl busa på som vanligt- förhoppnigsvis kommer elliott o gåöva massor, o sen blir de nog nån liten promenad senare idag.

hoppas ni har en mysig morgon.
kramis





BÖRJAR SNART GRIPAS AV PANIK.


2009-09-14 @ 19:43:38

Snart e paniken nära tror jag om jag känner mig själv rätt. De blir bara kallare o kallare o fuktigare o fuktigare ute. O huset är inte färdigt ännu. Sidorna o framsidan är prydda med panel o färdigmålade. MEn det fattas knutbrädor, dörrfoder..o dessa ska hinna målas vita. Inte nog med det..sedan har vi ju baksidan med. Den har A fort bort den gamla panelen på idag. Där måste de sättas panel, en ny dörr ska sättas dit. Sedan ska panelen målas minst två gånger. Det ska även dit dörrfoder, knutbrädor där med o de ska hinna målas vita.

Känner mig verkligen väldigt skeptisk till att vi ska bli klara med det överhuvudtaget. A har ju så mkt annat på gång jämt..det är jämt fotboll på helgerna så en hel helg kan aldrig gå till att fixa me huset ju!

Tog lite bilder på kaoset här på baksidan nyss..vill inte att det ska se ut såhär som de gör just nu. massa brädor som ligger här o där, spikar..o så har visst a bestämt sig för att riva ner planket som är mot våra grannar..så nu ser vi rätt in till dom med! de tycker jag han kunde väntat med sålänge tills tiden finns att ersätta den me nåt annat.

här kommer lite bilder (känsliga varnas)
  
brädhögen utanför dörren glasdörren, planket mellan grannen o oss som A tagit ner =/, stökigt!



ja, såhär ser de ut just nu..undrar om de nånsin blir klart!






DÅLIG UPPDATERING.


2009-09-14 @ 19:22:37

Nu är jag äntligen här igen. Har iofs varit ute på nätet lite idag o läst några bloggar o kollat fejjan..men några inlägg har inte hunnits med. All tid går verkligen till sonen just nu. Han e snorig o kryper runt o drar o sliter i allt o gnäller såfort man går några meter bort stackarn. De verkar dock som att det är på bättringsvägen nu för idag har de inte runnit alls mkt. Men nu har jag blivit förkyld me!! Är väl rätt så svårt att undvika o bli de när man är så nära sitt barn som man är när man e hemma o har hand om dom dygnet runt!
Med andra ord har dagen gått i lugnets tecken. Lilleman vaknade vid 6 o fick sin välling. Somnade om o sov till sju. Sedan gick vi upp. Vi busade lite, jag åt lite frukost..efter en stund så vart elliott så gnällig o ledsen o inge hjälpte. Så vi lade oss på soffan o kikade på tv o där låg vi i två timmar. Elliott sov så gott så o vaknade inte förrän kl 10. Då blev de gröt ( en timma senare än vanligt) o sedan gav vi oss ut på en liten promenad. Blir inga riktigt långa promenader o ingen träning förrän förkylningen börjar bli bättre känner jag. Vill bli bra så snabbt som möjligt, o befarar att om man anstränger sig för mkt så blir de värre!
Nu har jag avnjutit hembakad scone, o kan lova att det inte alls va fel! var jättegott =) Lilleman sover, han däckade i säng redan vid 18 idag  o A är o tränar. Så det är bara jag, dammråttorna o den där flugan som surrar runt mitt huvud ( stämmer verkligen att flugorna drar sig till skiten,haha) som e vakna. Blir inte många fler knop idag utan blir att slänga sig på soffan o glo lite på tvn nu o drömma om att förkylningen försvunnit tills imorn.

hoppas alla mår bra,
kramis






BILDER FRÅN MORGONBUSET.


2009-09-13 @ 19:28:28


ute på vift me stolen









HEJ.


2009-09-13 @ 11:11:13
Här sitter en svettig mamma o väntar på att kunna duscha. Har precis kört en timme på crosstrainern. Så skönt när de va gjort vill jag lova. Passade på nu när lilleman sover, o han sover fortfarande.
HAn e fortfarande snorig, men idag rinner det inte lika mkt o konstant som igår. Inatt har han dessutom bara vaknat o gnytt till o somnat om igen. Vid fem vaknade han sen o ville inte somna om. så vi gick upp han o jag o sen vid 6 tiden somnade vi båda om på soffan.
Idag är en sån där dag som man känner att allt e så segt. De blåser kallt ute, det är grått..undrar när regnet kommer? Känner bara för o kura ihop mig under en filt o sitta i soffan o glo på tvn hela dagen. Men de funkar ju inte!
Vid ett tiden är vi bortbjudna på middag hos mor o far. Så skönt o slippa laga mat idag me! känner mig lite bortskämd som inte behövt laga mat sedan i torsdags!

Senare idag kan de bli så att jag slänger upp lite bilder som togs i morse när lilleman hade sin pyjamas på sig!

hoppas alla mår bra.
kramis





POFF.


2009-09-12 @ 21:46:59
SPÄNNANDE RUBRIK VA?

vet inte varför de blev den rubriken egentligen..är rätt så övertrött känner jag- kan bero på de? Vi har nyss sett klart på en film. Till den blev de lördagsgodiset..blev en rulle med marabou mjölkchoklad och en påse wiener gums (eller kan man räkna de som en påse när man bara äter de röda o gröna wienergumen som de oftast bara är 7-8 st av i varje påse?)
Idag har de inte hänt så mkt. Vi va ute på en promenadrunda i morse/förmiddags..efter det blev de lite städ här hemma. Vid tolv åkte a iväg på fotbollsmatch. Elliott o jag busade massor då, o sen somnade han i min famn o där låg vi på soffan. Jag sov i 45 minuter, elliott i 2 timmar. Var riktigt mysigt <3 HAn är riktigt gnällig nu när det är täppt o rinnigt. Men de e ju alla småbarnen när de e förkylda!
Ikväll har jag unnat mig att äta pizza, var sådär. Var jättesugen på de innan..men när man satt me de o hade börjat äta så va de inte så gott som jag mindes..hihi!
HAr dessutom lyckats få en sån där stor blåsa som tar upp hela ena insidan av kinden igen..den har suttit där några dar. Men idag har de nog varit värst. Kunde inte äta frukost i morse för de skavde emot så pass när jag tuggade..kan inte ens gapa förrän de stramar emot. O borsta tänderna e nästan omöjligt. det är stenhårt runtomkring där den sitter. Dessa blåsorna brukar ha en tendens till att sitta i nån vecka..hoppas dock på att denna försvinner fortare eftersom de aldrig gjort såhär ont förut. Fy vad jag klagar! finns de som är med om så mkt värre smärtsamma saker! alltså så ont gör de inte.. föda barn o massa annat gör mera ont..men de KÄNNS ;)
Har dock börjat undra om det är så att jag får dessa blåsorna istället för o va förkyld? har ett minne av att förra gången jag fick liknande så va alla runtomkring förkylda med. så vem vet?

nää..nu känner jag att de bara blir massa oseriöst tjabbel här..o då kan man ju faktiskt lika gärna gå o lägga sig! lilleman vaknar säkert snart o e ledsen för han e täppt o då vill han ha sin mamma..så e nog bäst o sova tills dess.

hoppas ni haft en riktigt mysig lördag.
kramis <3





LÖRDAG


2009-09-12 @ 12:24:45
det är lördag, o vi lever! MEn mkt mer än så är de inte..haha..nävars! Lilleman har haft en riktigt jobbig natt o vaknade vid ett o va ledsen o vägrade somna om. Han somnade inte om förrän tre halv fyra, o sen vakna han kvart över 6 igen så! Riktigt snorigt är de här.de bara rinner o rinner på honom. Man hinner inte torka av snoret förrän de kommer nytt. O näsdroppar? de funkar knappt o ge honom. Man ska ju bara ge 2-3 gånger står de så vi törs inte ge honom mer. O ja..de skulle behövas ges många fler gånger

ja, de va väl allt just nu
hoppas ni får en fin lördag





VET NI VAD JAG GJORDE FÖRUT?


2009-09-11 @ 21:15:14

Förut idag ringde jag till fotoateljén o bokade en tid. Fick tid redan på måndag kl 14. Ska bli spännande. kom efteråt på att lilleman ju är förkyld o så. (blir kanske inte så bra kort om han är narig o röd under näsan pga allt torkande me näsdukar o så) men förhoppningsvis så är förkylningen över tills dess. Annars så får jag väl ringa o avboka på morgonen. E ganska säker på att de finns fler tider nästa vecka så =)

hihi..så jag läängtar nu =)

 

nu ska jag lägga mig i sängen, jag vet att det är fredagskväll..men är man trött så är man!
godnatt kära läsare<3






FREDAGSMYS <3


2009-09-11 @ 18:26:40
Nu e de äntligen helg =) Så skönt. Idag har vi varit tvugna o hålla oss hemma hela dagen. Eftersom jag inte visste när de skulle komma o fixa varmvattenberedaren så blev de ingen promenad. O när de sen kom vid halv tio så va de inte helt klara förrän efter två. Så nu har vi en ny fräsch varmvattenberedare som förhoppningsvis håller i MÅÅÅNGA år till!  Så idag kan man säga att jag haft en vilodag från allt, bara busat o lekt massor o suttit i soffan o halvsovit. Det behövdes!
Nu har lilleman somnat, han va riktigt trött o snorig! hoppas han kan sova någorlunda bra inatt i alla fall stackarn! Nu ska vi äta lite middag o se på the boat that rocked, e inte så övertygad om att den är bra dock. men de lär ju snart märkas =)

hoppas alla får en mysig fredagskväll <3





SÅ..


2009-09-11 @ 11:16:54
Nu har jag fått lite hjälp av supporten här o enligt min dator så ska de gå o kommentera igen =)





FUNKAR DET?


2009-09-11 @ 10:50:45
FUNGERAR DET FÖR ER O KOMMENTERA I BLOGGEN? HAR HÖRT FRÅN FLERA STYCKEN ATT DE INTE KAN KOMMENTERA MINA BLOGGINLÄGG, BÅDE IGÅR OCH IDAG! ÄR DU EN AV DOM? GÅ IN I VIKTBLOGGEN O KOMMENTERA SÅ MAN KAN FÅ ETT HUM OM HUR MÅNGA DE FUNGERAR FÖR, O VILKA DE INTE FUNKAR FÖR.
VORE JÄTTESNÄLLT,

TACK FÖR HJÄLPEN.
KRAMIS





ELLIOTT GÅR (VIDEO)


2009-09-11 @ 09:06:37
lägger nu upp ett litet klipp där elliott går. lyckades fånga det på film igår..o då reste han sig upp mot mig o gick bortåt. Går lite vingligt än sålänge..men går gör han..hihi






SKALLEBANG 2.0


2009-09-11 @ 06:56:10

Usch...va segt det är denna morgon. TGIF säger jag bara =) Lilleman blev förkyld under natten så han har vaknat då o då o gnällt. Vid tre var han så täppt så han vart rädd o fick panik, så var bara o ta in honom o sen ge honom näsdroppar. SEdan somnade han om-vaknade-somnade om-vaknade-somnade om- vaknade osv.
Blir ingen morgonpromenad idag tack vare det. DEt verkar vara riktigt kallt o ruggigt ute än sålänge. Så vi får satsa på promenad senare idag när de hunnit bli lite varmare.

nää.. nu får de bli lite bus.






GODNATT.


2009-09-10 @ 20:10:10

nu tänkte jag ta o gå o lägga mig i sängen o glo lite på tv o förhoppningsvis somna snart =) HAde tänkt lägga upp en video här på bloggen. MEn har ingen spelare som stöder avi filer installerad på datorn ännu så jag kan inte se vilken av filmerna jag ska ladda upp..tar en himlans tid om jag ska ladda upp ALLA på youtube o sedan radera bort de som det inte är ju!
men under morgondagens förmiddag så lovar jag att de kommer komma upp ett litet klipp där elliott går..eller vinglar kanske man ska kalla de?

godnatt på er alla fina läsare
hoppas ni får sova gott sen!






JAG ÄR GLÖMSK, SÅ ÄR DET BARA.


2009-09-10 @ 19:34:06
JA, hade ju som sagt tänkt o titta på reprisen av true blood idag. MEn nyss kom jag på att jädrans, jag skulle ju se på true blood som började kl 7. VAd är det med mig egentligen? glömmer allt känns de som, är en riktigt virrpanna. Såg att de går i repris i helgen me..sista chansen är på onsdag. Så nån dag ska jag väl ännu kunna komma ihåg o se de eller?

Dålig stil av mig, vill så gärna se de men sen dyker de upp massa annat emellan som gör att jag glömmer de!





ALLT SKA BARA KOSTA, MEN DE E JU BRA ME NYTT SOM FUNKAR


2009-09-10 @ 13:19:15
Nu har rörmokaren varit här o kikat på våran varmvattenberedare. O domen? JA, ni kära vänner..är bara o se glad ut o punga ut med x antal tusenlappar för en ny! så trist att det blev nu! o inte nog me de. Vi gjorde ju om innne i tvättstugan i vintras så nu måste vi typ ta bort allt för o få fram beredaren..kul jul..not! Vi måste riva ut de mesta i tvättstugan tills imorn då rörmokaren trodde att han kunde få en ny till oss redan då. Hoppas att de blir redan imorn så det är gjort så man har helgen på sig o sätta fast allt igen.

å så håller jag på å ska städa..men sen tänker jag- är de någon nytta med o storstäda när det förhoppningsvis ska springa igenom hantverkare med skitiga skor genom huset imorn? ja..får ta damningen o damsugningen..torkningen av golven får vänta tills de är klara imorn så jag kan dammsuga de värsta igen då.

ska ta o se om elliott vill ligga o mysa/sova lite me mig i soffan nu! De kan behövas för o lugna ner sig tror jag.






EN SAMMANBITEN 9-MÅNADERSKILLE


2009-09-10 @ 13:12:51
Idag (eller ja inatt 00.26) blev elliott 9 månader. Det gåri en framåt snabbt här. Han går alltmer o mer själv, och kan när som få för sig att resa sig upp mot nånting för att sedan släppa det o gå. HAde aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro att han skulle ta sina första steg innan han blev nio månader. HAde nog inte ens trott på 11 månader..snarare när han blir året kanske. Men nu så har han ju börjat me de så det är bara o gilla läget o småflina o le åt honom när han stapplar runt här. Det är så sött o se dom gå, han ser ut som en riktigt vinglig fyllegubbe..sötisen. Ja, va kan man mer säga? den fjärde tanden har börjat komma upp o de ser ut som att hans framtänder däruppe snart är på gång upp oxå!

lyckades ta ett par bilder på honom när han hade rest sig upp o skulle gå iväg förut.


visst ser han sammanbiten ut?










DET ÄR ALLTID NÅNTING.


2009-09-10 @ 09:57:44
VA nyss ute i tvättstugan/skötrummet. Fick se att de va blött på golvet precis intill varmvattenberedaren. var även lite blött vid avloppet precis där vattnet från tvättmaskinen åker ner iofs. Men mest vatten var det ändå vid varmvattenberedaren. Så fick lägga mig på golvet o gno som en galning o mitt i allt så står elliott o rycker mig i benen o gapar gråter o skriker! det är inte lätt o va mamma alla gånger! Hoppas verkligen att det inte är så illa så att varmvattenberedaren gått sönder..det ser verkligen ut som att det är den som läcker! Men jag hoppas på att det är tvättmaskinsvattnet som kommit ända dit bort på nåt sätt..
Får ta o avvakta o se vad som händer..i värsta fall blir vi många tusenlappar fattigare snart =( det är för mycket nu känner jag!! håller alla mina fingrar o tår för att allt ska hålla!





SE HIT.


2009-09-10 @ 09:00:24


Ni som har såna där fina snirkliga fina blommor i era bloggar (typ körsbärsblommor) hur har ni gjort dom? har ni gjort dom själva i photoshop eller nåt? snälla berätta =)






TRÖTT.


2009-09-09 @ 19:24:18
JA, trots att jag åt kladdkaka förut o sa att jag får träna extra länge på crosstrainern ikväll så har jag valt att låta bli. HAr fotfarande ont i skallen o känner att de nog är bäst o vila om man inte mår riktigt bra. Lilleman sover sedan 45 minuter tillbaka, jag sitter o surfar o småglor lite på tvn nu. Ska strax ta o duscha o lägga mig i sängen..för vid 8 är de säsongspremiär av true blood på canal plus. De får man bara inte missa ju =)

imorn blir de morgonpromenad. hoppas dock på att elliott somnar om efter vällingen så vi kan gå lite senare, men vaknar han vid 6 som vanligt o e piigg o inte vill somna om så får vi väl gå upp så vi kan ta promenaden då.

Usch..borde egentligen plocka ur de rena i diskmaskinen o plocka in de smutsiga. MEn elliott sover ju, o vill inte väcka honom.han vaknar lätt av såna saker som han gillar o hänga vid om dagarna. ( hans rum ligger precis intill köket med)

oj, lite hungrig är jag med..har ju inte ätit nån kvällsmat. får väl ta o kika i kylskåpet o se va som erbjuds.
Hoppas alla mår bra.
kramis





Q#%&=W/Y)O=?`=%(>&>Q!)%=Q%


2009-09-09 @ 17:32:20

JAG ÄR SÅ ARG SÅ DE SNART KOKAR ÖVER!!

JA fy vad arg jag är just nu känner jag. Skaffa aldrig sprillans ny bil säger jag bara
när vår bil bara var ett par månader gammal så var vi i motala o gjorde hörseltestet på elliott, när vi kom ut va de en repa vid ena dörrren.
O nu då..de senaste Idag när jag stängde igen förardörren då vi kommit hem fick jag se värsta feta vita randmärket!! Försökte gnugga i hopp om att de bara var smuts..o de såg ut som om någon hade försökt gnugga innan! Ropar på A o svärfar som håller på å sätta upp panel o de kommer o tittar.det är nån jävla idiot som slagit emot me sin bildörr på förarsidan så de blivit repa! det syns att det är en dörr som smällt i! gött mos då, både a  o hans pappa verkar dock ta allt med ro medan jag står där o svär o är förbannad o säger att de kanske går bort lite om man polerar bilen. YEA right..bilen kommer alltid ha kvar den där fula vita repan ju!!  Repan måste dock ha suttit ett tag sa jag till A eftersom jag alltid står på en parkering där de inte kan stå några bredvid när vi är och handlar o det är typ enda turerna vi tar i bilen. o då vräker svärfar samtidigt ur sig att han tyckte han hade sett något på bilen när vi var där sist. hallå?? kunde han inte sagt det till oss då????

Varför ska de vara så jäkla svårt o typ lämna en liten lapp med nummer om att man har råkat förstöra nån annans bil? jag lovar, jag hade ärligt talat blivit jätteglad o inte arg då! Vet själv när jag precis fått körkort o råkade snudda en annan bil- de blev en liten reva på den bilens skärm- jag lämnade namn o telefonnummer!! kan folk inte vara ärliga nuförtiden eller vad är de frågan om??

vad skönt o få skriva av sig lite säger jag bara!!






EN UTMANING


2009-09-09 @ 12:48:10

har blivit utmanad av carro

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!



1. Vad heter du? Emelie
2. Ett ord på fyra bokstäver:
3. Flicknamn: Elin
4. Pojknamn: Erik
5. Yrke:Engelskalärare
6. Färg:elfenbensvit
7. Klädesplagg:
8. Mat: enchiladas
9. Sak i badrummet: engångsrakhyvel
10. Plats/stad:Eskilstuna
11. En orsak att vara sen: eumoppen trasig
12. Något man skriker: envisa gubbe!
13. Film: en prinsessas dagbok
14. Något man dricker: enbärsjuice?
15. Band: electric banana band..haha!
16. Djur: ekorre
17. Gatunamn: Engelbrektsvägen
18. Bil:?
19. Sång: en natt jag drömde någonting.

Utmanar Carolina, Amanda o Oscar, Emma o Meja, Emma o Ebba, Johanna


rolig utmaning va??
good luck






DENNA DAG


2009-09-09 @ 12:29:01

Dagen började med en tidig promenad. Redan vid sju var vi ute o gick. Kom hem ett par timmar senare nöjda o belåtna, fast hungriga. har ont i huvudet idag o känner mig trött o seg..så kände att de va skönast o ha de gjort. O gick vi tidigt så tänkte jag att risken e större att han e vaken hela promenaden o somnar efter frukost. Så vid tio till halv elva låg vi två på soffan o tog en liten nap. Det var jätteskönt. Synd att han inte ville sova längre :P
Nu har elliott fått sin lunch, o innan de hann vi till o med att ta en liten tripp till ica för o handla de vanliga (blöjor, barnmat, mjölk) så nu hoppas jag man slipper gå dit på ett par dagar iaf!

Nää..får nog ta mig en huvudvärkstablett känns de som, så man orkar o busa mer =)






EN GO LITEN BUSUNGE.


2009-09-09 @ 12:21:34
haha..för de mesta kan man inte göra annat än att flina åt våran söta son. Nu har han börjat o va ute o gå med matstolen istället för gåvagnen. han går runt i köket o skjuter den framför sig. Ibland händer det även att han flyttar på stolarna o går me dom istället.






GÄSP


2009-09-08 @ 20:49:49

Det är en trött mamma som sitter framför datorn. Aldrig trodde jag att jag skulle kunna bli såhär trött vid nio som jag blivit nu! shit..skulle lätt kunna gå o lägga mig vid åtta till och med. Det är så härligt o få sova ju =)
Idag har elliott testat o gå själv massor..alltså utan att jag suttit framför honom o lockat honom. HAn har stått o hållti i stolar o släppt o gått. REkordet slog han förut då han stod vid soffbordet o släppte o nästan kom ända fram till väggen. Det är inte illa det. o då gick de faktiskt ganska stadigt me =) Shit tänk va fort de går nu.. o snart är han nio månader med =)

nä, vet ni vad? tror de e läggdags nu.

godnatt på er alla fina läsare.
kramis






NU NI


2009-09-08 @ 19:00:30

Nu har jag tränat klart för dagen =) Lilleman sover o A e hemma ikväll. Snart blir det stekta kantareller o en smörgås..mumma =)






HÅLLA TUMMARNA?


2009-09-08 @ 14:26:41


Vågar man verkligen hoppas o hålla tummarna för att prognoserna ska stämma? vi har ju blivit lurade förr.. men det ser onekligen bra ut.men  de hinner hända mkt på bara några timmar. Vore så skönt om vi kunde måla idag, sätta upp panel imorn o grundmåla panelen imorn. Snälla snällla..

håll tummarna för att de går vår väg så huset blir klart nångång ;)






LITE NYA GREJER VI SATT UPP I ELLIOTTS RUM


2009-09-08 @ 12:19:46
I helgen satte vi upp lite grejer i Elliotts rum. Blev väggordet, doptavlan och krokar. Väggordet ser aningens snett ut dock.
  







PSSST..


2009-09-08 @ 07:55:49

Sa jag det förresten att igårkväll slog elliott sitt rekord? HAn tog sju steg själv istället för fem =) VAr dock ganska vingliga steg än så länge. MEn de brukar de ju va i början när de lär sig!

<3






PSSST..


2009-09-08 @ 07:55:49

Sa jag det förresten att igårkväll slog elliott sitt rekord? HAn tog sju steg själv istället för fem =) VAr dock ganska vingliga steg än så länge. MEn de brukar de ju va i början när de lär sig!

<3






JAG VET, JAG VET.


2009-09-08 @ 07:53:15
Fy på mig, hade massor o skriva om igår. MEn tog mig inte tid till att göra de känns de som. Men man får väl ha såna dagar ibland va? HAnn inte ens o fylla i stegen igår så fick göra det i morse. 
Förstår om många tycker det är trist att de bara står massa steg o siffror i den bloggen. MEn, den bloggen har jag mest skaffat för egen skull. För att jag ska se hur många steg jag tagit, o sedan för o kunna göra en veckorapport på vikten för o se hur mkt jag gått ner i vikt. Ibland blir det lite recept i ibland hinner jag o skriva in kost o träning. Finns inte så mkt tid till det just nu då elliott o träning/promenader tar upp all tid. O så har jag ju denna bloggen o skriva i med =) MEn så fort jag har tid så kommer jag självklart o komma med härliga recept o tankar med mera..de lovar jag!
Hoppas ni förstår mina fina läsare <3

om en halvtimma ca ska elliott få sin gröt, sedan blir de nog en promenad..eller om de blir öppet hus? har inte bestämt oss ännu!
hoppas alla har en fin morgon! kramis





CRAP.


2009-09-07 @ 09:37:22

Fy, vad trist det är när det inte blir som man tänkt sig!

vad händer när vi precis kommit runt kvarteret? jo himlen öppnar sig o de börjar spöregna. Vi hade iofs regnskyddet med oss..men på den lilla stunden vi typ sprang hem så vart allt dyblött! O nu när vi klätt av oss o kommit in, ja då verkar de minsann inte regna längre.
Ska man våga utmana vädret o gå ut igen månntro, eller blir det samma sak igen? ser rätt mörkt ut bortigenom.






GODMORGON MÅNDAG.


2009-09-07 @ 09:01:21

Jaha, då va helgen slut o en ny vecka har påbörjats. Elliott har precis fått sin gröt. Nu ska vi bara byta blöja o klä på honom så är vi redo för långpromenaden. Sedan kan dagen börja =)

hoppas alla haft en bra natt!
kramar






GODNATT PÅ ER.


2009-09-06 @ 22:16:07
Nu går jag o joinar restan av familjen. Dags att nana kudden! Imorn är det vardag igen- då väntar nya steg både för mig o elliott hoppas jag =) Skam den som ger sig =)


godnatt allihopa
kramar





MÄN SOM HATAR KVINNOR.


2009-09-06 @ 21:55:39

Ikväll har vi sett på filmen män som hatar kvinnor. Vi skulle egentligen gjort avbrott vid åtta för o se ensam mamma söker. Men vi var båda så inne i filmen så vi helt glömde bort vad klockan var! Snacka om ruggigt bra svensk film säger jag bara..den får högsta poäng av mig =)
Nu hoppas jag bara på att ensam mamma söker går i repris nån dag så man inte missar första avsnittet!






VÄRLDENS STOLTASTE MAMMA


2009-09-06 @ 17:00:21

man kan säga att det är en riktigt stolt mamma som sitter framför datorn nu. För typ 30 minuter sedan tog elliott sina första steg själv =) Det såg så gulligt ut när han gick där för o komma fram till mig. Jag satt framför honom o han stod  upp o så gick han ett par steg för o komma fram till mig. EFter några omgångar så gick han faktiskt 5 hela steg själv..de ni. Nu fattas de bara att han ska lära sig att ställa sig upp igen själv efter han ramlat me..
Det går så snabbt, va ju typ förra veckan som han lärde sig att stå upp ordentligt o längre o nu så gick han några steg alldeles själv ( fick ju dock hjälpa honom att ställa sig upp igen några gånger,men iaf,)

Nu får vi se hur lång tid det tar innan han ger sig på't igen =)

glöm inte ensam mamma söker premiären ikväll nu!






FÖRRESTEN


2009-09-06 @ 16:56:44

har ju glömt o berätta; skrev för ett bra tag sedan att vi misstänkte att elliotts fjärde tand va på g. efter att de gått hur många veckor som helst så e nu den fjärde tanden på väg upp.  höger hörntand däruppe e de. Inga framtänder där uppe här inte utan hörntänderna har kommit först skumt nog.

shit va liten blir större o större.






SENARE


2009-09-06 @ 12:43:03

Nu e jag här igen ;) ja ni, va tror ni hände förut strax efter jag skrivit mitt inlägg? jo, det började självklart att regna MASSOR ute. De va de, tack så mkt för era lögnaktiga prognoser SMHI!! Då blev det inge målande idag heller. O a skulle sätta upp panelen runt dörren som byttes igår..men hur lätt är det när det är dygnsurt på underlaget? SKIT rent ut sagt! O promenaden blev inställd till senare idag. Fick träna lite boxaerobics istället.
Idag får de bli lite pulande inne. Lite grejer ska upp på elliotts väggar. Till att börja med väggordet som jag vann på tradera för jättelängesen. O sen lite nallepuh stuffs oxå tror jag. Sedan har vi köpt lite låd o skåpstopp till köket med så får väl ta o sätta dit dom med eftersom lilleman klämde sig i lådan förut så känner jag att det är extra bråttom nu ju!!

Hoppas på att de blir bättre väder imorn så man kan måla o dona ute.

Vad gör ni idag då?



veckans blogg v36






SÖNDAG MORGON.


2009-09-06 @ 09:42:08

förlåt för den kassa uppdateringen här under lördagen. kände bara inte för o blogga igår. HAde en massa andra grejer jag ville göra istället =)
Nu har vi precis ätit frukost i huset, o snart blir de en långpromenad. SEdan hoppas jag att de spricker upp precis som smhi lovat så vi kan måla lite. enligt dom ska de inte regna i början på veckan heller..så snälla snälla! låt oss få bli klara med vårat garage nån gång. SEr så tråkigt ut när det är halvfärdigt överallt ju!
Elliott springer runt här som en tok med sin gåvagn, och står upp själv de gör han längre perioder nu gubben. Igår stod han typ en miljon gånger tror jag =) o så gick vi runt i huset när han höll mig i en hand typ hur länge som helst med. Han tyckte det var jättekul, han flinade massor när han gick! såå kul o se ju!

näää..nu ska vi klä på oss o gå

hörs senare


veckans blogg v36






NU VANKAS DET HELG =)


2009-09-04 @ 14:47:59
ja, nu är det helg =) för A kom hem från jobbet för en stund sedan! Snart ska hela familjen åka till ica o handla lite grann. Ikväll blir det tacos o kanske nån film?

hoppas alla får en mysig fredagskväll <3



veckans blogg v36





ELLIOTTS MATVANOR.


2009-09-04 @ 13:12:18

såhär äter elliott nu ungefär:

06.00 Välling
09.00 gröt
12.00 Lunch bestående av lite mer än en stor halv burk matpuré och en pyts fruktpuré (fruktpuren gillas bäst)
15.00 gröt och ibland smörgåsrån eller smörgås
18.30 godnattvälling.

hur äter era barn?



veckans blogg v36






WIIIIIIE =)


2009-09-04 @ 09:42:07

HAr aldrig ens tänkt tanken att jag ska kunna få på mig mina gamla jeans. Vet att jag försökte ett par månader efter elliott fötts, men då vägde jag ju typ 10 kilo mer än jag gör nu o de gick inte alls. Blev idag inspirerad av en annan blogg o testa jeansen. OCh vad fick jag se??

jag kunde knäppa igen gylfen till och med =) ett par kilon till o de kommer sitta galant, för tyckte de va i tajtaste laget just nu. FATTA..strl 30 i midjan e de på dom =)

  



veckans blogg v36






GNÄLLFIS AB


2009-09-04 @ 07:45:30
verkar som att vi fått en släng av det i huset. Lilleman bara gnäller o gnäller. hoppas de släpper under dagen. Det är ju fredag, då ska man vara glad =)

blåser o e mörkt ute me...skulle vilja ta promenaden men e rädd för att det ska börja spöregna! jaja..får bli efter elliotts gröt sen. känner mig taggad idag så bäst o passa på!



veckans blogg v36





JOBBA?


2009-09-04 @ 07:41:45
Godmorgon på er allihopa

Idag känner jag mig lite piggare iaf. MEn trött e man. Lilleman vaknade inatt o vägrade somna om. VAr bara o ta in honom i sängen o där har han legat på vänt på sig en miljon gånger, sparkat en både här o där. Fy va de bökar o styr i sömnen de små liven!

Tanken på att såsmåningom börja jobba igen gör en mer o mer påmind varje dag nu känns de som. Gillar verkligen de flesta jag jobbar med massor, finns flera stycken man kan prata om allt me. Men sedan blir de ju som det alltid blir när det är massa damer som jobbar..massa skitsnack! Det kändes så jäkla skönt o veta när man jobbade sist att man skulle vara borta från allt det ett bra tag. O så mkt som verkar hänt därnere när vi varit på besök nu så lär jag ju behöva en rundtur när jag kommer tillbaka!
 A fixar de bra med, inge jobbsnack när han kommer hem. Det enda man kan få höra e massa fräckisar lite då o då som han fått höra =) Och de är det som är så skönt med, även om vi jobbar på samma ställe så har vi ALDRIG tagit med oss jobbet hem på det sättet. Vet att det finns flera par runtom i detta avlånga land som jobbar på samma ställe o inte gör annat än o sitta hemma o älta jobb. o sen finns de dom som på direkten snackar skit med andra i familjen om jobbet när de kommit hem. MEn ärligt talat? hur roligt är det? jag anser, att när man har stämplat ut så är man en helt annan människa. Då är man inte längre arbetare, man är sambo, kanske mamma, ja man har ledig tid!

men  tror ändå man kommer tycka att de e skönt o va igång o jobba sen när devöl blir dags, för som sagt; de flesta jag jobbat me e supergoa männsikor =)





DAGENS OUTFIT


2009-09-03 @ 19:37:01

BODY FRÅN LINDEX, BYXOR FRÅN LINDEX, SKOR FRÅN SKOAFFÄRN I BYNN





VAD ÄR DET MED MIG?


2009-09-03 @ 18:45:39

usch..har känt mig så lat  o orkeslös idag..bara en sån sak som den vanliga promenaden har varit skitjobbig.. trälade mig knappt igenom den idag. Promenaden brukar jag annars tycka går så fort, o så är det skönt me luft..men idag, näe.
sitter här nu i soffan o e precis slut..trött, ont i huvudet ja..världens lataste mamma e jag nog idag. Fy för mig!!

nä..hur va de nu med den där kvällsmaten? den ska NU förtäras..sedan blir de nog att lägga sig snart.



veckans blogg v36

 






DET BLEV INGET.


2009-09-03 @ 18:35:17

Blev inge me öppet hus i morses då jag tyckte att de var bättre o ta promenaden på morgonen eftersom ja ju skulle på marknad på eftermiddagen. Efter promenaden stannade vi hos min farmor en sväng me, var lika mysigt som vanligt. min farmor har hur många barnbarn o barnbarnsbarn som helst..o hon tycker fortfarande att det är jätteroligt me de små =D
KAn ju tillägga att det inte blev något med marknaden heller idag. Regnet har öst ner hela eftermiddagen, inget marknadsväder med andra ord. Så vi har åkt runt i bilen en liten stund nu, o sen vart ju A glad..han fick ju träna ikväll iaf. Annars skulle ju han varit hemma o tagit hand om lillen.

nää.nu tror jag bestämt att de blir lite kvällsmat framför unga mödrar.
hörs senare


veckans blogg v36






SERIEN FORTSÄTTER


2009-09-03 @ 07:57:32

HAha..känns som jag nästan varje dag presenterat en ny leksak elliott hittat. Idag fortsätter jag kan jag lova..
Igår bestämde jag mig för att rensa skänken..där hittade jag ett stoort påskägg från i påskas. Tänkte att jag skulle slänga de så lade det på golvet. Vem var inte framme o snodde det illa kvickt då? igårkväll va de oskiljaktiga o nu på morgonen med. Gissar på att han hittar nåt nytt o leka med senare idag, för barn har verkligen fantasi ju.








GOSA GOSEDJUR <3


2009-09-02 @ 19:25:43

När vi va iväg på kryssningen så hittade vi en jättesöt gose giraff till elliott. Efter promenaden i förmiddags var lilleman jättetrött o pipplig..han kröp fram till giraffen, tog den i famnen o gosade..första gången han gosade rejält me den =) vid ett tillfälle lade han till o med ner huvudet o bosade in de.












PÅ MORGON PROMENAD.


2009-09-02 @ 18:52:30











KLART


2009-09-02 @ 17:42:19

Städningen är fixad, dagens promenadsteg gjorda, träningen på crosstrainern är av. Gud så skönt att bara slappa o ta det lugnt nu!
När jag skurade golven var a snäll o tog med sig elliott till elliotts farmor o farfar så jag fick skura i lugn o ro. Han ska ju vara överallt o vill helst inte ha honom på de blöta golven! O sen så sa han att de skulle stanna en stund så jag hann träna med. HAr jag världens sötaste karl eller vad? <3
Nu sitter jag här o väntar på att killarna i mitt liv ska komma hem. Det är snart läggdags för liten o för A  är de snart dags för fotbollsträning.
ska bli skönt att med gott samvete ligga i soffan o glo på tv ikväll kan jag ju säga, finns de nåt härligare än o ha de rent o städat?

Imorn kan det bli öppet hus o sen blir det adelövs marknad på eftermiddagen =)




veckans blogg v36






VAD DENNA DAGEN HAR O BJUDA PÅ


2009-09-02 @ 11:31:33

Nu är vi nyligen hemkomna från långpromenaden. lika friskt o skönt ute idag me..de blåste väldans mkt bara..men lite motvind har ju ingen dött av =)
Snart e de lunchdags, sedan blir det storstädning av huset..förhoppningsvis kan elliott somna en stund efter lunchen så jag kan skura badrumsgolvet lite..hoppas.
ska bli så skönt o få städningen avklarad sedan så man kan göra va man vill i eftermiddag!

 

vad händer hos er?


veckans blogg v36

 






EN SOVANDE PRINS


2009-09-01 @ 20:00:00
hittade denna bilden på min mobil förut, den e några veckor gammal eftersom elliotts säng fortfarande står inne i vårat sovrum. Han ligger o sover så gott bredvid mig i min säng <3


( som sagt vad, mobilbild så inte bra kvalitet)


veckans blogg v36





TRUE BLOOD <3


2009-09-01 @ 18:33:18

Yes, efter att ha gått o längtat o väntat hur länge som helst på canal plus säsongspremiär av true blood  så har jag nu läst att säsongspremiären är 9 september kl 20.00...en onsdag alltså =) LÄNGTAR MASSOR TILLS DESS.






OBEHAGLIGA MEN IBLAND MÅSTE MAN JU.


2009-09-01 @ 17:18:42

Nån mer än jag som upptäckt att spindlarna verkar trivas extra bra inne i huset nu såhär på hösten? vet inte hur många spindlar jag sett krypandes på taken, o vet inte hur många jag trots min spindelfobi tagit bort.
Tycker verkligen att spindlar e jätteobehagliga..ryser i hela min kropp o jag blir som förstelnad när jag ser dom. Men nu när man har barn så måste man ju dessvärre ta itu med en del av sina fasor oavsett om man vill eller inte..ISCH!
 
Kan ju tala om för er att elliott nu har kommit på hur man stänger av o på canal digitalboxen me...kul jul! så nu  när man e lat o inte orkar stänga av tvn o boxen så kan man be honom ;P
förresten, har ju glömt o berätta... jag ska bli moster igen i januari. va de som va de där spännande som jag ser fram emot. Snart får man alltså sniffa bebis igen =)




veckans blogg v36






JAG KRÄKS


2009-09-01 @ 12:36:35
ja, vissa barnmatssmaker kräks man nästan av när man öppnar burken redan.
Idag har varit en sådan måltid. Elliott fick gräddstuvad pyttipanna..o fy säger jag bara..så det stank..satt o höll på å kräkas en miljon gånger under matningen, känslig..jag?

funderar starkt på att ta undan lite mat när jag lagar mat till oss o laga vid sidan om till elliott snart!



veckans blogg v36





NU E DET DAGS.


2009-09-01 @ 09:05:51
Nu försvinner vi hemifrån i ett par timmar ca. Det är dags att ta morgonpromenaden..ska bli skönt o få lite frisk luft =)

vi hörs kanske nåt senare



veckans blogg v36





NYA SKOR


2009-09-01 @ 09:02:22

igår var vi på skoaffären här i bynn o köpte Elliott ett par nya söta skor..strl 20 fick de bli (så han har nåt o växa i me) men 400:- ? fast de va ju så söta så vi kunde ju inte låta bli o köpa dom =)





veckans blogg v36






LEK LEK O LEK


2009-09-01 @ 08:10:55









lite bilder från kalaset i söndags, Elliott lekte som en tok =) Morfar vart så stolt när han lade mest intresse åt verktygen o lastbilen (har varit snickare o har nu eget åkeri)






DET ÄR DET LILLA SOM GÖR'T


2009-09-01 @ 07:49:31

som jag sagt förut så e ju elliott väldigt lättroad. VAd som helst blir lätt till en leksak. Först va de flaskan me makaronerna, sedan stekspaden, sedan ballongen..o nu de senaste..en papperskasse från citygross. Som han lekt med den nu under morgonen. Verkar vara riktigt spännande när den knölas till o för att inte tala om handtagen!

han är för söt våran son =)



veckans blogg v36