lycka


2010-05-31 @ 19:07:35
känner en sådan enorm glädje o lycka..de bara spritter i hela kroppen, kan de ha nåt me sommarens intåg att göra??





mors dag =)


2010-05-30 @ 11:12:34
O vilken mysig dg de här här ändå på nåt sätt, tänk att det är andra gången man får fira mors dag som mamma själv- helt underbart =)

Gårdagskvällen var jättetrevlig. Vi fyra systrar va ju iväg till jönköping där vi först gick ut o åt på Harrys, och efter det blev det sex and the city 2. Vi åt toast med fläskfilé och pommes- shit man åt ju som om man aldrig sett mat förut. Va nästan för mkt mat =) Sen satt vi o pratade massa roligt o bara kopplade av, va så skönt så! O sex and the city 2, var jätterolig o bra tycker jag.. den borde ni verkligen se!  Nu går man bara o längtar tills twilight- eclipse har biopremiär med- för den vill jag inte missa heller =)

Fick sovmorgon i morse eftersom vi inte var hemma förrän efter halv ett inatt, o igår fick jag dessutom en för tidig morsdag present av Elliott. Fick ett par jättefina rosa vagabond tygskor som jag suktat efter ett tag nu, tack så mkt min prins <3
Idag blir de lite middagsmys hemma hos min mamma, skulle bli grillat- o de tackar man ju inte nej till direkt!

ha en trevlig dag,
kramar






till alla er mödrar därute <3


2010-05-30 @ 10:51:13
Grattis till alla mödrar därute på våran dag =)

hoppas ni får en riktigt fin dag!





ett beslut.


2010-05-29 @ 13:57:57
efter att fått många förfrågningar angående bloggdesing på mailen nu på sistone, o då tiden inte längre räcker till så har jag beslutat mig för att lägga de här med bloggdesign åt sidan sålänge. Har så oerhört mkt annat att göra om kvällarna nu istället, det är ju nu man vill vara ute i trädgården o rensa ogräs o greja..o när man slutat jobba så vill man ju spendera allt tid me sonen till han ska läggas på kvällen <3 kanske blir de annorlunda sen till hösten, vi får se! hoppas ni har överseende med detta..

o är de så att ni behöver design så vet jag en jättesöt o duktig tjej som kanske har tid till att hjälpa er, Carolina.

ikväll ska jag o mina sisters gå på sex and the city 2. middag på harrys innan med =)

önskar er en trevlig lördag..
kramar





waiting..


2010-05-27 @ 18:23:02
väntar på att lilleman ska somna nu då jag nyss lade honom. Sen när han väl sover tänkte jag ta o hoppa in i duschen ås man har det gjort. Har varit hemma idag med, har varit symptomfri sedan i förrgår eftermiddag- men a tyckte att jag skulle ta o va hemma idag med. O de säger ju på dagis att man ska varit symptomfri i två dar (vid maginfluensa) innan barnet kommer tillbaka på dagis- så de gäller väl oss vuxna som jobbar me kanske antar jag?
nåja, har ägnat dagen åt städning...de fick ta den tiden de gjorde. Har gått o småfixat mest hela dagen o när elliott o A kom hem i eftermiddags så va de skinande rent här hemma. Tror nog jag hunnit med o tvätta typ 9-10 maskiner med tvätt me sen jag vaknade i morses. Så nu är tvättkorgen i stort sätt tom, och det känns såå skönt!!


Imorn blir det lite jobb igen, ska bli skönt o få lite vardag. Att få komma ut bland folk igen. HAtar verkligen att sitta hemma isolerad ju!!

önskar er alla en fortsatt trevlig torsdag, glöm inte att kolla på leila ikväll kl 21 på tv4+..

kramar





ätit


2010-05-26 @ 16:55:25
har precis ätit lagad mat- spaghetti o köttfärssås som A gjorde igår o de va jättegott =) nu får vi hoppas att de får stanna kvar i magen me!! A o elliott är ute o går en sväng med elliotts farmor som kom förbi här förut. Sen ska elliott va hos sin farmor en liten stund medan A kör skräp till återvinningen.

Så med andra ord är det tyst här hemma just nu med =(






saknar min familj :(


2010-05-26 @ 15:05:59
IDag är allt helt okej med mig, har ätit o fått behålla de! men håller verkligen på att klättra på väggarna här hemma ju. De är såå tråkigt att bara ligga hemma o vänta o längta. Jag saknar min lilla familj så mkt så det inte är riktigt klokt. Fick ligga i "karantän" igår när A o elliott kom hem, var instängd i sovrummet hela eftermiddagen o kvällen. Fick bara se små glimtar av min lille pojke när jag gick på toa. O A sov på en madrass på golvet inne hos elliott inatt eftersom han inte vill bli smittad.OCh även fast jag är bättre idag o fått behålla allt jag ätit så har A beordrat karantän för mig ieftermiddag/ikväll med. De är klart..maginfluensa de smittar ju så! vill ju absolut inte att de ska bli sjuka! Men det är såå frustrerande att veta att de är hemma o att man inte får umgås med dom =( elliott kommer väl knappt inte vilja va me mig sen när jag väl får umgås me dom igen =/

min familj betyder allt för mig, så är de bara <3



 

**12 dar kvar =)






så va de då dags för mig att bli sjuk i...


2010-05-25 @ 11:21:11

så va de då dags för mig att bli sjuk igen verkar de Som. Maginfluensa är inget roligt. Speciellt inte när man har en liten med.Men än så länge är bara jag sjuk i alla fall. Ha en bra dag.kram






måndag.


2010-05-24 @ 19:55:15
Då va de en ny dag, en ny vecka. Dagen har flutit på ganska så bra. STrax efter 5 vaknade elliott o tyckte att de va dags att gå upp för dagen, seg mamma som man va så var de bara att släpa sig upp med ett litet leende =) man kan inte göra annat när man vaknar av ljudet av att ens söta son sitter inne i sin säng o klappar händerna =)

A o elliott mötte upp mig en sväng efter jobbet förut, då de hade varit o ätit lite mjukglass. Elliott tyckte minsann att de va mumma =)
Sen har vi busat massor här hemma som bara den. O i eftermiddags kom elliotts moster o två kusiner hit så vi va ute o lekte  våran trädgård. Pojkarna hade så kul så =)

Måste väl ta o berätta att de händer en hel del i elliotts utveckling just nu, de ploppar upp tänder överallt i munnen typ, han säger mamma o pappa nästan hela tiden o han har börjat o snappa upp lite andra ord vi säger lite smått idag var det "tittut" som gällde =) oo de finns verkligen inge sötare än att få höra sitt lilla barn prata..hihi =)

avslutar med en bild på de finaste som hänt oss =) o passar på att önska er alla en trevlig kväll! nu väntar duschen!


14 dar kvar..





En uppdatering..


2010-05-23 @ 11:12:45
Nu va de ett bra tag sist...igen! de har bara inte funnits tid o sen nu när de varit ganska så skapligt väder så har man velat vara ute o greja i trädgården istället =)

I fredags efter jobbet åkte A jag och Elliott till jönköping en sväng o shoppade lite grann på A6. Det inhandlades nya sneakers till lillkillen, ett par ursöta everest sandaler, ett par gummistövlar o ja..allt till elliott som sagt ;) sen köpte jag en ny mobiltelefon med- blev en sonyericsson Aino. Har ju hela tiden sagt att jag inte vill ha nån mer mobil med touchscreen- men med den här så kan man välja själv om man vill ha den som touchscreen eller som en vanlig mobil- de passar mig utmärkt =) 

http://www.gnetagalten.se/images/00081/0/helt-ny-sony-ericsson-aino-u10i.jpg



Igår va jag ute o grejade lite trädgården. Grävde upp ALLA lökar o allt ogräs i landet på framsidan. Har som plan där att ta bort kantstenarna och stapla ner jorden ordentligt så man kan lägga över lite större grus där..kommer nog bli jättefint tror jag =) iaf bättre än nu! SEn på eftermiddagen var A iväg o sparkade lite fotboll så elliott och jag tog oss en liten promenad och hamnade i slutändan hoss elliotts kusin W, där hade elliott det så roligt så han knappt ville följa med hem. De har ju staket i hela trädgården så de kunde ju springa runt fritt som bara den. När elliott och jag va ute här hemma igår så fick jag ju bara springa o jaga elliott på trottoaren mest hela tiden.

Idag håller A med andra ord på att sätta upp staket o grindar här hemma =) ska bli skönt när de är klart sen så man inte behöver vara på konstant jakt efter den lille busungen- skönt o kunna koppla av lite mer ju =)
O nu hade jag tänkt att jag skulle gå ut o räfsa upp alla gräsrester från gräsklippningen.

15 dar kvar nu =)

ha en trevlig förmiddag!

kramar





hoho =)


2010-05-20 @ 18:26:48
Nu är jag här igen o skriver =)

Allt är bara bra hos oss just nu, vi är friska alla 3 o har varit på både jobb o dagis idag igen! skönt att få lite vardag!! Idag var det dessutom förskolans dag här i bynn o de firade alla dagisavdelningar med att klä ut sig o gå en liten parad. Elliott var en liten kisse med örondiadem och en svans. A o jag gick  ifrån jobbet en liten sväng för o kika på paraden, och elliott satt där så snällt o tyst i en vagn o bara kikade- efter en stund fick han syn på oss. Men vi sa båda att vi inte skulle gå fram o säga nåt till honom för då hade han säkert velat följa med oss istället. Men han satt där i vagnen o kikade på oss o undrade vad vi höll på med som stod där borta o tittade..hihi!

Vi fick oss en liten promenad i regnet förut med. Vi sa att vi skulle gå fram till banken o växla in alla de där pengarna som elliott haft fullt med i sina två sparbössor o sätta in på hans konto. Så de gjorde vi- och va hände när Elliott o jag gick ut från banken o väntade på A utanför? de började spöregna såklart =( men jaja..de är väl bara o ta de me en nypa salt. Är väl såhär de kommer o va nu ett tag framöver antar jag??

nähä..om jag skulle ta o börja med en design jag inte hunnit göra ännu,

ha en trevlig kväll allihopa!

kramar





på väg åt rätt håll?


2010-05-18 @ 16:43:59
har inte haft nån feber sen imorse, och det känns otroligt skönt. HAr dock fortfarande väldans ont i halsen. Det är lite svullet i mandlarna o sen har jag nån beläggning på dom. Ringde till VC i förmiddags o frågade om jag kunde få lämna halsprov bara för o va på säkra sidan, men jag fick vänta tills imorn eftersom att risken är att de missar bakterierna om de tar prov för tidigt. Så är halsen inte bättre imorn så åker jag väl ner en sväng.

De som är mest typiskt med de hela är väl ändå att a hade fixat så elliott skulle få gå på dagis idag iaf, trots att jag är sjuk så A skulle börja lite senare imorse för o kunna lämna elliott på dagis. VA bara det att när han kom hem från sin träning igår så hade han oxå feber o ont  i halsen =( så nu är vi två halvdana föräldrar som ligger här på varsin soffa o turas om o ta hand om busen som iofs klarar av o sköta sig själv när de gäller lek iaf! Han har fått va en sväng hos sin farmor på förmiddagen med så vi kunde vila oss lite. och det var guld värt vill jag lova!

ja, det är väl lägesrapporten här just nu, over and out!

kramar





bra start på veckan då.Jobbade bara en ti...


2010-05-17 @ 09:38:47

bra start på veckan då.Jobbade bara en timma sen åkte jag hem.Har jätteont i halsen och feber.Hoppas de inte är halsfluss. / Smsinlägg från sjuklingen.






snart läggdags nu. jag är världens lyckli...


2010-05-15 @ 21:42:42

snart läggdags nu. jag är världens lyckligaste som har en så fin egen liten familj. Att bli mamma är de bästa som hänt mig. Vilket mirakel! Godnatt






förberedelser


2010-05-15 @ 10:59:50
Här hemma hålls de på o förberedas för fullt. Har precis strukit färdigt min klänning, elliotts och A's skjortor. om en timma är det dags, då är de dop för elliotts minsta kusin M. Ska bli trevligt!

Elliott ligger o sover för tillfället- vi lade honom strax innan tio och runt tio somnade han- så vi får ta o väcka honom om nån halvtimma ,om han inte vaknar av sig själv förstås.

än så länge har elliott faktiskt hållt sig feber fri för dagen, vi får hoppas att de fortsätter så =)

önskar er alla en trevlig lördag,
kramar





39,7


2010-05-14 @ 18:20:52
sjukstugan fortsätter, 39,7 stod tempen på strax innan halv 6 =( återstå o se hur han mår imorn förmiddag om vi alla kan gå på dopet eller inte. Har han knappt nån feber så kan man ju gå en liten sväng iaf, de e ju inge som smittar så. Men då får vi nog skippa kyrkan o ta mottagningen efter i så fall, tror inte han vill va i kyrkan så länge.

Nu står resterna av gårdagens gratäng tillsammans med svampgratinerad benfri fläskkotlett i ugnen, så snart blir de lite mat =)

hoppas lilleman vill sova lite goare inatt,

önskar er alla en trevlig kväll!

kramar





stackars elliott hade 40,3 igår kväll vid ...


2010-05-14 @ 07:48:39

stackars elliott hade 40,3 igår kväll vid tiotiden. har inte sovit gott inatt me andra ord. Nu hade han 39,4. A kom nyss hem så nu ska ja sova lite. Kram






ha en trevlig lördagskväll


2010-05-13 @ 17:57:10
haha..jag är ju virrig om nåt!! När jag svarat på lite kommentarer o mail så har jag skrivit ha en trevlig lördagskväll- men de är ju inte lördagksväll- det är ju faktiskt en torsdag- pucko jag eller vad??





Gnällig eftermiddag.


2010-05-13 @ 17:45:52
Shit vilken gnällig eftermiddag det varit här hemma hos familjen johansson/karlsson. Inte nog med att lilleman endast sovit en halvtimma under hela dagen- han hade feber förut med visade det sig efter en stunds gnällande. De kändes ju att de va nåt som va fel o sen va han lite varm så =( nu får vi hoppas att det är nåt som går över snabbt. Vi ska ju på dop på lördag! antagligen är det bara lite tandfeber som spökar- fast det kan iofs vara en förkylning som spökar nu igen med eftersom han typ är konstant förkyld så vet man ju aldrig om de beror på de eller inte.

Nu står potatisgratängen i ugnen- hoppas att den blir sådär krämig o god som man vill ha den dennna gången- håll tummarna!! o till de blir det helgrillad fläskytterfilé med beasås =) GOTTI GOTT hoppas jag att de ska bli!

hoppas ni mår bra alla,
kramar





nu äter elliott sin lunch. Blev city gross...


2010-05-13 @ 12:32:00

dsc00721 (MMS)

nu äter elliott sin lunch. Blev city gross en sväng. Han somnade på hemvägen och vägrade somna om i sin säng sen.






lite funderingar en mulen torsdag.


2010-05-13 @ 08:28:02
Vi behöver handla lite elliott och jag. Har typ tusen pantflaskor med så funderar att åka till citygross en sväng o storhandla när de öppnar, frågan är om man orkar de??haha... dagens STORA problem ;)





elliott äter frukost. Det är mums med vani...


2010-05-13 @ 08:06:54

dsc00719 (MMS)

elliott äter frukost. Det är mums med vaniljyoghurt tycker han.






nu är det helg, iallafall för mig och elli...


2010-05-12 @ 20:03:24

nu är det helg, iallafall för mig och elliott. A jobbar imorn med sen är han oxå ledig. Imorn blir de massa bus med andra ord :-) godnatt alla. Kram






maddes design.


2010-05-12 @ 18:54:50
då va maddes design klar, klicka på bilden för att kika på hur hennes bloggdesign blev =)






lite shopping ;)


2010-05-11 @ 19:09:38
Blev ett litet besök i mjölby nu på eftermiddagen. mor o sis följde med för att spana in lite kläder till dopet på lördag. Och hör och häpna; jag hittade faktiskt en klänning på lindex =) blev en svart "volang" klänning med smala axelband..känns inte för fint och inte för vardags heller!

Imorn är de som en fredag för mig o elliott eftersom de ska jobbas på torsdag på jobbet istället för fredagen ( o eftersom det är helgdag på torsdag så finns de ju ingen omsorg så vart tvungen o ta ledigt då)  Då ska vi mysa o bara busa o gosa massor <3

Har planer på att riva upp rosenbuskarna i helgen om de blir väder till det o göra iordning lite på altanen o på plattorna utanför köket. Tycker det är skoj o greja i trädgården bara tiden o vädret står på ens sida =)

nähä..om man skulle försöka lägga upp en design nu??

kramar





jag lever ännu ;)


2010-05-09 @ 20:21:24
Ja ni allihopa tänkte mest bara kika in här snabbt o berätta för er att jag fortfarande lever, är bara det att jag inte haft nån vidare tid till datorn nu i helgen. Har dessutom haft huvudvärk till o från nu i några dagar så därför har jag inte velat sätta mig framför datorn heller. Den har varit här idag med, men nu efter att jag tog mig en dusch så känns de iaf lite bättre i huvudet. Får hoppas att den försvinner helt snart igen!!

Gårkvällen var trevlig, var massa folk där. Synd bara att man inte kände sig riktigt på topp. Vågade inte dricka så mkt eftersom jag käkat huvudvärkstabletter- men de va roligt att se många andra dricka lite för mkt o göra bort sig, haha! ;)

önskar er alla en trevlig söndagskväll,

kramar





laddar upp


2010-05-08 @ 14:56:41
nu är de uppladdning som gäller här hemma, dricker lite gott o äter lite chirre samtidigt som spotify är på. A är o duschar sen ska jag hoppa in på toan o göra vid mig lite... efter fyra ska vi åka då är de dags för lite festligheter =)

hoppas ni alla har en mysig lördag!

kramar





pjuh..


2010-05-07 @ 21:59:01
Då var fredagen till ända alldeles strax, tänkte bara kika in o skriva ett kvällsinlägg innan det är dags att slänga sig i sängen. Idag har de inte funnits nån tid till bloggande, har prioriterat mys med min egna lilla familj <3

När A o elliott mötte upp mig vid jobbet förut idag så fick jag se att han hade ett märke på näsan samt att han var röd innanför båda näsborrarna.. Stackarn hade ramlat o landat på näsan på dagis idag =/ o idag hade han varit såå trött så de hade lagt honom redan 10.30 o då hade han sovit till 12, annars har de lagt honom runt 12-halv ett o då har han haft såna problem med o somna.. inte så lustigt om han inte kan somna om han är övertrött ju, så hoppas att de fortsätter lägga honom runt halv 11- 11.

Imornkväll ska vi på fest, har en morbror som fyllt år o bjudit in massa folk på fest, ska bli skojs =)


bäst att man lägger sig nu så man får sova i några timmar ia =)

godnatt allhopa!
kramar





lite mkt just nu


2010-05-06 @ 20:16:09
det händer lite för mkt just nu känns de som. skulle mer än gärna velat skrivit ett långt inlägg idag eller flera inlägg! men tiden har verkligen inte funnits. har inte varit hemma mer än max en halvtimma idag (Förutom på morgonen då) varit ute på vift! men så är de vissa dagar- de händer mkt då =)  kan ju avslöja att elliott numera är stolt ägare till en skottkärra som jag köpte till honom för några få timmar sen, har dessutom beställt en terassmarkis som kommer att bli hemlevererad nästa vecka om man har tur =) ååå så mkt roligt de händer nu, de kliar i mina fingrar =) hoppas på bra väder i helgen så man kan greja ordentligt i trädgården- hoppet är de sista som överger en ju!

nu ska jag ta o kika runt lite på nåntingo ha på sig när man ska på dop nästa helg,

hoppas ni alla haft en fin dag!

kramar





mulen morgon, utklädning.


2010-05-05 @ 07:01:32
jahopp, ser ut att bli en regning o tråkig dag idag med =/ jaja, sålänge vädret i helgen blir skapligt så är man väl ganska nöjd iaf =)

Fick med oss en lapp i början av veckan om att det är förskolans dag den 20:e o att barnen ska klä ut sig till något djur.
Shit tänkte jag när jag läste de, va ska man kunna hitta på då?? Jag har verkligen ingen fantasi när de gäller sånt. De ska ju va nåt smidigt-eftersom han är så liten. De går ju inte direkt o måla honom i ansiktet-för de kletar han ju runt direkt..hihih!

så någon som har nåt tips på vad elliott kan klä ut sig till för djur? och hur man kan fixa dräkten??

Ikväll ska vi åka en sväng till min morbror som fyller år på lite kalas, ska bli najs =)

önskar er alla en trevlig dag,
kramar





om man skulle


2010-05-04 @ 19:54:40
Om man skulle ta tag i sitt liv o förbereda lite införmorgondagen (typ ta upp matsäck till jobbet o sånt) o sen ta o hoppa in i duscnen? de vore skönt de!!

har suttit o pillat o donat lite med designer nu en liten stund o är alldeles fyrkantig i ögonen. så borde verkligen stänga av datorn nu!!

hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!!
kramar





2 designer klara


2010-05-04 @ 19:43:08
sådär då va två designer klara..den första har iofs varit klar i några dagar, o den andra har bara finjusterats lite med färger idag =)

#1


klicka på bilden för att kika närmre på emmas design =)


#2


Desireés design =)






kvällsfika


2010-05-04 @ 18:26:39

lite avslagen cola zero och kladdkaka med lite vispgrädde, mumma! Synd bara att elliott gått runt o skakat på flaskan så de inte va nån kolsyra alls kvar =/ haha..busungen!






snart slut


2010-05-04 @ 15:42:53
batteriet är snart slut nu så blir inge långt inlägg. Måste sätta den på laddning så jag kan blogga lite senare sen ju ;)

Dagen har varit helt okej, trist bara att de ska regna ju =( får hoppas på fint väder till helgen sen!
A o elliott sitter just nu bredvid varann i soffan o myser, ser så härligt ut <3

funderar på att göra en ny desig till min blogg, va tror ni om de??

kramar





har ni saknat mig??


2010-05-03 @ 19:52:03
har hållt på o pillat klart en design ikväll så har inte funnits mkt tid till bloggande nu. Men så är de ju ibland..

Jag är helt slut nu så tänkte ta o slänga i mig nåt litet i magen som kurrar, o sen slänga in mig i duschen.. sen väntar sängen!

mkt mer bloggande än såhär blir de inte..

återkommer imorn då ni kan få se designerna jag gjort =)

kramar





SOOOLIG SÖNDAG


2010-05-02 @ 09:26:45
va härligt det är att vakna upp till en solig söndag =) Sitter här helt ensam nu, A är o hugger ved. Elliott är hos sin farmor. Om ett tag ska jag följa med till harges camping o kika lite grann..ska bli mkt spännande!

Lillfisen har återigen blivit förkyld med massa snor o hosta =( men ingen feber, o de tackar vi för =)

Önskar er alla en trevlig förmiddag så hörs vi senare,

kramar





Grilla.


2010-05-01 @ 18:12:44
Potatisgratängen ställdes nyss in i ugnen, A har satt igång grillen- de vankas grillade köttskivor till gratängen samt rödvinssås..MUMS filibabba!

önskar er alla en trevlig lördagskväll!!

kramar





lite bilder för ett år sen..


2010-05-01 @ 12:09:23

såhär gott låg elliott och sov i sin vagn runt den här tiden förra året <3







 

vart tar tiden vägen egentligen??










mitt på dan.


2010-05-01 @ 11:52:26
Nu va vi äntligen hemma. Har varit ute på vift en stund. Först släppte vi av A på vättervallen eftersom han hade fotbollsträning..sen vidare till ICA. Tog ingen kundvagn idag eftersom de bara skulle köpas tre grejer, och tji fick jag för det. Det är inte lätt o ha koll på allt när man har en busunge på ena sidan o ena armen är upptagen me den, o sen att hålla varor o plånbok i andra handen. Rätt va de var så fick elliott självklart tag i min plånbok och slängde den i golvet- o de va minsann inte lätt att få upp den. Som tur var så stod en arbetskamrat bakom oss i kön, och hon var så snäll så hon erbjöd sig att ha mina tre varor i hennes korg till de var vår tur i kassan. Tänk vilka hjälpsamma o underbara människor det finns därute- tack S =)

Sen stannade vi hos elliotts mormor o morfar för lite fika o bus med kusinen William bland annat. Elliott vart så trött så vi åkte hem ganska tidigt..och nu ligger han o sover. Skönt det!!

Har gjort pannkakssmet nu som A o elliott ska få till lunch sen, själv hade jag tänkt o äta risgrynsgröt. Vart så himlans sugen på det när jag öppnade bakskåpet i morse o kände doften av kanel..MuMMA =)

Vad gör ni en dag som denna??

KRAMAR





godmorgon lördag.


2010-05-01 @ 06:27:49
Godmorgon allihopa, nu sitter vi här framför i drömmarnas trädgård som snart är slut. Elliott har fått sin välling- en liten liten brasa är tänd i kaminen. MYS!

Blev inge bloggande igår, hade så mkt annat jag kände att jag ville göra istället. Vi var o handlade efter jag hade jobbat, sen hade vi fikagäster som inte åkte härifrån förrän typ halv 6- o då va de snart läggdags för lilleman. Efter de blev det tacos här hemma, supergott som vanligt. Sedan åkte bröllopsfotografen på..så vi hade o göra ändå =)

hoppas ni sovit gott?

kramar